- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar kızlar kahvaltım 11 de
2 dilim peynir
5 tane zeytin
1 dilim hindi füme
2 h.yumurts
1 dilim t.b ekmeği
Domates,salatalık
15.00 ara öğün 1 avuç beyaz leblebi, yarım elma
Akşam 18.00 , 4 kepçe tavuk çorbası, 6 tane yaprak sarma
2 litre su, 45 dk.spor
İyi akşamlar
Sahur
1.5 kase şehriye çorbası, 3 hurma
İftar
1 kıymalı pide (2-2.5 lahmacun eder), bol yeşillik, 1 kase hoşaf.
Birazdan 1 elma, 1 portakal yiyebilirim.
2 litre su, 1 saat dışarda gezinti
iyi akşamlar bütün gün migren ağrısıyla kıvrandım durdum en son migren ilacı içtim sanki bulutların üzerinde yürüyorum nasıl yan etkidir böyle..
kahvaltı 11.30
1.5 dilim pide ile karışık tost
saat 15.30 da
1 avuç çiğ badem
7-8 antep fıstığı
5-6 fındık
iftar 19.55
yarım kase mercimek çorbası
5 köfte
20.15
2 çatal trileçe çay
3 litre su
Selamlar canlar
Bugünki menüde iftarda çok yedim çok su içtim patlamak üzereyim çok acıktığımı hissettim bugün saldırdım resmen o yüzden
Sahur
3 4 ısırık pide, yarım kk süzme peynir, 4 çizik zeyrin, 2 siyah zeytin
İftar
1.5 kepçe yayla çorbası, 4 yaprak sarma, 5 pırasa sarma, 2 yk yoğurt, kocaman tabak tonbalıklı bol yeşil salata
Su 1.5 lt
Spor 15 dk yürüyüş(fotiler ektedir ), 30 dk denge yoga
Bugün menü
Sahur yok
İftar 19.22
1 yağda yumurta
3 top peynir
3 Zeytin
1 kase yeşil salata
1 dilim ekmek
3 dilim baklava
1 .5 lt su ancak içerim
Bugün spor yok ev temizliği ile uğraştım..
Menüm
Sahur 03:45
5 hurma+4 kupa su
İftar 19:28
1 büyük bardak su
19:45
2 kase ıspanak çorbası
4 akçaabat köfte
5 süsbiberi
2 kaşık kaşarlı et güveç
1 kase yoğurt
Su
2,5 olur yatana kadar
Spor
Tibet egzersizi 3 tekrar
40 dk yürüyüş
Sahur menemen tere küçük dilim pide 4 zeytin
İftar
Yeşil mercimek çorbası az manti salata
Su 2.5 litre olur
Spor Tibet egzersizleri 9 tekrar
1 saat yürüyüş rahat tempoda
Kayseri'de fırınlar kıymalı pideyi ince ve uzun yapıyorlar, bu yüzden açıklayım dedimafiyet olsun canım güzel olmuş menü
afiyet olsun canım 1 kıymalı pide iyi gibi ama parantez içi düşündürdü
geçmiş olsun canım migren çok fena bir şey.. menün de güzel olmuş, tatlıyı iki çatalda bırakman çok güzel
afiyet olsun canım. evet iftar biraz fazla gibi ama en azından sağlıklı yiyecekleri abartmışsın
afiyet olsun canım. baklavaya kadar güzel menüydü bugünlük böyle olsun artık diğer günler dikkat edersin
afiyet olsun canım güzel menü ve spor olmuş
afiyet olsun canım menü de spor da gayet güzel
Haklısın canım ramazanda maalesef yemek sonrası tatlı krizi tutuyorBaklaivaya gelene kadar çok iyi gidiyodun be canım
Regli çok yaklaştı canım tatlı istiyor, halbuki evde dut, kuru kayısı , kuru üzüm , pestil var bunlardan yesene Ada yoook illede cıslı şeyler yiyorum ah ada ahhhafiyet olsun canım güzel olmuş menü
afiyet olsun canım 1 kıymalı pide iyi gibi ama parantez içi düşündürdü
geçmiş olsun canım migren çok fena bir şey.. menün de güzel olmuş, tatlıyı iki çatalda bırakman çok güzel
afiyet olsun canım. evet iftar biraz fazla gibi ama en azından sağlıklı yiyecekleri abartmışsın
