Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Köfteyi saymadım. Doyana kadar yedim
O yüzden yazamadım miktarını.
Son cümle okuduğum kitaptan alıntı canım..

Akşam 9 da yediklerin olmasaymış harika olacakmış menün canım

Akşam pilav ile ekmeği birarada yemişsin. Canının tatlı çekmesi ondan canım. Sakın yeme.. Gününü batırırsın.
Olabilir canım, pilavı da sırf o kadar kaldı diye yedim, dolapta koca tencere yer kaplıyo diye dedim içimde kaplasın bari

Gece içme canım sabah iç öğleden sonra iç aksam 9 dan sonra oodem söktürücü içme tuvalete gece çıkman sağlıklı değil yani kaliteli uyku önemli

Çok iyimiş ya valla

Menüm
Utanarak yazıyorum kusura bakmayın.
Kahvaltı 9.00
1sebzeli yumurta
Kk peynir

Arada ayaküstü yeşillik galeta falan atıştırdım ama akşamı batırdım
Akşam 18.00
Patates kızartması
4köfte

3fıstıklı baklava
2fıstık sarma
1dilim frambuazlı chesscake
Su 3lt
Tatlı yemekten migrenim tuttu o derece ya çok pişmanım vurmayıınn

Bacım ne ettin böyle Bu tatlıları saat kaçta yedin

olsun moral bozmak yok. onunde 1 hafta var daha. toparlarsin

Muhafızlar yakalayın yani ben o masa da tatlıyı küçücük yedim küçücük yaa

İntihar gibi bir menü olmuş. Neden böyle yaptın? Birşeye mi kızdın?
Yarın bol su iç.. Açlık yap biraz. Telafi edersin.

09.30 biraz patates kızartması, 1 kk peynir, 2 dilim ekşi may ekmek, 2 haşlanmış yumurta

15.30 6 yk pilav 4 yk kuru fasulye

16.00 bir muz
17.30 3 köfte, 3 kaşık piyaz
19.45 soda

2 lt su
10000 adım

Ya yüzüm yok ekmek pilav ama valla yine normalde yediğimden az yediğim bi gündü, yazınca farkettim ben napmışım diye :)
Allaha şükürler olsunkuru fasulye bitti artık, 3 gündür ye ye canım çıktı. Bizim evde böyle yemekler bitecek diye ben telef oluyorum genelde.
17.30 daki menü hiç olmayacaktı ama eşimle beraber oturup yedim onu da
Çocuklardan dün hiç bişi yazamadjm akiam d sızıp kalmışım ancak yazabiliyorum. İnşallah yarın telafi ederim

Günaydın kızlar. Son iki gündür moralsiz motivasyon süzün saldım ama bugünden itibaren daha düzenli gideceğim. Cuma tartısı moralimi çok bozdu maalesef

Midemize de aynı hassasiyeti göstermeliyiz kuzum fazlasını doldurmamalıyız. Çöp olacağına yiyelim diyoruz ama midemizde çöp kovası değil ki. Artan pilavı yayla çorbasına çeviriyorum ben. Birde artık yemekleri 3 kişilik yapıyorum artmasın ziyan olmasın diye sadece çorba kurufasulye çok yapıyorum birdaha birdaha uğraşmayayım diye ama yeni piştiğinde 1 konserve şişesi ayırıp ağzını sıkıca kapatıyorum 1 ay duruyor dolapta o şekilde bir hafta sonra pratik öğün oluyor.. Tavsiye ederim.

Bacım ne ettin böyle Bu tatlıları saat kaçta yedin
Yaa sorma valla çok pişmanım

olsun moral bozmak yok. onunde 1 hafta var daha. toparlarsin
Canımsınn

Muhafızlar yakalayın yani ben o masa da tatlıyı küçücük yedim küçücük yaa
Yaaa

İntihar gibi bir menü olmuş. Neden böyle yaptın? Birşeye mi kızdın?
Yarın bol su iç.. Açlık yap biraz. Telafi edersin.
Öylede demeseydin
Ya ne biliyim öyle yedim işte pişmanım hakime hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…