Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım sen ereğlide oturuyordun dimi?
ereğlideyim melankolim.aramızda 1 saat mesafe var.sen zonguldakta nerde oturuyorsun merkeze yakınmısın.
valla masal sağolsun, gaza getiriryor insanı aslında öyle güzel bilgiler veriyorsunuzki ama not edemiyorum malesef. gerçi not alsamda uygulayacak vakit nerde biri yapıp getirecekki bende süreyim.:)) kesinlikle haklısın canım,ne zor durumda olan anneler var biz evlatlarımızın hareketliliğine kızıyoruz. dediği gibi canları sağolsunda yaramzlık yapsınlar yeterki. canım ekmek olayını bentamamen aklımdan çıkarım akşamda bir tabak çorbayla beraber 2 dilim çavdar ekmeği yedim. ( bugün biraz daha istikrarlı olayım. dün akşam suyumuda tamamlayamadım. 1,5 lt olmamıştır belkide,günlük koşuşturmacama o kadar adepte oluyorum ki kendimi hep 2.plana atıyorum.

canım senin adına sevindim. :))
otobüsle ankara gittiğimde akşam 5 arabası gece saat 22.00 -22.30 gibi ankarada oluyordu ama şimdi bolu dağı yoluna falan kestirmeler yaptılar dahada kısalmıştır. normalde 5 saat olması gerekiyor.özel araçla 2.5-3 saatte gelinir diye düşünüyorum hayatım.

canım bende bayramda abattım malesef ama takım hareketlendi bizde toparlanırız artık. trekking botlarını alsak öncelikli olarak iyi olur ama şu varki eşim arada futbol oynadığı için bileğinde ağrı vardı,medikalden bileklik aldı hergün onu kullanıyor ayağın yanlış hareket yapmasını engelliyor. aslında sende kullanabilirsin. yaşadığımız herşey bir tecrübe masalcım,sen akıllı bir insansın ve yaşadığın tecrübelerin farkındasın.
canım utanman için söylemiyorum hayatım, yaptığın gerçekten çok öenmli kıskandım yerinde olmak istedim açıkçası,insanları,hele ki çocukları sevindirmek giibisi varmıdır.
canım sigarayı günde 2-yada 3 tane ancak tüketiyorum ama kesinlikle oğlum görmüyor. ne yalan söyliyim bırakmak istemiyorum,çünkü aşırı kafaya takan bir insanım ve en sıkıntılı anımda başladım içmeye,biraz daha takılayım nasılsa zamanı gelince bırakırım.

Ayy ben masalın maya ile yaptığı maskeyi denedim
elma sirkesi ile yapmıştım alerji yaptı bana

merhabalar kızlar. ya maşallah ne kaynatmışsınız:)) 10 sayfadan fazla okudum:) birazdan cevaplar gelecek ama bir yeşil çay koymam lazım.

meyve konusunda etkili olabildiğim için çok sevindim canım. inşallah devamlı olur bu durum.
zaten şartların pek izin vermediğini farkettiğim için eleştiri yapmayım dedim çok eleştirel bir insanımdır, dermişim

canım, kızına çok geçmiş olsun. bebişlerin hastalık sezonu açılmıştır, hayırlı olsun. bence beslenmen de iyi olmuş. kavurmanın çok zararı olduğunu sanmıyorum.

amin canım sağolasın. ben zaten kendimi senin yerine kesinlikle koyamam. maşallah sabrına canım. Allah her daim yardımcın olsun.

buğün yediklerimi yazayım
sabah 2dilimden tost
öğlen 1dilim ekmek 1yumurta
arada 1 tane portakal
akşam 1tabak makarna
1fincan türk kahvesi,1fincan nescafe
2litre kadar su 2bucuk olur yaztana kadar

makarna olmasa iyimiş ama olmuş. bir de kahve fazla geldi ban:44:

avustralya çok güzel bir ülkeye benziyor. benim görmek istediğim ülkeler arasında. inşallah kısmet olur da giderim ilerde. kahvaltın gayet güzel bu arada.

