• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hımm bakalım bugün neler yemişim :44:
öncelikle 2 bardak su
kahvaltıda 2dilim ekmek arası ince kaşarlı tost (yağsız) yanında 2 bardak şekersiz çay ve peşine bir beşi bşr yerde form çayı
11:30 civarında 2 adet kepekli galeta
13:30 öğlen,az çorba,6 yemek kaşığı kuru fasulye(bizim yemek için kullandığımız kaşık ama) ve bir su bardağı yoğurt
ara olarak meyve yerim
ama kızlar canım orta şekerli sütlü türk kahvesi istiyor,isteyen var mııı? :68:

melankoli,terminali biliyorum ama eskiden olan beytomu bilmiyorum malesef. :( fakat oralara gelmişliğim oldu,arkadaşın ananesi oturuyordu adını hatırlayamıyorum,zaten kadıncağıza bende anane derdim. hey gidi günler,10 seneden fazladır görüşmüyorum.
dünkü beslenmende probis harici bir fazlalık yok,listeye girdikten sonracezalar gelecek ona göre.:))

dosbacım,işlerini dahada hafifletirsin inşallah. diyetisyen olayınada kısa bir ara verebilirsiniz aslında,yeteri kadar pratiğiniz oldu gerçekten,bence oraya harcadığınız parayı belirli bir süre spora verebilirsiniz.hem diyet yapıp hemde spor işiinizi dahada kolaylaştıracaktır. spor konusunda bana uygun yer yok demiştin hayatım ama eşin yanında olursa yinede sıkıntı olurmu senin için. eşine bravo diyorum, şefde ilk kez öyle yiyen birini gördü sanırım,şaşırdı adamcağız. :))):8:
işlerinde kolay gelsin canım.

sedacım maşallahın var çok azimlisin gerçekten inşallah hayırlısı ile istediğin kiloya ulaşırsın,dünkü menünde sporunda harika 10 üzerinden 10. :))sporu evde kendinmi yapıyorsun yoksa salonamı gidiyorsun canım. bu arada memleket neresi. tam yazacaktım o kadar spor biranda etkilemesin diye ama bugünolan olmuş. geçmiş olsun canım,inşallah daha iyisindir. soğan suyu kürünü yapamazsanda zorlama derim hayatım,şahsen ben aç karnına suyu zor içiyorum o tür şeyleri hiç içemem.

nur canım Allah kavuştursun,güle güle gitsin güle güle gelsin inşallah eşin. kuzucuk babayı bekledi gelecek diye kapılarda kıyamam canım yaa,gelmeyeceğini anlayıncada seni yıprattı değilmi. hep giden baba olunca haliyle ona düşkün oluyorlar.:))akşam az yemişsin,üzüntüden sanırım. Rabbim dirlik düzeninizi bozmasınhayatım ayrılıklarınız hep böyle olsun inşallah. prensesin o minik parmaklarına kurban olurum ben. afiyet olsun size.

masalcım,bileklik çok kalın değil hayatım.eşim ayakkabı içine giyiyor,yanlış hareketleri önlüyor,bileği daha kolay iyileşiyor. yürüyüşlerde etkili olacaktır. dosba ve melankoli ereğliye geleceği zaman haber veririz,gerçekten hoş olurdu.dünkü beslenmende iyi olmuş canım. fal olayına gelince,bende inanmıyorum ama gitmek istiyorum,maksat muhabbet olsun. senin gittiğin falcı epey birşey bilmişe benziyor,daha neler dedi. yalnız arkadaşın seni atlatmış olabilirmi o falcıya. :))

fderya canım,avusturalya yı gezmek görmek isterim ama sanırım uçakla 18 saatti(yanılmıyorsam) okadar saat uçak yolculuğu yapabilirmiyim bilmiyorum. canım listeye alınırsan yapttığın kaçamakların cezasını biz veriyoruz ona göre.:))restorandan yaşadığınız olay ilginç ve komik gerçekten.
az yemek yeme olayını inşallah gerçekleştirirsiniz canım. yalnız dün yediklerin pekde diyete uygun değil hayatım farkındasın zaten. yemek yeme olayını birden azaltma ama en azından yediklerini değiştir derim. gerçi hergünde böyle beslenmiyorsundur diicem ama hazır ve fastfood beslendiğinizi yazmıştın canım. bir yerde başlaman lazım,diyetten önce sağlıklı beslenmeye geçiş yapmanı öneririm.:16:

rabiacım,geçmişolsun canım. bu halsizlikle gidebildimi ki hastaneye.kayınvalidenin nesi var,önemli birşey değildir umarım. aslında kendinede bi iğne yaptırsan acilde iyi gelirdi belki. aca gripmi oluyorsun.

