- 29 Mayıs 2010
- 31.231
- 84.542
Benimde hedefim 67.30023 Nisan Hedeflerimiz
Ellssa 77 (78,3)
@yeninesilsosyolog 82,5 (83,6)
@kahvevekitapsever 65,9 (66,9)
ekhion 62,5 (64,45)
@Bravequeen 68,5 (68,6)
@bi-zuzu 56,4
afrasyab08 63 (64,6)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde hedefim 67.30023 Nisan Hedeflerimiz
Ellssa 77 (78,3)
ekhion 62,5 (64,45)
@Bravequeen 68,5 (68,6)
@bi-zuzu 56,4
afrasyab08 63 (64,6)
Bu arada yanlış anlaşılmasın dışarı yalnız çıkıyorum yürüyüş amaçlı çıkmuyorumMerhabalar kızlar güneşli ve esintili günden herkese selam olsun. Yıllardır ilk kez yalnız dışarı çıktım yürümek için. Şimdi diyeceksiniz nasıl yani diye. Ben dışarı yalnız çıkmaktan kaçınan biriyim biraz panik atak artı azıcık da sosyal fobisi olan bir insanım yalnızken inanılmaz gerilip utanıyorum bugün taktım kulaklığı parkurda bir saat yürüdüm öyle iyi geldi ki bahar gelmiş her yere içim açıldı.size de fotoğraf çektim
Bacaklarim hala agriyor amaÇok iyi yapmışsın cnm baya faydalı oluyo ip atlamak
Çok geçmiş olsun cnmHerkese hayırlı ramazanlar kızlar.
Bir kaç gündür hiç halim yoktu.Bobrek taşı düşürüyorum.Agridan kıvrandım.Ugrayamadim da takıma.Bugun daha iyiyim çok şükür.
Alışana kadar mafediyor insanı cidden, çok eskiden atlardım bende baya kalori yaktırıyoBacaklarim hala agriyor ama
Geçmiş olsun canım zordur mutlaka Allah acil şifalar versinHerkese hayırlı ramazanlar kızlar.
Bir kaç gündür hiç halim yoktu.Bobrek taşı düşürüyorum.Agridan kıvrandım.Ugrayamadim da takıma.Bugun daha iyiyim çok şükür.
Of çok güzel görünüyo, ben de çok seviyorum ve normalde tüketmememize rağmen evde var annem getirmiş geçende :) iftara yapıcsm inşallahHemen nette görselini buldum canım yufkaları rulo hale getirip kesiyoruz fırınlayıp kurutuyoruz. Kurumuş oln yufkaların üzerine azıcık sıcak su döküp üzerini örtüp nemlenmesini bekliyoruz daha sonra da üzerine sarımsaklı yoğurt döküyoruz. Arzu eden kıyma da ekliyor üzerine. Tabi benimki daha bol yoğurtluydu
Ben uyuyakalmışım19 Nisan Pazartesi menü kontrolü
K krtp86 menü+spor
@bi-zuzu menü+spor
polokey2244 menü cıslı+spor
@yeninesilsosyolog menü+spor
@Bravequeen menü+spor
ada81 menü+spor
berceste_ menü cıslı+spor
@aysegul6666 menü bol cıslı
Ellssa menü güzel+spor
@kahvevekitapsever menü
@Sibal57 menü cıslı
afrasyab08 menü cıslı
Bildirimde Bulunmayanlar
LAydLiNe
@candy-candy
ekhion
aysenurt3991
@Eyslg
pessinus
dira90
@begum75
Ben şuan 63.45im yalnız, 64den 62ye düşecek babayiğit nerde :)23 Nisan Hedeflerimiz
Ellssa 77 (78,3)
ekhion 62,5 (64,45)
@Bravequeen 68,5 (68,6)
@bi-zuzu 56,4
afrasyab08 63 (64,6)
Kendine su hazırlamayı dene, içine limon dilimleri nane yaprağı koy, ben bazen de alakasız meyves dilimleri koyuyorum, çilek ayva vs çok güzel hafif aroması oluyor, dene benceaslinda ilk hamileligimde cocugun kemikleri icin gerekli dediler. gunde 2 lt iciyordum. dogumdan sonra da hemen eski kiloma dondum ama sonra biraktim suyu. yapicam insallah.