bende beyazlar yüzünden başladım boyatmaya ama beterin beteri vardır. görümcemin saçları daha beter benim gibi aralarda değil komple beyazlıyor saçları oda annesine çekmiş,o yüzden sürekli boyatmak zorunda.ama şansı varki kalın telli saçları kolay yıpranmıyor. yoksa o boyaya saç daynmaz.
kendini sıcak tutarsan faydasını göreceksindir hayatım. valla benimde cahilliğime geldi keşke sıkı bir vücudum olsaydı şimdi rahat edersim.2. de bakalım nasıl olacak ama inan ben istemiyorum başka çocuk lakin eşim olsun diyor. birkaç sene sonra fikrim değişebilir ozamana kadarda toparlanmış olurum inşallah. uzun saçı çok seviyorum ama kuru saça sahibim,kolay yıpranıyor,o yüzden uzatamıyorum. sürekli bakım ürünleri almaya çalışıyorum ama banamısın demiyor. bayramda yine kestirdim omuzlarda şimdi ama ne yalan söyleyim rahatladım.:))
canım hoşgeldin. zaman farkı yüzünden seni arada bir görebiliyoruz deryacım,fırsat buldukça yaz hayatım biz olmasakda yazabilirsin.bizim yazdıklarımııza yazabilirsin zaten öyle olmazsa motivasyon olmaz. normalde kaçamağına ceza yazardım çünkü böyle bir uygulamamız var. kaçamak yapana takımca ceza veriyoruz. ama bu hafta toparlanmaya çalıştığımızdan vede listeye henüz girmediğinden cezadan kurtuldun bacım. sen şimdi yatarsın. iyi geceler. bu saat farkı bizi zorlıcak sanırım.:)))
canım ne oluyorsa bu fast food yüzünden oluyor. Türkiye'de de hazır yemek kullanan genellikle çalışan bayanlar var. ama hazır yemek anlayışı fast food olmasın,haşlanmış sebzeler,bakliyatlar ,fresh balıklar var o şekildede yapabilirsin. sen Türk kadınısın hayatım,çocuklarına olsun alıştırma,çalışmıyorsan evde yap yemeğini. çocuk demişken kaç çocuk var.
yürüme bandı isabetli olmuş inşallah sürekli kullanırsın evde küflenmez. :))
göğüs olayınıda biran önce küçülttür derim yoksa onları başka türlü yok edemezsin. benim arkadaşımda aynı dertten muzdaripti,bel rahatsızlığı yaptığı için estetik olarak görülmedi, oyüzden rahat ameliyat oldu.

canım aklında olsun hangi maskeyi yaparsan yap cildine önce hassas olduğu için bileğinde dene sonra uygulaman gereken yerlere sür. kızardımı cildin ne oldu.
merhabalar kızlar. ya maşallah ne kaynatmışsınız:)) 10 sayfadan fazla okudum:) birazdan cevaplar gelecek ama bir yeşil çay koymam lazım.

hoşgeldin canım.

zaten bunca reklam yüklendiğinden çok yavaş site. şimdi bir de aksayan yönler vs yenilik derken baya bir acayip oldu.
inşallah hayırlısıyla dönersin canım. ben de grup sayesinde güzel bir diyet havasına girdim, çok şükür.

kahvaltın güzel. sporla da destekliyorsun. daha ne olsun?

ah ah ben de yazmıştım akşam ekmek yeme diye. gerçi yine de aç yattım dediğin için affedelim bari. ama sen kendin yazmamış mıydın günlük 4 dilim ekmek hakkımız var diye?

kahvaltın çok güzel canım. regl için de elden ne gelir? çabucak atlatırsın umarım.

Off off iyi bilirim o ağrıyı.
Thlolhotı da sayalım mı ara öğün olarak ..
Öyleyse Özellikle Neyneysenin dikkatini çeksin bol bol ara öğün yapıyorum

acaba ben sayıyor muyum onu?

geldim canım. sporum vardı. bir de bilgisayar kayınvalidem uyuduğu odada olunca akşamları pek giremiyorum. misafirim var diye yazmıştım:)
dansla spor yapmak tam bana göre. başkaları baksa dans ederken utanıyorum da yalnızken abuk sabuk her bişey bana normal geliyor:))

kızlar bişey sorcam konumuzla alkasızsaçlarımın rengi nasıl olmuş
ben değişiklik yapsam mıki diyorum bakır yada çikolata kahve yoksa bu iyimi

bence çikolata kahveye bir şans verebilirsin. bu saç rengi de yakışmış gerçi ama kahve tonları da gider sana bence.

evet canım salı günü de var spor:)) haftanın 4 günü gidiyorum. bugün boynum ağrıyor ve daha birçok yerim:)) bayramdan sonra biraz zor oluyor. uzun süre hareketsizlik vs.
bak senin için bu oryantal+mekik fikri süper. bu sefer uygulamaya geçersen tamamdır bence.

