• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım sen ereğlide oturuyordun dimi?
ereğlideyim melankolim.aramızda 1 saat mesafe var.sen zonguldakta nerde oturuyorsun merkeze yakınmısın.
maşallah takım bence de çok bakımlı. sizlerin sayesinde ben de acayip gaza geldim:)) her gece bir maske uyguluyorum:33:
canım, bazen ben de çok kızıyorum oğluşa ama sonra aklıma geliyor benden daha zor durumda olan anneler. belki fiziksel veya ruhsal bir sebepten hareket edemeyen bebekler. öyle olsaydı ne yapacaktım? sağlıklı olsun da hareketli olsun, şükür rabbime.
canım, bu ilkler o kadar önemli ki.. amin diyorum duana, inşallah hep yanlarında olabiliriz.
ekmek bu kadarla kalsın bence canım. 4 dilim olmuş zaten. ondan hariç bir de ara öğün ekleseydin süpper olucaktı. yarın eklerisn inşallah. suya da yeniden asılmalıyız canım. sadece sana söylemiyorum ben de ihmal etmeye başladım.
valla masal sağolsun, gaza getiriryor insanı aslında öyle güzel bilgiler veriyorsunuzki ama not edemiyorum malesef. gerçi not alsamda uygulayacak vakit nerde biri yapıp getirecekki bende süreyim.:)) kesinlikle haklısın canım,ne zor durumda olan anneler var biz evlatlarımızın hareketliliğine kızıyoruz. dediği gibi canları sağolsunda yaramzlık yapsınlar yeterki. canım ekmek olayını bentamamen aklımdan çıkarım akşamda bir tabak çorbayla beraber 2 dilim çavdar ekmeği yedim. :(( bugün biraz daha istikrarlı olayım. dün akşam suyumuda tamamlayamadım. 1,5 lt olmamıştır belkide,günlük koşuşturmacama o kadar adepte oluyorum ki kendimi hep 2.plana atıyorum.

asumancım ben de kullanmıyorum sigara.
bu arada ankara ereğli arası kaç saat sürüyor canım? yolu falan nasıl arabayla? ilerleyen zamanlarda öyle bir planımız olacak gibi de, netten araştırmak yerine sana sorayım dedim.
canım senin adına sevindim. :))
otobüsle ankara gittiğimde akşam 5 arabası gece saat 22.00 -22.30 gibi ankarada oluyordu ama şimdi bolu dağı yoluna falan kestirmeler yaptılar dahada kısalmıştır. normalde 5 saat olması gerekiyor.özel araçla 2.5-3 saatte gelinir diye düşünüyorum hayatım.

