• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de kesinlikle uyamıyorum öyle listelere.
Canım ne isterse uygun olarak az şekilde ondan tüketebiliyorum hem böyle olunca .
Hem öyle liste olunca yasak gibi oluyor canım daha çok istiyor ..

Hayırlı olsun çizelgen ..Okun hızlı hızlı yürür inşallah :9:

Ayyy inşallah :) :) :)
TAbı ben evde 85 cıkdım
bakalım bugun sporda kac cıkıcam :D
Onların tartısı benı cok sınırlendırıyorrr :) :)
Ayy lıste gorunce psıkolojım bozuluyor benım
ayrıca senın boyun kac cnm :D

170 boyum ( aslında 169-170 arası bir yerlerde ama genelde 170 diyorum ) :)
Boşver baktın olarınkisi farklı çıkıyor fazlalık var sen kendininkisini kabul edersin :)

Kilo olarak normal ama basenlerim var ne yazık ki ..
Rahatsız ediyor onlar da ..
Üstümde bir problem yok ..
Bir de 50 ye düşsem de bırakınca 2si 3 ü geri döner ..
Hem ielrleyen yaşlarda kilo alırım falna diye düşünüyorum

Kilo olarak normal ama basenlerim var ne yazık ki ..
Rahatsız ediyor onlar da ..
Üstümde bir problem yok ..
Bir de 50 ye düşsem de bırakınca 2si 3 ü geri döner ..
Hem ielrleyen yaşlarda kilo alırım falna diye düşünüyorum

Sende benım gıbı korkuyorsun dımı :D
BEnde mesela hamılelık dusuncegım zaman normalınden altı olmalıyım .
normalde 1,65 cm 55 kg derler
ama 60 benım ıcın cok cok ıdeal oluyor
yanı yakısanı o oluyor
cunku 65 kg ıken bıle cok guzel oluyorum
ayyy kendımıde övdüm :)
ama hamılelık ıcın en az 60 a dusmem lazımmm :D
yaa ben senı kacırdım
evlımısın :D
cocugun varmı :D
sıra bende :D

Sende benım gıbı korkuyorsun dımı :D
BEnde mesela hamılelık dusuncegım zaman normalınden altı olmalıyım .
normalde 1,65 cm 55 kg derler
ama 60 benım ıcın cok cok ıdeal oluyor
yanı yakısanı o oluyor
cunku 65 kg ıken bıle cok guzel oluyorum
ayyy kendımıde övdüm :)
ama hamılelık ıcın en az 60 a dusmem lazımmm :D
yaa ben senı kacırdım
evlımısın :D
cocugun varmı :D
sıra bende :D

Aynen öyle çünkü kilo almaya yatkın bir yapım var .
Ayrıca dikkat etmediğim zamanlarda abur cubur yiyorum.
Böyle olunca daha sağlıklı ve düzenli beslendiğimi farkettim.
Ayrıca cildimde bile bir değişiklik olduğunun farkındayım ..
Yok yok bekarım
Öğrenciyim ..
Çocuk niyetine de etraftaki çocukları seviyorum :)

