Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaaa sizi görünce takır takır kilo veresim geliyor hepiniz mükemmelsiniz :KK36: :KK36:
Biliyorsunuz sınav yılım ders oruç bir arada o yüzden baya yiyorum farkındaysanız. Diğer türlü gün içinde çok fazla başım ağrıyor günüm verimsiz geçiyor. Uzun soluklu sporda yapamıyorum , akşam millet uyuyor sabah oruç falan derken gün bitiyor. O yüzden kilo vermekten yana çok ümitli değilim bu süreçte...

Yaaa sizi görünce takır takır kilo veresim geliyor hepiniz mükemmelsiniz :KK36: :KK36:
Biliyorsunuz sınav yılım ders oruç bir arada o yüzden baya yiyorum farkındaysanız. Diğer türlü gün içinde çok fazla başım ağrıyor günüm verimsiz geçiyor. Uzun soluklu sporda yapamıyorum , akşam millet uyuyor sabah oruç falan derken gün bitiyor. O yüzden kilo vermekten yana çok ümitli değilim bu süreçte...
Kaptanım bu yüzden takımı kötü yönde etkilemek istemiyorum . Kilo alacağımı pek sanmıyorum ama verebileceğimide pek sanmıyorum 😂😂 . Sizce ne yapmalıyım izine mi ayrılmalıyım devam mı etmeliyim. Ya da listede olmayıp menü yazmaya+ kilo bildirimi yapmaya devam mı etmeliyim. Kafam karışık :KK64::KK64::KK64:

İyi akşamlar arkadaşlar,

Sahur
1 kase sulu köfte, 1 kase hoşaf, 3 hurma

İftar
1 tabak yeşil fasulye, 4 kaşık pirinç pilavı, yarım tabak salata

21:00
1 dilim ağlayan pasta

2.5 litre su, spor yok ama, sayılırsa 1-2 saat ev temizliği yaptım, bazı odaları süpürüp sildim, göz önündeki 3 camı da sildim🥴

Suyu da artırıyorum yavaş yavaş, midem combul combul ediyor😂

Deliii :KK70::KK70: kilon o senin oruç değil misin yarın sabah da çok fazla çıkarsın
Kız eşimi de tartıya çıkarıp durdum bu bozuldı diye :KK70: bakalım en azından 16.30 da falan tartılırım, iftara 5 kala tartılınca böyle çıktı bence ben 61lere hazır değilim 61 trabzon haftaya inşallah ,😁😁😁😁

Bugünkü menümğ yazıp sızayım bebişimin yanına

Ellssa Ellssa
Sahur 600 ml su, 3 4 kuru üzüm
İftar 1.5 kepşe ezogelin, 8 9 kaşık hünkar beğendi, 2 avuç içi kadar pide(hünkar pidesiz gitmiyor, kaşıkliyim dedim ama ı ıh), 6 yk çoban salata

Veee ben de bi yaramazlık yaptım bugün
22.00 iki çorba kasesi patlamış mısır

Su 2lt, spor 3 tibet, 1500 adım, 2 dk plank

Kız eşimi de tartıya çıkarıp durdum bu bozuldı diye :KK70: bakalım en azından 16.30 da falan tartılırım, iftara 5 kala tartılınca böyle çıktı bence ben 61lere hazır değilim 61 trabzon haftaya inşallah ,😁😁😁😁
Seninle yaşamak mı hayali bile güzel 😂😂😂 eşini düşünsene iki de bir adam tartıya cikiyo :KK70: :KK70: seni hep eğlenceli hayal ediyorum ben yaa seni okurken hep gülüyorum çünkü 😍

Seninle yaşamak mı hayali bile güzel 😂😂😂 eşini düşünsene iki de bir adam tartıya cikiyo :KK70: :KK70: seni hep eğlenceli hayal ediyorum ben yaa seni okurken hep gülüyorum çünkü 😍
Teşekkürler 😁 eğlenceliyim bence ben de kendimi komik buluyorum açıkçası 😁 canımm kendim diye omzumuzu öpüp uyuyalım

Hep gül e mi 🌺

Teşekkürler 😁 eğlenceliyim bence ben de kendimi komik buluyorum açıkçası 😁 canımm kendim diye omzumuzu öpüp uyuyalım

Hep gül e mi 🌺
Birlikte ne gülerdim kesin bende senin kadar olmasa da eglenceliyimdir öperim canım kendim diye omuzlarimdan :KK70: :KK70: sen de hep gül güldür emi:KK68:

Bak bu fikir çok hoşuma gitti, hiç denemedim, ben de bugün canım kendim diye öpeyim bakalım kendimi, nasıl hissedeceğim acep🤔🤭
Ben beğendiğim birşey yapınca öperim valla :KK70: :KK36: ilk zamanlar komik geliyor ama sonra güzel oluyo 😍😍 herşeyi kendimiz için yapmıyor muyuz aslinda

X