Kızlar forumu böyle görmek ne güzel.
İnanın çok mutlu oldum ..
Ohh be kavuştuk takımımızın eski canlı hareketli haline ..
Çok fazla yedim ya :(
Hissediyorum üstümdeki kiloyu o yüzden cumaya kadar tartılmamayı düşünüyorum.
En azından moralim bozulmasın ..
Trekkingde tamamen abartı çocuklar duymasındaki kaptancığım..
Evet trekking botları ile yürüyüşler daha kolay oluyor ama boğazlı her hangi bir bot iş görüyor.
Amaç bileği burkmamak ..
Hmm ben kaç kere döndürmüşüm bileğimi o da ayrı ama :)
Çok güzel oluyor yürüyüşler çok eğlenceli ve çok rahatlatıcı.
Her gittiğimde de bir şeyler öğreniyorum ..
Anketörlüğe devam edeceğim ...
Mümkün oldukça derslerden fırsat buldukça ..
Ben tedirgin oluyordum ama etrafımdaki insanlarda sakıncalı bir şey görmedim.
Ayrıca benim için de tecrübe oluyor.
Çaba harcamak olsun ikna etmek konusunda olsun.
Canım sıkkındı o gün ilk başta zorlandım o yüzden kabul etmeyenler oldu sonra her şeyi bir kenara bıraktım ve hiç red cevabı almadığımı farkettim.
Aksine sohbete tutup bırakmadı insanlar ...
KAptancığım utandırdın beni ..
Ama insan kendisi de onlar kadar mutlu oluyor.
O kadar samimi o kadar içtenler ki ..
Umarım hepimiz fırsat bulur zaman zaman onları ziyaret ederiz ..
İstedikleri tek şey sevgi ..
bence sen de bu sigarayı bir an önce bırakmalısın ..
Bir kararına bakar hem sağlıklı olursun hem cildini kötü yapmaz hem o iğrenç koku üstüne sinmez hem de çocuğun görüp seni örnek almaz ..
canım bende bayramda abattım malesef ama takım hareketlendi bizde toparlanırız artık. trekking botlarını alsak öncelikli olarak iyi olur ama şu varki eşim arada futbol oynadığı için bileğinde ağrı vardı,medikalden bileklik aldı hergün onu kullanıyor ayağın yanlış hareket yapmasını engelliyor. aslında sende kullanabilirsin. yaşadığımız herşey bir tecrübe masalcım,sen akıllı bir insansın ve yaşadığın tecrübelerin farkındasın.
canım utanman için söylemiyorum hayatım, yaptığın gerçekten çok öenmli kıskandım yerinde olmak istedim açıkçası,insanları,hele ki çocukları sevindirmek giibisi varmıdır.
canım sigarayı günde 2-yada 3 tane ancak tüketiyorum ama kesinlikle oğlum görmüyor. ne yalan söyliyim bırakmak istemiyorum,çünkü aşırı kafaya takan bir insanım ve en sıkıntılı anımda başladım içmeye,biraz daha takılayım nasılsa zamanı gelince bırakırım.

Ayy ben masalın maya ile yaptığı maskeyi denedim
elma sirkesi ile yapmıştım alerji yaptı bana

merhabalar kızlar. ya maşallah ne kaynatmışsınız:)) 10 sayfadan fazla okudum:) birazdan cevaplar gelecek ama bir yeşil çay koymam lazım.

Biliyorum Neyneysecim ama cidden dersler hastalık derken o aralar bile yenmek için çok çabalanmış şeyler.
Bugün 9 dan 16.30 kadar toplam en fazla 1.5 saat aramız vardı onlarda 15-20 dk lık .. Ancak atıştırabiliyorum böyle.. Ama pazartesi bitince okul açısından haftayı bitmiş sayıyorum.
Meyve konusunda da etkin çok fazla :) Artık meyve tüketimine başladım ..

meyve konusunda etkili olabildiğim için çok sevindim canım. inşallah devamlı olur bu durum.
zaten şartların pek izin vermediğini farkettiğim için eleştiri yapmayım dedim:1: çok eleştirel bir insanımdır, dermişim:9:

Şekerlerim gündüz gelemedim kızım grip oldu onu dra götürdüm
Anca oturdum bilgisayarın başına
bugün ne yedim hemen yazayım
sabah kahvaltıyı dışarda yaptık ama
1 parça kepek ekmeği ve 1 dilim peynir
öğleden sonra
çok az simit
akşamda 1 kaşık pilav ve 1 kaşık kavurma
yanındada yağsız salata

canım, kızına çok geçmiş olsun. bebişlerin hastalık sezonu açılmıştır, hayırlı olsun. bence beslenmen de iyi olmuş. kavurmanın çok zararı olduğunu sanmıyorum.

iyi diyelim iyi olalımm evet cok tatlı cnmda cokta cadıı:))
afiyet olsun evet ya su bende az içmeye başladımm
aklıma gelirse
cnm güzel olmuş güzel ol bakalım düğüne
cnm kızıyorum anlık tepkiler veriyorum ama inan hakediyoo
spor güzel olmuş zaten ben bi sporu yapsam zaten tek sorun buu bendeki eksikk
bu arada babam zayıflamışsın dedi fota cekmiştik onların makineyle bakmışta zayıflamışsın cok dediler annemlerde sevindimm:))))
afiyet olsun güzel olmuş tatlım
bende merak ettim elbiseni tatlım resim eklersin artık

