Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eveeet
Ya telefondan girerken vs bi uygulama var mı

Tarayıcıdan giriyorum çok zor oluyor gerçekten. Bakalım resim atmayı da deneyip öğrenecrğim. Hatta hemen mdeniyim bakalım

Eklentiler

• IMG_20210313_194024.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 24

Kahvenin de ödem yaptığını biliyor musun? Diyetisyen bana kahveyi günde 1 fincanla sınırladı. Eskiden çok içiyordum. Şimdi onun yerine su içiyorum.

Ben de çok içerdim önceden ama azalttım. Günde en fazla 1 Türk kahvesi ve 1 filtre içiyorum artık onu da genelde erken saatlerde içiyordum, dün gözü karartıp içtim ahahh

S salt canım hoş geldin aramıza. Formu doldururken eksik doldurmuşsun. Yeniden doldurup paylaşırsan eğer çok mutlu olurum. Bütün soruları cevaplaman lazım. Sen soruların bir kısmını cevaplamamışsın.

Kahvenin de ödem yaptığını biliyor musun? Diyetisyen bana kahveyi günde 1 fincanla sınırladı. Eskiden çok içiyordum. Şimdi onun yerine su içiyorum.
Ben günde iki defa içiyorum biliyor söylüyorum sade türk kahvesi olduğu için sorun yok bence

Selam kızlar, son zamanlarda çok halsizim, uykudan uyanamıyorum halim olmuyor diye doktora gittim ama ne d vitaminine bakmış ne başka şeye. Hiç ilgilenmedi, çok kötü bi doktordu. Devlet hastaneleri bitmiş artık. İyi iyi bi şeyin yok diyip gönderdi. Umarım dediği gibidir de havalardan böyle olmuşumdur.

Kahvaltı 11.00
Sebzeli peynirli karışık tost
2 bardak çay ( biri az şekerli )

Ara 16.30
1 bardak çay
3 tane biskrem
1 küçük kase çekirdek

Akşam 19.00
1 kase yoğurt çorbası
2 dilim beyaz ekmek

9100 adım
1,5 lt su

Olabilir zeytin kalorisi aslında düşük 60 70 kalori oluyor 10 tanesi neden az yedirilir hala anlamış değilim sen karbonhidrat tuketmedigin için zeytini bol yemelisin ben öyle yapardım

Neden biliyor musun zeytinin içerdiği yağdan dolayı. Kalorisinin önemi yok. Yağdan kilo vermek istiyorsak uzak durmamız lazım. Ayrıca genelde salamura zeytin tüketiyoruz ve bu da ekstradan tuz demek. 5 gr tuz vücutta 1 kg su tutuyormuş. Gerisini sen düşün artık

Ben de çok içerdim önceden ama azalttım. Günde en fazla 1 Türk kahvesi ve 1 filtre içiyorum artık onu da genelde erken saatlerde içiyordum, dün gözü karartıp içtim ahahh
Ben de önceden soğuk kahvem vardı günde iki kutu ama türk kahvesi vazgeçilmezim

Perşembe günü hiç olmamış bulgur ve çiğköfte ama inşallah yarın tartını etkilemez. Bende çok etkiliyor. Yoksa normalde oldukça sağlıklı bir yiyecek. Su ve spor çok güzel. Menünü de beğendim.

Ben de zeytinyağı kullanıyorum canım. Ama sağlıklı diye de çok tüketmemiz doğru olmaz. Zeytin zaten yasak değil. Sadece miktarını belli bir oranda tutmamız lazım.

Geçmiş olsun canım inşallah mevsimseldir Akşam salata da olsaymis arada da meyve olsaymis biskkrem yerine

persembe menusu Ellssa
10:00 2 haslanmis yumurta,biraz peynir ,maydanoz
15:30 3-4 kofte,marul,2 ince dilim kasar,yarim kornison,2 dilin tam bugday
3 litre su
acikirsam ayran icerim ama sanmiyorum cok tokum

Günü çok erken kapatmışsın neden böyle oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…