Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hımm bakalım bugün neler yemişim :44:
öncelikle 2 bardak su
kahvaltıda 2dilim ekmek arası ince kaşarlı tost (yağsız) yanında 2 bardak şekersiz çay ve peşine bir beşi bşr yerde form çayı
11:30 civarında 2 adet kepekli galeta
13:30 öğlen,az çorba,6 yemek kaşığı kuru fasulye(bizim yemek için kullandığımız kaşık ama) ve bir su bardağı yoğurt
ara olarak meyve yerim
ama kızlar canım orta şekerli sütlü türk kahvesi istiyor,isteyen var mııı?

burdayım kaptan menülerimi filan yazıyorum ama fazla yazamıyorum pek keyfim yok

Kızlar ben geldim derse gidip :)
Pek rahattı bugünde yoğunluklar başlayacak.
Yetiştirilecek projem var raporum var vizeler var ..
Ve ben daha hiç bir şey yapmadım.
Kaptancığım teşekkür ederim bir bakayım o bilekliğe bakalım tekrar ağrısı başlamadan .
Mümkün dğeil yapacak birisi değil ve onun bilmediği şeyleri de söyledi adam :)
Korktum resmen kalk gidelim dedim bir ara hatta ..
Yılbaşında da safranboluya gelmeyi düşünüyoruz arkadaşımla :)

canım sıkma canını, hayırlısı olsun. elinizden bir şey gelmiyor ki üstler ne derse o

ben kaçar işim cok uğrarım arada pc açık genelde baklava yapmıştı annem onu serbetlicem yarın güne kahvenin yanına:)))

ooo ev baklavası he mi? yaw böyle şeyleri şifreli yazın bari canımız çekiyor:)) sen fazla kaçırmazsın inşallah elacım

Yuruyorum simdi yedigim lokmalara inat..bir saatten fazla oldu yuruyorum.anamagladi.bir daha kisirdan sonra su icenin...ya arkadaslar ceza mi verecektiniz bana? verin hakettim. hepiniz menusu cok guzel. topikte ki kisi menusu kadar yemisin:)

kısırdan sonra su iyi şişirmiştir bence. sen kendine yeterince ceza vermişsin deryacım. bir dahaki sefere porsiyonlarını azaltırsan problem olmaz. illa ki canımız bir şeyler istiyor. sabah ben kayınvaldeme simit aldım. canım acayip çekti ama sadece 1 ısırık aldım. hepsini yesem nolacaktı ki? geçici bir zevk ve kalıcı kilolar. bunun yerine bir lokmayla iştahımı bastırdım.

baby tv eşliğinde hiç temizlik yapmamıştım annelerin yeni modası olsa gerek. ben müzik açıyorum benim oğlan seviyor öyle dans etmeyi falan. annesi abidik gubidik dans edince
bu arada kızının mesajına bayıldım. benden de bir öpücük lütfen o şeker şeye:)

yarın için kolay gelsin sana canım. maşallah misafirin hiç eksik olmuyor, ne kadar güzel.

masalcım, fotoğraflar muhteşem canım. ben bakmayı unutmuştum iyi ki ekledin buraya. ayrıca sen de çok muhteşemsin bence

hadi gözün aydın dosbacım, işlerin bir kısmını halletmiş gözüküyorsun. takma kirpikler falan

rabiacım,geçmişolsun canım. bu halsizlikle gidebildimi ki hastaneye.kayınvalidenin nesi var,önemli birşey değildir umarım. aslında kendinede bi iğne yaptırsan acilde iyi gelirdi belki. aca gripmi oluyorsun.

canım, ya ben hastalanıp çekme modunda bir insanım:)) çok çok gerekmedikçe doktora pek gitmiyorum. özellikle sinüzit bana çok tanıdık. doktorun da yapabileceği antibiyotik vermek, o da vücut dengemi bozuyor. beslenmedeki meyve ağırlıklarını ve ıhlamur vs artırarak geçiriyorum canım.

arabayla gittiğimiz için sorun olmadı ama uzak olduğu için git git bitmedi. artık belim ağrımış araba sürmekten.

oldu mu şimdi? sen bence hoşbeş gofreti oğlandan çıkarmışsın. canım sen hep çok yaklaşıyorsun hedefine ama böyle bir kaçamakla maalesef emeklerini boşa çıkarıyorsun. niye paketin hepsini yedin? en azından sadece 1 tane yesen olmaz mıydı? ceza da sana şu dans + mekik cezasını verelim. veya ip atlama + mekik. kaç gün olacağını hep beraber düşünelim bence.