ah cnm en iyi ben bilirim benim eşim kızımın doğumunu göremicekti yurt dışına idecekti oldu kızım akşamı yola cıktı 1gün gec olsa yok yani 2 aylıktı eşim geldiğinde hem annelik hem babalık yapıyorum yapacağımda komşum 7aylık hamileydi eşi somaliye gitti geldiinde cocuk 5aylık olmuştu düşün ne kadar zor ömür boyu asker çok zor bak buğün yine yok yarın akşam gelcek cuma gitcek pazartesi gelcek 2günvar 5günyok
allah yakın zamanda kavuşturur inş

amin canım sağolasın. ben zaten kendimi senin yerine kesinlikle koyamam. maşallah sabrına canım. Allah her daim yardımcın olsun.

buğün yediklerimi yazayım
sabah 2dilimden tost
öğlen 1dilim ekmek 1yumurta
arada 1 tane portakal
akşam 1tabak makarna
1fincan türk kahvesi,1fincan nescafe
2litre kadar su 2bucuk olur yaztana kadar

makarna olmasa iyimiş ama olmuş. bir de kahve fazla geldi ban:44:

merhaba
burda yazilanlar insani motive ediyor.Ben de biraz once kahvaltimi yaptim.tabi arada saat farki var.sakin geceyaptigimi dusunmeyin ben yurt disinda ta uzaklarda Avustralya dan yaziyorum.su an da aramiz da ki saat farki tam dokuz saat.Kahvaltidan once bir istah kesici cay var onu kullandim daha sonra da kepek ekmekli tost yedim. biraz sonrada cay icecegim.

avustralya çok güzel bir ülkeye benziyor. benim görmek istediğim ülkeler arasında. inşallah kısmet olur da giderim ilerde. kahvaltın gayet güzel bu arada.

