- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Ah inşallah canım ama ellerim ayaklarım şişti yine bunlar gitmezse zor benim işpessinus durumlar nasıl canım? Gelemedim bu hafta fazla. Yarın listeye girersin inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah inşallah canım ama ellerim ayaklarım şişti yine bunlar gitmezse zor benim işpessinus durumlar nasıl canım? Gelemedim bu hafta fazla. Yarın listeye girersin inşallah
![]()
Çook teşekkür ederim hep buralardayımÖnemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı beslenmesi canım. Hiç hırpalama kendini. İstediğin kadar takıma gelmeye devam et. Ne zaman istersen o zaman girersin listeye. Ama takımdan gitmene gerek yok. Sohbete muhabbete gelebilirsin. Menü yazmasan da olur. Ama yok ben hiç gelmeyeyim 4 ay sonra gelirim dersen de sen bilirsin. Kapımız her zaman açık sana![]()
HoşgeldinKullanıcı Adı : knickerboardbande
Mesleginiz: yazılım uzmanı
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 160
Kilonuz: 87
Hedef kilonuz : 52
Kilo alma hikayeniz : doğum, hasimato ve insülin direnci kombosu.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Ailemde genetik şeker hastalığı var ve ben de insülin direnci çıktı eğer kilo vermezsem tip2 diyabet adayıyım.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Ah inşallah canım ama ellerim ayaklarım şişti yine bunlar gitmezse zor benim işelimden geleni de yapıyorum olmuyor anlayamıyorum
Uymaya çalışıyorum aslında ama hayatımı duzene sokmakta zorlanıyorum. Oğlum diş çıkarıyor çok huysuz ayrıca gece uykularimiz berbat uyuyamadikca sabah bir bakıyorum ellerim ayaklarım acıyor şişmiş. Çok da gerginim. Of az önce tam bir saat kendini yerden yere atarak ağladı şu an o kadar kötüyüm ki sinirden.kollarim ağırlaştı sadece ağlamak istiyorumOlsun olsun strese sokma kendini. Nasılsa inecek o şişler. Sadece biraz daha sabır. Bu hafta listelerinize de bakamadım. Uydun mu diyetisyenin listesine?
takıma hoş geldiniz, bende yeniyim, inşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğizKullanıcı Adı : knickerboardbande
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Ailemde genetik şeker hastalığı var ve ben de insülin direnci çıktı eğer kilo vermezsem tip2 diyabet adayıyım.
bazen çocuklar çığırdan çıkarıyor insanı, gözünden ayırmaycak şekilde ona karşı ilgisiz davransan belki bu kadar inatla ağlamaz, üzerine düştükçe daha da hırçınlaşıyolar bazen görmezden gelmek gerekebiliyor ama çaktırmadan bakmaya devam tabi :)Uymaya çalışıyorum aslında ama hayatımı duzene sokmakta zorlanıyorum. Oğlum diş çıkarıyor çok huysuz ayrıca gece uykularimiz berbat uyuyamadikca sabah bir bakıyorum ellerim ayaklarım acıyor şişmiş. Çok da gerginim. Of az önce tam bir saat kendini yerden yere atarak ağladı şu an o kadar kötüyüm ki sinirden.kollarim ağırlaştı sadece ağlamak istiyorumyatacağım başka hiçbir şey yapamayacağım
![]()
Hoşgeldin canımMerhabalar, ben de aranıza katıldım sanırım iki hafta aday olarak kalacağım :)
Akşam yediklerimin bildirimini yapacağım.
Teşekkür ederim, hoşbuldum. Evlenmeden önce oldu ama o zaman 60lı kilolardan 50lere düşmek için çabalıyordum. Asıl kilo problemimi yaşamaya hasimato hastalığım çıktıktan sonra başladım ama hiç diyet yapmadım daha doğrusu yapamadım çünkü tatlı bağımlısı olmuştum. Yemek yememek hiç sorun değil ama tatlı isteği beni bitiriyor.takıma hoş geldiniz, bende yeniyim, inşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz
daha önce kilo verme deneyiminiz oldu mu? nasıl bir yol izliyceksiniz?
