Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım tayinin nereye çıkmıştı çocuğun da küçüktü sanki onu ne yaptın kreşe falan mı verdin?Allah yardımcınız olsun

Hoşgeldin canım❤
Ayyy seni çok iyi anlıyorum canım benim yaa o kıyafetleri giyememek ve giyebildiklerimizledee hiç yakışmadan gezinmekk bitsin artık bu çilemiiz

Her türlü işime gelir benim yürüyüş fotolarımız da gelsin dimii
Daha komplike yapmam lazım sporu canım pazartesi inşallah kickbox a yazilacam daha karar vermedim belki de zumba olur pazartesi gidince anlatırım canım
Bu arada okul açıldı ya çok yürüyüş fotosu olmasa da günün mutluluk mottosunu paylaşalım nasıl fikir

Günaydın kızlar. Şu an acayip büyük bir şok yaşıyorum. İnşallah çok önemli bir şey değildir. Canım çok sıkkın. Biliyorsunuz ki hepinizden iletişim için telefon numarası alıyorum. Ellssa in whatsaap durumunda yoğun bakım fotoğrafı gördüm. Dua edin lütfen yazmışlar. En son dün yazmış paylaşım alanına. Arayan arkadaşlar olmuş. Telefon açılmamış. Çok kötü hissediyorum şu an.

Canım tayinin nereye çıkmıştı çocuğun da küçüktü sanki onu ne yaptın kreşe falan mı verdin?Allah yardımcınız olsun
Çoruma çıktı canım ücretsiz izin alıcam çocukta benimle kalacak bu dönem vermeyeceğim gibi. Eşimin tayini olursada evi taşıyıp kreş ayarlayıp başlamayı düşünüyorum belki 1 aya belki 5 aya belki hiç taşınamadan şubatta eşdurumuyla geçebilirim karışık işlerim var düzeni ve planlı yaşamayı seven ben belirsizlikler içindeyim zihnen beynim yoruldu

Kaptanımmm bir tarafım buruk bir tarafım başardığım için mutluu

Canım yarışmanın kurallarına göre takım 3 kişinin altında kalırsa etap dışı kalıyor. Ellssa i maalesef bu hafta sağlık iznine ayırmam lazım. Seni de mezun edersem sadece iki kişi kalıyoruz. Bir hafta daha dişini sıkabilir misin mezuniyet için? Listeye bir kişi daha eklemem lazım. Ne dersin?

Gerçekten mi..ulaşan oldumu.akreptemi bi sıkıntı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…