elacım ve nurcum saç renkleriniz çok güzel
nurcum saçlarının uzunluğu harika...
bende bekarken elanın saç rengini kullanıyordum ama eşim boya sevmediği için bıraktım
doğal saç rengim de açık zaten...açık kestane... geçen bende çikolata kahve düşündüm sonra yine vazgeçtim :)) artık beyazlar oluncaya kadar boyatamam herhelde :))
bende beyazlar yüzünden başladım boyatmaya ama beterin beteri vardır. görümcemin saçları daha beter benim gibi aralarda değil komple beyazlıyor saçları oda annesine çekmiş,o yüzden sürekli boyatmak zorunda.ama şansı varki kalın telli saçları kolay yıpranmıyor. yoksa o boyaya saç daynmaz.
Ay canım anlamadım ki nasıl üşüttüm karnım belim ve böbreklerim sızlıyor resmen Hamileliktede kesinlikle normal kilonun altında kalacaksın ben o hatayı yaptım ve çok rezil oldum 2.yi uzuuuuun bi zaman düşünmüyorum düşündüğüm zamanda çok çok zayıfken kalırım herhalde
Teşekkürler canım ben uzun saç hastasıyım çocukkende uzundu saçlarım hep ablacım bakardı saçlarıma okula giderken türlü türlü örerdi o evlendiğinde kısacık kestirmişlerdi çok ağlamıştım
Eminemle bizim kaderimiz aynı
kendini sıcak tutarsan faydasını göreceksindir hayatım. valla benimde cahilliğime geldi keşke sıkı bir vücudum olsaydı şimdi rahat edersim.2. de bakalım nasıl olacak ama inan ben istemiyorum başka çocuk lakin eşim olsun diyor. birkaç sene sonra fikrim değişebilir ozamana kadarda toparlanmış olurum inşallah. uzun saçı çok seviyorum ama kuru saça sahibim,kolay yıpranıyor,o yüzden uzatamıyorum. sürekli bakım ürünleri almaya çalışıyorum ama banamısın demiyor. bayramda yine kestirdim omuzlarda şimdi ama ne yalan söyleyim rahatladım.:))
Tekrar merhba arkadaslar
cocuklari uyuttum simdi gectim pc nin karsisina . Malum biliyorsunuz burda simdi gece 11 e geliyor. sabah bir tost; oglen mercimekli kofte, bir tane de cukulatali gofret(ya turk marketine gittim dayanamadim yedim) ozlemisimmmm. aksam saat 6 dan sonra da bir tane etimek yedim. yarin arkadaslar bana geliyor biliyorum yememem lazim.Ama sizler aklima geldikce daha bir azim geliyor. kolay gele..
canım hoşgeldin. zaman farkı yüzünden seni arada bir görebiliyoruz deryacım,fırsat buldukça yaz hayatım biz olmasakda yazabilirsin.bizim yazdıklarımııza yazabilirsin zaten öyle olmazsa motivasyon olmaz. normalde kaçamağına ceza yazardım çünkü böyle bir uygulamamız var. kaçamak yapana takımca ceza veriyoruz. ama bu hafta toparlanmaya çalıştığımızdan vede listeye henüz girmediğinden cezadan kurtuldun bacım. sen şimdi yatarsın. iyi geceler. bu saat farkı bizi zorlıcak sanırım.:)))
Bu arada, hosbulduk.tesekkur ederim araniza aldiginiz icin. Ben Avustralya dan katiliyorum.esimin isi nedeniyle burdayiz. ben de egitimciyim. Turkiye yi ozledim. burada cok kilo aldim. yeme-icme cenneti sanki burasi. malesef fast-food olayi cok yaygin.cok az insan evinde yemek yapiyor.hazir yemek...ve bundan da nasibimi aldim. mumkun oldugu kadar yemekleri evde yapiyorum ama hareket kistli yemek bol...Ama evime yurme bandi aldim.Karar verdim bu kilolardan kurtulmaya. inanin biktim artik, belim agriyor. bir de benim gogus olculerim buyuk onlarda agri yapiyor belime. Insallah kurtulurum.
canım ne oluyorsa bu fast food yüzünden oluyor. Türkiye'de de hazır yemek kullanan genellikle çalışan bayanlar var. ama hazır yemek anlayışı fast food olmasın,haşlanmış sebzeler,bakliyatlar ,fresh balıklar var o şekildede yapabilirsin. sen Türk kadınısın hayatım,çocuklarına olsun alıştırma,çalışmıyorsan evde yap yemeğini. çocuk demişken kaç çocuk var.
yürüme bandı isabetli olmuş inşallah sürekli kullanırsın evde küflenmez. :))
göğüs olayınıda biran önce küçülttür derim yoksa onları başka türlü yok edemezsin. benim arkadaşımda aynı dertten muzdaripti,bel rahatsızlığı yaptığı için estetik olarak görülmedi, oyüzden rahat ameliyat oldu.

canım aklında olsun hangi maskeyi yaparsan yap cildine önce hassas olduğu için bileğinde dene sonra uygulaman gereken yerlere sür. kızardımı cildin ne oldu.
merhabalar kızlar. ya maşallah ne kaynatmışsınız:)) 10 sayfadan fazla okudum:) birazdan cevaplar gelecek ama bir yeşil çay koymam lazım.

hoşgeldin canım.

sanki site biraz fazla karışmış ve yavaşlamış :(
bende özledim burada sizlerle olmayı canım ama gündüzleri okul malum.... erasmus hazırlık fena değil :) inşallah bi ay sonrada gruba dönmeyi düşünüyorum sevgili yöneticimizde uygun görürlerse :)
sen neler yapıyorsun?? güzel gidiyor gibi diyetin :)

zaten bunca reklam yüklendiğinden çok yavaş site. şimdi bir de aksayan yönler vs yenilik derken baya bir acayip oldu.
inşallah hayırlısıyla dönersin canım. ben de grup sayesinde güzel bir diyet havasına girdim, çok şükür.

