Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende bugünden paylaşiyim bari 😂
Salı günü katıldım aranıza
27.04.2021 =65.0
29.04.2021 =63.4
2 günde bile -1.600 💪🏼💪🏼💪🏼
Tabi su ve ödemdir ama çok mutlu etti beni. Sağlam bir başlangıç yaptım
0EB31276-74C2-4CC4-BC00-062A555305A4.jpeg

Haftaya cuma hedefim =61.9

Aslında sorun yok çalıştığında işlerin planlı gidiyor ama eve geldiğinde dinlenmek istiyorsun olay bu ama artık bir plan yaparsan evde de işler kolay olur
Mesela sabah kalkınca spor smonra temizlik sonra dizi gibi o zamanevde de düzenli olursun canım ♥️
Tavsiyen için teşekkür ederim kuzum. Şimdi bir haftalık temizlik spor planı ayarlayacağım yazıp buzdolabına asacağım.. Okadar haklısınki plansızlıktan hep.. Gezmeye giderken bile biçok ayrıntıyı planlarım spontane gelişen şeyler nadirdir.. Evdede 19 gün için temizlik ve spor programım neden olmasın hem bahar temizliğide çıkar aradan😁

Başımı ağrıttı şu artı 400 gr.. Dedim tartının yerini kaydırdım ondan mı. Kalktım takılarımı da çıkardım tartıldım.
Sonuç 77,2
Bunun da resmini aldım.. Bakalım yarın nasıl olacak?
Kuzum muhtemelen ödemdir. Bende yumurtlama günlerinde ve mens döneminde artı oluyorum.. İnşallah yarına eksiler gelir

27.04.2021 =65.0
29.04.2021 =63.4
Eki Görüntüle 2837491
Canım tartı bildirimin bu haliyle kabul edilmez. Küçük bir kağıda elinle nickini ve tarihi de yazman gerek

İFTAR:
Yarım kepçe tarhana çorbası
100 gram haşlama tavuk
1 salatalık
100 gram yoğurt
Birde ev açması cevizli börek vardı ondan yedim. Bir avuç içi :KK43:

Ara Öğün:
1 armut

Sahur:
Yulaf tost ( 1 yumurta+1 yk yulaf ile )
1 dilim hindi füme
domates/salatalık/maydonoz
Soda

Spor:
10.000 adım tamamlanacak
30 dakika leslie
600 ip atlama
20 dakika dans

3 litre su içilecek

Börek yaklaşık 250-300 kalori olduğunu düşünüyorum. Spor yaparak bunu eriteceğim.

27.04.2021 =65.0
29.04.2021 =63.4
Eki Görüntüle 2837491
Baskülümüzün aynı olması😂
Tatlım küçük bir kağıda tarih ve nikini yazıyosun. Foto çekerken baskülde oluyor o kağıtda..

Menüm

Sahur
5 hurma+bol su

İftar
1 kase ıspanak çorbası
3 haşlanmış yumurta
Bol salata

Su
2,5 litre

Spor
Tibet 5 tekrar
3 saat yürüyüş

Kiloma çok canım sıkıldı. Şimdi de baş ağrısı ile cebelleşiyorım😒peşin peşin hediye almıştım birde😒😒😒kendime çok kızgınım😠

Tavsiyen için teşekkür ederim kuzum. Şimdi bir haftalık temizlik spor planı ayarlayacağım yazıp buzdolabına asacağım.. Okadar haklısınki plansızlıktan hep.. Gezmeye giderken bile biçok ayrıntıyı planlarım spontane gelişen şeyler nadirdir.. Evdede 19 gün için temizlik ve spor programım neden olmasın hem bahar temizliğide çıkar aradan😁
Ben 1.5 yıldır evdeyim öğretmen olduğumdan aynı sıkıntıları yaşadım ilk zaman 😩 yani baktım okula gittiğimde daha çok iş yapan ben evde olduğumda hiç iş yapmıyorum bende plancyaptim hergune bir iş gibi bazen sırf eğlence günü yapıyorum mesela dizi seyretmek gibi 😂 daha verimli oluyor

Menüm

Sahur
5 hurma+bol su

İftar
1 kase ıspanak çorbası
3 haşlanmış yumurta
Bol salata

Su
2,5 litre

Spor
Tibet 5 tekrar
3 saat yürüyüş

Kiloma çok canım sıkıldı. Şimdi de baş ağrısı ile cebelleşiyorım😒peşin peşin hediye almıştım birde😒😒😒kendime çok kızgınım😠
Bir hafta öyle oldu diye canını sıkma :KK19: :KK19: Bak ben +1100 gr aldım beterin beteri var de sevin 😅
Oysa kendi bedenimden küçük kıyafetler almaya başlamıştım. Artı kilolarla nasıl olacaksaaaaa

aa öyle mi ? Bilmiyordum. Bu hafta böyle olsun haftaya elimle yazarım olur mu acaba ?
Yarın tartilabilirsen sorun olmaz canım tartilamayacak olursan da haftaya o şekilde bildirim yaparsın. Bildiğim kadarıyla ana listeye yani yarış listesine girebilmek için son iki hafta doğru şekilde bildirim yapıp yapmadığına bakılıyor en fazla bir hafta gecikmeli girersin listeye tabi bildirimin haftaya kalirsa

herkese selamlar

kahvaltı 13.00
1,5 dilim tb ekmeği
krem peynirli biber kavurması

akşam 18.00
7 tane zeytinyağlı sarma
2 kepçe enginar yemeği
yarım dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt
1 tk tahin pekmez

ara 20.30
1 tane baklava
2 bardak çay

1 litre su
1 mil Leslie
2500 adım

Menüm

Sahur
5 hurma+bol su

İftar
1 kase ıspanak çorbası
3 haşlanmış yumurta
Bol salata

Su
2,5 litre

Spor
Tibet 5 tekrar
3 saat yürüyüş

Menün güzel canım hatta az bile bu besinler bana göre :)
Çok fazla bişey yemedin ki benim gördüğüm kadarıyla kızma bu kadar kendine

X