• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızından gelen mesajı cok begendımmmm :46: :46:
sende bızım yerımıze öp onu :D

Tamam teyzesi hemen öpüyorum hani öpücük dedim mi koşarak dudağını uzatıyor zaten :66:

Ben marketten alıyorum ama hiç sormadım aktarda da var mıdır?
Markettekiler de gayet güzel ..

Ohh sen şu küçük hanıma bak ..
Pek hamarat şimdiden ..
Yazılarda mı yazarmış :)
Nurr saçlarına ne yapıyorsun:)

O bilgisayar manyağı canım elinden alana aşk olsun
saçlarıma hiçbirşey yapmıyorum
sadece yıkarım maske falan uygulamam
yapmadıklarım
çok sık boya, fön, hatta kurutmam bile sadece dışarı çıkacağım zaman düzleştiririm onuda buharlı aldım yıpratmasın diye böyle bi takıntılıyım işte ha birde saç kremi kullanmam
duş sonrası kolay taranması için olan spreyden kullanırım :52::52:

Koşu bandında mı yürüyorsun dışarıda mı?
Kısır deme ya :)
Bir ara topikte birisi kısır yapmıştı ardı arkası kesilmemişti:)
Herkesin canı istmişti.
kosu bandin da yuryorum. disarida cok guzel yurume imkani var amabenim ufaklik tan dolayi zor biraz. 1 bucuk saate yakin hizli yurdum.bu arada kisr konusunda uzmanim . yeseydiniz bana hak verirdiniz. basi guzel sonu aci. midem agriyor.zaten yaz tatiline girecegiz. misafir olayi bitti gibi.yazin sicaktan yemek yeme ihtiyacim azaliyor. su iciyorum bol bol.[/QUOTE]

Canım seninle tanışamadık hoşgeldin aramıza
ne güzel evde yapabiliyorsun benim bisikletim var ama kızımla binemiyorum :50:
Ayyy yaz mı ne güzel ya bende yaz istiyorum :84::84::84:

Tamam teyzesi hemen öpüyorum hani öpücük dedim mi koşarak dudağını uzatıyor zaten :66:

yapmadıklarım
çok sık boya, fön, hatta kurutmam bile sadece dışarı çıkacağım zaman düzleştiririm onuda buharlı aldım yıpratmasın diye böyle bi takıntılıyım işte ha birde saç kremi kullanmam

kosu bandin da yuryorum. disarida cok guzel yurume imkani var amabenim ufaklik tan dolayi zor biraz. 1 bucuk saate yakin hizli yurdum.bu arada kisr konusunda uzmanim . yeseydiniz bana hak verirdiniz. basi guzel sonu aci. midem agriyor.zaten yaz tatiline girecegiz. misafir olayi bitti gibi.yazin sicaktan yemek yeme ihtiyacim azaliyor. su iciyorum bol bol.

Ayyy yaz mı ne güzel ya bende yaz istiyorum :84::84::84:[/QUOTE]

Kızın kac yasında nurcum ?
VE bu kılolar hamılelık sonrası olusanlardanmı :49: :49:

Kızlar k,lolar yüzünden hiç moralinizi bozmayın
çünkü moral bozdukça gitmiyorlar ama emin olun azimle kaçıyorlar sizden ben 1 yılda tam 23.5 kilo verdim :35::65:

kızlar cok hızlısınız valla hangisine yazayımm..:52:
nur kızın konuşuyomu bayb tv bizimde izler bu ara cok bakmıyo aslında tv kesmek istiyomm tamamen ama cocukta sıkılıyoo napcam oyuncakta oynamayı :22:seven bir cocuk deil ikizler burcu cok cabuk sıkılıyo herşeyden kouşmasını engeller diye korkuyorum ama baya anlatıyo çoğu anlaşılmıyo ama:60:
resim görmedimm ama dağküplü yazmıştın sanırım sarıcakayada kaldık 10yıl babamın işi nedeniyle biliyorum çokk dağlık oralar cnm uçurum iyi cesaret valla:44:
nihan cnm cok güzel besleniyosun bu hafta verirsin inş bayramda kaçırmadıysan fazla:46:
yarın sabahtan gün akşamada eşimin ark yemeğe gelcek inş altından kalkarımm kimse benim yazdıklarıma cevap yazmamışşşşş:52:

Ayyy yaz mı ne güzel ya bende yaz istiyorum :84::84::84:

VE bu kılolar hamılelık sonrası olusanlardanmı :49: :49:[/QUOTE]