Kızlar herkeze gunaydınnnnnnnnnnnnnn
Bugunumu sımdıden anlatıyorum
haslanmıs yumurta ve yanında az bır kahvaltılık
öğle ile akşamı tam bilemiyorum :)
Öğleden sonrada sporuma baslıyorum
Bugun ılk gunum olucagından sporda tam neler yaptıgımı ancak aksam yazabılırım :)
HErkese şimdiden kolay gelsınnnn :)

kahvaltın güzel. sporla da destekliyorsun. daha ne olsun?

canlar günaydın.
yediklerimi yazayım unutmadan.
dün akşam 1 tabak şehriye çorbası içtim ama yanında 2 dilim çavdar ekmeği yedim.
ama ne yalan söyliyim doymadım. aç yattım,aç kalktım.
o açlıklada kahvaltı olarak sadece yarım simit yedim.:))
öğle yemeğimde yine sebze olacak,sevzenin durumuna görede kepek ekmeği yerim.
acıktım zaten,
800 gr fazlamı cumaya kadar vermye çalışayım yoksa gerisi gelir biliyorum.
neyse canlar buralarda olucam.

ah ah ben de yazmıştım akşam ekmek yeme diye. gerçi yine de aç yattım dediğin için affedelim bari. ama sen kendin yazmamış mıydın günlük 4 dilim ekmek hakkımız var diye?

Ay ne kadan hızlısınız böyle şekerler
benim regl dönemi kafayı şaştı geçenlerde 1-2 damla geldi ve bi daha uğpramadı şimdi tam hasta oldum karnım öyle ağrıyorki anlatamam sizlere
Kahvaltımı yaptım
3 dilim ekmek
1 parça süzme peynir
1 tatlı kaşığı kadar evde yapılan acı sostan
ve çay
suyumda 1 litre oldu
bir tanede ağrı kesici

kahvaltın çok güzel canım. regl için de elden ne gelir? çabucak atlatırsın umarım.

Off off iyi bilirim o ağrıyı.
Thlolhotı da sayalım mı ara öğün olarak ..
Öyleyse Özellikle Neyneysenin dikkatini çeksin bol bol ara öğün yapıyorum :1:

:9::9::9: acaba ben sayıyor muyum onu?:45:

kızlar 20dk dans ettim dabruka ritmii fena terledim bee:))
hergün 20dk yapsam süper olur ya severimde dans etmeyii:))
ay cok konuşmuşsunuz
seda cnm benimde boyum 165 suan 60kiloyum ama yetmiyo 55 hatta 50olsam süper olcak yaza çok yakın ark düğünüolabilirmiş
eskişehire fıstık gibi dönmem gerek:))
temizlik yaptım süpürge kız uyusun silcem ve yemek aman kadın olmak ne zor her iş sende
neyse gözükmüyoo nerde acepp:))

geldim canım. sporum vardı. bir de bilgisayar kayınvalidem uyuduğu odada olunca akşamları pek giremiyorum. misafirim var diye yazmıştım:)
dansla spor yapmak tam bana göre. başkaları baksa dans ederken utanıyorum da yalnızken abuk sabuk her bişey bana normal geliyor:))

kızlar bişey sorcam konumuzla alkasızsaçlarımın rengi nasıl olmuş
ben değişiklik yapsam mıki diyorum bakır yada çikolata kahve yoksa bu iyimi

bence çikolata kahveye bir şans verebilirsin. bu saç rengi de yakışmış gerçi ama kahve tonları da gider sana bence.

bak bunu geçen arkadaş söyledi.bir tanıdığı oryantal oynayarak epey kilo vermiş. bende akşamları 10 dk oryantal yapıp ısınıp mekik çekicem karar verdim. hep diyorum kadın olmak hele hele anne olmak zor iş hayatım. rabiacım nerde bilemedimki. ama bugün sporu olabilir. gerçi bugün salı.bugün varmıydıki sporu.

evet canım salı günü de var spor:)) haftanın 4 günü gidiyorum. bugün boynum ağrıyor ve daha birçok yerim:)) bayramdan sonra biraz zor oluyor. uzun süre hareketsizlik vs.
bak senin için bu oryantal+mekik fikri süper. bu sefer uygulamaya geçersen tamamdır bence.