afiyet olsun canım. baklavaya kadar güzel menüydü bugünlük böyle olsun artık diğer günler dikkat edersin
afiyet olsun canım güzel menü ve spor olmuş
afiyet olsun canım menü de spor da gayet güzel
Ayşegül yaa çok tatlısın yedim ha sakın yanlış anlamayın nedirKayseri'de fırınlar kıymalı pideyi ince ve uzun yapıyorlar, bu yüzden açıklayım dedim
Yani küçücük bi şey yediğimi zannetmeyin diye
Ben kuru meyveyle geçiştirme krizleri başka adet krizi başka o yüzden yiyorum yani çünkü yememek icin bir keresinde kuru kayısı incir bilmem ne yedim yedim en sonunda eşimi markete yollayıp Nutella aldırdım o yediklerim de yanına zarar az bişey yeyip bırakmak lazımRegli çok yaklaştı canım tatlı istiyor, halbuki evde dut, kuru kayısı , kuru üzüm , pestil var bunlardan yesene Ada yoook illede cıslı şeyler yiyorum ah ada ahhh
Kayseri'de fırınlar kıymalı pideyi ince ve uzun yapıyorlar, bu yüzden açıklayım dedim
Yani küçücük bi şey yediğimi zannetmeyin diye
Regli çok yaklaştı canım tatlı istiyor, halbuki evde dut, kuru kayısı , kuru üzüm , pestil var bunlardan yesene Ada yoook illede cıslı şeyler yiyorum ah ada ahhh
selamlar herkese
kahvaltı 08.30
1 dilim köy ekmeğine tost
yarım dilim kızarmış ekmek
2 haşlanmış yumurta
13 siyah zeytin
öğlen ya 12.00 ya da 13.00
bir kepçe kuru börülce salatası
1,5 servis kaşığı domatesli bulgur pilavı
turp
yeşillik
akşam 17.15
2 servis kaşığı domatesli bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
ara 19.30
sütlü mocha ( dün içerim demiştim ama bugün içtim)
ara 22.30
kefir
Nasıl hesapladın öyle, 1.7 litre suyu1.7 litre su
800 adım
yazmayı unutmuşum
1 lahmacun kadar zannedip de aferin güzel menü, az yemişsin demeyin diye açıkladım yani Ayşegül'den beklenmez ya, şaşırmayın ne kadar az yemiş diye...Ayşegül yaa çok tatlısın yedim ha sakın yanlış anlamayın nedir
Bazen olur böyle ama bu bazenler çarşamba değil de cuma akşamı olsa mikemmel olur, biliyosun ki bi takımız( diyen de akiam sarmaları hüpletiyodu ahahaha)1 lahmacun kadar zannedip de aferin güzel menü, az yemişsin demeyin diye açıkladım yani Ayşegül'den beklenmez ya, şaşırmayın ne kadar az yemiş diye...
4 dilim yedim, o da bi kıymalı pide yapıyor burda. Aslında 2-3 dilimde bırakmalıydım
Fotolar çok güzel içim açıldıSelamlar canlar
Bugünki menüde iftarda çok yedim çok su içtim patlamak üzereyim çok acıktığımı hissettim bugün saldırdım resmen o yüzden
Sahur
3 4 ısırık pide, yarım kk süzme peynir, 4 çizik zeyrin, 2 siyah zeytin
İftar
1.5 kepçe yayla çorbası, 4 yaprak sarma, 5 pırasa sarma, 2 yk yoğurt, kocaman tabak tonbalıklı bol yeşil salata
Su 1.5 lt
Spor 15 dk yürüyüş(fotiler ektedir ), 30 dk denge yoga
canim ben rendeleyip yogurtluyorum. sarmisak dereotu ceviz koyuyorum. benimki buKızlar menülerinizde kereviz salatası görğyorum hep, rendeleyip yoğurtladığımız salata mı başka bi tarif mi? Kereviz severim, şuan dolabımda da var çok şükür, güzel değişik salata tarifi varsa alayım lutfeeen :)