Günaydın Kaptancığım ..
Bilgisayarı senden başka kullanan yoksa beni hatırlayı tıklarsan ikidebir çıkarıp durmuyor siteden.
Yada sabah yapar akşam çıkarken unutturursun kendini ..
Ben de hiç sevmedim hiç alışamadım siteye ..
afiyet olsun gayet güzel kaçamaksız hafif hafif geçiriyorsun öğünleri.
Bayram sonrası toparlandık gibi geldi bana sanki ..
Ben de cumaya kadar aynı kiloda görebilsem kendimi eminim aldım çünkü .
Kaç kişilik boşluğumuz var şimdi takımda?
canım,net ayarlarında geçmişle ilgili herşeyi silmesi için birşeyler yaptım şimdi düzeltemiyorum. önceden gerek kalmıyordu beni hatırla demeye akşama kadar açık kalsa siteden kopmuyordu.neyse anladığım kadarıyla hala ayarlamalar yapıyorlar. arada renkler falan değişiyor.:))
beslenmeyi eskisi gibi yapmaya çalşıyorum,fazlam gitsin rahat edicem. dikkat edersek cumaya kadar gider sanırım. bu hafta toparlanma haftamız zaten. sonrasında yarış başlar artık. canım davet ettiğim gelen arkadaşlara göre yerimiz belli olacak. yok gibi birşey oldu. listeye melankoliyi ve yeni gelenleri eklersek yer kalmıyor ama sanırım yenilerden gelmeyenler olacaktır.
Sağol canım sürekli hapşuruyor ya burnuda akıyor inş ilerlemez
İnş canım bakalım çalışıp görecez nasıl olacak
Simitide mecburen yedim taksime gitmiştik ağrı kesici alacaktım birazcık yedim
canım geçmişolsun kuzucuğa. benim kuzumda öyle burnu akıyor,arada hapşırıyor,ama çok şükür ilerlemedi. bayram arefesinde soğuk algınlığı için şurup almmıştım ondan veriyorum. biraz daha iyi. canım adet sancısı yeni çekiyorsun taksimdeki başka bir rahatsızlıkmıydı.geçmişolsun canım. inşallah daha iyisindir.
Bugün benim çenem düştü susturabilene aşk olsun :)
susmanı isteyen kim hayatım. :))
Saç kısmını bana soruyorsan aynen sarı ama kısa :D
Boynumda feLan :)
Valla ıyı oldu bende evde yapcak ıs bulamadım sıkıntıdan sardım buraya eglenıyorumda ohh :)
BEnde fena alerjısı olan bırıyım yarın doktoruma gıdıcem sanırım
cunku uc gundur hangı odada uyursam uyuyım
duramıyorum nefessızlıkten bırsey dokundu ama hayırlısı :(
Sımdı bız bu cuma kılo bıldırımı yapıcakmıyız yoksa secıldıkten sonrakı cumamı ?
canım geçmişe yazmışsındır kendini tanıtma mesajını ama hala okuyamadım. neyse eksik birşey olursa sorarım.tekrar hoş geldin. aslında pazartesi geldiğin için paylaşımın cumayakadar güzel olursa listeye alabilirim hayatım. çizelgende başlangıç kilon yazıyordu sanırım not ederim şimdi.
Ay ne kadan hızlısınız böyle şekerler
benim regl dönemi kafayı şaştı geçenlerde 1-2 damla geldi ve bi daha uğpramadı şimdi tam hasta oldum karnım öyle ağrıyorki anlatamam sizlere
Kahvaltımı yaptım
3 dilim ekmek
1 parça süzme peynir
1 tatlı kaşığı kadar evde yapılan acı sostan
ve çay
suyumda 1 litre oldu
bir tanede ağrı kesici
canımgeçmişolsun.
kahvaltıda ekmek fazla ama kahvaltı olduğu için sorun olmaz herhalde.yani akşama kadar yakma şansın daha fazla. sonraki öğünlerde az yersin artık. ama su konusunda tebrik ediyorum,hiç aksatmıyorsun.
oley be becerdım en sonunda :D
BEnımce bır kg cızelgem varrr :D
hayırlı olsun canım.

Son düzenleme:
Ad1
Teşekkurler
Sen bılırsın
ben burayı cok sevdım :)
Burasıda olmasa kesın yemek yemeye baslarım ben :( :)

Aynen öyle çünkü kilo almaya yatkın bir yapım var .
Ayrıca dikkat etmediğim zamanlarda abur cubur yiyorum.
Böyle olunca daha sağlıklı ve düzenli beslendiğimi farkettim.
Ayrıca cildimde bile bir değişiklik olduğunun farkındayım ..
Yok yok bekarım
Öğrenciyim ..
Çocuk niyetine de etraftaki çocukları seviyorum :)

