Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aort yırtılması demişler arkadaşa. Amin inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda.

Amin canım inşallah. Dediğim gibi damarlarla alakalı bir şeymiş.

Canım sen bu hafta da idare et bizi. 65 in altına inince mezun ederim ben seni ama yine de takımda olmaya devam edersin. Free listede hedefe ulaşırsın. Boyun kaçtı senin bu arada? Ben seni bu hafta mezun edemedim maalesef. Bir hafta daha bize lazımsın :KK23:
:KK23:
Tamamdır kaptanım :KK200: :KK200: :KK200:
169

Tekrardan mrb hoşbuldum 😍😍😍 . Umarim bende takıma faydalı olurum. Ben omirilik ameliyatliyim o yüzden yürüyüş dişında spor yapamiyorum. Ama daha önce yürüyüş ve diyetle 3 ayda 20 kilodan fazla verdim . Yani karar verirsem uygulayan bir insanım. İnşallah yine başarırım.
Ben inanıyorum senin başaracağına :KK9::KK9::KK9: Zaten yarışmanın en rahat takımıyız :KK48::KK48::olamaz: Spor konusunda kesinlikle zorlama yok.
Tamamdır kaptanım :KK200: :KK200: :KK200:
169
Boyun da gayet güzelmiş canım. Maşallah :nazar:

Günaydınlar beslemeyle başladım diyete . 😀

Günaydın canım :KK36: Çok iyi yapmışsın ama diyet diye düşünme artık sağlıklı beslendiğini düşün. :KK39::KK39:

yeni diyet arkadaşları arıyoruz !

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba fit olmak için çaba sarf eden güçlü kadınlar ❤️💪
Çok güzel bir bildirim aldım. Kilomu 1yıldan fazladır koruyorum. Amacım ilham vermek 😘 inşaallah isteyen istediği kiloya iner. Her zaman fit olun ( tabi fit olmak göreceli) 💞🌷😍
Fit olmak istiyorummmm ama olmuyorrr . Beni fit yapanın kırk yıl kölesi olurum diyorummm artık😃😂

Ohoo 64 olsam diyet miyet yapmam dünyayı yerim 🤣🤣 ama ben kilolu değilim iri kemüklüyüm yılardır kandırdilar beni böyle simdi de hamileyim zaten kilo alıyorum mecbur 🤣
1.57 boya o kilo top gibi duruyor ama. Kemiklerim incedir o yüzden üstü löp et kaplı gibi duruyor😂

X