Buda bayram şekerimle beraber gezmelerde

ne kadar hoş çıkmışsınız yaw. yani nurcum senin de çok bir fazlan yok ki canım. maşallah süper hatunsun:46:

selam kızlar
öğle yemeğim
1 dilim ekmek
3 kadın budu köfte:23:

kadınbudu köfteleri götürmüş birisi:33:

Tekrar merhba arkadaslar
cocuklari uyuttum simdi gectim pc nin karsisina . Malum biliyorsunuz burda simdi gece 11 e geliyor. sabah bir tost; oglen mercimekli kofte, bir tane de cukulatali gofret(ya turk marketine gittim dayanamadim yedim) ozlemisimmmm. aksam saat 6 dan sonra da bir tane etimek yedim. yarin arkadaslar bana geliyor biliyorum yememem lazim.Ama sizler aklima geldikce daha bir azim geliyor. kolay gele..

gofret olmamış tabi. yarın da sütlü tatlı ve salata tipi şeylerle geçirirsen güzel olur.

Bu arada, hosbulduk.tesekkur ederim araniza aldiginiz icin. Ben Avustralya dan katiliyorum.esimin isi nedeniyle burdayiz. ben de egitimciyim. Turkiye yi ozledim. burada cok kilo aldim. yeme-icme cenneti sanki burasi. malesef fast-food olayi cok yaygin.cok az insan evinde yemek yapiyor.hazir yemek...ve bundan da nasibimi aldim. mumkun oldugu kadar yemekleri evde yapiyorum ama hareket kistli yemek bol...Ama evime yurme bandi aldim.Karar verdim bu kilolardan kurtulmaya. inanin biktim artik, belim agriyor. bir de benim gogus olculerim buyuk onlarda agri yapiyor belime. Insallah kurtulurum.

yürüme bandın hayırlı olsun canım. yurtdışındaki en büyük sorunlardan birisi zaten ev yemeklerinin yaygın olmayışı. ama sen kendi düzenini oluşturmak ve mümkün mertebe dışarıda yeme olayından kaçınmalısın.

valla masal sağolsun, gaza getiriryor insanı aslında öyle güzel bilgiler veriyorsunuzki ama not edemiyorum malesef. gerçi not alsamda uygulayacak vakit nerde biri yapıp getirecekki bende süreyim.:)) kesinlikle haklısın canım,ne zor durumda olan anneler var biz evlatlarımızın hareketliliğine kızıyoruz. dediği gibi canları sağolsunda yaramzlık yapsınlar yeterki. canım ekmek olayını bentamamen aklımdan çıkarım akşamda bir tabak çorbayla beraber 2 dilim çavdar ekmeği yedim. :(( bugün biraz daha istikrarlı olayım. dün akşam suyumuda tamamlayamadım. 1,5 lt olmamıştır belkide,günlük koşuşturmacama o kadar adepte oluyorum ki kendimi hep 2.plana atıyorum.

canım senin adına sevindim. :))
otobüsle ankara gittiğimde akşam 5 arabası gece saat 22.00 -22.30 gibi ankarada oluyordu ama şimdi bolu dağı yoluna falan kestirmeler yaptılar dahada kısalmıştır. normalde 5 saat olması gerekiyor.özel araçla 2.5-3 saatte gelinir diye düşünüyorum hayatım.

gayet de kısaymış yolu asumancım. eşim askerden gelince bakacağız inşallah. iş durumlarında da değişiklik ihtimali var ama şimdilik bunları düşünmek için erken. hele bir gelsin. bu arada sen su içmeye başladın ya:)) maşallah maşallah:nazar:

canım, ben de önce sirkeyle yaptım. gözlerimden yaşlar aktı:)) ama cildimde kızarıklık falan yapmadı. sadece gözümü açamadım. 2. sefer suyla yaptım. gayet de süper oldu. yıkadıktan sonra ikisi arasnda çok da fark yoktu. su ile de deneyebilirsin.

meyve konusunda etkili olabildiğim için çok sevindim canım. inşallah devamlı olur bu durum.
zaten şartların pek izin vermediğini farkettiğim için eleştiri yapmayım dedim:1: çok eleştirel bir insanımdır, dermişim:9:

canım, kızına çok geçmiş olsun. bebişlerin hastalık sezonu açılmıştır, hayırlı olsun. bence beslenmen de iyi olmuş. kavurmanın çok zararı olduğunu sanmıyorum.

amin canım sağolasın. ben zaten kendimi senin yerine kesinlikle koyamam. maşallah sabrına canım. Allah her daim yardımcın olsun.

makarna olmasa iyimiş ama olmuş. bir de kahve fazla geldi ban:44:

avustralya çok güzel bir ülkeye benziyor. benim görmek istediğim ülkeler arasında. inşallah kısmet olur da giderim ilerde. kahvaltın gayet güzel bu arada.

