- 4 Şubat 2020
- 102
- 349
- 53
- 34
Evet sosyal medya özellikle çok vakit alıyor ben de daha az kitap okuyup daha az kendime vakit ayırdığımı farkettiğimden beri kapattım hepsini.Şimdi sadece böyle faydalı 2 forum sitesinde üyeliğim kaldı, daha bi rahatladımBen de kahve kitap severim ama bu ara okuyamıyorumiçimizdeki şeytana basladim bakalim telefon bağımlısı oldum galiba
Benim en çok vaktimi WhatsApp alıyor. Dedikodu yapması gelen bana yaziyoEvet sosyal medya özellikle çok vakit alıyor ben de daha az kitap okuyup daha az kendime vakit ayırdığımı farkettiğimden beri kapattım hepsini.Şimdi sadece böyle faydalı 2 forum sitesinde üyeliğim kaldı, daha bi rahatladım
En çok karabuğday patlagini merak ediyorum nasıl bişey acaba oİyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı 09.30
1 tane çırpılmış yumurta
1 dilim hindi füme
1 dilim beyaz ekmek
4 zeytin
1 tk labne
Ara 12.00
2 hurma
2 ceviz
Ara 14.00
1 avuç beyaz leblebi
1 karabuğday patlağı
2 tane ikram bisküvi
Hepsi bitti daha okulda tıkınamayacağımyeni şeyler almam lazım tıkınmalık
Akşam 17.00
1 kase şehriye çorbası
1 porsiyon kremalı tavuk sote
Salata
2.5 lt su
Spor yok
Canım karabuğdayın kendisiyle salata yapmıştım beğenmedm garip bir acılık var ilk defa patlağını aldım işkence gibi severek yemiyorum acımsı bir tat var sadece bitsin diye okulda da açlık bastırınca zorla bir iki yiyorum tavsiye etmemEn çok karabuğday patlagini merak ediyorum nasıl bişey acaba o
Bu arada menün doyurucu olmuş yani bilmiyorum metabolizma hızını ama ben kilo alırım bunları yesem
Demekki bugüne kadar yemedigim için bişey kaybetmemisimCanım karabuğdayın kendisiyle salata yapmıştım beğenmedm garip bir acılık var ilk defa patlağını aldım işkence gibi severek yemiyorum acımsı bir tat var sadece bitsin diye okulda da açlık bastırınca zorla bir iki yiyorum tavsiye etmemmenü olarak evet bugün hiç açlık hissetmedim benim midem hassas açlık uzun sürerse mide ağrısı başlıyor peşine baş ağrısı. Menümü zengin tutuyorum, diyeti bırakınca kilo almamak niyetim normalime göre porsiyon azaltıp ekmek ve tatlı işine sınırlama getirdim
Demekki bugüne kadar yemedigim için bişey kaybetmemisimokuyor musun öğretmen misin ben öğretmenim yarın okulum var ama uykum yok
Tahmin etmiştim bir balık olduğunuBen balık burcuyum yukselenim kova ay yay daha çok yay gibi davranıyorum
Kıskançlık değilde kazanma arzusu diyelim. Yani bende böyle olur. Kıskanmam zira kıskanmak acizlik bana göre.. Tembel insan işi...Yarış yapamam narsistlik mi acaba o kurs ve kıskançlığı kendimde hissettiğimde bırakıyorum herşeyi gerçek yaşantım için söylüyorum kıskançlık duygusunu sevmiyorum yarış da insanlar birbirini kıskandığı için olan bir durum kendimle yarışmayı seviyorum
Allah kolaylık versin sizin iş daha zor küçükler hiç anlamaz ben lisedeyim onlar bile unutup sarmaş dolaşlarCanım benim herkesin bünyesi farklı bende işe yarıyormu dersen çok dikkatli gitmiyorum hızlı verip hızlı almak olmasın kasmayayım kendimi diye aralık 20 de 65.5 ile başladım 58 kiloya düştüm neredeyse 3 ay da 7.5 kilo gitti başkasına az gelebilir ama ben sabırlıyım az gitsin öz gitsin beni zorlamadn gelmemek üzere gitsin... Ayy bir kitaplık laf ettim Bende öğretmenim şükür ki ikili eğitim öğleden sonra grubundayım 12.30 16.00 arası okuldayım tabi haftada 5 gün olarak açıldık branşımdan dolayı gitmediğim gün yok. Uyku bende de yok
O bende ters etki yaratıyor herşey kendi hizinda olmalı fikrimce ama bu gerçek yaşantımda öyle benim metobolizma sıkıntılı demiştim yaKıskançlık değilde kazanma arzusu diyelim. Yani bende böyle olur. Kıskanmam zira kıskanmak acizlik bana göre.. Tembel insan işi...
