Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah kolaylık versin kuzum 1. Sınıf daha fazla ilgi ve sabır istediği için yorucu oluyor.. Bıcırığa eğitim öğretim hayatında başarılar diliyorum belli bir düzen kurunca ev temizliği düzeni ve ödevler için çok daha rahat geçeceğini düşünüyorum..bunu sen başarabilirsin gözünü korkutma şimdiden

Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Birlikte keyifle kilolar verelim inşallah

Bicirik değil canım biciriklar....ikiz benim çocuklar.. valla ben başladım şimdi den ders yaptırmaya.1.sınıfa hazırlık kitapları almıştım onları calistirtiyorum canım çıkıyor.1.grup harfleri okul acılana kadar yaptirayimda en azından zorlanmasinlar. Gerçi benimkiler bu yıl kreşte tüm harfleri etkinliklerle çalıştılar matematik vs montessori sinifindaydilar umarım etkisi olur....ama dediğim gibi ders çalıştırmak çok zor gerçekten 2 saattir ders yapmaya çalışıyoruz dersini bitirince akuluyle gezeceğiz çıkıp onları bekliyorum şimdi.
Tabi bebekte 8 aylık oda oyun ve ilgi istiyor.oy oy

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10.30
2 dilim tb ekmek
40 gr dardanelton
2 dilim hindi füme
1 tk nuga
2 siyah zeytin
1 kk süzme peynir

Ara 13.30
1 armut
1 şeftali

Öğle 15.00
4 kepçe mantı çorbası
1 kase yoğurt

Akşam 18.00
6 7 tane sarma
1 kase tonbalığı salatası

Su 2 lt
Spor yok

Nickten anlamam lazımdıDuble birinci sınıf annesi kolay gelsin sana bu yoğun ayların sana artısı diyetle birlikte incecik fit anne olarak döner kesin

O da sağlık sorunlarından dolayı izne ayrıldı.. Gelse ne güzel olur berceste_
Canım gelmeyi çok istiyorum ama gerçekten normal değildim ve 101 kiloya kadar çıktım adet olamadigim için şişkinlik yaşadım biraz biraz rahatlıyorum 95 kiloya düştüm ve tekrar glutensiz beslenmeye döndüm çikolata kistin harekete geçti iki gündür iyiyim daha
Gelmek istiyorum ama listeleri bir anda alt üst edebiliyorum çok şükür iyiyim 1 haftadır

selam kizlar ilk menu benden gelsin
sabah 11 de yarimdan az ekmek peynir zeytin omlet
oglen 2 de bir tane karniyarik
saat 3 gibi bir dilim pasta
aksam 6 da tonbalikli salata

Geçmiş olsun Akrepcim kaçıncı dozdu. Kardeşimde 2. Dozda buşekilde oldu ben henüz 2. Olmadım. 3 gün kol ağrısı halsizlik olmuştu.. Bol şifa diliyorum
İlkdi benimkisi.. Tüm kemiklerim ayrıldı resmen ve yemeden içmeden kesildim. En güzel yanı buydu aslında hiç bi hastalık iştahımı sıfırlayamazdı benim
Su içememek fenaydı amaa.. Acı bir tadı vardı suyun. Iyyyhh.. Dün yürüyüş yaptım.. Yürüyüş iyi geldi. Yürüyüş sonrası susamaya başladım. Tadı yoktu ama umursamadım susadıkça içtim ve akabinde iştahım da açıldı.. Gece patladı gitti dedim tamam oldun sen şımartmak yok artık.. Bugün başladım tekrardan

Günaydın kızlar ben geldimmmmm

Günaydın kızlar ben de geldim 1 aylık tatilden. Bol kilolarla geldim ama gidecek hepsi inşallah

Alıntılayamadıpım mesajlar şimdi geldi. Yeniden hoşgeldiniz o halde
Süpeer.. İnşallah görürürüz o rakamı tatlım.. Ben de çok istiyorum 50 li rakamları görmeyi
selam kizlar
sabah: 2 dilim ekmek, biraz mihlama
oglen: biraz üzüm
aksam: iki kasik pilav, bir tane karniyarik
oglumun dogumgunuydu bir dilim pasta yedim.
Sen de hoşgeldin canım
Rahatsız olunca yazamadım geldiğinde..

Tam pasta olmamış dicektim ama oğluşun dopum günü imiş.. Evlat pastası cıss olmaz. Nice mutlu yılları olsun oğluşunun. Öp yerime balım..

Geçmiş olsun kuzucum
Kaza yapmadan namaz kıl geçer tatlım. Seninkisi tamamen psikolojik.. Allah şifa versin inşallah

Aaaaa kimler gelmişşş hoşgelmiişşşş❤❤❤
Canım gel artık özledik senii❤❤

selam kizlar ilk menu benden gelsin
sabah 11 de yarimdan az ekmek peynir zeytin omlet
oglen 2 de bir tane karniyarik
saat 3 gibi bir dilim pasta
aksam 6 da tonbalikli salata
Pasta hariç güzel menü olmuş canım

Merhabalar,
Beni de araniza alir misiniz?
Kullanıcı Adı : Osev
İsim (İsteğe Bağlı ):Ozden
Mesleginiz: Muhendis
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : Yok
Yaşadığınız şehir: Danimarka
Boyunuz : 1,71
Kilonuz: 80,4 kg
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Yeni is, yemekle kendini odullendirme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Kiyafetlerime giremiyorum kendimi cirkin hissediyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Evet, sene basinda idi.Ise basladimakabinde gozumden operasyongecirdim ve birakmak zorunda kaldim.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

selam kizlar
sabah kahvalti yapmadim arkadasa davetliydim.
oglen 2 gibi 2 tane peynirli gulboregi, 3 kasik patates salatasi, firinda patlican kabak yogurtlamasi, biraz menemen
3 bardak cay sekerli tabiki
saat 4 te sutlu kahve
bu kadar daha da bisey yemedim. gunu boyle kapattim.
spor niyetine de 1 saat yuruyus yaptim.

Hoşgeldin canim aramiza

İyi akşamlar
İlk gün bilgilerimi paylaşmak isterim :)
Adım:10770
Kalori:1105
Ellssa
Doğru mu yazdım acaba?

Eklentiler

• Screenshot_20210831-220157_FatSecret.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20210831-220037_FatSecret.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 20210831_215930.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 50
Aaaaa kimler gelmişşş hoşgelmiişşşş❤❤❤
Canım gel artık özledik senii❤❤

Pasta hariç güzel menü olmuş canım
Gelmek istiyorum aslında 1 aydır diyetteyim sağlık için diyet gluten ve paket gidalardan uzak duruyorum biraz daha rahatlayim mi yoksa listeye girmeden mi gelsem acaba

Canım ben evde değilim planlarıma göre bugün geçecektim ama aksilikler sonucu 10 gün buradayım eşimin tayini belli değil ben görev yerimdeyim diyet yapamıyorum evdede pek yapmışlığım yoktu ama şimdi hiç hazır yemek yemek zorundayım 10gün sonra inşallah evime geçebilirim yada taşınır düzenimi kurarım eylül 15 20ye kadar beni idare edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…