Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yeni yeni şeyler öğreniyorumm valla sağolun :) O zaman yarın tartılabilirsem atarım tartıyı dediğiniz şekilde

Canım suyun çok çok az. Böyle vücudun yağ yakmaz yani zor yakar. Kendini su içmeye zorlamayı denesen nasıl olur ?

Tatlım ben bu şekilde göremiyorumki. Telden giriyorum. Sıkıntı oluyor malesef
Bugün cıssızım ve 60 dk yürüyüşüm var
Kahvaltım bol kalorili yoğun olduğunda akşamı hafif geçirdim. Toplamda 900 kalori falan yaptı.
Kahvaltı 12.00
1.5 susamlı simit
1 yk nuga
1 yk labne
5 zeytin
1 kızarmış yumurta

Akşam 20.00
1 kase yayla çorbası
15 cm lik muz

Su 3 lt
Spor 60 dk yürüyüş

ayni ben. ama artik 1 lt icebiliyorum. 1,5 litrelik siselerden aldim insallah ise yarar. iyi su ictigim hafta kilo verebildigimi farkettim. olsun 1 lt de hic yoktan iyidir yavas yavas alisicaz.
Ben de zorla 1 litreye ulaştım. Arada geçiyor ama genelde 1 litre. Havalar ısınınca daha çok içiyorum neyse ki. Umarım işe yarar canım

Günaydın sevgili takim arkadaşlarım.
Bugün ilk iş tartı bilgilerimi paylasmak olsun istedim. Bildiginiz gibi yeni üyeyim.
25 nisan_74.6 kg ( Başlangıç kilom)
28 nisan_73.3 kg
30 nisan_73.7 kg ( cuma tartısı )
Başlayalı 5 gün oldu sonuç _900 gr
Not ;prosedürü anladigim kadar uyguladim . Tartiyi cekerken karta ismimi yazdim. Eksik yada yalnis birseyler varsa yazarsaniz sevinirim.

Eklentiler

• 20210430_075317.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 30
Canım tarih de yazman gerekiyor kullanıcı adının altına

ayni ben. ama artik 1 lt icebiliyorum. 1,5 litrelik siselerden aldim insallah ise yarar. iyi su ictigim hafta kilo verebildigimi farkettim. olsun 1 lt de hic yoktan iyidir yavas yavas alisicaz.
Çok kaçamak yapıyorsun canım. Bunun yanında suyu da az içtiğin için çok yavaş ilerliyorsun. Yediklerine dikkat edip suyu da yeteri kadar içsen çok güzel gidecek kilolar.

Nuga girmiş yine menüye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…