elacım,sonuçların istediğiniz gibi olmayışına üzüldüm canım,inşallah sizin için hayırlısı böyledir.

nihancım pek rastlayamadım sana yoksa benmi farkedemedim canım,nasılsın bir sıkıntı yoktur inşallah.
burdayım kaptan menülerimi filan yazıyorum ama fazla yazamıyorum pek keyfim yok :59:

Kızlar ben geldim derse gidip :)
Pek rahattı bugünde yoğunluklar başlayacak.
Yetiştirilecek projem var raporum var vizeler var ..
Ve ben daha hiç bir şey yapmadım.
Kaptancığım teşekkür ederim bir bakayım o bilekliğe bakalım tekrar ağrısı başlamadan .
Mümkün dğeil yapacak birisi değil ve onun bilmediği şeyleri de söyledi adam :)
Korktum resmen kalk gidelim dedim bir ara hatta ..
Yılbaşında da safranboluya gelmeyi düşünüyoruz arkadaşımla :)

:19:buarada akşam eşim geldi sanırım en az 2sene 3sende olabilirmiş tayinizmiz cıkmıcakmış bu sene bekliyoduk benim 3.senem eşimin 6
moralim bozuldu çok boş biryer hele kışın yazın sıcağı cok kışın yağmur bikaç gün gelmek için güzelde fazlası sıkıyoo ağladım :43:baya eşimde bozulmş
hiç beklemediğimiz birinin tayii cıktı cünkü biz kalıyomuşuz:50:
akşam birazpatates bi tane but yedim 1türk kahvesii:7:
kahvaltı yapcam ama yapasımda yokk took hisediyorum kendimi:50:
yeşil cayımı içiyim sanırım ödem var fazla cıkıyomm:74:

canım sıkma canını, hayırlısı olsun. elinizden bir şey gelmiyor ki üstler ne derse o:20:

ben kaçar işim cok uğrarım arada pc açık genelde baklava yapmıştı annem onu serbetlicem yarın güne kahvenin yanına:)))

ooo ev baklavası he mi? yaw böyle şeyleri şifreli yazın bari:33: canımız çekiyor:)) sen fazla kaçırmazsın inşallah elacım:1:

Yuruyorum simdi yedigim lokmalara inat..bir saatten fazla oldu yuruyorum.anamagladi.bir daha kisirdan sonra su icenin...ya arkadaslar ceza mi verecektiniz bana? verin hakettim. hepiniz menusu cok guzel. topikte ki kisi menusu kadar yemisin:)

kısırdan sonra su iyi şişirmiştir bence. sen kendine yeterince ceza vermişsin deryacım. bir dahaki sefere porsiyonlarını azaltırsan problem olmaz. illa ki canımız bir şeyler istiyor. sabah ben kayınvaldeme simit aldım. canım acayip çekti ama sadece 1 ısırık aldım. hepsini yesem nolacaktı ki? geçici bir zevk ve kalıcı kilolar. bunun yerine bir lokmayla iştahımı bastırdım.

