• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol masalcım. evet maalesef ara çok uzundu. evde de destekleme ihtimali olmadı. zaten çoğunlukla evde değildim. ama asıl kırgınlık sinüzitten. baş ağrısı, geniz akıntısı, yorgunluk hepsi var. birazdan ıhlamur içeceğim. şifa olur inşallah.

sen de dikkat et canım. bu sinüzit illeti soğuk algınlığına beş basıyor.

gny kızlar gözlerim kapanıyo :93:havada kapalı ama beim cok işim var :45:yarın gün bende hiçte yapasım yokk iş
:19:buarada akşam eşim geldi sanırım en az 2sene 3sende olabilirmiş tayinizmiz cıkmıcakmış bu sene bekliyoduk benim 3.senem eşimin 6
moralim bozuldu çok boş biryer hele kışın yazın sıcağı cok kışın yağmur bikaç gün gelmek için güzelde fazlası sıkıyoo ağladım :43:baya eşimde bozulmş
hiç beklemediğimiz birinin tayii cıktı cünkü biz kalıyomuşuz:50:
akşam birazpatates bi tane but yedim 1türk kahvesii:7:
kahvaltı yapcam ama yapasımda yokk took hisediyorum kendimi:50:
yeşil cayımı içiyim sanırım ödem var fazla cıkıyomm:74:

Arkadaslar burda aksam oldu. kendimce bir karar aldim aksam saat 6 dan sonra bir sey yemeyecegim. onceleri yatarken okudugum kitabi iki sayfa okuyabilirdim ama aksam erken biraktigim icin yemeyi simdi 20-30 sayfa rahat okuyabiliyorum.
kahvalti 1 bardak bitki cayi , bir tane pankek, peynir(bizim burda kibrit kutulari buyuk:)
oglen 1 tabak kisir (az yagli) 2 dilim ince borek
aksam sarma,1dilim ekmek, yarim dilim sutlu muhallabi
misafirim vardi. yarin kendime ceza veririm siz zahmet etmeyin ceza icin taa oralardan buralara ben halledrim.
simdi yuruyecegim.

Arkadaslar burda aksam oldu. kendimce bir karar aldim aksam saat 6 dan sonra bir sey yemeyecegim. onceleri yatarken okudugum kitabi iki sayfa okuyabilirdim ama aksam erken biraktigim icin yemeyi simdi 20-30 sayfa rahat okuyabiliyorum.
kahvalti 1 bardak bitki cayi , bir tane pankek, peynir(bizim burda kibrit kutulari buyuk:)
misafirim vardi. yarin kendime ceza veririm siz zahmet etmeyin ceza icin taa oralardan buralara ben halledrim.
simdi yuruyecegim.

6dan sonra yemek yememenin büyük faydasını göreceksin.
Ben de uyguluyorum bunu çok zorda kaldıysam en geç 8 ..
ama 8i geçerse akşam bir şey yememiş olsam bile yemiyorum.
Yemeklerin çok çok fazla olmuş sen de farketmişsindir.
Dikkat edilmiş bir şey göremedim ben ..

Ben de dün tam iyileşiyorum diyordum sanırım tekrar üşüttüm yine boğazlarım berbat.
KOnuşmaya halim yok resmen.
cnm gecmiş olsn dikkat et ince giyinme gençken :1:(çok yaşlandım ya)annem bana atlet giy derdi giymezdim şimdi kışları giyiyorum yoksa belim felaket ağrıyoo doğum felan etkiliyo sanırım

simdi yuruyecegim.
cnm ne güzel kitap okuyabiliysun yaş kaçtı cocuk felan varmı
yediklerine gelince çokk olmuşsunnn:27:keske ekmek yemeseydin akşam sarmadada pirinç var öğlende aynı 2dilim 1dilim börek olaydıı:23:

Aslinda bu benim dikkat ettigim bir ogundu eski bir masal. daha once bunun daha fazlasini tuketiyordum. yeni basladim o yuzden birden kesersem basarili olamam ama cuma gunu rakamlarin farkli olacagini inaniyorum. bugun bile etegimden farkettim inceldigimi . ama bu bir hafta alistirmam gerekiyor bunyemi.insallah bu hafta iki kilo dusunuyorum.

ben kaçar işim cok uğrarım arada pc açık genelde baklava yapmıştı annem onu serbetlicem yarın güne kahvenin yanına:)))

Kolay gelsin Eminecim ..
Aman Eskişehirin kızları da pek bir marifetli falan deyip olayı kendime de çekebilir miyim acaba ?
Yazın bile çoğu zaman bu alttan çıt çıtlı badiler var ya onlardan giyerim.
Hoş pek üşütme olarak düşünmüyorum ama belim açılacak gibi gelip rahat edemiyorum ..

Aslinda bu benim dikkat ettigim bir ogundu eski bir masal. daha once bunun daha fazlasini tuketiyordum. yeni basladim o yuzden birden kesersem basarili olamam ama cuma gunu rakamlarin farkli olacagini inaniyorum. bugun bile etegimden farkettim inceldigimi . ama bu bir hafta alistirmam gerekiyor bunyemi.insallah bu hafta iki kilo dusunuyorum.

Umarım daha iyi olur o zamanla menülerin ..
İnşallah tartı da iyi sonuçlar görürsün.

