Tabiki.. Hoşgeldin öncelikle..Merhaba bende gruba dahil olabılırmıyım¿
Kaptanım çok üzülerek bisey söylemek istiyorum.ben şuan eve dönemedim cumartesi döneceğim ve yarın kilo bildirimi yapamayacağım listeyi çok kotu etkileyecegini biliyorum kilo vermek için canla başla uğraşan tüm arkadaslarimdanda özür diliyorum.hakkinizi helal edin.verilecek herturlu cezaya raziyimÇay iç tabii ki serbest ama çerez hiç de mecbur değil
Patates püresi haricinde harika bir menü olmuş bence. Keşke spor da ekleyebilsen daha harika olur.Menüm
Kahvaltı 09.30
Yarım simit
5 zeytin
1 üçgen peynir
Ara 12.00
2 tane erik
Yarım şeftali
Yarım armut
Ara 14.00
1 kase yoğurt
Akşam 17.00
1 dilim ızgara antrikot
4 yk patates püresi
1 dilim beyaz ekmek
Köz sebzeler
Spor yok aşılandım bugün yan gelip yatıyorum :)
Su 3 lt
O nasıl bir şeymiş ki?Selam arkadaşlar
Ben yaklaşık 20kg vererek artık 53kg bir genç kızım. Ama aynaya baktığımda hala kendimden memnun değilim evet kg olarak artık zayıf sayılacak bir kilodayım ama karnım basenlerim löp löp.
bir süre fitness yaptım pt ile bir süre reformer yaptım söylenenlere birebir dikkat etmeme rağmen verim alamadım
Roll shape diye bir şey duydum aranızda yaptıran memnun kalan vsr mı?
Bu kötü olmuş canım.Kaptanım çok üzülerek bisey söylemek istiyorum.ben şuan eve dönemedim cumartesi döneceğim ve yarın kilo bildirimi yapamayacağım listeyi çok kotu etkileyecegini biliyorum kilo vermek için canla başla uğraşan tüm arkadaslarimdanda özür diliyorum.hakkinizi helal edin.verilecek herturlu cezaya raziyim
Harikasın kaptanım.. Ben de dün aşı oldum çok fena ağrım var.. Bu ne zaman geçerki
Hoş geldin canım.gunaydin kizlar
geri geldim. eski kilom 63.5 yanlis hatirlamiyorsam. simdi 63.3
Harikasın kaptanım.. Ben de dün aşı oldum çok fena ağrım var.. Bu ne zaman geçerki
Aa geçmiş olsun kaptanımGeçmiş olsun canım. Bir iki güne geçiyor. Telaşlanma sakın bende de ağrımıştı. İki gün önce de beni minik bir kedi ısırdı. Ben de dün tetanoz ve kuduz aşısı yaptırmak zorunda kaldım. Benim de kolum ağrıyor
Günaydın kaptan..Günaydın kızlar
Süper bi sonuç tebrikler kaptanım
Ben de aynı durumdayim canım geldi yapıştı üzerime 3kilo umarım gider bunaldım artık kilolardan. Bu arada tayin istemistiniz çıktı miOf ya kıramıyorum zincirlerimi bir gün dikkat etsem 3 gün ipin ucu kaçıyor üzgünüm.. Geldiğimden beri ödemdir atarım dedim ama ödemsede ben düzenli bişey yapmadıkça gitmiyor.. 2 gün sporla olmayacak. Listeye giremiyorum sanırım