nur süpersiniz maşşalah ikinizidee:)))
ben yazamadan sen resim eklemişsin:))
çok yoğun değil sanırım kızıllar yansıma gibi durmuş güzel hoş duruyo tatlım
Kızlar ben kaçtım .
Akşam gelirim artık.
Kendinize iyi bakın ..
canım sanırım üşüttün ama mümkünde dğildi sanırım ne güzel bir hava vardı şimdi tekrar soğuklar geldi. haliyle üşütüyoruz.inşallah ağrın kısa zamanda diner canım. yavrularımızda kısa sürede toparlanırlar inşallah. canım, 3 dilim yazınca bende normal dilimler sandım ona bir dilim yazsanda olurmuş. :)) eşin ne iyi yapıyor su konusunda inşallah hep böyle devam edersin canım. amin hayatım,cümlemizin gönlüne göre nasip eylesin dilerim.Ay canım ben kızlığımda ve doğum öncesinde her ay böyleydim doğumdan sonra azalmıştı ama bu ay geçmişe döndü böğürtlen çayını bi deneyeyeyim eşim markete gidecek hemen ısmarlayayım
Canım geçmişte arkadaşımla ilgili yazmıştım gördün mü Valla çocuklar çok hassas işte birde havalar kötü gidiyor o yüzden doğal olarak bu durumdayız ekmeğim kepekli idi o yüzden 3 tane yedim birde en kenardı yani dilimleri küçüktü
Suyu güzel içiyorum allahtan eşim evdeyken daha fazla tüketiyorum o çok içer her içtiğindede kocaman bi bardak bana getirir
Allah gönlüne göre versin canım inş
valla bende şimdi acayip şekilde oryantal merakı başladı hatta netten ders falan bulabilirsem evden bakıcam. hani vücudu titretiyorlar ya onu yapmak istiyorum şöyle aralıksız titretebileyim aranızda yapabilen varmı kızlaaarr...Cidden çok güzel terletiyor dans etmek.
Ben ne kadar yeteneksiz hissetsem de kendimi çok hoşuma gidiyor.
Dans kursuna başlayacaktım bu hafta eşli danslara ama cesaret edemedim :)
Teşekkür ederim kaptancığımm :)
Ama üstüme giydiğim basenlerimi kapatacak mı diye düşünmek istemiyorum artık ...
Hem zaten buradan kopmam da mümkün değil öyle bir alıştım ki ..
Eminecimm değiştirme bence ben çok yakıştırıyorum saçlarını sana ..
Ama öyle bir düşüncen varsa değişiklik olsun gibisinden bir photoshop yapıp deneyebilirsin
Canım bence çok güzel saçlarının rengi bende kızıl balyaj attırdım şimdi tekrar boya istiyor
canım,resimlerimin hiçbirini beğenmedim açıkcası,birinde ağzım yamuk,birinde çok kilolu görünüyorum,ne bileyim içime sinen bir fotom olursa eklicem hayatım. siz ekleyince imreniyorum açıkçası.nur sacların cok güzel bende uzatamıyorum uzamıyoo cok ince telli
ad tşk cnm hani sen resim yüklicektinn düğün resmi
anladım hayatım. olsun yakınlarında olacak yinede.benim işim nöbetçiydi buğün akşam gelir cuma gircek nöbete pazartesi akşam cıkcak hafta sonu yok yine yanii
canım hoşgeldin. female cim senle ilgili ufak bir karışıklık oldu hayatım.3. takımdan yazmışlar boş yer var diye.aslında başka bir arkadaş yazmış,sende kararsız kalmışsın. 3.takım kaptanı bana yazmış biz davet ettik diye. istersen ayıp olmasın hayatım.sen 3. takımdan devam ediver. ama yinede karar senin tabiki. aslında birazda hata bende oldu lütfen kusuruma bakma canım.teşekkür ederim melankoli,
canım sanırım üşüttün ama mümkünde dğildi sanırım ne güzel bir hava vardı şimdi tekrar soğuklar geldi. haliyle üşütüyoruz.inşallah ağrın kısa zamanda diner canım. yavrularımızda kısa sürede toparlanırlar inşallah. canım, 3 dilim yazınca bende normal dilimler sandım ona bir dilim yazsanda olurmuş. :)) eşin ne iyi yapıyor su konusunda inşallah hep böyle devam edersin canım. amin hayatım,cümlemizin gönlüne göre nasip eylesin dilerim.
valla bende şimdi acayip şekilde oryantal merakı başladı hatta netten ders falan bulabilirsem evden bakıcam. hani vücudu titretiyorlar ya onu yapmak istiyorum şöyle aralıksız titretebileyim aranızda yapabilen varmı kızlaaarr...
gençsin balım herşeyi yapabilirsin bekarsın en önemlisi. her akşam 10 dk ısınma hareketi yapıp sonrasında 10 dk basen hareketleri çalışsan inan yaz ayında baktığın zaman basen falan kalmamış olur göreceksin. bende oryantal yaparak ısınıp göbek ve basen hareketleri yapayım bakalım nereye kadar yapabileceğim. :))
elacım saç rengin çok hoş keşke yakışsada bende o renk yaptırsam ama malesef esmer olunca,kızıl kahvelerde geziyorum. :)))
masalcım görüşürüz hayatım.
nur canım saçlarına maşallah maşallah maşallah diyorum. kurban olayım one güzellik öyle aman nazarım deymesin. hiç bu kadar yakın görmemiştim bayıldım bayıldım.
ayrıca Allah kavuştursun eşine hayatım.
elacım senin eşinde gitmişti değilmi canım.
nur sacların cok güzel bende uzatamıyorum uzamıyoo cok ince telli
ad tşk cnm hani sen resim yüklicektinn düğün resmi
benim işim nöbetçiydi buğün akşam gelir cuma gircek nöbete pazartesi akşam cıkcak hafta sonu yok yine yanii
elacım ve nurcum saç renkleriniz çok güzel
nurcum saçlarının uzunluğu harika...
bende bekarken elanın saç rengini kullanıyordum ama eşim boya sevmediği için bıraktım
doğal saç rengim de açık zaten...açık kestane... geçen bende çikolata kahve düşündüm sonra yine vazgeçtim :)) artık beyazlar oluncaya kadar boyatamam herhelde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?