- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavsiyen için teşekkür ederim kuzum. Şimdi bir haftalık temizlik spor planı ayarlayacağım yazıp buzdolabına asacağım.. Okadar haklısınki plansızlıktan hep.. Gezmeye giderken bile biçok ayrıntıyı planlarım spontane gelişen şeyler nadirdir.. Evdede 19 gün için temizlik ve spor programım neden olmasın hem bahar temizliğide çıkar aradanAslında sorun yok çalıştığında işlerin planlı gidiyor ama eve geldiğinde dinlenmek istiyorsun olay bu ama artık bir plan yaparsan evde de işler kolay olur
Mesela sabah kalkınca spor smonra temizlik sonra dizi gibi o zamanevde de düzenli olursun canım
Kuzum muhtemelen ödemdir. Bende yumurtlama günlerinde ve mens döneminde artı oluyorum.. İnşallah yarına eksiler gelirBaşımı ağrıttı şu artı 400 gr.. Dedim tartının yerini kaydırdım ondan mı. Kalktım takılarımı da çıkardım tartıldım.
Sonuç 77,2
Bunun da resmini aldım.. Bakalım yarın nasıl olacak?
Canım tartı bildirimin bu haliyle kabul edilmez. Küçük bir kağıda elinle nickini ve tarihi de yazman gerekBende bugünden paylaşiyim bari
Salı günü katıldım aranıza
27.04.2021 =65.0
29.04.2021 =63.4
2 günde bile -1.600
Tabi su ve ödemdir ama çok mutlu etti beni. Sağlam bir başlangıç yaptım
Eki Görüntüle 2837491
Haftaya cuma hedefim =61.9
Eki Görüntüle 2837466
Tam tamına 1200 gr daha vermişim yağdan
aa öyle mi ? Bilmiyordum. Bu hafta böyle olsun haftaya elimle yazarım olur mu acaba ?Canım tartı bildirimin bu haliyle kabul edilmez. Küçük bir kağıda elinle nickini ve tarihi de yazman gerek
Bu gece hiç uyuyamadım. Sabah namaz sonrası bikaç saat işte.. Sanırım o da ödem yaptı.Kuzum muhtemelen ödemdir. Bende yumurtlama günlerinde ve mens döneminde artı oluyorum.. İnşallah yarına eksiler gelir
Baskülümüzün aynı olmasıBende bugünden paylaşiyim bari
Salı günü katıldım aranıza
27.04.2021 =65.0
29.04.2021 =63.4
2 günde bile -1.600
Tabi su ve ödemdir ama çok mutlu etti beni. Sağlam bir başlangıç yaptım
Eki Görüntüle 2837491
Haftaya cuma hedefim =61.9
Tatlım ben bu şekilde göremiyorumki. Telden giriyorum. Sıkıntı oluyor malesefİyi akşamlar kızlar motivem düştüğü için menümü böyle paylaşırsam kalori saymaya ve dikkat etmeye devam ederim diye düşünüyorum.
Kahvaltı 12.00
Akşam 20.00
Ara 20.05
Su 3 lt
Spor 60 dk yürüyüşEki Görüntüle 2837511 Eki Görüntüle 2837512
Ben 1.5 yıldır evdeyim öğretmen olduğumdan aynı sıkıntıları yaşadım ilk zaman yani baktım okula gittiğimde daha çok iş yapan ben evde olduğumda hiç iş yapmıyorum bende plancyaptim hergune bir iş gibi bazen sırf eğlence günü yapıyorum mesela dizi seyretmek gibi daha verimli oluyorTavsiyen için teşekkür ederim kuzum. Şimdi bir haftalık temizlik spor planı ayarlayacağım yazıp buzdolabına asacağım.. Okadar haklısınki plansızlıktan hep.. Gezmeye giderken bile biçok ayrıntıyı planlarım spontane gelişen şeyler nadirdir.. Evdede 19 gün için temizlik ve spor programım neden olmasın hem bahar temizliğide çıkar aradan
Bir hafta öyle oldu diye canını sıkma Bak ben +1100 gr aldım beterin beteri var de sevinMenüm
Sahur
5 hurma+bol su
İftar
1 kase ıspanak çorbası
3 haşlanmış yumurta
Bol salata
Su
2,5 litre
Spor
Tibet 5 tekrar
3 saat yürüyüş
Kiloma çok canım sıkıldı. Şimdi de baş ağrısı ile cebelleşiyorımpeşin peşin hediye almıştım birdekendime çok kızgınım
Yarın tartilabilirsen sorun olmaz canım tartilamayacak olursan da haftaya o şekilde bildirim yaparsın. Bildiğim kadarıyla ana listeye yani yarış listesine girebilmek için son iki hafta doğru şekilde bildirim yapıp yapmadığına bakılıyor en fazla bir hafta gecikmeli girersin listeye tabi bildirimin haftaya kalirsaaa öyle mi ? Bilmiyordum. Bu hafta böyle olsun haftaya elimle yazarım olur mu acaba ?
Baya bi cıs var aile evinde ama keşke bşraz daha su içebilsen, 1 litre çok az gerçekten
Menün güzel canım hatta az bile bu besinler bana göre :)Menüm
Sahur
5 hurma+bol su
İftar
1 kase ıspanak çorbası
3 haşlanmış yumurta
Bol salata
Su
2,5 litre
Spor
Tibet 5 tekrar
3 saat yürüyüş
Kiloma çok canım sıkıldı. Şimdi de baş ağrısı ile cebelleşiyorımpeşin peşin hediye almıştım birdekendime çok kızgınım