Şekerler herkese günaydınlar nasılsınız bakalım
biz prensesimle kahvaltı yaptık şimdi ev süpürüp silecez baby tv eşliğinde :52:
kahvaltım 2 dilim kepek ekmeği ile tost arasında süzme peynir var suyla yedik çayımızı yeni demledik onu işimizi bitirince içecez
bvhgkhıkşjkkgbhgfhygulıjıipişçömjhnbgcfuıop<q<aq
buda kızımdandı teyzeleri :9:

baby tv eşliğinde hiç temizlik yapmamıştım:9: annelerin yeni modası olsa gerek. ben müzik açıyorum benim oğlan seviyor öyle dans etmeyi falan. annesi abidik gubidik dans edince:33:
bu arada kızının mesajına bayıldım. benden de bir öpücük lütfen o şeker şeye:)

kızlar cok hızlısınız valla hangisine yazayımm..:52:
nur kızın konuşuyomu bayb tv bizimde izler bu ara cok bakmıyo aslında tv kesmek istiyomm tamamen ama cocukta sıkılıyoo napcam oyuncakta oynamayı :22:seven bir cocuk deil ikizler burcu cok cabuk sıkılıyo herşeyden kouşmasını engeller diye korkuyorum ama baya anlatıyo çoğu anlaşılmıyo ama:60:
resim görmedimm ama dağküplü yazmıştın sanırım sarıcakayada kaldık 10yıl babamın işi nedeniyle biliyorum çokk dağlık oralar cnm uçurum iyi cesaret valla:44:
nihan cnm cok güzel besleniyosun bu hafta verirsin inş bayramda kaçırmadıysan fazla:46:
yarın sabahtan gün akşamada eşimin ark yemeğe gelcek inş altından kalkarımm kimse benim yazdıklarıma cevap yazmamışşşşş:52:

yarın için kolay gelsin sana canım. maşallah misafirin hiç eksik olmuyor, ne kadar güzel.

masalcım, fotoğraflar muhteşem canım. ben bakmayı unutmuştum iyi ki ekledin buraya. ayrıca sen de çok muhteşemsin bence:23::23:

kızlar ben okudukça size yetişemedim
takım harika hareketlendi
bende işlerimi hallettim bi kısmını eve geldim
ama 2.30da provam var
neler yaptım ablamın çantasını ve ayakkabısını hallettim
kendime ayakkabı aldım
anneme eşarp aldım
takma kipriklerimizi aldım
sonra bunları annemler denesin diye otabüse verdim melekete gönderdim
kargo geç olacaktı
umarım hepsi olurda bana tekrar iş çıkmaz

hadi gözün aydın dosbacım, işlerin bir kısmını halletmiş gözüküyorsun. takma kirpikler falan:23::23::23:

rabiacım,geçmişolsun canım. bu halsizlikle gidebildimi ki hastaneye.kayınvalidenin nesi var,önemli birşey değildir umarım. aslında kendinede bi iğne yaptırsan acilde iyi gelirdi belki. aca gripmi oluyorsun.

canım, ya ben hastalanıp çekme modunda bir insanım:)) çok çok gerekmedikçe doktora pek gitmiyorum. özellikle sinüzit bana çok tanıdık. doktorun da yapabileceği antibiyotik vermek, o da vücut dengemi bozuyor. beslenmedeki meyve ağırlıklarını ve ıhlamur vs artırarak geçiriyorum canım.

arabayla gittiğimiz için sorun olmadı ama uzak olduğu için git git bitmedi. artık belim ağrımış araba sürmekten.
selam kızlar sabahtan beridir buradayım,geçmişi yazayım dedim ama işten güçten ancak fırsat oldu. inşallah herkesler iyidir.bende iyiyim çok şükür. yalnız bu sıralarda aşırı bir yemek yeme hırsım başladı ciddi anlamda. kendimi çok yorgun hissediyorum. dün akşam oğluma kızdım sonra çok üzüldüm hala etkisindeyim sadece ona sarılıp uyumak istiyorum.
işede gelesim yok çalışmak istemiyorum. sizler ne güzel evdesiniz evladınızın yanındasınız. bu arada dün akşam eti hoşbeş gofretlerden yedim hemde 1 küçük paket. cezamı bekliyorum canlar. ne olursa kabülümdür.
dün akşam yemekte 1 dilim çavdar ekmeği 1 tabak şehriye çorbası ve yarım dilim beyaz ekmekle1 kaşık patatesli et yemeği. sonrasında 1 lt su. 1 ltlik pet şişelerden aldım artık suyu onunla tüketeceğim. 2 lt yi tamamlayamasamda ona yakın birşeyler olur sanırım.
dün akşam yemekten sonra,bugün için yemek yaptım,nohut ve tarhana çorbası,birazda pilavım var. daha sonra halıları fırçaladım malum saçı dökülen bir iinsanım,yerleri sildim,1 saat ütü yaptım. oğlumla biraz oynadım. ama ütü yaparken oğlum gelip suyu koltuğa dökünce ağzına tokat attım,tabiki sert değildi ama o yinede ona vurduğum için ağladı. nasıl üzüldüm anlatamam hala kendimden nefret ediyorum. bugün günüm berbat geçecek taki onu göresiye kadar.
bende durum bu kızlar. buralarda olacağım ama bugün kdv günü birazcık yoğun olacağım.

