• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

masal resimler süper:64:
benimde sütüm oldu da az mama takviyesi olmayınca olmuyo ama inanın cevre baskısı daha cok bezdiriyoo:52:
nur maşşallah elada aynı biraz ela nerde diyom eya diyoo:)))):9:
allah izin ettiğinde işte ama takviye sart sürekli bu ne bune diye sormaya calışıyorumm:40:

kızlar ben okudukça size yetişemedim
takım harika hareketlendi
bende işlerimi hallettim bi kısmını eve geldim
ama 2.30da provam var
neler yaptım ablamın çantasını ve ayakkabısını hallettim
kendime ayakkabı aldım
anneme eşarp aldım
takma kipriklerimizi aldım
sonra bunları annemler denesin diye otabüse verdim melekete gönderdim
kargo geç olacaktı
umarım hepsi olurda bana tekrar iş çıkmaz

eve gelince hemen 1 tane elma yedim (bu arada elma yemekten cildim güzelleşti :))
birazdan öğle yemeğimi hazırlayacağım
yorulmuşum

masalcım sormuştu sanırım evet kahvaltım 1 dilim peynir 1 dilim ekmek ve çay
yeşillikte var ama canım istemedi
elacım tayin olayına üzüldüm ama unutma bi hayır vardır
masalcım benim saçım çok çabuk uzar ama hiç bişi yapmam...bi dr.'dan duymuştum eğer çabuk uzmasını istiyorsan yer elması yenmeli diye... aklımda kalmış

masalcım bunlar muhtesemmm !

Teşekkürler Sedacım ..

Masal bakmıştım fotolara eşim dağ hastası hemen gösterdim bitti resmen hemen bizde çıkalım diyor tabi iloşla :53::53:

Valla çok değişik yerler var ben asıl yerlerde bitmiş durumdaydım onları çekemedim o yüzden :)
İnşallah biraz büyüsünde aile boyu gidewrsiniz.
Bir amca var en son 70 küsür yaşındaydı hala yürüyor dağda ..

kızlar ben okudukça size yetişemedim
takım harika hareketlendi
bende işlerimi hallettim bi kısmını eve geldim
ama 2.30da provam var
neler yaptım ablamın çantasını ve ayakkabısını hallettim
kendime ayakkabı aldım
anneme eşarp aldım
takma kipriklerimizi aldım
sonra bunları annemler denesin diye otabüse verdim melekete gönderdim
kargo geç olacaktı
umarım hepsi olurda bana tekrar iş çıkmaz

Yağmurda da zor olmuşur dosbacım ama süper hızlısın ..

nurcum ben bu fotoları atlamışım çok güzel azim göstergesi...harikasın canım
bende düğüne kadar 65 olmak istiyordum ama yine başaramadım :((

masalcım sormuştu sanırım evet kahvaltım 1 dilim peynir 1 dilim ekmek ve çay
yeşillikte var ama canım istemedi
elacım tayin olayına üzüldüm ama unutma bi hayır vardır
masalcım benim saçım çok çabuk uzar ama hiç bişi yapmam...bi dr.'dan duymuştum eğer çabuk uzmasını istiyorsan yer elması yenmeli diye... aklımda kalmış

Yer elması ..
Tamam bunu da yazdım bir kenara :)
aslında bir sürü bakım deniyorum ama asıl olan içerden beslemek diyorlar.

sorma masalcım daha kargalar kahvaltısını yapmadan ben ankamall'deydim :))
millet mağaza açıyo ben içeri dalıyorum ama alıcı olduğumdan o kadar eminler ki :))
neyse hepsi kafamda hazırdı hatta kat planı bile çıkardım çnk 11:30daki otobüse yetiştirmem gerekiyordu
yağmur şansımdan ben girerken ve çıkarken çok yoktu ama şemsiyem yanımdaydı

evet içten ve dışdan bakım yapmak gerekiyor...
mesela ben elma sirkesini sadece yüzüme sürüyordum sivilcelerim için ama çok etkisini görmemiştim sonra hem içtim hemde sürdüm cildim çok canlandı...
şimdi de yapmak istiyorum ama bekarlıktaki gibi olmuyor :)) çok kokuyor gece yatarken :))

sorma masalcım daha kargalar kahvaltısını yapmadan ben ankamall'deydim :))
millet mağaza açıyo ben içeri dalıyorum ama alıcı olduğumdan o kadar eminler ki :))
neyse hepsi kafamda hazırdı hatta kat planı bile çıkardım çnk 11:30daki otobüse yetiştirmem gerekiyordu
yağmur şansımdan ben girerken ve çıkarken çok yoktu ama şemsiyem yanımdaydı