Teşekkürler canım
Kavurmanın yağını az koymuştum o yüzden baya yağsızdı

bende beyazlar yüzünden başladım boyatmaya ama beterin beteri vardır. görümcemin saçları daha beter benim gibi aralarda değil komple beyazlıyor saçları oda annesine çekmiş,o yüzden sürekli boyatmak zorunda.ama şansı varki kalın telli saçları kolay yıpranmıyor. yoksa o boyaya saç daynmaz.

kendini sıcak tutarsan faydasını göreceksindir hayatım. valla benimde cahilliğime geldi keşke sıkı bir vücudum olsaydı şimdi rahat edersim.2. de bakalım nasıl olacak ama inan ben istemiyorum başka çocuk lakin eşim olsun diyor. birkaç sene sonra fikrim değişebilir ozamana kadarda toparlanmış olurum inşallah. uzun saçı çok seviyorum ama kuru saça sahibim,kolay yıpranıyor,o yüzden uzatamıyorum. sürekli bakım ürünleri almaya çalışıyorum ama banamısın demiyor. bayramda yine kestirdim omuzlarda şimdi ama ne yalan söyleyim rahatladım.:))

canım hoşgeldin. zaman farkı yüzünden seni arada bir görebiliyoruz deryacım,fırsat buldukça yaz hayatım biz olmasakda yazabilirsin.bizim yazdıklarımııza yazabilirsin zaten öyle olmazsa motivasyon olmaz. normalde kaçamağına ceza yazardım çünkü böyle bir uygulamamız var. kaçamak yapana takımca ceza veriyoruz. ama bu hafta toparlanmaya çalıştığımızdan vede listeye henüz girmediğinden cezadan kurtuldun bacım. sen şimdi yatarsın. iyi geceler. bu saat farkı bizi zorlıcak sanırım.:)))

canım ne oluyorsa bu fast food yüzünden oluyor. Türkiye'de de hazır yemek kullanan genellikle çalışan bayanlar var. ama hazır yemek anlayışı fast food olmasın,haşlanmış sebzeler,bakliyatlar ,fresh balıklar var o şekildede yapabilirsin. sen Türk kadınısın hayatım,çocuklarına olsun alıştırma,çalışmıyorsan evde yap yemeğini. çocuk demişken kaç çocuk var.
yürüme bandı isabetli olmuş inşallah sürekli kullanırsın evde küflenmez. :))
göğüs olayınıda biran önce küçülttür derim yoksa onları başka türlü yok edemezsin. benim arkadaşımda aynı dertten muzdaripti,bel rahatsızlığı yaptığı için estetik olarak görülmedi, oyüzden rahat ameliyat oldu.

Canım ayağımda çorap, patik üstünde terlik üstümde sıkı sıkıya giyili
Senin için hayırlısı olsun canım inş istediğin şekilde gelişi,r herşey

canım aklında olsun hangi maskeyi yaparsan yap cildine önce hassas olduğu için bileğinde dene sonra uygulaman gereken yerlere sür. kızardımı cildin ne oldu.

hoşgeldin canım.

canım aklıma geldi ama bişey olmaz diye sürdüm
hem de ne kızarma 2-3 saat geçmedi

ne yazdım ama:P menüyü de yazamamıştım dünkü. onu da yazsam tamamdır.

kahvaltı: pazı kavurması, peynir, 4 zeytin, çemen ve 1.5 dilim kadar ekmek. 2 veya 3 bardak çay. hafızam iyi değil benim:))
ara: 1 elma
öğle: 1 kase mercimek çorbası ve yoğurtlu brokoli
ara: brokolinin kalanı
ara: elma, mandalina, muz, armut kayınvaldem ve annem falan vardı hep beraber yedik. hepsini ben yemedim yani:P
sonra 1 hurma
akşam: salata ve çay

gündüz 1 ara yeşil çay içtim. biraz da fındık ve ceviz yedim hatırlıyorum:)) yaw benim aynı gün yazmam lazım unutmamak için ama bu aralar olmuyor.

