• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah kahvaltı yapamadım
1 tane elma yedim.
ara 100 gr yoğurt ve 1 kase salata (dünden kalan)
öğle yemeğim
1 tabak pırasa,1 dilim kepek ekmeği,100 gr yoğurt
birazdan bugün gelen salata ve kalan yoğurdumu yicem canlar.
s

ereğlideyim melankolim.aramızda 1 saat mesafe var.sen zonguldakta nerde oturuyorsun merkeze yakınmısın. QUOTE]

adcım bende zonguldak merkezdeyim hatta belki bilirsin ki mutlaka bilirsin terminalin iki sokak üstünde oturuyorum,eskiden beytom vardı burda şimdi kapandı tam ordayım :))

selam kızlar

alışveriş işini biraz hafiflettim
yarında kalanları bitiririm umarım ara olarak 1 elma yedim
aslında diyet bisküvi ve yeşil çay vardı aramda ama dışarda olunca yapamadım
neyse akşama sebze yemeğim ve makarnam var
listemde çorba vardı ama yetiştiremedim :((

kızlar diyetisyeni eşimle beraber bırakmayı düşünüyoruz
kararsız kaldık :(( çnk her ay 200tl veriyoruz ama ikimizde de çok değişiklik yok
aslında kilo almamızı engelliyor ama sırf bunun için para veriyomuşuz gibi oluyo
elimizde o kadar çok liste olduki aslında kendimizde yapabiliriz artık herşeyi biliyoruz ve sadece veremeyince diyetisyene ne diyeceğim telaşı oluyor...
ben eski diyetisyenimden çok korkuyordum bundan öyle değil
off ya aslında seviyoruz ama uygulamada kaçamaklarımız çoğaldı çnk eşimde bende yaklaşık 2 yıldır diyetteyiz
beni takımım zaten ayakta tutuyor
eşimin yemeğine de ben karışıyorum
acaba biraz ara versek nasıl olur

bugün neler yemişim şöle bir yazalım değil mi :))
2 bardak su
bir bardak beşi bi yerde form çayımı içtim
sabah kahvaltı yapamadım ama toplam 200kal değerinde probis yedim (bu durumdan hoşnut değilim aslında) bir bardak şekersiz çay
ara olarak 2 kepekli galeta
öğlen az çorba ve tavuk şiş yanında az pide(ekmek yerine) ve salata
4 bardak su içtim
akşam daha yemedim...

melankoli canım nasılsın??
kilo aldın mı verdin mi??
iyiyim dosbacım sen nasılsın? okuduklarıma göre artık yakınlaşıyorsun git gide zonguldağa :))
ay canım çok üzülüyorum bu duruma ama ben çok fena kilo aldım,nasıl oluyo anlamıyorum yeme alışkanlığımdan desem öyle çok yiyen biri değilimdir,sanırım sitersten :((
birde sporu bırakmak zorunda kaldım geçen dönem sağlık probleminden dolayı sınav zamanıma denk geldi hareketsiz kaldım ve verdiklerimin üzerine de aldım derken.....ühüüüü :(

Son düzenleme:
evet canım ablamı ereğliye verdik :))
düğün telaşında görüşemeyiz sanırım ama bahar ayları güzel olur gelirim diye düşünüyorum tanışırız inş.
adcımla da tanışmayı çok istiyorum
aldıklarına üzülme ...çnk üzüldükçe stres ve kortizon salgın artar...sonuç yine kilo...
bak bana diyetisyeni bile bırakmak istiyorum

evet canım ablamı ereğliye verdik :))
düğün telaşında görüşemeyiz sanırım ama bahar ayları güzel olur gelirim diye düşünüyorum tanışırız inş.
adcımla da tanışmayı çok istiyorum
aldıklarına üzülme ...çnk üzüldükçe stres ve kortizon salgın artar...sonuç yine kilo...
bak bana diyetisyeni bile bırakmak istiyorum