HArikasın ne diyebilirim ki ..
Az zamana çok iş sığdırmışsın ..

evet içten ve dışdan bakım yapmak gerekiyor...
mesela ben elma sirkesini sadece yüzüme sürüyordum sivilcelerim için ama çok etkisini görmemiştim sonra hem içtim hemde sürdüm cildim çok canlandı...
şimdi de yapmak istiyorum ama bekarlıktaki gibi olmuyor :)) çok kokuyor gece yatarken :))

Bende hem içiyorum hem de elma sirkesini kullanıyorum cidden fark ediyor ..
Bayramda çok kötü olmuştu cildim düzelmeye başladı şimdi.
Eee tabi koklayacak kokumu hisssedecek kimsem olmayınca ne bulursam sürüyorum :1:

Dosba
Ankaranın neresındensın sen :)
Ayy ankamalldan bende cok alısverıs yaptım
eşim orda yasıyordu bekarken :D

melankoli,terminali biliyorum ama eskiden olan beytomu bilmiyorum malesef. :( fakat oralara gelmişliğim oldu,arkadaşın ananesi oturuyordu adını hatırlayamıyorum,zaten kadıncağıza bende anane derdim. hey gidi günler,10 seneden fazladır görüşmüyorum.
dünkü beslenmende probis harici bir fazlalık yok,listeye girdikten sonracezalar gelecek ona göre.:))

dosbacım,işlerini dahada hafifletirsin inşallah. diyetisyen olayınada kısa bir ara verebilirsiniz aslında,yeteri kadar pratiğiniz oldu gerçekten,bence oraya harcadığınız parayı belirli bir süre spora verebilirsiniz.hem diyet yapıp hemde spor işiinizi dahada kolaylaştıracaktır. spor konusunda bana uygun yer yok demiştin hayatım ama eşin yanında olursa yinede sıkıntı olurmu senin için. eşine bravo diyorum, şefde ilk kez öyle yiyen birini gördü sanırım,şaşırdı adamcağız. :))):8:
işlerinde kolay gelsin canım.

sedacım maşallahın var çok azimlisin gerçekten inşallah hayırlısı ile istediğin kiloya ulaşırsın,dünkü menünde sporunda harika 10 üzerinden 10. :))sporu evde kendinmi yapıyorsun yoksa salonamı gidiyorsun canım. bu arada memleket neresi. tam yazacaktım o kadar spor biranda etkilemesin diye ama bugünolan olmuş. geçmiş olsun canım,inşallah daha iyisindir. soğan suyu kürünü yapamazsanda zorlama derim hayatım,şahsen ben aç karnına suyu zor içiyorum o tür şeyleri hiç içemem.

nur canım Allah kavuştursun,güle güle gitsin güle güle gelsin inşallah eşin. kuzucuk babayı bekledi gelecek diye kapılarda kıyamam canım yaa,gelmeyeceğini anlayıncada seni yıprattı değilmi. hep giden baba olunca haliyle ona düşkün oluyorlar.:))akşam az yemişsin,üzüntüden sanırım. Rabbim dirlik düzeninizi bozmasınhayatım ayrılıklarınız hep böyle olsun inşallah. prensesin o minik parmaklarına kurban olurum ben. afiyet olsun size.

masalcım,bileklik çok kalın değil hayatım.eşim ayakkabı içine giyiyor,yanlış hareketleri önlüyor,bileği daha kolay iyileşiyor. yürüyüşlerde etkili olacaktır. dosba ve melankoli ereğliye geleceği zaman haber veririz,gerçekten hoş olurdu.dünkü beslenmende iyi olmuş canım. fal olayına gelince,bende inanmıyorum ama gitmek istiyorum,maksat muhabbet olsun. senin gittiğin falcı epey birşey bilmişe benziyor,daha neler dedi. yalnız arkadaşın seni atlatmış olabilirmi o falcıya. :))

fderya canım,avusturalya yı gezmek görmek isterim ama sanırım uçakla 18 saatti(yanılmıyorsam) okadar saat uçak yolculuğu yapabilirmiyim bilmiyorum. canım listeye alınırsan yapttığın kaçamakların cezasını biz veriyoruz ona göre.:))restorandan yaşadığınız olay ilginç ve komik gerçekten.
az yemek yeme olayını inşallah gerçekleştirirsiniz canım. yalnız dün yediklerin pekde diyete uygun değil hayatım farkındasın zaten. yemek yeme olayını birden azaltma ama en azından yediklerini değiştir derim. gerçi hergünde böyle beslenmiyorsundur diicem ama hazır ve fastfood beslendiğinizi yazmıştın canım. bir yerde başlaman lazım,diyetten önce sağlıklı beslenmeye geçiş yapmanı öneririm.:16:

rabiacım,geçmişolsun canım. bu halsizlikle gidebildimi ki hastaneye.kayınvalidenin nesi var,önemli birşey değildir umarım. aslında kendinede bi iğne yaptırsan acilde iyi gelirdi belki. aca gripmi oluyorsun.

