Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gerçekten mi..ulaşan oldumu.akreptemi bi sıkıntı var.

Canım eşiyle konuşmuşlar. Dün akşam fenalaşmış Akrep, hastaneye kaldırmışlar. Ameliyata alınmış. Şimdi yoğun bakımdaymış ama ameliyattan çıktığı için yoğun bakıma almışlar. Servise çıkartacaklarmış inşallah. Dua edin kızlar

Ben bugün maalesef yoğunluktan tartı günü olduğunu unutup sabah yedikçe yedim, içtim. Üzerine birde reglimin 2. günü. Dün akşamda hiç yememem gereken şeyler yedim. Sabah tartılmayı unuttuğum için maalesef öyle tartılmak zorunda kaldım. Bu benim gerçek kilom değil. Şok olmayın

*** 13. Takım 742. Etap ***

Akrrep (78.8///%)
Ikizannesi (76.85///%)
Geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu 2'ye bölündü.
Bravequeen (65.5///%)
LAydLiNe (64.9//%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 742. Etap ***

Akrrep (78.8///%) Sağlık problemi nedeniyle izinli.
Ikizannesi (76.85/76.95/-0.1/%-0.130) Geçen hafta bildirim yapmadığı halde kilosu + olduğu için bölünmedi.
Bravequeen (65.5/65.05/0.45/%0.687)
LAydLiNe (64.9/68/-3.1/%-4.777)

13. Takım ortalaması: % -1.055

Neden dolayı ameliyat olmuş...ah canım benim çok üzüldüm Rabbim acil şifa versin inş..

Aa ne güzel yaklasmissin bizim taraflara inşallah eşinin tayini olur canım il ilçe emri yapmadılar mı bu yıl? Her yıl yapılıyordu sanki. Eşinin branşı ne bu arada zor mu oluyor tayinleri?

Hiç sıkıntı değil kaptanım . Aslında 60 kiloya varmak olarak yeni hedef belirledim( Sağlıklı vücut ağırlığım 53-71 arası)
Ama full düzen olmayacağı için ve bir + bir - olacağından altmışa kadar takımda kalmak takımı kötü etkileyeceğinden aradayım.
Sence ne yapmalıyım

Canım tebrik ederim seni kocaman üniversite sınavına girmiştin sanki sonuçların nasıl canım?
Teşekkürlerrr

Çok uzun açıklayacağımm
Şöyle bu yıl da tercih yapmadım çünkü türkçe 35-4 sosyal 16-4 yapmışken sayısal berbat ötesi geldi ayt sözel yine çok iyi lakin sayısal yine kötüü
Durum böyleyken sözel bölümlere çok rahat giderdim ama kpss puanları fırlamışken sözel bölümlere iş yokken( kiii kpss de matematik yapamayacağımı varsayarsak yine tatmin edici bir sonuç alamayacağımı bildiğimden tercih etmedim)
Normalde dershane ve ya özel ders almadan hazırlandım ama bu yıl full sayısal ağırlık vererek iyi bir üniversite ve iyi bir bölüm olacağına inanıyorum ve umarım olur

Mrb lar hayırli akşamlar bende aranıza yeni katılmak istiyorum

Kullanıcı Adı : umutumut82
İsim (İsteğe Bağlı ): zeynep
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız : 38
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı : 2
Boyunuz : 1.62
Kilonuz: 90
Hedef kilonuz : 1.hedef 80 2.hedef 70 3.hedef 60kg
Kilo alma hikayeniz : herzaman kilo problemim oldu. En son 70kg ya düştüm ama bir ameliyat sonrasi 3 ay yatak istirahati ve kilo yine 95 oldu. 90kg ile hamile kaldim 105 ile doguma girdim
Şuanda 90kg yum.

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık için

Hakkında hayırlısı olur inşallah canım. Günümüzde maalesef hiçbir bölümün iş garantisi kalmadı tip haricinde. Umarım seneye istediğin bölümü kazanırsın

Aramıza hoşgeldin canım. Umarım hedef kilona en kısa zamanda ulaşırsın

Oyle bi bakayim dedim insallah cok ciddi biseyi yoktur guzel haberi gelir

Neden dolayı ameliyat olmuş...ah canım benim çok üzüldüm Rabbim acil şifa versin inş..
Aort yırtılması demişler arkadaşa. Amin inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda.
Ellssa canım Allah acil şifalar versin inşallah. LAydLiNe kaptanım ne ameliyatı olmuş acaba akrep? afrasyab08 canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.
Amin canım inşallah. Dediğim gibi damarlarla alakalı bir şeymiş.

Canım sen bu hafta da idare et bizi. 65 in altına inince mezun ederim ben seni ama yine de takımda olmaya devam edersin. Free listede hedefe ulaşırsın. Boyun kaçtı senin bu arada? Ben seni bu hafta mezun edemedim maalesef. Bir hafta daha bize lazımsın

Zeynep'cim hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Bizim için de sağlık her şeyden önemli. O yüzden çok doğru bir yere geldin. İnşallah bizimle birlikte bütün fazla kilolarından kurtulursun

Tekrardan mrb hoşbuldum . Umarim bende takıma faydalı olurum. Ben omirilik ameliyatliyim o yüzden yürüyüş dişında spor yapamiyorum. Ama daha önce yürüyüş ve diyetle 3 ayda 20 kilodan fazla verdim . Yani karar verirsem uygulayan bir insanım. İnşallah yine başarırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…