Bizim oralarda da eskiden düğünde bayramda kalabalık bir toplulukta çok yenirdi tepsilerle getirirlerdi. Çocukluğumda en sevdiğim şeylerden biriydi yoklukta olabilecek en iyi atıştırmalıktıAy canım kıyamam, seni duygulandırdım kusura bakma.
Ben ilk defa bu yıl yedim biskivi arası lokumu, o da eşim ve çocuklar evdeki pestil şeklinde ince lokumu petibör biskivi arasına koyup deneyelim demişlerdi, ondan sonra vazgeçemedikeskiden de varmıymış hayret ilk defa duydum.
Geçen aynısını paketlenmiş hazır olarak gördük aldık, bugün ondan yedim.
Dolma içini pişmeden sararken yemeyi bende çok severim, hatta bugun sadece çiğden yedim, lahanayı pişmeden daha çok seviyorum
Ay Allah senin iyiliğini versinay o bisey mi. ben zeytinyagi ve sarmisak yaptim. sacima sürüp 2 saat uyuyakaldim mi2 ay boyunca ne yapip ettiysem o koku cikmadi. bu arada yeni evliydim. adami soguttum bi guzel kendimden
Rahmetli annem tüm satmaları çok güzel yapardıAysegul 6666 farketmeden hepimizi eskilere götürdün nur icinde yatsın anneannemi hatırladım çağrışım yaptı lokumlar falan. Bu arada lahananın sert kısımları annemler dolma yaparken keserlerdi tuzlayıp tuzlayıp yerdim çocukken
Benimkinin tarzı biraz farklı alıştım ben artıkYaaa enteresan benim ki hiç öyle şeyler dememişti
Çok süper oluyo ama soğuk yıkamaya dikkat yoksa koku gitmiyo 1 haftaBu saatte güldürdün beni ya.
Saca diet yok tabi.Bal denedim ama yumurta sarisini ilk kez duyuyorum.
valla bilmiyorum o tecrube bana yetti de artti daha sarmisakli hicbir bakim seysine yaklasmadim.Yahu bu sarımsaklı şampuanlar nasil oluyor.Kokmuyomu hiç?
ya napiyosunuz gece gece... burda pismanliktan aksami ac geciren insanlar var yaprak sarmasi da neyin nesi. neden aklimiza dusuruyorsunuz. neden boyle yapiyorsunuz. litfennn ciddiyet diyetteyiz ya da olmaya calisiyoruz. bu arada yarin yemegim yaprak sarmaRahmetli annem tüm satmaları çok güzel yapardıkelem sarmadı yapacaksa kökünü aramızda paylastirirdi bir de suyunu fazla yapardı ekmek banardik biskuvi kistirmasi deniyor Manisa'da ben hiç yememistim askere giden çocuğu için dagitmislardi garip gelmişti adetmis ev arkadaşım bayıla bayıla yemişti
Bana cok tatlı gelmişti çok hoşlanmadım yani
kelem sarmasini kalem sarma diye anlayan benRahmetli annem tüm satmaları çok güzel yapardıkelem sarmadı yapacaksa kökünü aramızda paylastirirdi bir de suyunu fazla yapardı ekmek banardik biskuvi kistirmasi deniyor Manisa'da ben hiç yememistim askere giden çocuğu için dagitmislardi garip gelmişti adetmis ev arkadaşım bayıla bayıla yemişti
Bana cok tatlı gelmişti çok hoşlanmadım yani
Yarın olmaz tartı öncesi sadece salata çorba icecem benya napiyosunuz gece gece... burda pismanliktan aksami ac geciren insanlar var yaprak sarmasi da neyin nesi. neden aklimiza dusuruyorsunuz. neden boyle yapiyorsunuz. litfennn ciddiyet diyetteyiz ya da olmaya calisiyoruz. bu arada yarin yemegim yaprak sarmainsallah hayir diyebilirim
Sen bugün yedin hiç ajitasyon yapmakelem sarmasini kalem sarma diye anlayan beniste o derece acim
ben yogurtla gecistirdim bu aksami. ac kalma sakin ye saglikli biseylerSen bugün yedin hiç ajitasyon yapmaben açım bennnnn
Yok kiz sen benim öyle konustugumaben yogurtla gecistirdim bu aksami. ac kalma sakin ye saglikli biseyler
Çeyrek ekmek tereyağı görünce bi şaştım kuzum ama akşamı hafif yapıp dengelemişsin khvaltıda da ekmek yememişsin pastayı saymazsak :)) güzel olmuş kuzum afiyet olsun. Suyu 2 ye tammlasan çok, daha iyi olur
Bu hafta güzel bi sonuc alırsın böyle giderse baya açsınMerhabalar herkeseBugünkü menüm:
Saat 14.00: 2 porsiyon kısır yanında bol yeşillikle
Buharda kabak ve brokoli
Saat 16.00:3 adet kuru kayısı 3 adet kuru incir 3 adet ceviz
Ve bugün böyle biter
Amaniiiinnay o bisey mi. ben zeytinyagi ve sarmisak yaptim. sacima sürüp 2 saat uyuyakaldim mi2 ay boyunca ne yapip ettiysem o koku cikmadi. bu arada yeni evliydim. adami soguttum bi guzel kendimden
Geçen hafta ne yedin kaçırdım kaçamak gününüDiyetisyenim sebze yemeklerinin içinde çıkan tek tük etleri bile yedirmiyor o yüzden belki de eti görünce çokmus gibi geldi tartıya 3 gün kalasi kırmızı et muz baklagil yemek yasak bana
Hadi ya bende yarın cila boya gecicem 2 aydır bakır kullanıyorum inanılmaz yıprandıEvet ay aslan burcunda.. 26 mart saat 6:24 e kadar saç boyama ve saç kesme günü..
Ben koşturmalı günüme saç boyamayı da sıkıştırdım. Az sonra da uçlarından azıcık kesicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?