]tama canım o zaman afiyet olsun hemde damlasakızlı bilmem severmisin?:

hic icmedim ama yeni tatlara acigimdir.tarifini verirsen burda damlasakizi bulurum ins

sen bugünlerde derslere asıl bence canım. falcının dediğine bakma kendi bölümünle ilgilen

safranbolu güzel bir yer hem de yakın. gezilebilir yani, inşallah gidersiniz.

Neyneysecim çok teşekkür edeirm
Bu arada dün jelatin alacaktım lokman hekim kapanmıştı akşam..
Damla sakızlı tatlılara bayılırım.
Sütlü tatlı mı?

sen bugünlerde derslere asıl bence canım. falcının dediğine bakma kendi bölümünle ilgilen

safranbolu güzel bir yer hem de yakın. gezilebilir yani, inşallah gidersiniz.

Zaten karışıktı aklım iyice karıştırdı pis adam :)
Bu sene tekrar gireceğim sınava ama olsa değiştirir miyim emin değilim.
Ortak derslerde çok olunca fazla bir kayıpta olmuyor aslında.
İnşallah ya değişikliğe ihtiyacım var.
BAşka yakınlarda nerelere gidilebilir böyle sessiz ama güzel

''fast-food olayi cok yaygin.cok az insan evinde yemek yapiyor.hazir yemek...ve bundan da nasibimi aldim. mumkun oldugu kadar yemekleri evde yapiyorum ama hareket kistli yemek bol...'' canım böyle yazınca senide öyle besleniyor sandım. kilo vermeye elverişli bir vücudun varsa hızlı yesende dikkat ederek verirsin canım. tabi yavaş yemenin faydasınıda göreceksindir. uzuuuun ve meşakkatli yolda bizlerle beraber başarıya ulaşmanı dilerim canım. :))
selam kızlar hiç keyfim yok ağrılarım olduğundan fazla bakamıyorum
öğlen dışarı çıkamadım 1 küçük pide yedim kıymalı 1de ayran:26:
sitede gezdin gezdin bize gelesiye kadar yoruldun dimi nihanım.
neyse sanırım regl olmuştun değilmi hayatım yada başka sıkıntımı vardı. dur bakıyım karnım ağrıyor yazmışsın.şimdi nasılsın hayatım.geçmişolsun,akşamada musakka varmış gelemmi yemeğe. :)))
sedacım spora gidiyor olman gerçekten çok büyük avantaj,sauna eşofmanını kullananlar tavsiye ediyor.
öğünlerin şimdiye kadar iyi gitmiş yalnız aklıma gelmişken sorayım istedim.bu wasa ekmeği nasıl birşeydir sedacım.
öğünler iyi görünüyor melankoli tebrik ederim canım. yalnız türk kahvesinin hiç sütlü içmemiştim tadı nasıl ola ki?
burdayım kaptan menülerimi filan yazıyorum ama fazla yazamıyorum pek keyfim yok
anlaşılan karın ağrın geçmemiş, sanırım dinlenmeye ihtiyacın var hayatım. regl mi olacaksın. ?

Son düzenleme:
öğünler iyi görünüyor melankoli tebrik ederim canım. yalnız türk kahvesinin hiç sütlü içmemiştim tadı nasıl ola ki?

teşekkür ederim kaptancım :))denemeni tavsiye ederim sütlü türk kahvesini,ama su karıştırarak.diyelim iki kişilik kahve yapacaksın bir fincan süt bir fincan su,yada bir buçuk fincan süt yarım fincan su gibi :))

gel kız akşama yanlızım eşim işten geç gelcek ama musakka yı yapmadım daha kendimi iyi hissedersem yapıcam yoksa yapmıcam eve gittiğim gibi yatçam gel valla hem yapmamam yardım edersin belki kaptancığım edersin dimi

Neyneysecim çok teşekkür edeirm
Bu arada dün jelatin alacaktım lokman hekim kapanmıştı akşam..
Damla sakızlı tatlılara bayılırım.
Sütlü tatlı mı?

jelatin ben de bakıcaktım, fırsat olmadı. melankoli sütlü kahve içiyordu canım hem de damla sakızlıymış:)) buraya geliyorlar canımızı çektiriyorlar

sesiz ama güzel başka nereler olabilir? safranboluya yakın amasra olabilir, bartın da. hem sahil var hem içlerde ormanlık yeşillik yerler. oldukça da sakin ama rüzgarlı olabilir. ankaranın kızılcahamam tarafı da olur. soğuksu çok sakindir ama kızlara göre fazla sakin olmasın sonra:)) kalabalık bir grup gidiyorsanız gidin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…