Çok güzel görünüyor, bahar geldi resmen de geçiyor.inşallah daha sık çıkabilirsin yalnız yürüyüşe, insana yalnızlığı iyi geliyor yürüyüşlerde benceMerhabalar kızlar güneşli ve esintili günden herkese selam olsun. Yıllardır ilk kez yalnız dışarı çıktım yürümek için. Şimdi diyeceksiniz nasıl yani diye. Ben dışarı yalnız çıkmaktan kaçınan biriyim biraz panik atak artı azıcık da sosyal fobisi olan bir insanım yalnızken inanılmaz gerilip utanıyorum bugün taktım kulaklığı parkurda bir saat yürüdüm öyle iyi geldi ki bahar gelmiş her yere içim açıldı.size de fotoğraf çektim
Çok geçmiş olsun ben de yaz sonu düşürdüm, Rabbim çektiklerimizi kefaret kabul etsin günahlarımıza inşallah..Herkese hayırlı ramazanlar kızlar.
Hızımı alamadım şimdi tekrar çıkıyorum umarım diğer günlere de yayabilirim çok iyi geldi temiz hava.Of çok güzel görünüyo, ben de çok seviyorum ve normalde tüketmememize rağmen evde var annem getirmiş geçende :) iftara yapıcsm inşallah
Ben uyuyakalmışım
Dünki menüm
Sahur 6 yk güllaç
İftar 2 kepçe yayla çorbası, 5 yaprak sarma, 2 pırasa sarma, 5 yk yoğurt
Su 2 lt spor 3 tibet, 20 dk karın hareketi
Ben şuan 63.45im yalnız, 64den 62ye düşecek babayiğit nerde :)
Kendine su hazırlamayı dene, içine limon dilimleri nane yaprağı koy, ben bazen de alakasız meyves dilimleri koyuyorum, çilek ayva vs çok güzel hafif aroması oluyor, dene bence
Çok güzel görünüyor, bahar geldi resmen de geçiyor.inşallah daha sık çıkabilirsin yalnız yürüyüşe, insana yalnızlığı iyi geliyor yürüyüşlerde bence
Çok geçmiş olsun ben de yaz sonu düşürdüm, Rabbim çektiklerimizi kefaret kabul etsin günahlarımıza inşallah..
iyi fikir aslinda arttira arttira giderimSu şerbet meyve suyu değil elbette alışkanlık olmadığı zaman aklına gelmez kendini zorla içmek için bugün 3 bardak iç mesela 3 gün boyunca 3 bardak iç alışınca 4 bardağa geç gibi ben de icmesem içmem susamayi bekleme içmek için
cok gecmis olsun canimHerkese hayırlı ramazanlar kızlar.
Kilonuvgoremiyoruz canım bizim profillerimizin altında kilo çizelgelerimiz varGünlük menüm 19.04.2021
Sahur: yok
İftar:5kasik pirinç pilavi
2kepce etli bezelye yemegi
1bardak kola
Ara: 21.00
Yesil cay
2tane kuru kayisi
Su: 2 lt su
Spor: 30dk yürüyüş
200tanr ip atlama
İp atlamaya basladim kademe kademe artirmayi düşünüyorum insallah
Fotoğrafları görünce benimde içim açıldı canım..Merhabalar kızlar güneşli ve esintili günden herkese selam olsun. Yıllardır ilk kez yalnız dışarı çıktım yürümek için. Şimdi diyeceksiniz nasıl yani diye. Ben dışarı yalnız çıkmaktan kaçınan biriyim biraz panik atak artı azıcık da sosyal fobisi olan bir insanım yalnızken inanılmaz gerilip utanıyorum bugün taktım kulaklığı parkurda bir saat yürüdüm öyle iyi geldi ki bahar gelmiş her yere içim açıldı.size de fotoğraf çektim
Teşekkür ederim canım benim böyle düşünmen mutlu ettiya bahsettiğim tanılanmis bir durum değil aslında ama dışarıda insanların bana bakıyormuş beni değerlendiriyormus gibi düşünmem, topluluk karşısında yine değerlendirilme korkusundan kaynaklı heyecanlanma saçmalamaya geçme vs vs durumlar yaşıyorum. Şu projeyle birlikte biraz biraz yenmeye başladım ama hala var. Yanımda biri varken daha güvende ve rahat hissediyorum ama işte olmayınca geriliyorum çıkmamak için bahaneler üretiyorum. Bugün ilk adımı attım ve çok iyi hissettirdi şu ana kadar13 bin küsur adım atmışım ayaklarım sızladı ama mutlu etti üstüne gitmedikce geçmediği gibi bazı takıntılar daha da siddetliniyor başka durumlara genelleniyor maalesefFotoğrafları görünce benimde içim açıldı canım..