Buda bayram şekerimle beraber gezmelerde

ne kadar hoş çıkmışsınız yaw. yani nurcum senin de çok bir fazlan yok ki canım. maşallah süper hatunsun

selam kızlar
öğle yemeğim
1 dilim ekmek
3 kadın budu köfte

kadınbudu köfteleri götürmüş birisi

gofret olmamış tabi. yarın da sütlü tatlı ve salata tipi şeylerle geçirirsen güzel olur.

yürüme bandın hayırlı olsun canım. yurtdışındaki en büyük sorunlardan birisi zaten ev yemeklerinin yaygın olmayışı. ama sen kendi düzenini oluşturmak ve mümkün mertebe dışarıda yeme olayından kaçınmalısın.

gayet de kısaymış yolu asumancım. eşim askerden gelince bakacağız inşallah. iş durumlarında da değişiklik ihtimali var ama şimdilik bunları düşünmek için erken. hele bir gelsin. bu arada sen su içmeye başladın ya:)) maşallah maşallah

canım, ben de önce sirkeyle yaptım. gözlerimden yaşlar aktı:)) ama cildimde kızarıklık falan yapmadı. sadece gözümü açamadım. 2. sefer suyla yaptım. gayet de süper oldu. yıkadıktan sonra ikisi arasnda çok da fark yoktu. su ile de deneyebilirsin.

Teşekkürler canım
Kavurmanın yağını az koymuştum o yüzden baya yağsızdı

Canım ayağımda çorap, patik üstünde terlik üstümde sıkı sıkıya giyili
Senin için hayırlısı olsun canım inş istediğin şekilde gelişi,r herşey

canım aklında olsun hangi maskeyi yaparsan yap cildine önce hassas olduğu için bileğinde dene sonra uygulaman gereken yerlere sür. kızardımı cildin ne oldu.

hoşgeldin canım.

canım aklıma geldi ama bişey olmaz diye sürdüm
hem de ne kızarma 2-3 saat geçmedi

ne yazdım ama menüyü de yazamamıştım dünkü. onu da yazsam tamamdır.

kahvaltı: pazı kavurması, peynir, 4 zeytin, çemen ve 1.5 dilim kadar ekmek. 2 veya 3 bardak çay. hafızam iyi değil benim:))
ara: 1 elma
öğle: 1 kase mercimek çorbası ve yoğurtlu brokoli
ara: brokolinin kalanı
ara: elma, mandalina, muz, armut kayınvaldem ve annem falan vardı hep beraber yedik. hepsini ben yemedim yani
sonra 1 hurma
akşam: salata ve çay

gündüz 1 ara yeşil çay içtim. biraz da fındık ve ceviz yedim hatırlıyorum:)) yaw benim aynı gün yazmam lazım unutmamak için ama bu aralar olmuyor.

rabiacım çok doğru söylüyorsun hayatım ama inan onları yerken hiç aklıma gelmedi. :))) ama öğlen kepek akşam çavdardı,bugün telafi edicem hatta ediyorum.
oryantal mekik olayı aklıma yattı göbeğime biraz olsun faydası olursa süper.
canım,normaldede gelmek isterseniz herzaman beklerim. su olayını unutmamaya çalışıyorum ama yinede unutkanlık oluyor malesef eskiye görede çok iyiyim açıkçası.
beslenme iyi olmuş hayatım fazla yok tam kararında,tebrik ederim.

nur canım önlemini almışsın hayatım inşallah tez zamanda düzelirsin.
kızarıklık nasıl düzelme olmuştur inşallah. bu arada yazmayı unutmuşum hayatım,arkadaşın geldiğinde yerimiz olursa listeye alınır ama öncesinde bildiğin gibi deneme süresi olacak. geleceği günü tam bilmediğim için kontenjan ayıramıyorum canım. takımın hareket ihtiyacı var biliyorsun. :)) o yüzden şuanda hareket sağlayacak yeni üyeler alıyorum. ama illaki yerimiz olur diye düşünüyorum.

canım, dediğim gibi şu an çok net değil durumlar. ama bir ereğli lafı geçmeye başladı:)) eşim de bana soruyordu kaç saatmiş falan diye:)) kendisine çok net cevap verebilirim artık.

anladım canım. sakıncası yoksa sormak isterim.eşinin mesleği nedir rabiacım.

Son düzenleme:
kızlar ben akşam yemiğimi yazayım eşim gelir birazdan giremeyebilirim

arada yeşilcay ,nescafe içtim karnım acıkmasın diye 1buçuk litre su olmuşsur
öğlende lorun üzerine yağda kırmzı biberi yakıp su ekledim(ekşimik ıslaması deriz) ekmek 2dilim kadar
akşama ezogelin corba,tavuk pane patates kızartma
1but yerim ,biraz patates
eşim cok kilo aldı obez sınıfına girecek kızmaya başladım ama takmıyoo boyuda kısa göbek saldıı nasıl gaza getiririm bilmem

peki canım teşekkür ederim ben 3 takıma gidim karışıklık olmasın

elacım,kilo aldı diyorsun ama kızartmaları adamcağızın önüne koyuyorsun,sen 1 tane yiceksin ama o kaç tane yer bir oturuşta. marifet sende hatun,bir yolunu bulup eşini diyete sokarsın. bugün kızartma günün gibi olmuş o yüzden puanım 5. :))) (10 üzerinden)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…