elacım,sonuçların istediğiniz gibi olmayışına üzüldüm canım,inşallah sizin için hayırlısı böyledir.

nihancım pek rastlayamadım sana yoksa benmi farkedemedim canım,nasılsın bir sıkıntı yoktur inşallah.

selam kızlar sabahtan beridir buradayım,geçmişi yazayım dedim ama işten güçten ancak fırsat oldu. inşallah herkesler iyidir.bende iyiyim çok şükür. yalnız bu sıralarda aşırı bir yemek yeme hırsım başladı ciddi anlamda. kendimi çok yorgun hissediyorum. dün akşam oğluma kızdım sonra çok üzüldüm hala etkisindeyim sadece ona sarılıp uyumak istiyorum.
işede gelesim yok çalışmak istemiyorum. sizler ne güzel evdesiniz evladınızın yanındasınız. bu arada dün akşam eti hoşbeş gofretlerden yedim hemde 1 küçük paket. cezamı bekliyorum canlar. ne olursa kabülümdür.
dün akşam yemekte 1 dilim çavdar ekmeği 1 tabak şehriye çorbası ve yarım dilim beyaz ekmekle1 kaşık patatesli et yemeği. sonrasında 1 lt su. 1 ltlik pet şişelerden aldım artık suyu onunla tüketeceğim. 2 lt yi tamamlayamasamda ona yakın birşeyler olur sanırım.
dün akşam yemekten sonra,bugün için yemek yaptım,nohut ve tarhana çorbası,birazda pilavım var. daha sonra halıları fırçaladım malum saçı dökülen bir iinsanım,yerleri sildim,1 saat ütü yaptım. oğlumla biraz oynadım. ama ütü yaparken oğlum gelip suyu koltuğa dökünce ağzına tokat attım,tabiki sert değildi ama o yinede ona vurduğum için ağladı. nasıl üzüldüm anlatamam hala kendimden nefret ediyorum. bugün günüm berbat geçecek taki onu göresiye kadar.
bende durum bu kızlar. buralarda olacağım ama bugün kdv günü birazcık yoğun olacağım.

Ben fastfood derken beslenmem olarak degil de sadece yasadigim yerde bunun cok yaygin oldugunu kastetmistim..sebze pahali. ama ben bir anne olarak en sagliklisni secmeye calisiyorum. cocuklarimi da zor gunler gecirmeme ragmen(calisma hayati)ikisini de iki yil emzirdim.ev de yogurdumu bile kendim yaparim.
Bugun kacamaklarim oldu ama cuma gunu icin iddaliyim.bunyem kilo vermeye elverisli.insallah da basaracagima inaniyorum.benim sorunum hazir yemek degil hizli yemek:)
basarim inancim kadardir...

selam kızlar hiç keyfim yok ağrılarım olduğundan fazla bakamıyorum

öğlen dışarı çıkamadım 1 küçük pide yedim kıymalı 1de ayran:26::17:

ad1
Canım spor salonunda yapıyorum bırazdan yıne gıdıcem. Çok saol kutlamaların için. İnşallah istediğim ideal kıloya ulasırım amacım o zaten :42: Sauna esofmanlara bakıyorum sımdı spora gıderken ıyı olur gıbılerınden :)
Bu arada
Sabah bir yumurta ve lor peynır
Ara bir adet havuc
Öğlen Wasa ekmegı yarım dılım ve yanında bır adet tel peynır
ve 1 lt suyumuda ıcmıs bulunmaktayım :)
Arada bır havuc daha yıcem ve aksamda hayırlısı dıyorum
Şımdılık gorusuruz kızlar aksamaaaa :42: :42: :42:

günaydıııınnnnn :71:
derya canım çok güldüm sabah sabah :))
benimde eşimle ilgili var aklıma geldi...geçen ay eşim kolonoskobi için 5 gün ağır bi diyet yaptı sonrasında herşey serbest...oltu kebabı yemeye gittik...eşim devam ettikçe etti etti şef şaşırdı en sonuncusunda kulağına eğilip yarasın dedi :60: hala gülüyoruz yaa
bencede az yemek lazım...biz bazen çok yediğimizi fark etmiyoruz ama çevredeki insanlar istemsiz tepki verebiliyor :66:
neyse güzel bi gün olsun inş.
ilahi kızlar yaaaa çok güldürdünüz beni çooookk:9:

Back