Kızım 1.5 yaşında
kilolarıma gelince
evlendiğimde 62 kiloydum migren hastasıyım tedaviye girdim ve 14 kilo aldım oldum 76 bunu veremeden hamile kaldım
ve 93le doğuma gittim sonrasında 80 kiloya kadar indim ama sütüm olmadı çevrenin baskısı ye gelir afedersin öküz gibi yedim oldum 88 ama bende hala süt yok.
Sonrasında bırakıp rejime girdim şu anda 64.5 kiloyum

nur kızın konuşuyomu bayb tv bizimde izler bu ara cok bakmıyo aslında tv kesmek istiyomm tamamen ama cocukta sıkılıyoo napcam oyuncakta oynamayı :22:seven bir cocuk deil ikizler burcu cok cabuk sıkılıyo herşeyden kouşmasını engeller diye korkuyorum ama baya anlatıyo çoğu anlaşılmıyo ama:60:
resim görmedimm ama dağküplü yazmıştın sanırım sarıcakayada kaldık 10yıl babamın işi nedeniyle biliyorum çokk dağlık oralar cnm uçurum iyi cesaret valla:44:
nihan cnm cok güzel besleniyosun bu hafta verirsin inş bayramda kaçırmadıysan fazla:46:
yarın sabahtan gün akşamada eşimin ark yemeğe gelcek inş altından kalkarımm kimse benim yazdıklarıma cevap yazmamışşşşş:52:

Canım benim kızım çok oturup bakmaz benimle oyun oynamayı daha çok seviyor
gelişim dönemine göre konuşması iyi daha çoğu şeyi sadece söylemeye çalışıyor

VE bu kılolar hamılelık sonrası olusanlardanmı :49: :49:

Kızım 1.5 yaşında
kilolarıma gelince
evlendiğimde 62 kiloydum migren hastasıyım tedaviye girdim ve 14 kilo aldım oldum 76 bunu veremeden hamile kaldım
ve 93le doğuma gittim sonrasında 80 kiloya kadar indim ama sütüm olmadı çevrenin baskısı ye gelir afedersin öküz gibi yedim oldum 88 ama bende hala süt yok.
Sonrasında bırakıp rejime girdim şu anda 64.5 kiloyum[/QUOTE]

Canım daha hıc dogum yapdım
Ama dogum yapacak bır arkadasımın yanındaydım karsı komsumdu ve ılk gunden dogumuna kadarkı dogumundada ben yattım onunla hastanede.
NEyse gelelım sut olayına aman Allahım bır annesı vardı kızın resmen kör cahil ( öyle diyorum çünkü çocugu tuza bulayıp cıkarmalarmı dersın ballamalarmı dersın cocuk zaten 1 ay erken dogmus dusunun )
Dayadı kıza pekmezı suyu buyu sutu geldı ama o dayadıklarından degıl sut kanallara ındıgınden
Ayrıca humana tea mı ne var o cok ıyı gelıyıor
Bırde pırasa dıye okumusdum
Benım annem 3 cocuk annesı ve hep bır lafı vardır
Doktorda boyle dıyor su bıle sut yapar gerısı boş :)
Sutun olucaksa yemesende olur
Olmucaksa dunyayı yesende olmaz :45:
Ah bu bazı annelerımız yokmu ıyılık yapayım derken
Neyse o arkadasıma nemı oldu
1.50 boy ve suan 70 kusur kılolarda bunun yanı sıra cocugu emıyor dıye hala rejım yapmıyor cocuk oldu 1 yasında !

Son düzenleme:

yapmadıklarım

kosu bandin da yuryorum. disarida cok guzel yurume imkani var amabenim ufaklik tan dolayi zor biraz. 1 bucuk saate yakin hizli yurdum.bu arada kisr konusunda uzmanim . yeseydiniz bana hak verirdiniz. basi guzel sonu aci. midem agriyor.zaten yaz tatiline girecegiz. misafir olayi bitti gibi.yazin sicaktan yemek yeme ihtiyacim azaliyor. su iciyorum bol bol.

Ayyy yaz mı ne güzel ya bende yaz istiyorum :84::84::84:[/QUOTE]

Çok çok güzel saçların ya ..
Peki çabuk uzuyor mu..
Ben de ne fön ne boya hatta dediğin gibi kurutmuyorum bile sırf uzasın diye.
Yaptığım bakımlarda artısı ama çok yavaş uzuyor.