oldu mu şimdi? sen bence hoşbeş gofreti oğlandan çıkarmışsın. canım sen hep çok yaklaşıyorsun hedefine ama böyle bir kaçamakla maalesef emeklerini boşa çıkarıyorsun. niye paketin hepsini yedin? en azından sadece 1 tane yesen olmaz mıydı? ceza da sana şu dans + mekik cezasını verelim. veya ip atlama + mekik. kaç gün olacağını hep beraber düşünelim bence.

]tama canım o zaman afiyet olsun hemde damlasakızlı bilmem severmisin?:

hic icmedim ama yeni tatlara acigimdir.tarifini verirsen burda damlasakizi bulurum ins

Kızlar ben geldim derse gidip :)
Pek rahattı bugünde yoğunluklar başlayacak.
Yetiştirilecek projem var raporum var vizeler var ..
Ve ben daha hiç bir şey yapmadım.
Kaptancığım teşekkür ederim bir bakayım o bilekliğe bakalım tekrar ağrısı başlamadan .
Mümkün dğeil yapacak birisi değil ve onun bilmediği şeyleri de söyledi adam :)
Korktum resmen kalk gidelim dedim bir ara hatta ..
Yılbaşında da safranboluya gelmeyi düşünüyoruz arkadaşımla :)

sen bugünlerde derslere asıl bence canım. falcının dediğine bakma kendi bölümünle ilgilen:1:

safranbolu güzel bir yer hem de yakın. gezilebilir yani, inşallah gidersiniz.

Neyneysecim çok teşekkür edeirm:77:
Bu arada dün jelatin alacaktım lokman hekim kapanmıştı akşam..
Damla sakızlı tatlılara bayılırım.
Sütlü tatlı mı?

sen bugünlerde derslere asıl bence canım. falcının dediğine bakma kendi bölümünle ilgilen:1:

safranbolu güzel bir yer hem de yakın. gezilebilir yani, inşallah gidersiniz.

Zaten karışıktı aklım iyice karıştırdı pis adam :)
Bu sene tekrar gireceğim sınava ama olsa değiştirir miyim emin değilim.
Ortak derslerde çok olunca fazla bir kayıpta olmuyor aslında.
İnşallah ya değişikliğe ihtiyacım var.
BAşka yakınlarda nerelere gidilebilir böyle sessiz ama güzel

