Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay canınaaa harikasın kaptanım çok güzel bir rakam tebrikler.Kızlar oruçlu olup da bugün yeniden bildirim yapacak olan var mı? Dün ki paylaşımları da kontrol edeceğim şimdi. Az önce diyetisyenden geldim. Geçen hafta diyetisyen randevusunu iptal etmişti. Gidememiştim. Diyetisyene göre 65 li kiloları gördüm bugün. Nasıl mutluyum anlatamam. 2 hafta öncesine göre tam 1.2 kilo gitmiş ve bunun 1.3 ü yağdan
Vıuuuuv
Yürü be kaptanım, kim tutar seniiii
Vay canınaaa harikasın kaptanım çok güzel bir rakam tebrikler.
Kaptanım yetiştiysem ben varımmkaptsnımKızlar oruçlu olup da bugün yeniden bildirim yapacak olan var mı? Dün ki paylaşımları da kontrol edeceğim şimdi. Az önce diyetisyenden geldim. Geçen hafta diyetisyen randevusunu iptal etmişti. Gidememiştim. Diyetisyene göre 65 li kiloları gördüm bugün. Nasıl mutluyum anlatamam. 2 hafta öncesine göre tam 1.2 kilo gitmiş ve bunun 1.3 ü yağdan
Öp öp ben atletliyken omzum boştaysa öpüyom yumuşak yumuşak çok güzelBak bu fikir çok hoşuma gitti, hiç denemedim, ben de bugün canım kendim diye öpeyim bakalım kendimi, nasıl hissedeceğim acep
Benim bişi yapmama gerek yok, boştaysa öperim, duştan sonra mis gibi öperim ahahaBen beğendiğim birşey yapınca öperim valla ilk zamanlar komik geliyor ama sonra güzel oluyo herşeyi kendimiz için yapmıyor muyuz aslinda
Listeni paylaştığın çok iyi oldu, en çok baklava ya şaşırdımListemi ve sonuçları paylaşayım.
Eki Görüntüle 2832739
Eki Görüntüle 2832738 Diyet listende 2 adet baklava bile var, çok şaşırdım
Listeni paylaştığın çok iyi oldu, en çok baklava ya şaşırdım
Kaptanım bu yüzden takımı kötü yönde etkilemek istemiyorum . Kilo alacağımı pek sanmıyorum ama verebileceğimide pek sanmıyorum . Sizce ne yapmalıyım izine mi ayrılmalıyım devam mı etmeliyim. Ya da listede olmayıp menü yazmaya+ kilo bildirimi yapmaya devam mı etmeliyim. Kafam karışık
İyi akşamlar kızlaaar
Geçen hafta 69.6
Bugün. 68.8
Fark. - 800 gram çok şüküüür
Bugünkü menümğ yazıp sızayım bebişimin yanına
@Akrrep
Sahur 600 ml su, 3 4 kuru üzüm
İftar 1.5 kepşe ezogelin, 8 9 kaşık hünkar beğendi, 2 avuç içi kadar pide(hünkar pidesiz gitmiyor, kaşıkliyim dedim ama ı ıh), 6 yk çoban salata
Veee ben de bi yaramazlık yaptım bugün
22.00 iki çorba kasesi patlamış mısır
Su 2lt, spor 3 tibet, 1500 adım, 2 dk plank
Menüm
Sahur 03:45
5 Hurma 900 ml su
İftar 19:29
1 büyük bardak ceviz suyu
1 kupa su
19:45
1 kase ıspanak çorbası
1,5 porsiyon tereyağlı dövme
1 tavuk sarma
4 yaprak sarma
Bol salata
1 kase yoğurt
Su
2,5 litre
Spor
Tibet 3 tekrar
1,5 saat yürüyüş
Porsiyonlarımız hastanemizin cömertliği sayesinde son derece küçük En fazla 6 yk oluyordur.Doymadığım için ekmeği yedim o yüzden kaptanımNormalde yemiyordum yoksa
Günaydın canlar şükür ki artı değilim. Geçen hafta ile sabitim. Hafta içi ne rakamlar gördüm bi bilseniiizzz... sadece 1 dilim pasta beni mahvetmeye yetmiş... Bu hafta kaçamak yok.
Bence de...Uzun zamandan sonra harika bir sonuç