rabiacım çok doğru söylüyorsun hayatım ama inan onları yerken hiç aklıma gelmedi. :))) ama öğlen kepek akşam çavdardı,bugün telafi edicem hatta ediyorum.
oryantal mekik olayı aklıma yattı göbeğime biraz olsun faydası olursa süper.
canım,normaldede gelmek isterseniz herzaman beklerim. su olayını unutmamaya çalışıyorum ama yinede unutkanlık oluyor malesef eskiye görede çok iyiyim açıkçası.
beslenme iyi olmuş hayatım fazla yok tam kararında,tebrik ederim.

nur canım önlemini almışsın hayatım inşallah tez zamanda düzelirsin.
kızarıklık nasıl düzelme olmuştur inşallah. bu arada yazmayı unutmuşum hayatım,arkadaşın geldiğinde yerimiz olursa listeye alınır ama öncesinde bildiğin gibi deneme süresi olacak. geleceği günü tam bilmediğim için kontenjan ayıramıyorum canım. takımın hareket ihtiyacı var biliyorsun. :)) o yüzden şuanda hareket sağlayacak yeni üyeler alıyorum. ama illaki yerimiz olur diye düşünüyorum.

canım, dediğim gibi şu an çok net değil durumlar. ama bir ereğli lafı geçmeye başladı:)) eşim de bana soruyordu kaç saatmiş falan diye:)) kendisine çok net cevap verebilirim artık.

anladım canım. sakıncası yoksa sormak isterim.eşinin mesleği nedir rabiacım.

Son düzenleme:
kızlar ben akşam yemiğimi yazayım eşim gelir birazdan giremeyebilirim

arada yeşilcay ,nescafe içtim karnım acıkmasın diye 1buçuk litre su olmuşsur
öğlende lorun üzerine yağda kırmzı biberi yakıp su ekledim(ekşimik ıslaması deriz) ekmek 2dilim kadar
akşama ezogelin corba,tavuk pane patates kızartma
1but yerim ,biraz patates
eşim cok kilo aldı obez sınıfına girecek kızmaya başladım ama takmıyoo boyuda kısa göbek saldıı nasıl gaza getiririm bilmem

canım,resimlerimin hiçbirini beğenmedim açıkcası,birinde ağzım yamuk,birinde çok kilolu görünüyorum,ne bileyim içime sinen bir fotom olursa eklicem hayatım. siz ekleyince imreniyorum açıkçası.

anladım hayatım. olsun yakınlarında olacak yinede.

canım hoşgeldin. female cim senle ilgili ufak bir karışıklık oldu hayatım.3. takımdan yazmışlar boş yer var diye.aslında başka bir arkadaş yazmış,sende kararsız kalmışsın. 3.takım kaptanı bana yazmış biz davet ettik diye. istersen ayıp olmasın hayatım.sen 3. takımdan devam ediver. ama yinede karar senin tabiki. aslında birazda hata bende oldu lütfen kusuruma bakma canım.

peki canım teşekkür ederim ben 3 takıma gidim karışıklık olmasın

elacım,kilo aldı diyorsun ama kızartmaları adamcağızın önüne koyuyorsun,sen 1 tane yiceksin ama o kaç tane yer bir oturuşta. marifet sende hatun,bir yolunu bulup eşini diyete sokarsın. bugün kızartma günün gibi olmuş o yüzden puanım 5. :))) (10 üzerinden)

kızlar bişey sorcam konumuzla alkasızsaçlarımın rengi nasıl olmuş
ben değişiklik yapsam mıki diyorum bakır yada çikolata kahve yoksa bu iyimi
01b839df5.jpg
[/URL][/IMG]

elacım bence saç rengin çok güzel ve senin tenine çok yakışmış :))

Back