Kızından gelen mesajı cok begendımmmm
sende bızım yerımıze öp onu
Ben marketten alıyorum ama hiç sormadım aktarda da var mıdır?
Markettekiler de gayet güzel ..
Ohh sen şu küçük hanıma bak ..
Pek hamarat şimdiden ..
Yazılarda mı yazarmış :)
Nurr saçlarına ne yapıyorsun:)
kosu bandin da yuryorum. disarida cok guzel yurume imkani var amabenim ufaklik tan dolayi zor biraz. 1 bucuk saate yakin hizli yurdum.bu arada kisr konusunda uzmanim . yeseydiniz bana hak verirdiniz. basi guzel sonu aci. midem agriyor.zaten yaz tatiline girecegiz. misafir olayi bitti gibi.yazin sicaktan yemek yeme ihtiyacim azaliyor. su iciyorum bol bol.[/QUOTE]Koşu bandında mı yürüyorsun dışarıda mı?
Kısır deme ya :)
Bir ara topikte birisi kısır yapmıştı ardı arkası kesilmemişti:)
Herkesin canı istmişti.
nur burda yaza yeni giryoruz. su an aksam oldu.deniz kiyisinda gunes batisi...buyrun misafirim olun.
Tamam teyzesi hemen öpüyorum hani öpücük dedim mi koşarak dudağını uzatıyor zaten
O bilgisayar manyağı canım elinden alana aşk olsun
saçlarıma hiçbirşey yapmıyorum
sadece yıkarım maske falan uygulamam
yapmadıklarım
çok sık boya, fön, hatta kurutmam bile sadece dışarı çıkacağım zaman düzleştiririm onuda buharlı aldım yıpratmasın diye böyle bi takıntılıyım işte ha birde saç kremi kullanmam
duş sonrası kolay taranması için olan spreyden kullanırım
kosu bandin da yuryorum. disarida cok guzel yurume imkani var amabenim ufaklik tan dolayi zor biraz. 1 bucuk saate yakin hizli yurdum.bu arada kisr konusunda uzmanim . yeseydiniz bana hak verirdiniz. basi guzel sonu aci. midem agriyor.zaten yaz tatiline girecegiz. misafir olayi bitti gibi.yazin sicaktan yemek yeme ihtiyacim azaliyor. su iciyorum bol bol.
Canım seninle tanışamadık hoşgeldin aramıza
ne güzel evde yapabiliyorsun benim bisikletim var ama kızımla binemiyorum
Ayyy yaz mı ne güzel ya bende yaz istiyorum :84::84::84:
kızlar cok hızlısınız valla hangisine yazayımm..
nur kızın konuşuyomu bayb tv bizimde izler bu ara cok bakmıyo aslında tv kesmek istiyomm tamamen ama cocukta sıkılıyoo napcam oyuncakta oynamayıseven bir cocuk deil ikizler burcu cok cabuk sıkılıyo herşeyden kouşmasını engeller diye korkuyorum ama baya anlatıyo çoğu anlaşılmıyo ama
resim görmedimm ama dağküplü yazmıştın sanırım sarıcakayada kaldık 10yıl babamın işi nedeniyle biliyorum çokk dağlık oralar cnm uçurum iyi cesaret valla:44:
nihan cnm cok güzel besleniyosun bu hafta verirsin inş bayramda kaçırmadıysan fazla
yarın sabahtan gün akşamada eşimin ark yemeğe gelcek inş altından kalkarımm kimse benim yazdıklarıma cevap yazmamışşşşş
Kızın kac yasında nurcum ?
