Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım bence çok güzel saçlarının rengi bende kızıl balyaj attırdım şimdi tekrar boya istiyor

tşk masalcım bende seviyom sarıyı 5senedir böyle doğum zamanı bi ara verdim çok bakım ve makyaj içtiyo sarı saç benimde malüm vaktim yok
nur tşk cnm nasıl merak ettim siyaf değilmiydi senin resim varmı yeni halinle merak ettim

nur süpersiniz maşşalah ikinizidee:)))
ben yazamadan sen resim eklemişsin:))
çok yoğun değil sanırım kızıllar yansıma gibi durmuş güzel hoş duruyo tatlım

Son düzenleme:
Canım siyah üzerine yaptırdım şu anda çok belirgin değil ama üstler daha belli tekrar boyanmak istiyor

Son düzenleme:
nur süpersiniz maşşalah ikinizidee:)))
ben yazamadan sen resim eklemişsin:))
çok yoğun değil sanırım kızıllar yansıma gibi durmuş güzel hoş duruyo tatlım

Evet canım az şekilde zaten üzerini kızılla boyayınca daha belirgin oluyor
bu arada teşekkür ederiz

Kızlar ben kaçtım .
Akşam gelirim artık.
Kendinize iyi bakın ..

Görüşürüz canım bizim babamız bugün iş gezisine çıkıyor buralardayız artık yani

canım sanırım üşüttün ama mümkünde dğildi sanırım ne güzel bir hava vardı şimdi tekrar soğuklar geldi. haliyle üşütüyoruz.inşallah ağrın kısa zamanda diner canım. yavrularımızda kısa sürede toparlanırlar inşallah. canım, 3 dilim yazınca bende normal dilimler sandım ona bir dilim yazsanda olurmuş. :)) eşin ne iyi yapıyor su konusunda inşallah hep böyle devam edersin canım. amin hayatım,cümlemizin gönlüne göre nasip eylesin dilerim.
valla bende şimdi acayip şekilde oryantal merakı başladı hatta netten ders falan bulabilirsem evden bakıcam. hani vücudu titretiyorlar ya onu yapmak istiyorum şöyle aralıksız titretebileyim aranızda yapabilen varmı kızlaaarr...
gençsin balım herşeyi yapabilirsin bekarsın en önemlisi. her akşam 10 dk ısınma hareketi yapıp sonrasında 10 dk basen hareketleri çalışsan inan yaz ayında baktığın zaman basen falan kalmamış olur göreceksin. bende oryantal yaparak ısınıp göbek ve basen hareketleri yapayım bakalım nereye kadar yapabileceğim. :))
Canım bence çok güzel saçlarının rengi bende kızıl balyaj attırdım şimdi tekrar boya istiyor

elacım saç rengin çok hoş keşke yakışsada bende o renk yaptırsam ama malesef esmer olunca,kızıl kahvelerde geziyorum. :)))

masalcım görüşürüz hayatım.

nur canım saçlarına maşallah maşallah maşallah diyorum. kurban olayım one güzellik öyle aman nazarım deymesin. hiç bu kadar yakın görmemiştim bayıldım bayıldım.
ayrıca Allah kavuştursun eşine hayatım.
elacım senin eşinde gitmişti değilmi canım.

melankoli_84;16279418]aramıza hoşgeldin :))
bol bol paylaşımda bulunup gün içerisinde nasıl beslendiğinden bahsedeceksin femalecim :))
birde cuma günleri sabahtan kilo bildirimi yapman gerekiyor,eğer çalışıyorsan perşembe gecesi bildirim yapman gerekiyor..

