Canım tayinin nereye çıkmıştı çocuğun da küçüktü sanki onu ne yaptın kreşe falan mı verdin?Allah yardımcınız olsunCanım ben evde değilim planlarıma göre bugün geçecektim ama aksilikler sonucu 10 gün buradayım eşimin tayini belli değil ben görev yerimdeyim diyet yapamıyorum evdede pek yapmışlığım yoktu ama şimdi hiç hazır yemek yemek zorundayım 10gün sonra inşallah evime geçebilirim yada taşınır düzenimi kurarım eylül 15 20ye kadar beni idare edin..
Hoşgeldin canım❤Merhabalar,
Beni de araniza alir misiniz?
Kullanıcı Adı : Osev
İsim (İsteğe Bağlı ):Ozden
Mesleginiz: Muhendis
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : Yok
Yaşadığınız şehir: Danimarka
Boyunuz : 1,71
Kilonuz: 80,4 kg
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Yeni is, yemekle kendini odullendirme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Kiyafetlerime giremiyorum kendimi cirkin hissediyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Evet, sene basinda idi.Ise basladimakabinde gozumden operasyongecirdim ve birakmak zorunda kaldim.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Her türlü işime gelir benimGelmek istiyorum aslında 1 aydır diyetteyim sağlık için diyet gluten ve paket gidalardan uzak duruyorum biraz daha rahatlayim mi yoksa listeye girmeden mi gelsem acaba
Daha komplike yapmam lazım sporu canım pazartesi inşallah kickbox a yazilacam daha karar vermedim belki de zumba olur pazartesi gidince anlatırım canımHer türlü işime gelir benimyürüyüş fotolarımız da gelsin dimii
Kaptanımmm bir tarafım buruk bir tarafım başardığım için mutluuEvet tatlım seni mezun ediyoruz bu hafta
Çoruma çıktı canım ücretsiz izin alıcam çocukta benimle kalacak bu dönem vermeyeceğim gibi. Eşimin tayini olursada evi taşıyıp kreş ayarlayıp başlamayı düşünüyorum belki 1 aya belki 5 aya belki hiç taşınamadan şubatta eşdurumuyla geçebilirim karışık işlerim var düzeni ve planlı yaşamayı seven ben belirsizlikler içindeyim zihnen beynim yorulduCanım tayinin nereye çıkmıştı çocuğun da küçüktü sanki onu ne yaptın kreşe falan mı verdin?Allah yardımcınız olsun
Kaptanımmm bir tarafım buruk bir tarafım başardığım için mutluu
Ayrıca kaptanım mezun olduğumda 13. Takımın mükemmel insanlarından sürgün mü yiyeceğim
Gerçekten mi..ulaşan oldumu.akreptemi bi sıkıntı var.Günaydın kızlar. Şu an acayip büyük bir şok yaşıyorum. İnşallah çok önemli bir şey değildir. Canım çok sıkkın. Biliyorsunuz ki hepinizden iletişim için telefon numarası alıyorum.Ellssa in whatsaap durumunda yoğun bakım fotoğrafı gördüm. Dua edin lütfen yazmışlar. En son dün yazmış paylaşım alanına. Arayan arkadaşlar olmuş. Telefon açılmamış. Çok kötü hissediyorum şu an.