• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay canım kıyamam, seni duygulandırdım kusura bakma.
Ben ilk defa bu yıl yedim biskivi arası lokumu, o da eşim ve çocuklar evdeki pestil şeklinde ince lokumu petibör biskivi arasına koyup deneyelim demişlerdi, ondan sonra vazgeçemedik😋 eskiden de varmıymış hayret ilk defa duydum.
Geçen aynısını paketlenmiş hazır olarak gördük aldık, bugün ondan yedim.
Dolma içini pişmeden sararken yemeyi bende çok severim, hatta bugun sadece çiğden yedim, lahanayı pişmeden daha çok seviyorum 😋
Bizim oralarda da eskiden düğünde bayramda kalabalık bir toplulukta çok yenirdi tepsilerle getirirlerdi. Çocukluğumda en sevdiğim şeylerden biriydi yoklukta olabilecek en iyi atıştırmalıktı☺️ay bir de garibim anneannem ismini hatırlayamıyorum ama kremalı bisküvi alırdı büyük paketlerle biz torunları gidince çıkarır koyardı önümüze arasını ayırıp yemeyi çok severdim☺️

Aysegul 6666 Aysegul 6666 farketmeden hepimizi eskilere götürdün ☺️ nur icinde yatsın anneannemi hatırladım çağrışım yaptı lokumlar falan. Bu arada lahananın sert kısımları annemler dolma yaparken keserlerdi tuzlayıp tuzlayıp yerdim çocukken ☺️
Rahmetli annem tüm satmaları çok güzel yapardı 😍kelem sarmadı yapacaksa kökünü aramızda paylastirirdi bir de suyunu fazla yapardı ekmek banardik :KK72:biskuvi kistirmasi deniyor Manisa'da ben hiç yememistim askere giden çocuğu için dagitmislardi garip gelmişti adetmis ev arkadaşım bayıla bayıla yemişti
Bana cok tatlı gelmişti çok hoşlanmadım yani

Rahmetli annem tüm satmaları çok güzel yapardı 😍kelem sarmadı yapacaksa kökünü aramızda paylastirirdi bir de suyunu fazla yapardı ekmek banardik :KK72:biskuvi kistirmasi deniyor Manisa'da ben hiç yememistim askere giden çocuğu için dagitmislardi garip gelmişti adetmis ev arkadaşım bayıla bayıla yemişti
ya napiyosunuz gece gece... burda pismanliktan aksami ac geciren insanlar var yaprak sarmasi da neyin nesi. neden aklimiza dusuruyorsunuz. neden boyle yapiyorsunuz. litfennn ciddiyet diyetteyiz ya da olmaya calisiyoruz. bu arada yarin yemegim yaprak sarma :cool: insallah hayir diyebilirim :dua:

kelem sarmasini kalem sarma diye anlayan ben :olamaz: iste o derece acim :KK61:

ya napiyosunuz gece gece... burda pismanliktan aksami ac geciren insanlar var yaprak sarmasi da neyin nesi. neden aklimiza dusuruyorsunuz. neden boyle yapiyorsunuz. litfennn ciddiyet diyetteyiz ya da olmaya calisiyoruz. bu arada yarin yemegim yaprak sarma :cool: insallah hayir diyebilirim :dua:
Yarın olmaz tartı öncesi sadece salata çorba icecem ben 😭😭

ben yogurtla gecistirdim bu aksami. ac kalma sakin ye saglikli biseyler
Yok kiz sen benim öyle konustuguma😍😍 ben iyiyim şuan sabah kahve içene kadar benim açlığım
Akşam yoğurtla beraber içine maydonoz salatalık marul koy yanında da bir dilim ekmek yiyebilirsin tek başına yoğurt aciktirir😘😘

Menümü yazayım geçmişe daireye geçince bakıcam

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1.5 dilim süzme peynir
2wasa

Ara
Sade kahve
Bitter (80 cal)

Öğlen
Adana dürüm
300 ml ayran

Ara
Şekersiz neskafe

Akşam
6-7 kaşık Arnavut ciğeri
Bolca salata

Ara yok

Spor yine yok maalesef

Su 3ltyi geçti

Çeyrek ekmek tereyağı görünce bi şaştım kuzum ama akşamı hafif yapıp dengelemişsin khvaltıda da ekmek yememişsin pastayı saymazsak :)) güzel olmuş kuzum afiyet olsun. Suyu 2 ye tammlasan çok, daha iyi olur
😅Saol canim böyle değerlendirmeye sevindim akşamı baya şu içerek kapattım 2 olmuştur gecede iciyorum

Diyetisyenim sebze yemeklerinin içinde çıkan tek tük etleri bile yedirmiyor o yüzden belki de eti görünce çokmus gibi geldi tartıya 3 gün kalasi kırmızı et muz baklagil yemek yasak bana :KK51:
Geçen hafta ne yedin kaçırdım kaçamak gününü

Evet ay aslan burcunda.. 26 mart saat 6:24 e kadar saç boyama ve saç kesme günü..

Ben koşturmalı günüme saç boyamayı da sıkıştırdım. Az sonra da uçlarından azıcık kesicem..
Hadi ya bende yarın cila boya gecicem 2 aydır bakır kullanıyorum inanılmaz yıprandı

Back
X