Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi akşamlar herkese
Kahvalti 11.00
Kuru kayisili cevizli yulaf ezmesi 2 kucuk pankek
Aksam yemegi 18.00
1 dilim kiymali börek
3 biber dolmasi
1 karniyarik ve kereviz salatasi
19.30
1 dilim yas pasta
Bu kendimi kontrol etmiş halimdi annemler geldi anne yemeklerine hiç hayır diyemem
Su 1.5lt
Spor 20 dk pilates

Gayet güzel bence, ağaca çıkma kısmına bayıldım

Peki kaptanım, haklısın

persembe menusu @Akrrep
10:00 2 haslanmis yumurta,biraz peynir ,maydanoz
15:30 3-4 kofte,marul,2 ince dilim kasar,yarim kornison,2 dilin tam bugday
3 litre su
acikirsam ayran icerim ama sanmiyorum cok tokum
Çok erken bir saat canım 5 gibi yemiş olsaydın belki ara vermelisin bence akşam bitki çayı yanında meyve olabilir mesela

Tam anne yemekleri valla, diyecek bir şeymyok ama keşke su fazla olsaymış biraz daha

10:00 3/4 simit, 1 domates, 15 zeytin kuru sele, 2 kibrit kutusu süzme peynir, 1 kupa açık çay
12:00 bi kupa filtre kahve
14:00 bir avuç karışık yemiş(çiğ fındık, kuru üzüm, kabak çekirdeği)
18.30 15 yk kuru fasulye, 4 dilim jalepeno biber turşusu, 1yk turşu suyu, 5 yk pilav, 6 yk yoğurt

1.8 lt su

Yemek kaşığı ölçüleri yerken saydıklarım, dolu dolu değil. Siz nasıl ölçü yazıyorsunuz? Bir dahakine tabağıma koyarken yemek kaşığı ile koyarak ölçü tutarım diye düşündüm.
Valla baktım pilav yiyemiyorum ki normalde gömülürdüm, ben de kendimi fasulyeye vurdum. Şuan patlicak gibiyim :)

Spor 5 dk plank
2000 adım

İyi akşamlar herkese
10:30
1 dilim su böreği, 2 kaşık yumurtasız menemen, 2 zeytin.

13:30
2 yarım ay şeklinde ıspanaklı gözleme

19:00
1 tabak etli bamya yemeği, 3 kaşık pirinç pilavı

21.30
2-3 parça tarhana, 1 ceviz, 3 yer fıstığı

2 litre su, 1 saat dışarda gezinti

Kızlar, menülerim diyet menüsü gibi değil, biliyorum, hatalarımla yüzleşmek için yazıyorum. Bi de kayınvalidem bizde olunca menüde hamur işleri kaçınılmaz oluyor, birinden az yesem diğerinde abartıyorum. Kızım gündüz uykusunu bıraktığı için düzenli yürüyüş te yapamadığım için, ders yükümde arttığı için diyete konsantre olamıyorum. O yüzden iki ileri, bi geri gidip geliyorum. Yeniden motivasyonumu yakalarım diye uğraşıyorum

Kuru fasulye çok olmuş bende kaşık hesabı yaparim. Doymak gerekiyor sadece o da varla yok gibi ama tikabasa hissediyorsan fazla olmuş demektir

Çok iyi yapıyorsun bencede yazmak lazım ben de yedigimde buraya yazmak istemiyorum artık yazacam ama yüzleşmek ve utanmak lazım

selam kizlar
bugun niyetliydim ipin ucunu kacirdim maalesef
19.30 bir tabak dolma iki bardak ayran
21.00 iki tane luppo

Şahsen ben kaşığı dolu koyuyorum

Kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmm

Biliyorsunuz ki yarın büyük gün. İnşallah hepimiz tartıda çok güzel sonuçlar göreceğiz. Eskiler biliyor ama yeni arkadaşlara hatırlatmak istiyorum. Yarın bildirim yaparken herhangi bir kağıda kullanıcı adımızı, günün tarihini (gün, ay, yıl olarak) yazıp, tartının üzerine koyarak fotoğraf çekip paylaşıyoruz. Fotoğraf paylaşmayı herkes biliyordur umarım. Ayrıca hiç ama hiç unutmuyoruz cuma gününün bildirim günü olduğunu. Yarın inşallah listemiz çok kalabalık olacak. Bakalım takım olarak toplamda kaç kilo göndereceğiz bu hafta. Ben şimdiden çok heyecanlıyım

Herkes heyecanlı mııııııııııı Aynen bu örnekte olduğu gibi paylaşılacak fotoğraflar.

Son düzenleme:
Ben de korkarak içtim ama uyudum
Sabah kahvaltımı türk kahvesiyle yapıyorum biraz büyükçe fincanım akşama doğru küçük fincan Türk kahvesi içiyordum sen deyince bugün 4 gibi sade Nescafe içtim okulda çok içiyorum ama evde şura gelmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…