Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evdekiler isyan bayrağı cekmedimi
Evde herkesin yemek listesi farklı balım.. Ben kendi sağlıklı beslenme yolundayım.. Ne cıslı yemekler pişiyor anlatamam..
Yeterince yedin diyorum kendime.. Şimdi hedefe ulaşabilmek için kurallara uy miss gibi kilo ver onlar cıss diyorum. İşe yarıyor

çok çok geçmiş olsun, haşitimo hastalığını sık duyar oldum bugünlerde, umarım zayıfladıkça oda düzene girer

şeker bağımlısı olup diyetisyene gidip yardım almana sevindim, yanlış anlama bende aşırı tatlı bağımlısıyım diyebilirim, görünce hala karşı koyamam ve bir türlü öğrenemedim malesef kilo almama sebepte hep bunlar oldu, o yüzden sizin tecrübelerinizi, öğrendiklerinizi okuyup öğrenmek isterim o yüzden sevindim yani yanlış anlamayın

ben hatta bazı öğünler yemek yemez tatlı, çikolata, çay yanına gofret, bisküvi ile öğün yapardım kendime kilo alacağımı bildiğim için yemiyorum yoksa hala potansiyelim var

sağlıklı ve güzel kilo vermeler dilerim

Bugün nohut pilav pisiriyorum ama pilav yemicem bu saate kadar da bisey yemedim valla yarın +çıkmayım diye kahve yani 1 bitter aadece6
nohutta yiyecek misiniz? şişlik yapabilir yarın için, eğer yiyecekseniz sporu aksatmayın derim
gün içinde aç kalmakta çok doğru değil, ertesi gün vücut daha çok saldırıyor yemeklere, dengeli ve gerekli beslenmek lazım

Karnımın ağrısı ile eve zor attım kendimiishal olmuşum iyice
Bugün ceviz suyuna da başladım.. Az önce aklıma geldi.. Onun da etkisi oldu sanırım

Aaa evet Eyslg nohut yeme bugün sakın yarın tartı günü canım

25.03.2021 Perşembe menüm
Ellssa LAydLiNe

08:30 Kahvaltı
2 büyük haşlanmış yumurta
peynir

13:00 Öğlen Yemeği
dere otlu kabak sote
yoğurt
2 ceviz

17:00 Ara Öğün
1/2 elma
1 yerli muz
tarçın

19:00 Akşam Yemeği
dere otlu kabak sote
yoğurt
2 ceviz

Spor: kabak detoksu yapmaya çalıştım halim olursa eliptik yaparım olmazsa bugün dinlenme günü olsun :)

Su: 2 litre

Ölüyorum arkadaşlar yaa sabah 11den beri 2 pasta 1 tuzlu kurabiye 1 elmalı kurabiye yaptım pestilim çıktııııııı
Spor yapmak istiyorum kaç gündür koşuşturmaca ile atlamak zorunda kaldım. Enerjiiiii bulllll beniiiii

Ne mutlu bana o zaman
Bende seviyorum haşlanmış lahanayı, ama tek değil, dolma harcıyla
Mekanı cennet olsun canım
Evet, bencede çok yoğun bi tadı var, bizimkiler üst üste 4-5 tane yiyebiliyor, ben bi tane yiyince kesiliyorum şükür

ayni durumdayim. 4 tepsi pogaca yaptim. ama niyetliyim insallah yemem. sana enerji bana da irade lazim

Waooww sahaneymis

İyi akşamlar herkese,
10:00
Çeyrek ekmek, 1 kase yumurtasız menemen, 3 zeytin, 1 lokma helva

14:00
1 kase madımak yemeği
1 elma

18:30
1 tabak arabaşı çorbası,
1 tabak salata

2 litre su, 1 saat dışarda gezinti

2 gun önce akşam yaptığım spor bacaklarımı fena hamlatti o yüzden dün bugün hicbisey yapamadım ama akşam cardio içerikli bisey yapmaya calisicam
Ben aç kalarak kilo verebiliyorum diğer türlü çok zor oluyo yedikçe ıstahim aciliyo

Aç kalmak geçici kilo kaybı yapar, kısa zamanda verilen kilolar hızla alınır, tecrübe ile sabit
Dengeli ve ölçülü yemek kalıcı kilo kaybı yapar, karbonhidrat ve yağlardan mümkün olduğunca uzak kalıp, protein ve sebze ve ölçülü meyve ile öğünlerinizi dengelerseniz, tok kalarak ta kilo verebilirsiniz

Tabi kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı
Ben de bazı zamanlar uyabiliyorum ancak

Iyi akşamlar kizlar
Kahvalti yapmadım
14te Türk kahvesi ile 1 bitter madlen
Ardından dibek Türk kahvesi karışımı bir kahve daha
17.30 aksam yemegi
1 tabak nohut 3 kasik yogurt 1 yemek kaşığı pirinc pilavi
Su şimdiye kadar 1lt oldu yine 2ye tamamlamaya calisicam
Spor yapabilirim henüz yok

Açlıktan sonra aşırı yemek yenince öyle oluyo canim tabiki sağlıklı olan 3 ogundur ama bende pek işe yaramiyo
Daha önce tek ogunle 13 kg verdim gün içinde kahve akşamda ne yemek varsa o uzun süre böyle devam edince etkili oldu kilo almadım hamile kalana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…