Karar ver uygula.. Başar...
Bu şekilde düşünürüm ve yarışı severim..
HoşgeldinMerhabalar herkese:)Kilomdan yıllardır mutsuz olup boomerang gibi 65e inip geri çıkma sendromuna yakalandığım için aranıza katılıp şansımı denemek istedim,umarım hepimiz hedefimize ulaşıp o çizgiyi hayat boyu koruruz
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Kahvevekitapsever
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Sağlıkçı
Yaşınız:30
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı :Yok
Yaşadığınız şehir:Antalya
Boyunuz :1.61
Kilonuz:70.4(tokken)
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :Zaten kilo almaya meyilli biriydim küçüklüğümden beri.
Yani hep bir 10-15 kg fazlaydım yaşıtlarından daha iriceydim.Fakat üniversitede dikkat ettiğim için ideal kiloma kavuşup bunu korudum,o zamanlar gayet fit ve 55-58 aralığındaydım.Atanıp ailemin yanından ayrılınca düzensiz yaşam,aburcubur ve fast food beslenme nedeniyle 73leri görüp sonrasında yani bundan 3 yıl önce 62 kgye kadar verdim.Fakat sonrasında stres faktörleri devreye girince tekrar yanlış beslenmeye geri döndüm ve 65-70 ler arası bir döngüye girmiş bulundum.Derken döngünün artık yukarıya iyice tırmandığını ilk bu yıl Şubat ayında tartıda 74.5 kg gördüğümde anladım ve abur cuburları minimalize ettim kendimce.15 Mart'ta 67.8 i gördüm ve yine eskisi kadar olmasa da saçma bir beslenme şekline dönmeye başladım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Hantal olmak mutsuz hissettiriyor.Eski fit,sakladığım güzel kıyafetlerime giren ve çekici olan kendimi çok özlüyorum.Ayrıca 29 yaşımı henüz bitirip 30umdan gün aldım ve bu yaşım itibariyle bir milat oluşturabileceğime inanıyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır fakat paylaşımları arada okuyup motive olduğum oluyordu.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
HoşbuldumHoşgeldin
Sanki cisli olmuş birazPerşembe menüm
12:30
2 ıspanaklı sac böreği
Kışçayı
15:00
1 muz
1 kase karışık çerez
Kış çayı
18:30
Çökelek salatası
Lavaş
Spor
1 saat yürüyüş
Su
2 litre
su icin bi care bulmam lazim. giden iki kilom da su sayesinde gitmisti. tadlandiricam suyu baska caresi yok. bi tarif vereyim belki yapmak isteyen olur. guzel kilo veren birinden almistim tarifiSadece buysa sorun yok ki oruç tutmuşsun zaten ama su iç canım en önemlisi o şuan
Telefon saydı, normalde günde en az 6bine tamamlarım ama dün işler yoğundu çıkamadım. Çarşamba 14bindi mesel adımlarımPerşembe yenilecek en kötü menüyü seçmişsin kendineYediklerin yarın tartıda maalesef seni olduğundan fazla kiloda çıkaracak. Bundan sonra aklında olsun lütfen cumaya yakın günlerde nohut, kuru fasulye, kısır, bulgur pilavı, karnabahar gibi yiyeceklerden tüketme. Ayrıca pilav miktarın da 3 yemek kaşığını geçmesin. Su çok az olmuş. Tabağına önceden ölçüp koyarsan çok daha iyi olur senin için. Zeytin miktarında çok fazla olmuş. Onu da günde 5-6 taneyi geçirme. 2000 adım bir gün için çok ama çok az. Adımını nasıl saydın? Bileklikle mi telefonla mı?
Çok geçmiş olsun bebişeGünaydın kızlar. Ben dün ne yedim hiç bilmiyorum Allah sizi inandırsınbebeğimin 2.ay aşıları yapıldı. Sonrası bir huzursuzluk, bir ateşlenme of of noldu ne bitti anlamadım bile. Dünden ötürü kusuruma bakmayın. Birazdan tartıya çıkıcam bakalım bu kadar verimsiz bi haftada ne yapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?