Yeni yeni şeyler öğreniyorumm valla sağolun :) O zaman yarın tartılabilirsem atarım tartıyı dediğiniz şekildeYarın tartilabilirsen sorun olmaz canım tartilamayacak olursan da haftaya o şekilde bildirim yaparsın. Bildiğim kadarıyla ana listeye yani yarış listesine girebilmek için son iki hafta doğru şekilde bildirim yapıp yapmadığına bakılıyor en fazla bir hafta gecikmeli girersin listeye tabi bildirimin haftaya kalirsa
Valla 4er tane yaptım 4 oldu,işi kitabına uygun götüremiyorum bilmediğimdenTibet 4 olmaz balım. Ya 3 ya da 5 olur. Yanlış yazdın sanırım.
Canım suyun çok çok az. Böyle vücudun yağ yakmaz yani zor yakar. Kendini su içmeye zorlamayı denesen nasıl olur ?herkese selamlar
kahvaltı 13.00
1,5 dilim tb ekmeği
krem peynirli biber kavurması
akşam 18.00
7 tane zeytinyağlı sarma
2 kepçe enginar yemeği
yarım dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt
1 tk tahin pekmez
ara 20.30
1 tane baklava
2 bardak çay
1 litre su
1 mil Leslie
2500 adım
Ozaman basküül kardeşliği yaşasın.. benimde 10 yıllık emektarım kendileri.. Az çıkmadım tepesineBaskülümüzün aynı olması
Tatlım küçük bir kağıda tarih ve nikini yazıyosun. Foto çekerken baskülde oluyor o kağıtda..
Bugün cıssızım ve 60 dk yürüyüşüm varTatlım ben bu şekilde göremiyorumki. Telden giriyorum. Sıkıntı oluyor malesef
Evet az yedim. Yarın da tartılıcam çünküMenün güzel canım hatta az bile bu besinler bana göre :)
Çok fazla bişey yemedin ki benim gördüğüm kadarıyla kızma bu kadar kendine
Yeni gelenler tarih atıp nickinizle çekiyorsunuz tartıyı Ve kilonuzuYeni yeni şeyler öğreniyorumm valla sağolun :) O zaman yarın tartılabilirsem atarım tartıyı dediğiniz şekilde
Tebrikler . Bence gayet iyi gidiyor. Yolumuza devamBende bugünden paylaşiyim bari
Salı günü katıldım aranıza
27.04.2021 =65.0
29.04.2021 =63.4
2 günde bile -1.600
Tabi su ve ödemdir ama çok mutlu etti beni. Sağlam bir başlangıç yaptım
Eki Görüntüle 2837491
Haftaya cuma hedefim =61.9
Canım suyun çok çok az. Böyle vücudun yağ yakmaz yani zor yakar. Kendini su içmeye zorlamayı denesen nasıl olur ?
ayni ben. ama artik 1 lt icebiliyorum. 1,5 litrelik siselerden aldim insallah ise yarar. iyi su ictigim hafta kilo verebildigimi farkettim. olsun 1 lt de hic yoktan iyidir yavas yavas alisicaz.zorladığımda midem bulanıyor. 1-1,5 lt bile zor içiyorum.
Ben de zorla 1 litreye ulaştım. Arada geçiyor ama genelde 1 litre. Havalar ısınınca daha çok içiyorum neyse ki. Umarım işe yarar canımayni ben. ama artik 1 lt icebiliyorum. 1,5 litrelik siselerden aldim insallah ise yarar. iyi su ictigim hafta kilo verebildigimi farkettim. olsun 1 lt de hic yoktan iyidir yavas yavas alisicaz.
Muhtesem gidiyosun tebrikler
Canım tarih de yazman gerekiyor kullanıcı adının altınaGünaydın sevgili takim arkadaşlarım.
Bugün ilk iş tartı bilgilerimi paylasmak olsun istedim. Bildiginiz gibi yeni üyeyim.
25 nisan_74.6 kg ( Başlangıç kilom)
28 nisan_73.3 kg
30 nisan_73.7 kg ( cuma tartısı )
Başlayalı 5 gün oldu sonuç _900 gr
Not ;prosedürü anladigim kadar uyguladim . Tartiyi cekerken karta ismimi yazdim. Eksik yada yalnis birseyler varsa yazarsaniz sevinirim.
Teşekkür ederim canımMuhtesem gidiyosun tebrikler
Çok kaçamak yapıyorsun canım. Bunun yanında suyu da az içtiğin için çok yavaş ilerliyorsun. Yediklerine dikkat edip suyu da yeteri kadar içsen çok güzel gidecek kilolar.ayni ben. ama artik 1 lt icebiliyorum. 1,5 litrelik siselerden aldim insallah ise yarar. iyi su ictigim hafta kilo verebildigimi farkettim. olsun 1 lt de hic yoktan iyidir yavas yavas alisicaz.
Su az olmuş canım. En az 2,5 litre içmen lazımSelamlar , geç saate kaldim hemen durum bildirimi yapayim .
Sabah 10.00 mantarli omlet peynir avakado
Araogun küçük boy muz
Aksam 18.30 omlet biraz pide
Su 1 lite
10.000 adim yürüyüş
Nuga girmiş yine menüyeBugün cıssızım ve 60 dk yürüyüşüm var
Kahvaltım bol kalorili yoğun olduğunda akşamı hafif geçirdim. Toplamda 900 kalori falan yaptı.
Kahvaltı 12.00
1.5 susamlı simit
1 yk nuga
1 yk labne
5 zeytin
1 kızarmış yumurta
Akşam 20.00
1 kase yayla çorbası
15 cm lik muz
Su 3 lt
Spor 60 dk yürüyüş