En iyisi ben bu fotoğrafları tekrar ekleyeyim :)

neler mesala cnm elada söyleyince tekrarlamaya calışıyo ama bazen anlatmaya calışıyoo ama anlamıyoz kızıyoo bağırıyoo:27:
elanın herşeyi erken olunca sanki konuşma gec kalmış gibi hissediyorum normal yaşına göre kendini az cok ifade ediyoo ama biz cok sey istiyoz sanırım:9:

Kızım 1.5 yaşında
kilolarıma gelince
Sonrasında bırakıp rejime girdim şu anda 64.5 kiloyum

Ama dogum yapacak bır arkadasımın yanındaydım karsı komsumdu ve ılk gunden dogumuna kadarkı dogumundada ben yattım onunla hastanede.
NEyse gelelım sut olayına aman Allahım bır annesı vardı kızın resmen kör cahil ( öyle diyorum çünkü çocugu tuza bulayıp cıkarmalarmı dersın ballamalarmı dersın cocuk zaten 1 ay erken dogmus dusunun )
Dayadı kıza pekmezı suyu buyu sutu geldı ama o dayadıklarından degıl sut kanallara ındıgınden
1.50 boy ve suan 70 kusur kılolarda bunun yanı sıra cocugu emıyor dıye hala rejım yapmıyor cocuk oldu 1 yasında !
[/QUOTE]

Canım dinletemiyorsun ki çevrene çocuk anne sütü almak zorunda diyorlar tamam ama yok ki süt
napayım gelmiyor ağlıyorum sürekli tek göğüsten geliyor
memleketten geldik benim göğüs paramparça eşim dra götürdü dr bi gördü başladı bana bağırmaya senin canın yok mu?
diye dikişlik yara açmışın göğüse bırakacaksın dedi
ben pompa aldım bi sağıyordum 10 milim süt 20 milim kan doğal olarak içiremiyordum kan geldiği için çocukda tiksindi
drumun dediği allah korusun doğumda ölseydin bu çocukta mı ölecekti anne sütü yok diye mamalar var ver yesin dedi.
Kızım mamayla büyüdü 3 ay kadar çay niyetine emdi tamam
Allaha şükür sağlıklı bi bebek boyu kilosu yaşının üzerinde yani kendimi boşuna hırpalamışım

$fa.jpg $gtsgh.jpg $dvzdv.jpg $dgdzx.jpg $zcvz.jpg $fsd.jpg $asset.php.jpg $vzv.jpg $xx.jpg $gfvzxg.jpg $sss.jpg $hh.jpg $hhh.jpg

Canım dinletemiyorsun ki çevrene çocuk anne sütü almak zorunda diyorlar tamam ama yok ki süt
napayım gelmiyor ağlıyorum sürekli tek göğüsten geliyor
memleketten geldik benim göğüs paramparça eşim dra götürdü dr bi gördü başladı bana bağırmaya senin canın yok mu?
diye dikişlik yara açmışın göğüse bırakacaksın dedi
ben pompa aldım bi sağıyordum 10 milim süt 20 milim kan doğal olarak içiremiyordum kan geldiği için çocukda tiksindi
drumun dediği allah korusun doğumda ölseydin bu çocukta mı ölecekti anne sütü yok diye mamalar var ver yesin dedi.
Kızım mamayla büyüdü 3 ay kadar çay niyetine emdi tamam
Allaha şükür sağlıklı bi bebek boyu kilosu yaşının üzerinde yani kendimi boşuna hırpalamışım[/QUOTE]

İşte sorunda burda zaten
MEsela benım goguslerım cok cok cok buyk oldugundan sıgorta tarafından karsılandı estetık yaptırdım :D
Dusun sgk karsıladı ozel amelıyatımı
Ve 4 sut bezımın ıkı adetı alındı ve emzırmem mucıze olucak !
VE hıc takmıyorum sonucta mılyonlarca ınsan var emzıremeyen
Ayrıca bana amelıyat oncesı tam bellı degıl alınadabılır alınmayadabılır dendı sut bezlerım ıcın ama alınmak zorunda kalmıs.
Ayrıca arkadasımızın kızı hıc agzına surmedı memeyı emmedı kızında sutu gerı gıttı sımdı tosun gıbı maşşallah :D

neler mesala cnm elada söyleyince tekrarlamaya calışıyo ama bazen anlatmaya calışıyoo ama anlamıyoz kızıyoo bağırıyoo:27:
elanın herşeyi erken olunca sanki konuşma gec kalmış gibi hissediyorum normal yaşına göre kendini az cok ifade ediyoo ama biz cok sey istiyoz sanırım:9:

canım
anne
baba
mama
memme
beby-bebek yani
gitti ,attı
hayıy
amam- tamam yani
men
annene dede
teyze abi
ablamın kızının adı rana ona nana
hala
birde bizim söylediğimiz kelşimeleri dili döndüğünce tekrar ediyor
aferine avevin diyor
teşekkür ederime tekkekkü diyor
ama en güzeli yahşi cazibedeki simgenin sözleri
men ço hayıy

Sedacım insanlar herşeyde bi aman bulur kilo aldım aman çok kötü olmuşun dediler
zayıfladım çirkinleştin ki,lo verince dediler

Masal bakmıştım fotolara eşim dağ hastası hemen gösterdim bitti resmen hemen bizde çıkalım diyor tabi iloşla :53::53:

Back