Aslında bir ara güzel bırakmıştım 3 yıl sonra annem hastanedeykrn ağlamamak için sigaraya başladım ama şimdi sadece keyiften akşamları kahvenin yanında iki tane içiyorum bazen hiç içmiyorum keyfime göreUmarım o kötü alışkanlıktan en kısa sürede kurtulursun
gecen de buraya yazmistim. cok iyi arastir ben icinde cenin maddesi var diye okumustum.Kizlar kolojen konusunda bilgisi olan var mı cildim çok kuru ve kolojen iyi geliyormus voonka markasını duydum ama hangisi alınmalı bilemedim bilgisi olan varsa yardım eder misiniz tatlılar
Dokunmadı çok acı yemediğimden olabilirilk öğünde kısır midenize dokunmadımı? If mi yapıyosunuz?
Maalesef haftasonu ailemin yanına gittim diye ordaki ve yolda yediklerimi yakmaya çalışıyorumBu hafta güzel bi sonuc alırsın böyle giderse baya açsın
Ohagecen de buraya yazmistim. cok iyi arastir ben icinde cenin maddesi var diye okumustum.
Hayır canım yasak değil ama diyetisyen belki özel bir diyet uyguluyordur.
Merhaba. Sevgili kaptanımLAydLiNe ben kilo vericem diye biraz kendimi hirpaladigimi farkettim. Amacım sadece paketli gıdalardan uzak durmak aslında ve genel anlamda kendime ve bebegime kaliteli besin aktarabilmek. Takıma girme sorumluluğuna henüz erisemedigimi düşünüyorum. İnşallah bi 4 ay kadar sonra tekrar takıma girmek istiyorum ama şu anda süresiz izne ayrılmayı talep ediyorum üzülerek
Suyu az mı içiyosun acaba veya zeytinyağı kullanmıyomusun?Kizlar kolojen konusunda bilgisi olan var mı cildim çok kuru ve kolojen iyi geliyormus voonka markasını duydum ama hangisi alınmalı bilemedim bilgisi olan varsa yardım eder misiniz tatlılar
Ahahaaaaa demeyecem ama bana da bı gülme geliyoooo
Ben kadar su içen yoktur heralde en az 3 ama genelde 4 u bulurSuyu az mı içiyosun acaba veya zeytinyağı kullanmıyomusun?
Ben de bu akşam için kıymalı ıspanak yaptım. Dünden ıspanak çorbam da var..
2 gündür ıspanak detoksu yapıyorum sankitartı korkusuna
Öğlen kahvaltıda da içtim geceden canım çekmişti.. Afedersiniz bağırsaklarımı nasıl yumuşattı ise lavaboya git gel yapıyorum.. İyi oldu bu. Geçen hafta kabız gibi gezmiştim..
Kullanıcı Adı : knickerboardbande
Mesleginiz: yazılım uzmanı
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 160
Kilonuz: 87
Hedef kilonuz : 52
Kilo alma hikayeniz : doğum, hasimato ve insülin direnci kombosu.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Ailemde genetik şeker hastalığı var ve ben de insülin direnci çıktı eğer kilo vermezsem tip2 diyabet adayıyım.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Merhabalar, ben de aranıza katıldım sanırım iki hafta aday olarak kalacağım :)
Akşam yediklerimin bildirimini yapacağım.
Çok teşekkür ederim :) inşallah bu defa başaracağım çok motive hissediyorum.Hoş geldin canım aramıza. İnşallah bizimle birlikte en kısa sürede ideal kilona kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?