Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çook teşekkür ederim hep buralardayım

Hoşgeldin

Ah inşallah canım ama ellerim ayaklarım şişti yine bunlar gitmezse zor benim iş elimden geleni de yapıyorum olmuyor anlayamıyorum

Olsun olsun strese sokma kendini. Nasılsa inecek o şişler. Sadece biraz daha sabır. Bu hafta listelerinize de bakamadım. Uydun mu diyetisyenin listesine?

Olsun olsun strese sokma kendini. Nasılsa inecek o şişler. Sadece biraz daha sabır. Bu hafta listelerinize de bakamadım. Uydun mu diyetisyenin listesine?
Uymaya çalışıyorum aslında ama hayatımı duzene sokmakta zorlanıyorum. Oğlum diş çıkarıyor çok huysuz ayrıca gece uykularimiz berbat uyuyamadikca sabah bir bakıyorum ellerim ayaklarım acıyor şişmiş. Çok da gerginim. Of az önce tam bir saat kendini yerden yere atarak ağladı şu an o kadar kötüyüm ki sinirden.kollarim ağırlaştı sadece ağlamak istiyorum yatacağım başka hiçbir şey yapamayacağım

takıma hoş geldiniz, bende yeniyim, inşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz
daha önce kilo verme deneyiminiz oldu mu? nasıl bir yol izliyceksiniz?

bazen çocuklar çığırdan çıkarıyor insanı, gözünden ayırmaycak şekilde ona karşı ilgisiz davransan belki bu kadar inatla ağlamaz, üzerine düştükçe daha da hırçınlaşıyolar bazen görmezden gelmek gerekebiliyor ama çaktırmadan bakmaya devam tabi :)

hiç üzme hırpalama kendini erkek çocuklarda bu ağlama daha çok ve inatla oluyor, biraz kararlı net şekilde cevap verip üzerine düşmeyi bırakırsan bir süre sonra bu hırçınlığı azalır diye düşünüyorum

takıma hoş geldiniz, bende yeniyim, inşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz
daha önce kilo verme deneyiminiz oldu mu? nasıl bir yol izliyceksiniz?
Teşekkür ederim, hoşbuldum. Evlenmeden önce oldu ama o zaman 60lı kilolardan 50lere düşmek için çabalıyordum. Asıl kilo problemimi yaşamaya hasimato hastalığım çıktıktan sonra başladım ama hiç diyet yapmadım daha doğrusu yapamadım çünkü tatlı bağımlısı olmuştum. Yemek yememek hiç sorun değil ama tatlı isteği beni bitiriyor.
Pazartesi günü diyetisyenimle başladım, çok kararlıyım. Sadece tatlı yemedikce baş ağrısı yaşıyorum. Diyetisyenim yoksunluk yaşadığımı söyledi bakalım dayaniyorum. İlk iki haftayı atlatırsam daha kolay olacakmış.

Bu akşam menümüzde bulgur bakliyat ekmek yok güzeller...
Yarın tartı günü ve bizim takım birinci olacak..
.....ve Akrep yürüyüşe çıkar
Bugün nohut pilav pisiriyorum ama pilav yemicem bu saate kadar da bisey yemedim valla yarın +çıkmayım diye kahve yani 1 bitter aadece6

Kıyamam yaaaaaa inşallah bir an önce sağlıkla çıkartır dişlerini de rahat edersiniz. Biraz daha sabret, geçecek bu günlerin hepsi

Hepsi esimin suçu regl oldum olucam ve tatlıya karşı koymak cook zoor ama güzel haber pasta bitti

İlk zamanlarda olur o baş ağrıları. Biraz sabredersen geçecek. Sonra bir bakmışsın canın hiç tatlı istemiyor Veee kilo verdikçe her şey daha güzel olacak

Hepsi esimin suçu regl oldum olucam ve tatlıya karşı koymak cook zoor ama güzel haber pasta bitti

Çok sevindirik oldum bu habere Akşama seni inceleyeceğim bakalım. Ne zaman gelmişsin takıma, ne kadar kilo vermişsin, neler yapmışsın, neler yapmamışsın. Hazır ol

Araştır bakalım balım..

Evdekiler isyan bayrağı cekmedimi

Hoşgeldin şekerim

Çorbasını nasıl yaptın canım?
Normalde soğanı salçayı kavurup üzerine mercimeği 2 ye böldüğüm ıspanak başını suyu ekleyip yapıyordum..
Bu sefer kaynamış suyun içine tüm malzemeleri ekledim. Düdüklünün kapağını kapattım pişirdim. Suyu fazla olmuş biraz.. Ispanak mercimek suyu gibi tüketiyoru Sıcak sıcak içince nasıl ısınıyor içim oh miss sonrası da bağırsaklarda hareketlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…