Allah kabul etsin herseye yetiyosun masallahMenüm
Sahur 4:00
5 hurma+3 kupa su
İftar 19:26
1 bardak su
19:44
1 porsiyon balık(barbun)
1 porsiyon bakla
Bol salata
Su
2 litre
Spor
Tibet egzersizi 3 tekrar
Kitap
Kur'an 18.cüz
Su sadece 1 bardak mı ciddi olamazsıniyi geceler kizlar gec oldu ama cok isim vardi firsat bulamadim yazmaya
sahur: 1 dilim ekmek, 1 yumurtadan omlet
iftar: 2 tane enginar, 5 tane patates kizartmasi (istedigimden degil enginar soguktu icim isinsin dedim) , iki catal yas pasta, 1 bardak ayran
su 1 bardak
Spor olarak hitt yapıyorum cnm alışkınım ağır sporlaraSonuclari merak ediyorum canim,önceden böyle sporlar yaptinmi ilk defami
Canım su hiçç hiçç olmamış işin diyet kısmını geçtim sağlık içinde çok zararlı o kadar az suiyi geceler kizlar gec oldu ama cok isim vardi firsat bulamadim yazmaya
iftar: 2 tane enginar, 5 tane patates kizartmasi (istedigimden degil enginar soguktu icim isinsin dedim) , iki catal yas pasta, 1 bardak ayran
su 1 bardak
Su sadece 1 bardak mı ciddi olamazsınsu icmezsem böbreklerim kurur benim
Yarın en az 2 lt iç canım takipteyim
suyla bi turlu barisamiyorum. 2 lt cok zor hele bi de 3-4 saatlik az bi zamanda. detoks suyu bile yaptim ama yok olmadi icemedim.Canım su hiçç hiçç olmamış işin diyet kısmını geçtim sağlık içinde çok zararlı o kadar az su
Canım cuma günü önceki hafta almış olduğun kiloyu verdin. Ödem gitti.. Bu hafta diklat etmen gereken bir hafta. Lütfen dikkatli ol. Artı kilo ile gelirsin ve yine sen üzülürsün.. Sadece Cumartesi menü güzeldi. Güzel olmaya devan etsin lütfen.iyi geceler kizlar gec oldu ama cok isim vardi firsat bulamadim yazmaya
su 1 bardak
Bende hiç sevmem suyu canım şöyle söyleyeyim kilolu olduğum zamanlar 2 günde 1 bardak anca içerdim bazen 2 gün boyunca içmediğim olurdu, ama diyetle beraber ilk yaptığım şey su içme alışkanlığı kazanmak oldu, mesela sabah kalkınca ilk yaptığım şey yarım litre su içmek olur sonrasında da su bardağım hep dolu olur gider gelir bi yudum alırım, hala sevmem içmeyi ama vücudumun ihtiyacı var diye kendimi motive ederek içiyorum, bi süre sonra zaten otomatiğe bağlıyosunsuyla bi turlu barisamiyorum. 2 lt cok zor hele bi de 3-4 saatlik az bi zamanda. detoks suyu bile yaptim ama yok olmadi icemedim.
dogru soyluyorsun. gecen hafta suyu 1 lt icmemin etkisiydi demek ki. spor zor ama su icin cabaliycam.Canım cuma günü önceki hafta almış olduğun kiloyu verdin. Ödem gitti.. Bu hafta diklat etmen gereken bir hafta. Lütfen dikkatli ol. Artı kilo ile gelirsin ve yine sen üzülürsün.. Sadece Cumartesi menü güzeldi. Güzel olmaya devan etsin lütfen.
Suyunu ve sporunu okuyayım o güzel menü ile...
aslinda ilk hamileligimde cocugun kemikleri icin gerekli dediler. gunde 2 lt iciyordum. dogumdan sonra da hemen eski kiloma dondum ama sonra biraktim suyu. yapicam insallah.Bende hiç sevmem suyu canım şöyle söyleyeyim kilolu olduğum zamanlar 2 günde 1 bardak anca içerdim bazen 2 gün boyunca içmediğim olurdu, ama diyetle beraber ilk yaptığım şey su içme alışkanlığı kazanmak oldu, mesela sabah kalkınca ilk yaptığım şey yarım litre su içmek olur sonrasında da su bardağım hep dolu olur gider gelir bi yudum alırım, hala sevmem içmeyi ama vücudumun ihtiyacı var diye kendimi motive ederek içiyorum, bi süre sonra zaten otomatiğe bağlıyosun
Su şerbet meyve suyu değil elbette alışkanlık olmadığı zaman aklına gelmez kendini zorla içmek için bugün 3 bardak iç mesela 3 gün boyunca 3 bardak iç alışınca 4 bardağa geç gibi ben de icmesem içmem susamayi bekleme içmek içinsuyla bi turlu barisamiyorum. 2 lt cok zor hele bi de 3-4 saatlik az bi zamanda. detoks suyu bile yaptim ama yok olmadi icemedim.
Çok iyi yapmışsın cnm baya faydalı oluyo ip atlamakGünlük menüm 19.04.2021
Sahur: yok
İftar:5kasik pirinç pilavi
2kepce etli bezelye yemegi
1bardak kola
Ara: 21.00
Yesil cay
2tane kuru kayisi
Su: 2 lt su
Spor: 30dk yürüyüş
200tanr ip atlama
İp atlamaya basladim kademe kademe artirmayi düşünüyorum insallah
Günaydın cnm bende evden çalışıyorum bu aralar, bugün sistem gitti çalışamıyorum keyf yapıyorumGünaydın bugün boş günüm kalkıp spor yapayım yemek yapayım çok iyi hissediyorum bugün enerjimiz çok olsun canlarım