teşekkür ederim melankoli,

merhabalar ben diyette dün başladım. 71.8 başladım bugün 70.8 geldim inanamadım kızımında hasta olmasının etkisi var galiba onu iyileştirim derken yemek yemeyi unuttum :))

nur sacların cok güzel bende uzatamıyorum uzamıyoo cok ince telli
ad tşk cnm hani sen resim yüklicektinn düğün resmi
canım,resimlerimin hiçbirini beğenmedim açıkcası,birinde ağzım yamuk,birinde çok kilolu görünüyorum,ne bileyim içime sinen bir fotom olursa eklicem hayatım. siz ekleyince imreniyorum açıkçası.
benim işim nöbetçiydi buğün akşam gelir cuma gircek nöbete pazartesi akşam cıkcak hafta sonu yok yine yanii
anladım hayatım. olsun yakınlarında olacak yinede.
teşekkür ederim melankoli,
canım hoşgeldin. female cim senle ilgili ufak bir karışıklık oldu hayatım.3. takımdan yazmışlar boş yer var diye.aslında başka bir arkadaş yazmış,sende kararsız kalmışsın. 3.takım kaptanı bana yazmış biz davet ettik diye. istersen ayıp olmasın hayatım.sen 3. takımdan devam ediver. ama yinede karar senin tabiki. aslında birazda hata bende oldu lütfen kusuruma bakma canım.

elacım ve nurcum saç renkleriniz çok güzel
nurcum saçlarının uzunluğu harika...
bende bekarken elanın saç rengini kullanıyordum ama eşim boya sevmediği için bıraktım
doğal saç rengim de açık zaten...açık kestane... geçen bende çikolata kahve düşündüm sonra yine vazgeçtim :)) artık beyazlar oluncaya kadar boyatamam herhelde :))

Ay canım anlamadım ki nasıl üşüttüm karnım belim ve böbreklerim sızlıyor resmen
Hamileliktede kesinlikle normal kilonun altında kalacaksın ben o hatayı yaptım ve çok rezil oldum
2.yi uzuuuuun bi zaman düşünmüyorum düşündüğüm zamanda çok çok zayıfken kalırım herhalde

Teşekkürler canım ben uzun saç hastasıyım çocukkende uzundu saçlarım hep ablacım bakardı saçlarıma okula giderken türlü türlü örerdi o evlendiğinde kısacık kestirmişlerdi çok ağlamıştım
Eminemle bizim kaderimiz aynı

nur sacların cok güzel bende uzatamıyorum uzamıyoo cok ince telli
ad tşk cnm hani sen resim yüklicektinn düğün resmi

Teşekkürler canım
Saç konusunda çok hassasım bu yüzdede her bela gelir saçıma

benim işim nöbetçiydi buğün akşam gelir cuma gircek nöbete pazartesi akşam cıkcak hafta sonu yok yine yanii

Ayy gülüm kaderdaşım benim

Teşekkürler dosbam benim eşimde sarıyı sevmiyor siyah hastası benim saçımda koyu renkli o yüzden çok abes olmuyor çok fazla da boya kullanmıyorum saçı çok yıpratıyor

Tekrar merhba arkadaslar
cocuklari uyuttum simdi gectim pc nin karsisina . Malum biliyorsunuz burda simdi gece 11 e geliyor. sabah bir tost; oglen mercimekli kofte, bir tane de cukulatali gofret(ya turk marketine gittim dayanamadim yedim) ozlemisimmmm. aksam saat 6 dan sonra da bir tane etimek yedim. yarin arkadaslar bana geliyor biliyorum yememem lazim.Ama sizler aklima geldikce daha bir azim geliyor. kolay gele..

Bu arada, hosbulduk.tesekkur ederim araniza aldiginiz icin. Ben Avustralya dan katiliyorum.esimin isi nedeniyle burdayiz. ben de egitimciyim. Turkiye yi ozledim. burada cok kilo aldim. yeme-icme cenneti sanki burasi. malesef fast-food olayi cok yaygin.cok az insan evinde yemek yapiyor.hazir yemek...ve bundan da nasibimi aldim. mumkun oldugu kadar yemekleri evde yapiyorum ama hareket kistli yemek bol...Ama evime yurme bandi aldim.Karar verdim bu kilolardan kurtulmaya. inanin biktim artik, belim agriyor. bir de benim gogus olculerim buyuk onlarda agri yapiyor belime. Insallah kurtulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…