- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 33
- 40
mecburum artik ama 1 lt anca icebiliyorum. Dr bana gunde 12 bardak dediPeki su içmeye karar verdin mi?
Çatlak yaYok ya benim mangal olarak yapmak istiyorum piknik yapasim var yani
Piknik yapmak yasak ama kongre yapabiliyoruz yazadim geldibugün ama canım hamsi tava istiyo hergun sanki yemiş gibi yazmak hoşuma gidiyor
Ya ben de haftaya boyatmayi düşünüyodum.Bugün hiç evden çıkmak istemedim.Ama bugün bakım yaptım.Yumuşacık oldu.Bugün kimler saçıyla ilgili bir şey yaptı ya da yaptırdı merak ettim kizlar
Hafta sonuna kadar esme de hayallerimi anlatiyorum çok üzülüyor halimeÇatlak yae sen hayal et sadece yeme yemiş kadar oldum de kongre yapanların hepsi topluca gidenlerin hepsi........... Artık tamamlayın içinizden geçeni ben bayaaaaa saygıyla andım
Benim amacım piknikte mangal yakıp patlıcan salatası ve durum eşliğinde yemek istiyorum ama yasakberceste_ kuzum bak ye kıyamam
Sonuçta saçla ilgili birşey yapılmış ben de yıkamaya gidecem şimdi yumuşacık olsun benim deYa ben de haftaya boyatmayi düşünüyodum.Bugün hiç evden çıkmak istemedim.Ama bugün bakım yaptım.Yumuşacık oldu.
Aralıklı oruç mu yapıyorsunuz çok az yiyosunuz maşallah ya ben yazmaya utanıyorum bugğn baya kaçırdımMerhabalar herkeseBugünkü menüm:
Saat 14.00: 2 porsiyon kısır yanında bol yeşillikle
Buharda kabak ve brokoli
Saat 16.00:3 adet kuru kayısı 3 adet kuru incir 3 adet ceviz
Ve bugün böyle biter
Patlıcan salatası da yasak değil mangal daBenim amacım piknikte mangal yakıp patlıcan salatası ve durum eşliğinde yemek istiyorum ama yasak
Arkadaşın nasıl bir diyet yaptığını bilmiyorum ama aralıklı oruçta 16 saat ideal yeni başlayanlar icin 14 Saat öneriyorlar ben seviyorum if diyetiniAralıklı oruç mu yapıyorsunuz çok az yiyosunuz maşallah ya ben yazmaya utanıyorum bugğn baya kaçırdım
Piknik yasal olarak yasak coronadan dolayı piknik yerleri kapalı ya o yüzdenPatlıcan salatası da yasak değil mangal da
Durum eşliği ne yasak olan ne anlamadım alkol mübende bi sıkıntı var anlayamıyorum
Hem yumurta hem tavuk hem et var aynı gün içinde tavuk dürüm yediysen akşam salata çorba yemelisin ki durum bana göre büyük bir kaçamakMenüm
Kahvaltı 10.00
1haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
Öğle 14.00
Lavaş 1 tane
Tavuk
Patates
(tavuk dürüm gibi dürüm yaptım)
Akşam 18. 00
1yk et kavurma
1kepçe yoğurt çorbası
2,5su
Yarım saat yürüyüş
Kuzucum piknik yapma yasağından bahsediyor arkadaş.. Mangalda patlicanda yenir sıkıntı yok o kısımda ama evde değil mesire yerlerinde keyifle manzara eşliğinde yemek istiyor..Patlıcan salatası da yasak değil mangal da
Durum eşliği ne yasak olan ne anlamadım alkol mübende bi sıkıntı var anlayamıyorum
Dün gece sayılırsa kendim evde boyadım dün geceBugün kimler saçıyla ilgili bir şey yaptı ya da yaptırdı merak ettim kizlar
Ben zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı ile yapıyorum bakım.Bayılıyorum.Yumusacik oluyor.Tavsiye ederim.Sonuçta saçla ilgili birşey yapılmış ben de yıkamaya gidecem şimdi yumuşacık olsun benim de
Çok kurudu işlem çok gördü bu ara
SayılırDün gece sayılırsa kendim evde boyadım dün gece
Ben de zeytinyağı ve hindistan cevizi yağına 2 yumurta sarısı ve 1 kaşık bal koydumBen zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı ile yapıyorum bakım.Bayılıyorum.Yumusacik oluyor.Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?