ereğlideyim melankolim.aramızda 1 saat mesafe var.sen zonguldakta nerde oturuyorsun merkeze yakınmısın.adcım sen ereğlide oturuyordun dimi?
valla masal sağolsun, gaza getiriryor insanı aslında öyle güzel bilgiler veriyorsunuzki ama not edemiyorum malesef. gerçi not alsamda uygulayacak vakit nerde biri yapıp getirecekki bende süreyim.:)) kesinlikle haklısın canım,ne zor durumda olan anneler var biz evlatlarımızın hareketliliğine kızıyoruz. dediği gibi canları sağolsunda yaramzlık yapsınlar yeterki. canım ekmek olayını bentamamen aklımdan çıkarım akşamda bir tabak çorbayla beraber 2 dilim çavdar ekmeği yedim. ( bugün biraz daha istikrarlı olayım. dün akşam suyumuda tamamlayamadım. 1,5 lt olmamıştır belkide,günlük koşuşturmacama o kadar adepte oluyorum ki kendimi hep 2.plana atıyorum.maşallah takım bence de çok bakımlı. sizlerin sayesinde ben de acayip gaza geldim:)) her gece bir maske uyguluyorum
canım, bazen ben de çok kızıyorum oğluşa ama sonra aklıma geliyor benden daha zor durumda olan anneler. belki fiziksel veya ruhsal bir sebepten hareket edemeyen bebekler. öyle olsaydı ne yapacaktım? sağlıklı olsun da hareketli olsun, şükür rabbime.
canım, bu ilkler o kadar önemli ki.. amin diyorum duana, inşallah hep yanlarında olabiliriz.
ekmek bu kadarla kalsın bence canım. 4 dilim olmuş zaten. ondan hariç bir de ara öğün ekleseydin süpper olucaktı. yarın eklerisn inşallah. suya da yeniden asılmalıyız canım. sadece sana söylemiyorum ben de ihmal etmeye başladım.
canım senin adına sevindim. :))asumancım ben de kullanmıyorum sigara.
bu arada ankara ereğli arası kaç saat sürüyor canım? yolu falan nasıl arabayla? ilerleyen zamanlarda öyle bir planımız olacak gibi de, netten araştırmak yerine sana sorayım dedim.
otobüsle ankara gittiğimde akşam 5 arabası gece saat 22.00 -22.30 gibi ankarada oluyordu ama şimdi bolu dağı yoluna falan kestirmeler yaptılar dahada kısalmıştır. normalde 5 saat olması gerekiyor.özel araçla 2.5-3 saatte gelinir diye düşünüyorum hayatım.
canım bende bayramda abattım malesef ama takım hareketlendi bizde toparlanırız artık. trekking botlarını alsak öncelikli olarak iyi olur ama şu varki eşim arada futbol oynadığı için bileğinde ağrı vardı,medikalden bileklik aldı hergün onu kullanıyor ayağın yanlış hareket yapmasını engelliyor. aslında sende kullanabilirsin. yaşadığımız herşey bir tecrübe masalcım,sen akıllı bir insansın ve yaşadığın tecrübelerin farkındasın.Kızlar forumu böyle görmek ne güzel.
İnanın çok mutlu oldum ..
Ohh be kavuştuk takımımızın eski canlı hareketli haline ..
Çok fazla yedim ya
Hissediyorum üstümdeki kiloyu o yüzden cumaya kadar tartılmamayı düşünüyorum.
En azından moralim bozulmasın ..
Trekkingde tamamen abartı çocuklar duymasındaki kaptancığım..
Evet trekking botları ile yürüyüşler daha kolay oluyor ama boğazlı her hangi bir bot iş görüyor.
Amaç bileği burkmamak ..
Hmm ben kaç kere döndürmüşüm bileğimi o da ayrı ama :)
Çok güzel oluyor yürüyüşler çok eğlenceli ve çok rahatlatıcı.
Her gittiğimde de bir şeyler öğreniyorum ..
Anketörlüğe devam edeceğim ...
Mümkün oldukça derslerden fırsat buldukça ..
Ben tedirgin oluyordum ama etrafımdaki insanlarda sakıncalı bir şey görmedim.
Ayrıca benim için de tecrübe oluyor.
Çaba harcamak olsun ikna etmek konusunda olsun.
Canım sıkkındı o gün ilk başta zorlandım o yüzden kabul etmeyenler oldu sonra her şeyi bir kenara bıraktım ve hiç red cevabı almadığımı farkettim.
Aksine sohbete tutup bırakmadı insanlar ...
KAptancığım utandırdın beni ..
Ama insan kendisi de onlar kadar mutlu oluyor.
O kadar samimi o kadar içtenler ki ..
Umarım hepimiz fırsat bulur zaman zaman onları ziyaret ederiz ..
İstedikleri tek şey sevgi ..
bence sen de bu sigarayı bir an önce bırakmalısın ..
Bir kararına bakar hem sağlıklı olursun hem cildini kötü yapmaz hem o iğrenç koku üstüne sinmez hem de çocuğun görüp seni örnek almaz ..
canım utanman için söylemiyorum hayatım, yaptığın gerçekten çok öenmli kıskandım yerinde olmak istedim açıkçası,insanları,hele ki çocukları sevindirmek giibisi varmıdır.
canım sigarayı günde 2-yada 3 tane ancak tüketiyorum ama kesinlikle oğlum görmüyor. ne yalan söyliyim bırakmak istemiyorum,çünkü aşırı kafaya takan bir insanım ve en sıkıntılı anımda başladım içmeye,biraz daha takılayım nasılsa zamanı gelince bırakırım.