- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 42
Olsun canım yine de sağlıksız beslenme lütfen. Çünkü kendini aç bıraktığında daha çok kaçamak yaparsınÇünkü artılardayım kaptanım yarına en azından sabit olayım diye elimden geldiğince az yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canım yine de sağlıksız beslenme lütfen. Çünkü kendini aç bıraktığında daha çok kaçamak yaparsınÇünkü artılardayım kaptanım yarına en azından sabit olayım diye elimden geldiğince az yedim
Oooo 2 kilooo bana rakam ver balım. Gözümüz şenlensin.Sagol canım kesin tetikleyen oydu ama bu hafta cok dikkatli olacağım hedefim de 2 kilo olsun... vooovv çok iddialı oldu bu da. Ayrıca tebrik ederim seni gayet güzel kilo vermişsin
Yarın tartıda ne gelirse ondan 2 aşağı büyük ihtimalle 67.7 uuuu çok iddialıııOooo 2 kilooo bana rakam ver balım. Gözümüz şenlensin.
Çok teşekkür ederim canım
Haklısın canısı bu hafta daha dikkatli olacağım inşallah hedef bile koydum kendimeOlsun canım yine de sağlıksız beslenme lütfen. Çünkü kendini aç bıraktığında daha çok kaçamak yaparsın
Kaptanım bu yüzden takımı kötü yönde etkilemek istemiyorum . Kilo alacağımı pek sanmıyorum ama verebileceğimide pek sanmıyorum . Sizce ne yapmalıyım izine mi ayrılmalıyım devam mı etmeliyim. Ya da listede olmayıp menü yazmaya+ kilo bildirimi yapmaya devam mı etmeliyim. Kafam karışıkYaaa sizi görünce takır takır kilo veresim geliyor hepiniz mükemmelsiniz
Biliyorsunuz sınav yılım ders oruç bir arada o yüzden baya yiyorum farkındaysanız. Diğer türlü gün içinde çok fazla başım ağrıyor günüm verimsiz geçiyor. Uzun soluklu sporda yapamıyorum , akşam millet uyuyor sabah oruç falan derken gün bitiyor. O yüzden kilo vermekten yana çok ümitli değilim bu süreçte...
Ne demek tabiki. Belki 100 gram daha giderKızlar yarın ben de çalışmıyorum evdeyim. Oruçlu olanlar en geç saat 17.30’a kadar bildirim yapabilirler. Yarın yeniden bildirim yapabilirsiniz yani
Çok güzel ve hafif bi menü olmuş, bayıldımSahur: 2 tane yumurta(tavada)
-3 yk yoğurt
-1 Salatalık+ 1 domates
-5 zeytin
-1 elma
-yarım kk peynir
-1 ince dilim ekmek
İftar: 2 kase yayla çorbası (pirinçsiz yaptım)
2 yk bezelye yemeği
Yeşil salata
2lt su
Kız eşimi de tartıya çıkarıp durdum bu bozuldı diye bakalım en azından 16.30 da falan tartılırım, iftara 5 kala tartılınca böyle çıktı bence ben 61lere hazır değilim 61 trabzon haftaya inşallah ,Deliii kilon o senin oruç değil misin yarın sabah da çok fazla çıkarsın
Seninle yaşamak mı hayali bile güzel eşini düşünsene iki de bir adam tartıya cikiyo seni hep eğlenceli hayal ediyorum ben yaa seni okurken hep gülüyorum çünküKız eşimi de tartıya çıkarıp durdum bu bozuldı diye bakalım en azından 16.30 da falan tartılırım, iftara 5 kala tartılınca böyle çıktı bence ben 61lere hazır değilim 61 trabzon haftaya inşallah ,
Teşekkürler eğlenceliyim bence ben de kendimi komik buluyorum açıkçası canımm kendim diye omzumuzu öpüp uyuyalımSeninle yaşamak mı hayali bile güzel eşini düşünsene iki de bir adam tartıya cikiyo seni hep eğlenceli hayal ediyorum ben yaa seni okurken hep gülüyorum çünkü
Birlikte ne gülerdim kesin bende senin kadar olmasa da eglenceliyimdir öperim canım kendim diye omuzlarimdan sen de hep gül güldür emiTeşekkürler eğlenceliyim bence ben de kendimi komik buluyorum açıkçası canımm kendim diye omzumuzu öpüp uyuyalım
Hep gül e mi
Bak bu fikir çok hoşuma gitti, hiç denemedim, ben de bugün canım kendim diye öpeyim bakalım kendimi, nasıl hissedeceğim acepBirlikte ne gülerdim kesin bende senin kadar olmasa da eglenceliyimdir öperim canım kendim diye omuzlarimdan sen de hep gül güldür emi
Ben beğendiğim birşey yapınca öperim valla ilk zamanlar komik geliyor ama sonra güzel oluyo herşeyi kendimiz için yapmıyor muyuz aslindaBak bu fikir çok hoşuma gitti, hiç denemedim, ben de bugün canım kendim diye öpeyim bakalım kendimi, nasıl hissedeceğim acep
Evet, haklısın...kendimizi daha çok sevmek için iyi bi adım kendini sevmeyen, kimseyi de gerçekten sevemiyor zaten..Ben beğendiğim birşey yapınca öperim valla ilk zamanlar komik geliyor ama sonra güzel oluyo herşeyi kendimiz için yapmıyor muyuz aslinda
Seviyoruz kendimizi hadi bakalımEvet, haklısın...kendimizi daha çok sevmek için iyi bi adım kendini sevmeyen, kimseyi de gerçekten sevemiyor zaten..