çok güzel olur hemde ereğli sahili ayrı bir güzel olur kız kıza taılırız :))
haklısın her ne yersem kilo alırmıyım diye düşünmeden edemiyorum,eee tabi moralimde bozuluyo,yeni yeni yeme düzeni oluşturuyorum bakalım ne olur,önümüzdeki hafta da spora başlıycam inş. haftada 3 gün olmak şartıyla,en azından ayda 5 kilo verebilsem ne kadar güzel olur...
dosbacım eğerki diyetisyenin sana bir yararı olmuyorsa boşuna ödeme yapma derim,diyet listelerin nasılsa sana göre hazırlanmış,az çok kendi bünyenide tanımışsındır tecrübelerinden dolayı. bence kendin kendini yönlendirebilirsin artık diye düünüyorum tabi en son karar senin canım:)
bu arada benim bugünkü yemek listem nasıl? akşam yemeği olarak az pırasa yemeği yiycem 9 gibide yoğurt yerim yine,arada bir tane yada 2 tane daha beşi bir yerde form çayımı da içerim

melankoli ve dosbacım sohbete kalmak isterdim ama çıkmak zorundayım.hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.

canım gayet ii beslenmişsin... sadece probis hoş durmuyo ama zaten sende sölemişsin...umarım kahvaltı yapabilirsin

melankoli canım bende çıkıyorum akşam yemeğini hazırlayayım artık eşim gelir
afiyet olsun hepinize

neyneyse
kahvaltın güzel. sporla da destekliyorsun. daha ne olsun?

Ayy inşallah cnm :)

ad1 kaç yıllık evlesin sedacım,gerçi çıkacaksın şimdi geçmişe yazmışsındır belki görürüm :)) o ne güzel yaşlardır yaa. kıymetini bilin canlar zaman çabuk geçiyor.

Canım iki buçuk yıllık evlıyım :)

Kızlar cevap yazqamadıklarım varsa kusura bakmayın yetısemedımmmm :8: :8:

Evet anlatmaya başlıyım hemen
Menüm

2 Adet haşlanmış yumurtaya lor peynır
Arada THylol hot içildi :) HASTAYIM ÇÜNKÜ
Saat 2de Bir dilim kepek ekmeği (İNCE)
Yanında bir dilim tuzlu ve lımonlu avakado ve bır dılım kasar penir:)
2 adet mandalina 1 ayran (ARADA)
Aksam 18.30 da Bir kase (BÜYÜK) mercimek çorbası
Yanındada bol limonlu salata :) Ekmek yerine WASA herkese tavsıye ederımmm :33:
GEcede bir adet portakal yerım sanırım :=))

Ayrıca gelelim spor kısmınaaaaaaaa :)))
30 dakika 5,8 tempolu toplam 120 Kalorı
15 Dakika bisiklet toplam 65 Kalori
Yüryüş Hızlı 5 Dakika Toplam 50 kalorı
Ayrıca bunların yanında 75 mekik (3 set)
Twister iç bacak kasları dış bacak kasları için bel için bir ton hareket
Hergün biraz daha setler yukselıp ona gore devam edıcem bir ay boyunca super sekılde devam etmelıyım. Ama cıdden zordu fgakat deyiceğine inanıyorummmm :8: :8: :8:

Ayrıca daha demin 100 adet ipimide atladımmm :)

Son düzenleme:
akşam yemeğimide yedim,
bir tabak ama dolu değil pırasa yemeği yanında ya bir bardak ayran( tuzsuz)
şimdi çay içiyorum şekersiz,bir yada iki saat sonra da bir nar ve 2 mandalina yerim :))

:)) ahhh yasak olsa keşke ama yemeden de yaşanmıyorki :D
sedacım kendinden çok az bahsedebilirmisin böylelikle tanışmı hatta kaynaşma noktasına doğru koşmuş oluruz :D

:)
22 yaşındayım Antalyada yasıyorum :)
2,5 yıllık evliyim 85 kilo 1.65 boyundayım
Acılen normal ınsan ebatlarına donmek ıcın cabalıyorum :)
Daha demın oncekı menume ek olarak portakal ve yogurt yedım :D
cok acıkdım basdırdı sukurrr :)

Back