Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok ya benim mangal olarak yapmak istiyorum piknik yapasim var yani
Piknik yapmak yasak ama kongre yapabiliyoruz yazadim geldi bugün ama canım hamsi tava istiyo hergun sanki yemiş gibi yazmak hoşuma gidiyor
Çatlak ya e sen hayal et sadece yeme yemiş kadar oldum de kongre yapanların hepsi topluca gidenlerin hepsi........... Artık tamamlayın içinizden geçeni ben bayaaaaa saygıyla andım

Çatlak ya e sen hayal et sadece yeme yemiş kadar oldum de kongre yapanların hepsi topluca gidenlerin hepsi........... Artık tamamlayın içinizden geçeni ben bayaaaaa saygıyla andım
Hafta sonuna kadar esme de hayallerimi anlatiyorum çok üzülüyor halime babamın bir sözü vardır ayının 40 türküsü vardır hepsi ahlat üstüne o benim işte

selamlar kızlar bugün biraz kaçırdım gibi oldu ama en azından ev yemeğiydi.
Kahvaltı
1 yumurta, mantar ve 30 gr sucukla omlet
10 sarma
öğlen
50 gr tam tahıllı lavaş
45 gr peynir
20 gr sucuk
ara
1 az yağlı sütlü cappucino
ara
200 gr kavurga
akşam
2 tabak sulu köfte
1 bardak ayran
spor yok
1.5 lt su

Menüm
Kahvaltı 10.00
1haşlanmış yumurta
1dilim ekmek

Öğle 14.00
Lavaş 1 tane
Tavuk
Patates
(tavuk dürüm gibi dürüm yaptım)

Akşam 18. 00
1yk et kavurma
1kepçe yoğurt çorbası

2,5su
Yarım saat yürüyüş

Ya ben de haftaya boyatmayi düşünüyodum.Bugün hiç evden çıkmak istemedim.Ama bugün bakım yaptım.Yumuşacık oldu.
Sonuçta saçla ilgili birşey yapılmış ben de yıkamaya gidecem şimdi yumuşacık olsun benim de
Çok kurudu işlem çok gördü bu ara

Merhabalar herkeseBugünkü menüm:

Saat 14.00: 2 porsiyon kısır yanında bol yeşillikle
Buharda kabak ve brokoli

Saat 16.00:3 adet kuru kayısı 3 adet kuru incir 3 adet ceviz

Ve bugün böyle biter
Aralıklı oruç mu yapıyorsunuz çok az yiyosunuz maşallah ya ben yazmaya utanıyorum bugğn baya kaçırdım

Aralıklı oruç mu yapıyorsunuz çok az yiyosunuz maşallah ya ben yazmaya utanıyorum bugğn baya kaçırdım
Arkadaşın nasıl bir diyet yaptığını bilmiyorum ama aralıklı oruçta 16 saat ideal yeni başlayanlar icin 14 Saat öneriyorlar ben seviyorum if diyetini

Hem yumurta hem tavuk hem et var aynı gün içinde tavuk dürüm yediysen akşam salata çorba yemelisin ki durum bana göre büyük bir kaçamak

Patlıcan salatası da yasak değil mangal da
Durum eşliği ne yasak olan ne anlamadım alkol mü bende bi sıkıntı var anlayamıyorum
Kuzucum piknik yapma yasağından bahsediyor arkadaş.. Mangalda patlicanda yenir sıkıntı yok o kısımda ama evde değil mesire yerlerinde keyifle manzara eşliğinde yemek istiyor..
Şimdilik tüm manzaralar hayalimizde ya hani.. Onu diyor işte

Sonuçta saçla ilgili birşey yapılmış ben de yıkamaya gidecem şimdi yumuşacık olsun benim de
Çok kurudu işlem çok gördü bu ara
Ben zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı ile yapıyorum bakım.Bayılıyorum.Yumusacik oluyor.Tavsiye ederim.

Ben zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı ile yapıyorum bakım.Bayılıyorum.Yumusacik oluyor.Tavsiye ederim.
Ben de zeytinyağı ve hindistan cevizi yağına 2 yumurta sarısı ve 1 kaşık bal koydum
Ben yiyemiyorum saçlarım doysun dedim açım galiba ben yaa

Bugün yoldan çıktım, yoğun bigündü çevremdekilerle yedim ondan böyle oldu yarın detoks takılıcam.

08.30 bir peynirli kırmpidesi
13.30 doubleköfte burger ve minik patates, içeceği içmedim şekerli diye.
19.00 5 fishfinger, 3 yk pilav, bol salata

Su 1.5 lt içemedim şişem yanımda olmayınca
Yürüyüş yine yok, telefon 3bin adım saymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…