Ben geLDimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
GEç kaldım sanırım bıraz
ayy mukemmel bır bas agrım var geceden berı sag tarafımda
gozluk kullanmadıgımdan dusunuyordum ama sımdı tum beynıme yayıldı sınır oldum :44: :44:
Sabah bır adet yumurtamı ve ıcıne lor peynırı koyup bırazdan yıcem :)
Dünüde 3.5 lt suyla kapattım :D

Ben geLDimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
GEç kaldım sanırım bıraz
ayy mukemmel bır bas agrım var geceden berı sag tarafımda
gozluk kullanmadıgımdan dusunuyordum ama sımdı tum beynıme yayıldı sınır oldum :44: :44:
Sabah bır adet yumurtamı ve ıcıne lor peynırı koyup bırazdan yıcem :)
Dünüde 3.5 lt suyla kapattım :D

3,5 litre su mu içtinn??
Ciddi misin sen harikasınnn :)
Bu arada günaydın 3,5 litreyi görünc eunuttum günaydın demeyi.
Eee tuvaletten çıkabildin mi bari :)
Geçmiş olsun tutulmuş olabilir misin?
Hiç denemedim yumurta ile lor nasıl oluyor tadı?

3,5 litre su mu içtinn??
Ciddi misin sen harikasınnn :)
Bu arada günaydın 3,5 litreyi görünc eunuttum günaydın demeyi.
Eee tuvaletten çıkabildin mi bari :)
Geçmiş olsun tutulmuş olabilir misin?
Hiç denemedim yumurta ile lor nasıl oluyor tadı?

Canım evettt içtim :)
Bana doktorum iç dedi. Bu arada bende kronık sıstıt var yazın en azından 4 lt ıcıyordum
Su ıcmeyı unuttugum takdırde vucudum susuz kalıp tak sistit oluyordum antremanlıyım ondan.
Ayrıca benden sana taktık bende 500 ML lik şişe var ona koyup koyup ıcıyorum ve kendımı sartlıyorum
Tuvaletede normalde 3 kereyse ogun 5 kere gırıyorum :D
Bılmıyorum basımda cok fena bende anlamadım
Eğilip kalkamıyorum :5: :5:
Yumurtayı ıyıce ez ıcıne lor peynır koy
ınsanın gozu doyuyor tadı ole fena degıl yanı :)
Kahvaltımı yapdım suyumu aldım yanıma ohh ohhh yanı :D
Bugun yıne spor var ama hayırlısı bugun setler arttırılcak :D

günaydın kızlar ben geldim:10:

dün akşam ki yemeğim
yarım tabak patates yemeği
2 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt

bu sabah
1 simit ve çay

he birde dün akşam 2,5 saatten fazla yürüyüş ve 15 mekik

Son düzenleme:

dün akşam ki yemeğim
2 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt

bu sabah
1 simit ve çay

BEnce süper olmuş :)
Allah banada nasıp etsın az yemekler :D

Canım evettt içtim :)
Bana doktorum iç dedi. Bu arada bende kronık sıstıt var yazın en azından 4 lt ıcıyordum
Su ıcmeyı unuttugum takdırde vucudum susuz kalıp tak sistit oluyordum antremanlıyım ondan.
Ayrıca benden sana taktık bende 500 ML lik şişe var ona koyup koyup ıcıyorum ve kendımı sartlıyorum
Tuvaletede normalde 3 kereyse ogun 5 kere gırıyorum :D
Bılmıyorum basımda cok fena bende anlamadım
Eğilip kalkamıyorum :5: :5:
Yumurtayı ıyıce ez ıcıne lor peynır koy
ınsanın gozu doyuyor tadı ole fena degıl yanı :)
Kahvaltımı yapdım suyumu aldım yanıma ohh ohhh yanı :D
Bugun yıne spor var ama hayırlısı bugun setler arttırılcak :D

Ben de aynen öyle yapıyorum yanımda sürekli 500 mllik su ..
Ben su içmekte problem çekmeyeceğim seviyorum da ama işte dışarıda olunca tuvalet konusunda rahat edemiyorum.
Spor çok güzel olmuş ya ..
Ben bıraktım gibi :(

dün akşam ki yemeğim
2 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt

bu sabah
1 simit ve çay

Menülerin güzel olmuş ama sporun çook daha güzel olmuşş ..

inş iştahın kesilir canım yemeğe yemeğe acıkmıyor insan.
dün gece nasıl acıktım tam yatarken normalde olsa yerdim ama yemedim hemen yattım valla

Ben de çok acıkınca uyuyorum hemen ::)
Yoksa zor oluyor dayanamıyorum ..

BEn dun acıkdım
ve konserve mısır vardı bende ondan yedım :41:
İlk gun cok zor oldu sanırım :D
Ama super oldu ohh rahatım yeseydım vıcdanen kotu olcakdım
Kocısıme bolognese sos yapmama ragmen dfokunmadım sosa :D

Ben de aynen öyle yapıyorum yanımda sürekli 500 mllik su ..
Ben su içmekte problem çekmeyeceğim seviyorum da ama işte dışarıda olunca tuvalet konusunda rahat edemiyorum.
Spor çok güzel olmuş ya ..
Ben bıraktım gibi :(

Menülerin güzel olmuş ama sporun çook daha güzel olmuşş ..

Ben de çok acıkınca uyuyorum hemen ::)
Yoksa zor oluyor dayanamıyorum ..
sağol masalcım teşekkürler:7:

bu arada sabah regl oldum bugün karnım davul gibi şiş sanki he

Kızlarrr
Soğan suyu kürünü yapmaya baslıcam sabah aksam ac karnına ıcıcem bkalım ne gıbı faydaları olucak :53: :53:

Back