Ben fastfood derken beslenmem olarak degil de sadece yasadigim yerde bunun cok yaygin oldugunu kastetmistim..sebze pahali. ama ben bir anne olarak en sagliklisni secmeye calisiyorum. cocuklarimi da zor gunler gecirmeme ragmen(calisma hayati)ikisini de iki yil emzirdim.ev de yogurdumu bile kendim yaparim.
Bugun kacamaklarim oldu ama cuma gunu icin iddaliyim.bunyem kilo vermeye elverisli.insallah da basaracagima inaniyorum.benim sorunum hazir yemek degil hizli yemek:)
basarim inancim kadardir...
''fast-food olayi cok yaygin.cok az insan evinde yemek yapiyor.hazir yemek...ve bundan da nasibimi aldim. mumkun oldugu kadar yemekleri evde yapiyorum ama hareket kistli yemek bol...'' canım böyle yazınca senide öyle besleniyor sandım. kilo vermeye elverişli bir vücudun varsa hızlı yesende dikkat ederek verirsin canım. tabi yavaş yemenin faydasınıda göreceksindir. uzuuuun ve meşakkatli yolda bizlerle beraber başarıya ulaşmanı dilerim canım. :))
selam kızlar hiç keyfim yok ağrılarım olduğundan fazla bakamıyorum
öğlen dışarı çıkamadım 1 küçük pide yedim kıymalı 1de ayran:26::17:
sitede gezdin gezdin bize gelesiye kadar yoruldun dimi nihanım. :9:
neyse sanırım regl olmuştun değilmi hayatım yada başka sıkıntımı vardı. dur bakıyım karnım ağrıyor yazmışsın.şimdi nasılsın hayatım.geçmişolsun,akşamada musakka varmış gelemmi yemeğe. :)))
ad1
Canım spor salonunda yapıyorum bırazdan yıne gıdıcem. Çok saol kutlamaların için. İnşallah istediğim ideal kıloya ulasırım amacım o zaten :42: Sauna esofmanlara bakıyorum sımdı spora gıderken ıyı olur gıbılerınden :)
Bu arada
Sabah bir yumurta ve lor peynır
Ara bir adet havuc
Öğlen Wasa ekmegı yarım dılım ve yanında bır adet tel peynır
ve 1 lt suyumuda ıcmıs bulunmaktayım :)
Arada bır havuc daha yıcem ve aksamda hayırlısı dıyorum
Şımdılık gorusuruz kızlar aksamaaaa :42: :42: :42:
sedacım spora gidiyor olman gerçekten çok büyük avantaj,sauna eşofmanını kullananlar tavsiye ediyor.
öğünlerin şimdiye kadar iyi gitmiş yalnız aklıma gelmişken sorayım istedim.bu wasa ekmeği nasıl birşeydir sedacım.
hımm bakalım bugün neler yemişim :44:
öncelikle 2 bardak su
kahvaltıda 2dilim ekmek arası ince kaşarlı tost (yağsız) yanında 2 bardak şekersiz çay ve peşine bir beşi bşr yerde form çayı
11:30 civarında 2 adet kepekli galeta
13:30 öğlen,az çorba,6 yemek kaşığı kuru fasulye(bizim yemek için kullandığımız kaşık ama) ve bir su bardağı yoğurt
ara olarak meyve yerim
ama kızlar canım orta şekerli sütlü türk kahvesi istiyor,isteyen var mııı? :68:
öğünler iyi görünüyor melankoli tebrik ederim canım. yalnız türk kahvesinin hiç sütlü içmemiştim tadı nasıl ola ki?
burdayım kaptan menülerimi filan yazıyorum ama fazla yazamıyorum pek keyfim yok :59:
anlaşılan karın ağrın geçmemiş, sanırım dinlenmeye ihtiyacın var hayatım. regl mi olacaksın. ?

Son düzenleme:
öğünler iyi görünüyor melankoli tebrik ederim canım. yalnız türk kahvesinin hiç sütlü içmemiştim tadı nasıl ola ki?

teşekkür ederim kaptancım :))denemeni tavsiye ederim sütlü türk kahvesini,ama su karıştırarak.diyelim iki kişilik kahve yapacaksın bir fincan süt bir fincan su,yada bir buçuk fincan süt yarım fincan su gibi :))

gel kız akşama yanlızım eşim işten geç gelcek ama musakka yı yapmadım daha kendimi iyi hissedersem yapıcam yoksa yapmıcam eve gittiğim gibi yatçam gel valla hem yapmamam yardım edersin belki kaptancığım edersin dimi:38:

Neyneysecim çok teşekkür edeirm:77:
Bu arada dün jelatin alacaktım lokman hekim kapanmıştı akşam..
Damla sakızlı tatlılara bayılırım.
Sütlü tatlı mı?

jelatin ben de bakıcaktım, fırsat olmadı. melankoli sütlü kahve içiyordu canım hem de damla sakızlıymış:)) buraya geliyorlar canımızı çektiriyorlar:24::24:

sesiz ama güzel başka nereler olabilir? safranboluya yakın amasra olabilir, bartın da. hem sahil var hem içlerde ormanlık yeşillik yerler. oldukça da sakin ama rüzgarlı olabilir. ankaranın kızılcahamam tarafı da olur. soğuksu çok sakindir ama kızlara göre fazla sakin olmasın sonra:)) kalabalık bir grup gidiyorsanız gidin derim.

Back