Örnek olmasa menü harika olurmuş. Su içildi mi 3 lt?İFTAR:
Yarım kepçe tarhana çorbası
100 gram haşlama tavuk
1 salatalık
100 gram yoğurt
Birde ev açması cevizli börek vardı ondan yedim. Bir avuç içi
Ara Öğün:
1 armut
Sahur:
Yulaf tost ( 1 yumurta+1 yk yulaf ile )
1 dilim hindi füme
domates/salatalık/maydonoz
Soda
Spor:
10.000 adım tamamlanacak
30 dakika leslie
600 ip atlama
20 dakika dans
3 litre su içilecek
Börek yaklaşık 250-300 kalori olduğunu düşünüyorum. Spor yaparak bunu eriteceğim.
evet cok haklisin kaptanim. coktan hedefime varmis olmam gerekiyordu. dikkat edicem insallah.Çok kaçamak yapıyorsun canım. Bunun yanında suyu da az içtiğin için çok yavaş ilerliyorsun. Yediklerine dikkat edip suyu da yeteri kadar içsen çok güzel gidecek kilolar.
Örnek değil o börek olacaktıÖrnek olmasa menü harika olurmuş. Su içildi mi 3 lt?
Aynen . Çok haklisin . Bugun ödemim daha fazla o yüzdenSu az olmuş canım. En az 2,5 litre içmen lazım
16:30 a kadar canım.LAydLiNe kaça kadar kilo bildirebiliyorduk kaptanım?
Canım sen de canını sıkma aniden alınan kilo 1100 Gr yağdan değildir ödemin artmıştır bu akşam maydonoz suyu yap üç gün sonra bırak eski kılına iner ben geçen hafta diyetisyene gittiğimde tartıya korkarak çıktım 100 Gr vermiş görünüyorum ama normalde 1300 Gr yağdan vermişim aşırı ödem tuttuğum için tartıya yansimamis diyetisyenin önemi de böyle ortaya çıkıyor isteBir hafta öyle oldu diye canını sıkmaBak ben +1100 gr aldım beterin beteri var de sevin
Oysa kendi bedenimden küçük kıyafetler almaya başlamıştım. Artı kilolarla nasıl olacaksaaaaa
Geçen hafta:68.65
Bu 3 haftalık kapanma süreci beni bitirecek gibi duruyor. Köye her geldiğimde iştahım çok açık oluyor havasından mıdır suyundan bilmiyorum
Bu hafta gelen + 1.100 yediğim baklava ekler sütlü tatlıların ve sporsuzluğun getirisi sanırım
selam kizlar
sahur: yumurta salatasi, bir bardak cay, kavurma
iftar: hunkarbegendi, 2 dilim pide
gecen cuma: 64.6
bugun: 64.0000000000 wuhuuuu kaldi son 9
Günaydın sevgili takim arkadaşlarım.
Bugün ilk iş tartı bilgilerimi paylasmak olsun istedim. Bildiginiz gibi yeni üyeyim.
25 nisan_74.6 kg ( Başlangıç kilom)
28 nisan_73.3 kg
30 nisan_73.7 kg ( cuma tartısı )
Başlayalı 5 gün oldu sonuç _900 gr
Not ;prosedürü anladigim kadar uyguladim . Tartiyi cekerken karta ismimi yazdim. Eksik yada yalnis birseyler varsa yazarsaniz sevinirim.
Günaydınlar
Geçen cuma:66.6
Bugün:67.1
Özeleştiri kısmına gelince bu hafta aralarda başka şehire gitmem gerekti ve düzenim kaydı.Haftayı genel olarak da cıslı geçirmenin sonucu elbette böyle oldu ama önümüzdeki haftaya 65 i görüp acısını çıkaracağım inşallah, kararlıyım
23 Nisan Cuma 56.5
30 Nisan Cuma 57.2
Fark +700 gr
Regl ödemi ve hergün istisnasız kaçamak yapmanın sonu bugün kendime geldim inşallah
Haftaya hedefim 55.9
Eki Görüntüle 2837897
LAydLiNe
geçen haftada aynıydım, sabitim
amacım korumak ramazan boyunca umarım böyle devam edebilirim
Tekrar tartilsam farkli çıkacak . Yemek yedim 1 litre su ictimCanım tarih de yazman gerekiyor kullanıcı adının altına
HarikaMuhtesem gidiyosun tebrikler
Örnek değil o börek olacaktı
Etraf farketmeye başliyorsa işler yolunda gidiyordur. Keyfini çıkartBen buradaki tartıda biraz fazla çıkacağım ne yazık ki tartımı da getiremedim. Ama herkes uzaktan uzağa görenler de kilo vermişsin dedi, hoşuma gitti açıkçası, mutluyum :)