Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sedacım çok güzel başladın tebrik ederim.
İlk haftalar kilo verişi de çok oluyor böyle devam etmelisin.
Nihan geçmiş olsun ..
Dün de söylemiştim topicte böğürtlen çayı deneyebilirsin ağrıların varsa ..

Sedacım çok güzel başladın tebrik ederim.
İlk haftalar kilo verişi de çok oluyor böyle devam etmelisin.
Nihan geçmiş olsun ..
Dün de söylemiştim topicte böğürtlen çayı deneyebilirsin ağrıların varsa ..

böğürtlen çayımı hiç duymamıştım ama bidahaki aya denerim çünkü burda yakınlarda alabileceğim yer yok ve çok ağrıyor şuan ağrı kesicide içmek istemiyorum

Yuruyorum simdi yedigim lokmalara inat..bir saatten fazla oldu yuruyorum.anamagladi.bir daha kisirdan sonra su icenin...ya arkadaslar ceza mi verecektiniz bana? verin hakettim. hepiniz menusu cok guzel. topikte ki kisi menusu kadar yemisin:)

böğürtlen çayımı hiç duymamıştım ama bidahaki aya denerim çünkü burda yakınlarda alabileceğim yer yok ve çok ağrıyor şuan ağrı kesicide içmek istemiyorum

Aklında bulunsun diye söyledim Nihancım.
İLaç olarak da buscopan kullanıyorum hem etki etmiyor kesmiyor hem de ağrıyı oldukça zaltıyor.
Ben yataktan kalkamaz ağlardım resmen.
Biraz kilo vermemin etkisi biraz böğürtlen en çokta buscopan ile baya rahatladım.

Yuruyorum simdi yedigim lokmalara inat..bir saatten fazla oldu yuruyorum.anamagladi.bir daha kisirdan sonra su icenin...ya arkadaslar ceza mi verecektiniz bana? verin hakettim. hepiniz menusu cok guzel. topikte ki kisi menusu kadar yemisin:)
Koşu bandında mı yürüyorsun dışarıda mı?
Kısır deme ya :)
Bir ara topikte birisi kısır yapmıştı ardı arkası kesilmemişti:)
Herkesin canı istmişti.

ıkı gundur canımın ıstedıgı tek sey
hatta rejım boyunca ıstıcegım tek sey
Burgerrr :ÇD
Whopper chese menu double secım elma dılımlı patates ve bol acı soslu (
Ayyyy en azından 3 4 ay onsuz nasıl yasıcam ben
Kısır mısır gozum hıc dusunmuyor valla

masalcım bişey sorcam canım bu böğürtlen çayını aktardanmı markettenmi alıyorsun

Şekerler herkese günaydınlar nasılsınız bakalım
biz prensesimle kahvaltı yaptık şimdi ev süpürüp silecez baby tv eşliğinde
kahvaltım 2 dilim kepek ekmeği ile tost arasında süzme peynir var suyla yedik çayımızı yeni demledik onu işimizi bitirince içecez
bvhgkhıkşjkkgbhgfhygulıjıipişçömjhnbgcfuıop<q<aq
buda kızımdandı teyzeleri

Kızından gelen mesajı cok begendımmmm
sende bızım yerımıze öp onu

Kızlar becerebildim mi bilmiyorum ama sizinle trekkingden görüntüler paylaşmak istedim ..

masalcım bişey sorcam canım bu böğürtlen çayını aktardanmı markettenmi alıyorsun
Ben marketten alıyorum ama hiç sormadım aktarda da var mıdır?
Markettekiler de gayet güzel ..

Ohh sen şu küçük hanıma bak ..
Pek hamarat şimdiden ..
Yazılarda mı yazarmış :)
Nurr saçlarına ne yapıyorsun:)

Koşu bandında mı yürüyorsun dışarıda mı?
Kısır deme ya :)
Bir ara topikte birisi kısır yapmıştı ardı arkası kesilmemişti:)
Herkesin canı istmişti.[/QUOTE]
kosu bandin da yuryorum. disarida cok guzel yurume imkani var amabenim ufaklik tan dolayi zor biraz. 1 bucuk saate yakin hizli yurdum.bu arada kisr konusunda uzmanim . yeseydiniz bana hak verirdiniz. basi guzel sonu aci. midem agriyor.zaten yaz tatiline girecegiz. misafir olayi bitti gibi.yazin sicaktan yemek yeme ihtiyacim azaliyor. su iciyorum bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…