Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Saçları yıkama zamanı eğer yumurta koyacaksaniz önce soğuk suyla yıkıyorum yoksa 1 hafta saçlarınız pis pis kokartecrubeyle sabittir. 1 hafta boyunca güvercin dışkısı var burda deyip sorunu kendimde hiç aramadım

Ben de zeytinyağı ve hindistan cevizi yağına 2 yumurta sarısı ve 1 kaşık bal koydum
Ben yiyemiyorum saçlarım doysun dedim açım galiba ben yaa
Yumurta saclara gerçekten çok iyi geliyor besliyor.. bu aralar bende permaya taktım ya bugünden beri onu araştırıyorum

Bunu yazacaktım bendeee kötü bi tecrübe oldu benim ilk denememde de... unutaaaamıyorummmm

Hem yumurta hem tavuk hem et var aynı gün içinde tavuk dürüm yediysen akşam salata çorba yemelisin ki durum bana göre büyük bir kaçamak
Evet ben bugün hep protein ağırlıklı beslenmişim ama akşam 1 yemek kaşığı kadardı et daha az bile olabilir tadımlık aldım

Ah herkes herşeyi yapıyor ya bende yasakları unuttum tabi biz kuytu biyere gidiyoruz valla böyle bir ağaçlık yok kenarı yaptık 2,3 kere geçen yaz
Ben gidemiyorum rahat olamam ki biri bir şey dese tüm berbat olur yani o yüzden gitmiyoruz

Ayy valla beynim durdu birden. Herşey yapılıyor ya bu aralar bende yasakları unuttum malum

Evet ben bugün hep protein ağırlıklı beslenmişim ama akşam 1 yemek kaşığı kadardı et daha az bile olabilir tadımlık aldım
Diyetisyenim sebze yemeklerinin içinde çıkan tek tük etleri bile yedirmiyor o yüzden belki de eti görünce çokmus gibi geldi tartıya 3 gün kalasi kırmızı et muz baklagil yemek yasak bana

ay o bisey mi. ben zeytinyagi ve sarmisak yaptim. sacima sürüp 2 saat uyuyakaldim mi 2 ay boyunca ne yapip ettiysem o koku cikmadi. bu arada yeni evliydim. adami soguttum bi guzel kendimden

ay o bisey mi. ben zeytinyagi ve sarmisak yaptim. sacima sürüp 2 saat uyuyakaldim mi 2 ay boyunca ne yapip ettiysem o koku cikmadi. bu arada yeni evliydim. adami soguttum bi guzel kendimden
Yahu bu sarımsaklı şampuanlar nasil oluyor.Kokmuyomu hiç?

Aralıklı oruç mu yapıyorsunuz çok az yiyosunuz maşallah ya ben yazmaya utanıyorum bugğn baya kaçırdım
Normalde öyle yapmaya çalışıyorum ama haftasonu kaçırdığım için az geçirdim bu iki gündür yoksa bu kadar az değil de sağlıklı beslenme ve aralıklı oruç ile devam edicem

Ah Ayşegülcüm götürdün beni çocukluğuma. 2 bisküvi arası lokum bizdeki adı betondur onun.. Ozamanın şartlarında evde çoğunlukla bulunan aburcuburdu. Akşam Ailecek beton yapıp yerdik. Ey gidi yıllar ne de hızlı geçiyorlar. Şükürki hala ailecek bir araya geldiğimizde arada yaparız.. Canımda çekti şimdi annemin yanıbaşında oturup yemeyi.. Hasret sardı gene beni kızkardeşimde yaprak sararken çiğden hep yer.. Bugünde senin sayende çok özlediğimi anladım.. Arayıp seslerini duyayım bari.. Ay ağlıycam tövbeler olsun bu ne duygusallık

24 Mart Çarşamaba menü kontrolü

begum75 menü çok güzel+spor
K kahvevekitapsever menü güzel
Eyslg menü cıslı
bi-zuzu menü cıslı+spor
Aysegul 6666 menü cıslı+spor
yeninesilsosyolog menü güzel+spor
dira90 menü güzel+spor
berceste_ menü güzel+spor
Ellssa menü güzel+spor
polokey2244 menü güzel
S salt menü güzel+spor
Bravequeen menü güzel
pessinus menü+spor
Sibal57 menü çok güzel
afrasyab08 menü cıslı
E elaalemi menü
Souldfly menü+spor
ekhion menü cıslı

Bildirimde bulunmayanlar

LAydLiNe
candy -candy
Ceylinimdeceylinim
G gamzisko
@

Ay canım kıyamam, seni duygulandırdım kusura bakma.
Ben ilk defa bu yıl yedim biskivi arası lokumu, o da eşim ve çocuklar evdeki pestil şeklinde ince lokumu petibör biskivi arasına koyup deneyelim demişlerdi, ondan sonra vazgeçemedik eskiden de varmıymış hayret ilk defa duydum.
Geçen aynısını paketlenmiş hazır olarak gördük aldık, bugün ondan yedim.
Dolma içini pişmeden sararken yemeyi bende çok severim, hatta bugun sadece çiğden yedim, lahanayı pişmeden daha çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…