- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
Küsur bakma kaptanım.yaptim 12 den önce bilidirm.cocuklarn toplantısı vardı3oglanannesi canım bildirim yapacak mısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küsur bakma kaptanım.yaptim 12 den önce bilidirm.cocuklarn toplantısı vardı3oglanannesi canım bildirim yapacak mısın?
Gerçekten mi..ulaşan oldumu.akreptemi bi sıkıntı var.
selam kizlar
kaptanim ben bildirim yapamiycam dedem vefat etti. 2 gundur evde degilim, haftasonu gecicem insallah.
Neden dolayı ameliyat olmuş...ah canım benim çok üzüldüm Rabbim acil şifa versin inş..Canım eşiyle konuşmuşlar. Dün akşam fenalaşmış Akrep, hastaneye kaldırmışlar. Ameliyata alınmış. Şimdi yoğun bakımdaymış ama ameliyattan çıktığı için yoğun bakıma almışlar. Servise çıkartacaklarmış inşallah. Dua edin kızlar
Canım tebrik ederim seni kocaman üniversite sınavına girmiştin sanki sonuçların nasıl canım?Ayrıca kaptanım mezun olduğumda 13. Takımın mükemmel insanlarından sürgün mü yiyeceğim
Aa ne güzel yaklasmissin bizim taraflara inşallah eşinin tayini olur canım il ilçe emri yapmadılar mı bu yıl? Her yıl yapılıyordu sanki. Eşinin branşı ne bu arada zor mu oluyor tayinleri?Çoruma çıktı canım ücretsiz izin alıcam çocukta benimle kalacak bu dönem vermeyeceğim gibi. Eşimin tayini olursada evi taşıyıp kreş ayarlayıp başlamayı düşünüyorum belki 1 aya belki 5 aya belki hiç taşınamadan şubatta eşdurumuyla geçebilirim karışık işlerim var düzeni ve planlı yaşamayı seven ben belirsizlikler içindeyim zihnen beynim yoruldu
Hiç sıkıntı değil kaptanım . Aslında 60 kiloya varmak olarak yeni hedef belirledim( Sağlıklı vücut ağırlığım 53-71 arası)Canım yarışmanın kurallarına göre takım 3 kişinin altında kalırsa etap dışı kalıyor. Ellssa i maalesef bu hafta sağlık iznine ayırmam lazım. Seni de mezun edersem sadece iki kişi kalıyoruz. Bir hafta daha dişini sıkabilir misin mezuniyet için? Listeye bir kişi daha eklemem lazım. Ne dersin?
TeşekkürlerrrCanım tebrik ederim seni kocaman üniversite sınavına girmiştin sanki sonuçların nasıl canım?
Hakkında hayırlısı olur inşallah canım. Günümüzde maalesef hiçbir bölümün iş garantisi kalmadı tip haricinde. Umarım seneye istediğin bölümü kazanırsınTeşekkürlerrr
Çok uzun açıklayacağımm
Şöyle bu yıl da tercih yapmadım çünkü türkçe 35-4 sosyal 16-4 yapmışken sayısal berbat ötesi geldi ayt sözel yine çok iyi lakin sayısal yine kötüü
Durum böyleyken sözel bölümlere çok rahat giderdim ama kpss puanları fırlamışken sözel bölümlere iş yokken( kiii kpss de matematik yapamayacağımı varsayarsak yine tatmin edici bir sonuç alamayacağımı bildiğimden tercih etmedim)
Normalde dershane ve ya özel ders almadan hazırlandım ama bu yıl full sayısal ağırlık vererek iyi bir üniversite ve iyi bir bölüm olacağına inanıyorum ve umarım olur
Aramıza hoşgeldin canım. Umarım hedef kilona en kısa zamanda ulaşırsınMrb lar hayırli akşamlar bende aranıza yeni katılmak istiyorum
Kullanıcı Adı : umutumut82
İsim (İsteğe Bağlı ): zeynep
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız : 38
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı : 2
Boyunuz : 1.62
Kilonuz: 90
Hedef kilonuz : 1.hedef 80 2.hedef 70 3.hedef 60kg
Kilo alma hikayeniz : herzaman kilo problemim oldu. En son 70kg ya düştüm ama bir ameliyat sonrasi 3 ay yatak istirahati ve kilo yine 95 oldu. 90kg ile hamile kaldim 105 ile doguma girdim
Şuanda 90kg yum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık için
Oyle bi bakayim dedim insallah cok ciddi biseyi yoktur guzel haberi gelirCanım eşiyle konuşmuşlar. Dün akşam fenalaşmış Akrep, hastaneye kaldırmışlar. Ameliyata alınmış. Şimdi yoğun bakımdaymış ama ameliyattan çıktığı için yoğun bakıma almışlar. Servise çıkartacaklarmış inşallah. Dua edin kızlar
Aramıza hoşgeldin canım. Umarım hedef kilona en kısa zamanda ulaşırsın
Aort yırtılması demişler arkadaşa. Amin inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda.Neden dolayı ameliyat olmuş...ah canım benim çok üzüldüm Rabbim acil şifa versin inş..
Amin canım inşallah. Dediğim gibi damarlarla alakalı bir şeymiş.Ellssa canım Allah acil şifalar versin inşallah. LAydLiNe kaptanım ne ameliyatı olmuş acaba akrep? afrasyab08 canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.
Hiç sıkıntı değil kaptanım . Aslında 60 kiloya varmak olarak yeni hedef belirledim( Sağlıklı vücut ağırlığım 53-71 arası)
Ama full düzen olmayacağı için ve bir + bir - olacağından altmışa kadar takımda kalmak takımı kötü etkileyeceğinden aradayım.
Sence ne yapmalıyım
Mrb lar hayırli akşamlar bende aranıza yeni katılmak istiyorum
Kullanıcı Adı : umutumut82
İsim (İsteğe Bağlı ): zeynep
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız : 38
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı : 2
Boyunuz : 1.62
Kilonuz: 90
Hedef kilonuz : 1.hedef 80 2.hedef 70 3.hedef 60kg
Kilo alma hikayeniz : herzaman kilo problemim oldu. En son 70kg ya düştüm ama bir ameliyat sonrasi 3 ay yatak istirahati ve kilo yine 95 oldu. 90kg ile hamile kaldim 105 ile doguma girdim
Şuanda 90kg yum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık için
Zeynep'cim hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Bizim için de sağlık her şeyden önemli. O yüzden çok doğru bir yere geldin. İnşallah bizimle birlikte bütün fazla kilolarından kurtulursun