Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yarış stresi herkese iyi gelmez evet...
Nasıl istersen tatlım. Kilo verdiğimizde biz gibi sevinen dostlar da lazım tabi.

Muhtemelen beni de etkileyecektir yemeyecektim sadece bulgur ve et yiyip kalkacaktım kızım bile gözümün önünde götürünce dayanamadım. Umarım çok etkilememistir

Yarış stresi herkese iyi gelmez evet...
Nasıl istersen tatlım. Kilo verdiğimizde biz gibi sevinen dostlar da lazım tabi.
Yarış yapamam narsistlik mi acaba o kurs ve kıskançlığı kendimde hissettiğimde bırakıyorum herşeyi gerçek yaşantım için söylüyorum kıskançlık duygusunu sevmiyorum yarış da insanlar birbirini kıskandığı için olan bir durum kendimle yarışmayı seviyorum

O benim kuzusumun fotosuydu ama kaldırdım evet hataların farkındayım her günün sonu pişmanlık kontrolden çıktım iyice
Yaaaaaa ama ben sadece kavanoz gördüm fotoğrafta hem de cıss kavanozu Yanlış görmedim di mi?

Kontrolden çıktığımız zaman kendimizi durdurabilmek için buradayız canım. Artık senden de güzel menüler bekliyorum. Yapabileceğini hepimiz biliyoruz. Sen de biliyorsun. O menüler geçmişte kaldı artık. Bundan sonra daha güzellerini yazmak için çabala biraz olur mu

Perşembe yenilecek en kötü menüyü seçmişsin kendine Yediklerin yarın tartıda maalesef seni olduğundan fazla kiloda çıkaracak. Bundan sonra aklında olsun lütfen cumaya yakın günlerde nohut, kuru fasulye, kısır, bulgur pilavı, karnabahar gibi yiyeceklerden tüketme. Ayrıca pilav miktarın da 3 yemek kaşığını geçmesin. Su çok az olmuş. Tabağına önceden ölçüp koyarsan çok daha iyi olur senin için. Zeytin miktarında çok fazla olmuş. Onu da günde 5-6 taneyi geçirme. 2000 adım bir gün için çok ama çok az. Adımını nasıl saydın? Bileklikle mi telefonla mı?

Bizim için hiç sorun yok. Diyete uygun olmasa da yaz, yaz ki daha fazlasını yeme. Kayınvaliden ne zaman gidecek acaba? Evde hamur işi olduğu zaman lütfen sadece tadımlık ye. Sabah su böreği yemişsin, öğle yemeğindeki gözlemeyi bir taneyle bırakabilirdin. Yanında ayran içseydin ya da yeşillik yeseydin doyurucu da olurdu. Yediklerinin çeşitlerini değiştirmesen bile mutlaka miktarlarını azalt. Yanlarına sağlıklı yiyecekler, içecekler ekle. Kilo veremesen bile şu an olduğun kiloyu koruman lazım bir süre. Kilo almaktan çok çok daha iyidir yerinde saymak

Şimdi gördüm bildirimi açtım görünüyor değil mi ?

Merhabalar herkese:)Kilomdan yıllardır mutsuz olup boomerang gibi 65e inip geri çıkma sendromuna yakalandığım için aranıza katılıp şansımı denemek istedim,umarım hepimiz hedefimize ulaşıp o çizgiyi hayat boyu koruruz

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :Kahvevekitapsever
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Sağlıkçı
Yaşınız:30
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı :Yok
Yaşadığınız şehir:Antalya
Boyunuz :1.61
Kilonuz:70.4(tokken)
Hedef kilonuz :57

Kilo alma hikayeniz :Zaten kilo almaya meyilli biriydim küçüklüğümden beri.
Yani hep bir 10-15 kg fazlaydım yaşıtlarından daha iriceydim.Fakat üniversitede dikkat ettiğim için ideal kiloma kavuşup bunu korudum,o zamanlar gayet fit ve 55-58 aralığındaydım.Atanıp ailemin yanından ayrılınca düzensiz yaşam,aburcubur ve fast food beslenme nedeniyle 73leri görüp sonrasında yani bundan 3 yıl önce 62 kgye kadar verdim.Fakat sonrasında stres faktörleri devreye girince tekrar yanlış beslenmeye geri döndüm ve 65-70 ler arası bir döngüye girmiş bulundum.Derken döngünün artık yukarıya iyice tırmandığını ilk bu yıl Şubat ayında tartıda 74.5 kg gördüğümde anladım ve abur cuburları minimalize ettim kendimce.15 Mart'ta 67.8 i gördüm ve yine eskisi kadar olmasa da saçma bir beslenme şekline dönmeye başladım.

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Hantal olmak mutsuz hissettiriyor.Eski fit,sakladığım güzel kıyafetlerime giren ve çekici olan kendimi çok özlüyorum.Ayrıca 29 yaşımı henüz bitirip 30umdan gün aldım ve bu yaşım itibariyle bir milat oluşturabileceğime inanıyorum.

Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır fakat paylaşımları arada okuyup motive olduğum oluyordu.

Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Hoşgeldin şeker hadi bakalım eski çıtır gunlerine çabucak dönersin inşallah

İyi geceler kızlar menüm

Kahvaltı 09.30
1 tane çırpılmış yumurta
1 dilim hindi füme
1 dilim beyaz ekmek
4 zeytin
1 tk labne

Ara 12.00
2 hurma
2 ceviz

Ara 14.00
1 avuç beyaz leblebi
1 karabuğday patlağı
2 tane ikram bisküvi
Hepsi bitti daha okulda tıkınamayacağım yeni şeyler almam lazım tıkınmalık

Akşam 17.00
1 kase şehriye çorbası
1 porsiyon kremalı tavuk sote
Salata

2.5 lt su
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…