VE bu kılolar hamılelık sonrası olusanlardanmı
Tamam teyzesi hemen öpüyorum hani öpücük dedim mi koşarak dudağını uzatıyor zaten
O bilgisayar manyağı canım elinden alana aşk olsun
saçlarıma hiçbirşey yapmıyorum
sadece yıkarım maske falan uygulamam
yapmadıklarım
çok sık boya, fön, hatta kurutmam bile sadece dışarı çıkacağım zaman düzleştiririm onuda buharlı aldım yıpratmasın diye böyle bi takıntılıyım işte ha birde saç kremi kullanmam
duş sonrası kolay taranması için olan spreyden kullanırım
kosu bandin da yuryorum. disarida cok guzel yurume imkani var amabenim ufaklik tan dolayi zor biraz. 1 bucuk saate yakin hizli yurdum.bu arada kisr konusunda uzmanim . yeseydiniz bana hak verirdiniz. basi guzel sonu aci. midem agriyor.zaten yaz tatiline girecegiz. misafir olayi bitti gibi.yazin sicaktan yemek yeme ihtiyacim azaliyor. su iciyorum bol bol.
kızlar cok hızlısınız valla hangisine yazayımm..
nur kızın konuşuyomu bayb tv bizimde izler bu ara cok bakmıyo aslında tv kesmek istiyomm tamamen ama cocukta sıkılıyoo napcam oyuncakta oynamayıseven bir cocuk deil ikizler burcu cok cabuk sıkılıyo herşeyden kouşmasını engeller diye korkuyorum ama baya anlatıyo çoğu anlaşılmıyo ama
resim görmedimm ama dağküplü yazmıştın sanırım sarıcakayada kaldık 10yıl babamın işi nedeniyle biliyorum çokk dağlık oralar cnm uçurum iyi cesaret valla:44:
nihan cnm cok güzel besleniyosun bu hafta verirsin inş bayramda kaçırmadıysan fazla
yarın sabahtan gün akşamada eşimin ark yemeğe gelcek inş altından kalkarımm kimse benim yazdıklarıma cevap yazmamışşşşş
Kızım 1.5 yaşında
kilolarıma gelince
evlendiğimde 62 kiloydum migren hastasıyım tedaviye girdim ve 14 kilo aldım oldum 76 bunu veremeden hamile kaldım
ve 93le doğuma gittim sonrasında 80 kiloya kadar indim ama sütüm olmadı çevrenin baskısı ye gelir afedersin öküz gibi yedim oldum 88 ama bende hala süt yok.
Sonrasında bırakıp rejime girdim şu anda 64.5 kiloyum
Canım daha hıc dogum yapdım
Ama dogum yapacak bır arkadasımın yanındaydım karsı komsumdu ve ılk gunden dogumuna kadarkı dogumundada ben yattım onunla hastanede.
NEyse gelelım sut olayına aman Allahım bır annesı vardı kızın resmen kör cahil ( öyle diyorum çünkü çocugu tuza bulayıp cıkarmalarmı dersın ballamalarmı dersın cocuk zaten 1 ay erken dogmus dusunun )
Dayadı kıza pekmezı suyu buyu sutu geldı ama o dayadıklarından degıl sut kanallara ındıgınden
Ayrıca humana tea mı ne var o cok ıyı gelıyıor
Bırde pırasa dıye okumusdum
Benım annem 3 cocuk annesı ve hep bır lafı vardır
Doktorda boyle dıyor su bıle sut yapar gerısı boş :)
Sutun olucaksa yemesende olur
Olmucaksa dunyayı yesende olmaz
Ah bu bazı annelerımız yokmu ıyılık yapayım derken
Neyse o arkadasıma nemı oldu
1.50 boy ve suan 70 kusur kılolarda bunun yanı sıra cocugu emıyor dıye hala rejım yapmıyor cocuk oldu 1 yasında !
neler mesala cnm elada söyleyince tekrarlamaya calışıyo ama bazen anlatmaya calışıyoo ama anlamıyoz kızıyoo bağırıyoo
elanın herşeyi erken olunca sanki konuşma gec kalmış gibi hissediyorum normal yaşına göre kendini az cok ifade ediyoo ama biz cok sey istiyoz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?