Bugün nohut pilav pisiriyorum ama pilav yemicem bu saate kadar da bisey yemedim valla yarın +çıkmayım diye kahve yani 1 bitter aadece6Bu akşam menümüzde bulgur bakliyat ekmek yok güzeller...
Yarın tartı günü ve bizim takım birinci olacak..
.....ve Akrep yürüyüşe çıkar![]()
Uymaya çalışıyorum aslında ama hayatımı duzene sokmakta zorlanıyorum. Oğlum diş çıkarıyor çok huysuz ayrıca gece uykularimiz berbat uyuyamadikca sabah bir bakıyorum ellerim ayaklarım acıyor şişmiş. Çok da gerginim. Of az önce tam bir saat kendini yerden yere atarak ağladı şu an o kadar kötüyüm ki sinirden.kollarim ağırlaştı sadece ağlamak istiyorumyatacağım başka hiçbir şey yapamayacağım
![]()
Hepsi esimin suçu regl oldum olucam ve tatlıya karşı koymak cook zoorEvde pasta bir türlü bitmedi nedensen? Canım böyle kilo veremezsin kiSu çok az. Spor yazmamışsın. Ve mutlaka her gün kaçamağın oluyor. Üzerine birde tatile gideceksin. Aman allahım sonunu düşünemiyorum
![]()
Teşekkür ederim, hoşbuldum. Evlenmeden önce oldu ama o zaman 60lı kilolardan 50lere düşmek için çabalıyordum. Asıl kilo problemimi yaşamaya hasimato hastalığım çıktıktan sonra başladım ama hiç diyet yapmadım daha doğrusu yapamadım çünkü tatlı bağımlısı olmuştum. Yemek yememek hiç sorun değil ama tatlı isteği beni bitiriyor.
Pazartesi günü diyetisyenimle başladım, çok kararlıyım. Sadece tatlı yemedikce baş ağrısı yaşıyorum. Diyetisyenim yoksunluk yaşadığımı söyledi bakalım dayaniyorum. İlk iki haftayı atlatırsam daha kolay olacakmış.
Bugun yaptım yarin yol valiz telaşı olucakSaat 4 e kadar yaptır canım güzel olur
Hepsi esimin suçu regl oldum olucam ve tatlıya karşı koymak cook zoorama güzel haber pasta bitti
![]()
Araştır bakalım balım..Ben kadar su içen yoktur heralde en az 3 ama genelde 4 u bulur
Ben beden eğt. Ciyim ve isim hep dışarda kuruyor cildim denemek istedim kolojeni eşimin çapraz bağlarından dolayı da güçlendirmesi gerekiyor artık yani sadece cilt değil içten onarım için
Evdekiler isyan bayrağı cekmedimiBen de bu akşam için kıymalı ıspanak yaptım. Dünden ıspanak çorbam da var..
2 gündür ıspanak detoksu yapıyorum sankitartı korkusuna
Öğlen kahvaltıda da içtim geceden canım çekmişti.. Afedersiniz bağırsaklarımı nasıl yumuşattı ise lavaboya git gel yapıyorum.. İyi oldu bu. Geçen hafta kabız gibi gezmiştim..
Hoşgeldin şekerimKullanıcı Adı : knickerboardbande
Eyvaahhh bi korktum simdiÇok sevindirik oldum bu habereAkşama seni inceleyeceğim bakalım. Ne zaman gelmişsin takıma, ne kadar kilo vermişsin, neler yapmışsın, neler yapmamışsın. Hazır ol
![]()
Normalde soğanı salçayı kavurup üzerine mercimeği 2 ye böldüğüm ıspanak başını suyu ekleyip yapıyordum..Çorbasını nasıl yaptın canım?