Amannn bende 2.5 yıldır oyle yapıyorum cnm :D
En ıyısı :D
Ama ıste benımde esım cok ıstıyor o oldu 26 ben olcam 23 artık zamanımız yavas yavas gelıyor kılo vermeydı bırıkımdı derken cok rahat olurum 24 :D
HAyırlısı bakalım :D

ooo ne güzel kaynatmışsınız...
bende yattım uyudum arayı kaçırdım :((
ama şimdi 1 elma yerim sonrada yemek pişireyim derken 1 saat geçer
dışarı çıkmam şart ama bakalım bu yorgunlukla nasıl olacak...
zaten uyurkende 3 kere arandım...herkes beni özledi sanki :(( uyuyamadım tam olarak

Kızlar aksama dogru gorusuruz
Sımdı cıkıcam ıslerım var onları halledıp sporuma gıdıcem
şans dileyın ılk gunum bıraz utangac gecıcek sanırım :)
Bu arada bırazdan bır adet portakal yıcem spor cıkısıda ayran ve etı form :)
aksam gecıkebılırım ozaman yıne yazarım ama
gorusmek uzere :)

Dos bacım kolay gelsin ..
Güzel güzel ciciler al işlerini hallet bakalım.
Benim de saatim yaklaştı hazırlanmaya başladım

kızlar 20dk dans ettim dabruka ritmii fena terledim bee:))
hergün 20dk yapsam süper olur ya severimde dans etmeyii:))
ay cok konuşmuşsunuz
seda cnm benimde boyum 165 suan 60kiloyum ama yetmiyo 55 hatta 50olsam süper olcak yaza çok yakın ark düğünüolabilirmiş
eskişehire fıstık gibi dönmem gerek:))
temizlik yaptım süpürge kız uyusun silcem ve yemek aman kadın olmak ne zor her iş sende
neyse gözükmüyoo nerde acepp:))

sedacım sen masalın dediğine bakma hayatım zaten şuanda bile incecik,profilinde resimleri var bak istersen. ama ne yalan söyliyim en kilolu insandan bile daha azimlidir kendisi. benim 2 senedir yapamadığımı o 2 haftada yaptı. :))) ama şuda varki evlenip ve özelliklede çocuk olduktan sonra vücudu toparlamak daha zor oluyor. dediğiniz doğru hamilelikten önce ne kadar zayıf vede özellikle sıkı olursanız doğum sonrası o kadar kolay ve çabuk eski halinize dönüyorsunuz. bende şimdi şu fazlalıklardan kurtulup sıkılaşıp ikinci çocuk için çalışmalar başlıcam ama bunun için 2 senem daha var diyorum. sanırım ancak toparlanırım. :)))

kızlar bişey sorcam konumuzla alkasızsaçlarımın rengi nasıl olmuş
ben değişiklik yapsam mıki diyorum bakır yada çikolata kahve yoksa bu iyimi
01b839df5.jpg
[/URL][/IMG]

Maşşallah super menun :)
GEvezelıgımız olunca susamadık sanırım
Ayy aynı bende dun 2. gunumde gıdemedım spora gıtsem rezıl olurdum sanırım :) :) :)
Bu arada bır adet thylot ıcıyorum sımdı dıyete ara ogun olarak thylot ekledım :)

Aman canım susmak buraya yaramıyor en güzelidir konuşmak
benim doğumdan sonra ağrılarım azalmıştı ama bu sefer üşüttüm galiba feci durumdayım kızlığıma döndüm resmen çok kötü ağrı bir türlü geçmiyor..
Aran süper olmuş :9:

Off off iyi bilirim o ağrıyı ..
Ama ne farketim kilo vermeye başladıktan sonra hem çok düzenli olmaya başladı hem de eskisi kadar dayanılmaz olmuyor ağrılar.
Bu arada böğürtlen çayı çok faydalı o ağrılara belki o yüzden de azalmış oalbilir ağrılarım.

