Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün yine ödemlerle uyandım ellerim ayaklarım şiş uyandım. Şunu fark ediyorum ben ne zaman oğlumun yanında sabahlasam sabaha kadar uyur uyanık geçirsem böyle oluyor. Umarım yarına gider yoksa yaptığım diyetin hiçbir anlamı yok

elinize sağlık

Karabuğday salatası nasıl bişey acaba lezzetli mi merak ettim hiç yemedim de
bende ikinci kez yaptım, yağ koymadım bol limon az tuz, yani çok güzel yenilebilir bir şey diyemiyorum ama gideri var
kardeşimin bağırsak problemi vardı, diyetisyeni aldırmıştı ona da, diyetisyen verdiyse iyidir diyerek almıştım bende :)

menü güzel ama bir sporu hak etmiş, çünkü öğlen dürüm olunca akşamı hafif geçirmek daha iyi olabilirdi, birde iki öğünde protein ertesi güne artı çıkarabilir bunu yakmak için spor iyi olur
bence güzel gidiyosunuz sadece spor eksik, sanırım çalışıyosunuz dışarda yapamazsanız evde leslie tarzı bir şeylerler de olabilir, illa 45 dakikaya tamamlamak şart değil ilk başlarda ne kadar yapabilirseniz, zamanla artar eminim

ay benim de bugün sabah tartım çok iyiydi ama öğlen dışardan yemek durumunda kaldım inşallah telafi edebilirim. sporu bir türlü hayatıma alamadığım için telafisi çok zor oluyor

Canım senin bu dönemde spordan çok düzenli, dengeli ve sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var. Spor yapmana gerek yok. Sadece hayatını biraz daha hareketlendirmen lazım.

Umarım o kötü alışkanlıktan en kısa sürede kurtulursun

Evde pasta bir türlü bitmedi nedensen? Canım böyle kilo veremezsin ki Su çok az. Spor yazmamışsın. Ve mutlaka her gün kaçamağın oluyor. Üzerine birde tatile gideceksin. Aman allahım sonunu düşünemiyorum

Merhaba. Sevgili kaptanım LAydLiNe ben kilo vericem diye biraz kendimi hirpaladigimi farkettim. Amacım sadece paketli gıdalardan uzak durmak aslında ve genel anlamda kendime ve bebegime kaliteli besin aktarabilmek. Takıma girme sorumluluğuna henüz erisemedigimi düşünüyorum. İnşallah bi 4 ay kadar sonra tekrar takıma girmek istiyorum ama şu anda süresiz izne ayrılmayı talep ediyorum üzülerek

Günydınlar kızlar maydonoz suyumu kaynattım tüm gün onu içmeyi düşünüyorum kahvaltım hafifti akşama kadar bişey yemeyip akşam salata çorba yemeyi düşünüyorum.. Bugün perşembe ve bende fark yok dikkat edemedim hergün kaçmağım oldu stabil kalmaya şükür diyip 100 gr bari gitsin takımı kötü etkilemeyeyim diye çabalayacağım bu kötü geçen son haftam olur inşallah.

günaydın kızlar, ben de bu hafta çok da salmamaya çalışıyorum. bu sabah tartıda yine 66.0'ı gördüm sanırım yarını böyle tamamlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…