Sosyal fobin olmasına çok şaşırdım açıkçası, kendini çok güzel ifade eden , çok tatlı birisin bence. Yalnız dışarı çıkmak istemiyor musun, yoksa yürüyüşe mi yalnız çıkamıyorsun tam anlayamadım ama iletişiminin çok iyi olduğunu düşünüyorum aslında.
Ben de yalnız dolaşmayı severim yürüyüş vs, ama yalnız alışverişi pek sevmem, eskiden yalnız kıyafet alamıyordum çok kararsız kalıyor, satıcı karşısında mahcup oluyor, sonra pişman olacağım şeyleri alıyor ve aldığımda sonradan üzüldüğüm için bidaha alışverişe gitmek istemiyordum... Çok saçma dimi Şimdilerde bunu aştım biraz, yalnız alışverişe daha çok çıkıyorum. Satıcı karşısında eskisi kadar gerilmiyorum. Ama yanımda eşim vs olsa daha rahat alışveriş yaparım o kesin.. Demekki hala tam aşamamışım.. Market alışverişini daha rahat yapıyorum ama yine rafların karşısında çok kararsız kalıp şunu alsam mı, almasam mı, keşke eşim yanımda olsaydı diyorum bazen...
Yani birçoğumuz farklı çekinceler, fobiler yaşıyoruz aslında, ama bunu farkedip aşmaya çalışmak lazım..Sende bugün ki gibi güzel ortamlarda yürüyüşe çıkıp kendini daha iyi hissedebilirsin, bunu daha sık yapmalısın bence
Bende de buna benzer durumlar var canım, yalnız değilsinTeşekkür ederim canım benim böyle düşünmen mutlu ettiya bahsettiğim tanılanmis bir durum değil aslında ama dışarıda insanların bana bakıyormuş beni değerlendiriyormus gibi düşünmem, topluluk karşısında yine değerlendirilme korkusundan kaynaklı heyecanlanma saçmalamaya geçme vs vs durumlar yaşıyorum. Şu projeyle birlikte biraz biraz yenmeye başladım ama hala var. Yanımda biri varken daha güvende ve rahat hissediyorum ama işte olmayınca geriliyorum çıkmamak için bahaneler üretiyorum. Bugün ilk adımı attım ve çok iyi hissettirdi şu ana kadar13 bin küsur adım atmışım ayaklarım sızladı ama mutlu etti üstüne gitmedikce geçmediği gibi bazı takıntılar daha da siddetliniyor başka durumlara genelleniyor maalesef
Okuyunca dedim ben mi yazdım acaba o darbeler samimi dosttan geldiğinde insanın feleği şaşıyor. Bi 5 yıl falan önce aynı şekilde bende çok samimi olduğum bir dostumdan hiç ama hiç beklemediğim bir vurgun yedim ki... ay hala konduramıyorum acaba gercek mi ben rüya mı gördüm... Etkisi hala üzerimde hala yeni samimi dostluklar kuramıyorum merhaba merhaba geçip gidiyor hayat.. tabi bu yeni tanıştığım insanlar için geçerli oluyoBende de buna benzer durumlar var canım, yalnız değilsin
Bende yabancı, hiç tanımadığım kişilere karşı bi heyecan yok, tanıdığım ama çok samimi olmadığım kişilere karşı var.O kişiyle samimi olduğum zaman tedirgin hissetmiyorum, rahat oluyorum. Ama mesela yeni tanıştığım bi komşum, çok samimi olmadığım akraba ve arkadaşlarımla konuşurken heyecanlanıp söyleyeceklerimi karıştırıyorum, davranış ve sözlerime ne diyecekler diye gereksiz stres oluyorum...
Bi de 4-5 yıl önce çok samimi olduğum bi arkadaşımdan hiç beklemediğim bi darbe yedim, o günden sonra kimseye güvenemiyorum zaten, mesafeli arkadaşlıklar kuruyorum, mecbur olmadan iletişime geçmek istemiyorum kimseyle.Bu da yanlış ama aşamıyorum ne yazık ki
Kırmızı oda'da hissettim bak şimdi kendimi
Geçmiş olsun canım.. Düştü mü taş?Herkese hayırlı ramazanlar kızlar.