:
Ay canım ben kızlığımda ve doğum öncesinde her ay böyleydim doğumdan sonra azalmıştı ama bu ay geçmişe döndü
böğürtlen çayını bi deneyeyeyim eşim markete gidecek hemen ısmarlayayım :1:

canım,net ayarlarında geçmişle ilgili herşeyi silmesi için birşeyler yaptım şimdi düzeltemiyorum. önceden gerek kalmıyordu beni hatırla demeye akşama kadar açık kalsa siteden kopmuyordu.neyse anladığım kadarıyla hala ayarlamalar yapıyorlar. arada renkler falan değişiyor.:))
beslenmeyi eskisi gibi yapmaya çalşıyorum,fazlam gitsin rahat edicem. dikkat edersek cumaya kadar gider sanırım. bu hafta toparlanma haftamız zaten. sonrasında yarış başlar artık. canım davet ettiğim gelen arkadaşlara göre yerimiz belli olacak. yok gibi birşey oldu. listeye melankoliyi ve yeni gelenleri eklersek yer kalmıyor ama sanırım yenilerden gelmeyenler olacaktır.

canım geçmişolsun kuzucuğa. benim kuzumda öyle burnu akıyor,arada hapşırıyor,ama çok şükür ilerlemedi. bayram arefesinde soğuk algınlığı için şurup almmıştım ondan veriyorum. biraz daha iyi. canım adet sancısı yeni çekiyorsun taksimdeki başka bir rahatsızlıkmıydı.geçmişolsun canım. inşallah daha iyisindir.

susmanı isteyen kim hayatım. :))

canım geçmişe yazmışsındır kendini tanıtma mesajını ama hala okuyamadım. neyse eksik birşey olursa sorarım.tekrar hoş geldin. aslında pazartesi geldiğin için paylaşımın cumayakadar güzel olursa listeye alabilirim hayatım. çizelgende başlangıç kilon yazıyordu sanırım not ederim şimdi.

canımgeçmişolsun.
kahvaltıda ekmek fazla ama kahvaltı olduğu için sorun olmaz herhalde.yani akşama kadar yakma şansın daha fazla. sonraki öğünlerde az yersin artık. ama su konusunda tebrik ediyorum,hiç aksatmıyorsun.

hayırlı olsun canım.

Canım geçmişte arkadaşımla ilgili yazmıştım gördün mü
Valla çocuklar çok hassas işte birde havalar kötü gidiyor o yüzden doğal olarak bu durumdayız
ekmeğim kepekli idi o yüzden 3 tane yedim birde en kenardı yani dilimleri küçüktü :17:
Suyu güzel içiyorum allahtan eşim evdeyken daha fazla tüketiyorum o çok içer her içtiğindede kocaman bi bardak bana getirir

Kolay gelsin canım ne güzel ben spor yapamıyorum sırf bunun için spor salonuna gitmek istedim ama kızımla mümkün olmadı
2-3 kere evde plates denedim belimden kıpırdayamadım o yüzden sporsuz devam ediyorum

ay cok konuşmuşsunuz
seda cnm benimde boyum 165 suan 60kiloyum ama yetmiyo 55 hatta 50olsam süper olcak yaza çok yakın ark düğünüolabilirmiş
temizlik yaptım süpürge kız uyusun silcem ve yemek aman kadın olmak ne zor her iş sende

Ohhh ne güzel olmuş bende çok severim dans etmeyi kızımla açıp kolbastı oynuyoruz bayılıyor oda
Kadın olmayı hiç söyleme canım iş hiç bitmiyor bende bugün süpürüp silecektim ama kalkacak halim yok toparladım
eşim akşam gidiyor yarın süpürür silerim artık

sedacım sen masalın dediğine bakma hayatım zaten şuanda bile incecik,profilinde resimleri var bak istersen. ama ne yalan söyliyim en kilolu insandan bile daha azimlidir kendisi. benim 2 senedir yapamadığımı o 2 haftada yaptı. :))) ama şuda varki evlenip ve özelliklede çocuk olduktan sonra vücudu toparlamak daha zor oluyor. dediğiniz doğru hamilelikten önce ne kadar zayıf vede özellikle sıkı olursanız doğum sonrası o kadar kolay ve çabuk eski halinize dönüyorsunuz. bende şimdi şu fazlalıklardan kurtulup sıkılaşıp ikinci çocuk için çalışmalar başlıcam ama bunun için 2 senem daha var diyorum. sanırım ancak toparlanırım. :)))
Allah gönlüne göre versin canım inş

ay cok konuşmuşsunuz
Cidden çok güzel terletiyor dans etmek.
Ben ne kadar yeteneksiz hissetsem de kendimi çok hoşuma gidiyor.
Dans kursuna başlayacaktım bu hafta eşli danslara ama cesaret edemedim :)

