Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ereğlideyim melankolim.aramızda 1 saat mesafe var.sen zonguldakta nerde oturuyorsun merkeze yakınmısın. QUOTE]
adcım bende zonguldak merkezdeyim hatta belki bilirsin ki mutlaka bilirsin terminalin iki sokak üstünde oturuyorum,eskiden beytom vardı burda şimdi kapandı tam ordayım :))
iyiyim dosbacım sen nasılsın? okuduklarıma göre artık yakınlaşıyorsun git gide zonguldağa :))melankoli canım nasılsın??
kilo aldın mı verdin mi??
evet canım ablamı ereğliye verdik :))
düğün telaşında görüşemeyiz sanırım ama bahar ayları güzel olur gelirim diye düşünüyorum tanışırız inş.
adcımla da tanışmayı çok istiyorum
aldıklarına üzülme ...çnk üzüldükçe stres ve kortizon salgın artar...sonuç yine kilo...
bak bana diyetisyeni bile bırakmak istiyorum
olsun canım müsait zamanında katılırsın,sanda iyi akşamlar :))melankoli ve dosbacım sohbete kalmak isterdim ama çıkmak zorundayım.hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.
melankoli canım bende çıkıyorum akşam yemeğini hazırlayayım artık eşim gelir
afiyet olsun hepinize
neyneyse
kahvaltın güzel. sporla da destekliyorsun. daha ne olsun?
ad1 kaç yıllık evlesin sedacım,gerçi çıkacaksın şimdi geçmişe yazmışsındır belki görürüm :)) o ne güzel yaşlardır yaa. kıymetini bilin canlar zaman çabuk geçiyor.
akşam yemeğimide yedim,
bir tabak ama dolu değil pırasa yemeği yanında ya bir bardak ayran( tuzsuz)
şimdi çay içiyorum şekersiz,bir yada iki saat sonra da bir nar ve 2 mandalina yerim :))
Süperrr
Yemek yemek yasakkk
:)) ahhh yasak olsa keşke ama yemeden de yaşanmıyorki
sedacım kendinden çok az bahsedebilirmisin böylelikle tanışmı hatta kaynaşma noktasına doğru koşmuş oluruz