Teşekkür ederim kaptancığımm :)
Ama üstüme giydiğim basenlerimi kapatacak mı diye düşünmek istemiyorum artık ...
Hem zaten buradan kopmam da mümkün değil öyle bir alıştım ki ..

kızlar bişey sorcam konumuzla alkasızsaçlarımın rengi nasıl olmuş
ben değişiklik yapsam mıki diyorum bakır yada çikolata kahve yoksa bu iyimi
01b839df5.jpg
[/URL][/IMG]

Eminecimm değiştirme bence ben çok yakıştırıyorum saçlarını sana ..
Ama öyle bir düşüncen varsa değişiklik olsun gibisinden bir photoshop yapıp deneyebilirsin

Ad1
Teşekkurler
Sen bılırsın
ben burayı cok sevdım :)
Burasıda olmasa kesın yemek yemeye baslarım ben :( :)
canım takımım diye söylemiyorum ama maşallahımız vardır. valla hayatım, kurallar neyse odur ama dediğim gibi paylaşımın iyi olursa bu hafta alırız listeye sende daha çabuk adapte olursun böylelikle listede olunca daha bi şevkli oluyor insan. :))
Amannn bende 2.5 yıldır oyle yapıyorum cnm :D
En ıyısı :D
Ama ıste benımde esım cok ıstıyor o oldu 26 ben olcam 23 artık zamanımız yavas yavas gelıyor kılo vermeydı bırıkımdı derken cok rahat olurum 24 :D
HAyırlısı bakalım :D
kaç yıllık evlesin sedacım,gerçi çıkacaksın şimdi geçmişe yazmışsındır belki görürüm :)) o ne güzel yaşlardır yaa. kıymetini bilin canlar zaman çabuk geçiyor.
ooo ne güzel kaynatmışsınız...
bende yattım uyudum arayı kaçırdım :((
ama şimdi 1 elma yerim sonrada yemek pişireyim derken 1 saat geçer
dışarı çıkmam şart ama bakalım bu yorgunlukla nasıl olacak...
zaten uyurkende 3 kere arandım...herkes beni özledi sanki :(( uyuyamadım tam olarak
oh ne güzel benim yerimede uyusaydın dicem ama bölük bölçük olmuş uykun,sersem gibi olmuşsundur şimdi. valla hayatım işin acele değilse bugün değil yarın çık derim ama yarında yağışlar falan olabililir malum artık soğuklar başladı yağışlar gelecekmiş. ayrıca açılırsın. sen özlenmicek insanmısın hayatım. geçmişe bakarken de ereğlide görüşelim yazmışsın melankolide buluşalım diyor valla bana eşim erken çıktığı sürece her saat uyar. ama pazar günü tabiki hafta içi olursa akşam çıkabilirim. olmadı alabilirsem 1 saat izin alırım. süper olurdu. yada hayatım düğün ereğlide olacaksa biz melankoli ile geleim düğüne ama telaşede bide bizi sıkıntı edersin şimdi. neyse ayarlarız belki birşeyler canımın içi.sen işlerini koyda kafanda şekillenir herşey zaman geçtikçe.
bol şaannss.. darısı başıma.
görüşürüz hayatım.
Dos bacım kolay gelsin ..
Güzel güzel ciciler al işlerini hallet bakalım.
Benim de saatim yaklaştı hazırlanmaya başladım
gidinde azcık geçmişe bakayım çatladım meraktan. :9:
ay cok konuşmuşsunuz
bak bunu geçen arkadaş söyledi.bir tanıdığı oryantal oynayarak epey kilo vermiş. bende akşamları 10 dk oryantal yapıp ısınıp mekik çekicem karar verdim. hep diyorum kadın olmak hele hele anne olmak zor iş hayatım. rabiacım nerde bilemedimki. ama bugün sporu olabilir. gerçi bugün salı.bugün varmıydıki sporu.

Back