EveeetKızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
Biliyorsunuz ki yarın büyük gün. İnşallah hepimiz tartıda çok güzel sonuçlar göreceğiz. Eskiler biliyor ama yeni arkadaşlara hatırlatmak istiyorum. Yarın bildirim yaparken herhangi bir kağıda kullanıcı adımızı, günün tarihini (gün, ay, yıl olarak) yazıp, tartının üzerine koyarak fotoğraf çekip paylaşıyoruz. Fotoğraf paylaşmayı herkes biliyordur umarım. Ayrıca hiç ama hiç unutmuyoruz cuma gününün bildirim günü olduğunu. Yarın inşallah listemiz çok kalabalık olacak. Bakalım takım olarak toplamda kaç kilo göndereceğiz bu hafta. Ben şimdiden çok heyecanlıyım
Herkes heyecanlı mıııııııııııEki Görüntüle 2804255
Dayanamayız ki 15 gün cumadan cumaya güzel tabii15 gün olmaz çünkü cuma bildirimi varCumadan cumaya tartılmak yeterli o zaman
Eveeet
Ya telefondan girerken vs bi uygulama var mı
Sabah kahvaltımı türk kahvesiyle yapıyorum biraz büyükçe fincanım akşama doğru küçük fincan Türk kahvesi içiyordum sen deyince bugün 4 gibi sade Nescafe içtim okulda çok içiyorum ama evde şura gelmiyordu
Ben de çok içerdim önceden ama azalttım. Günde en fazla 1 Türk kahvesi ve 1 filtre içiyorum artıkSabah kahvaltımı türk kahvesiyle yapıyorum biraz büyükçe fincanım akşama doğru küçük fincan Türk kahvesi içiyordum sen deyince bugün 4 gibi sade Nescafe içtim okulda çok içiyorum ama evde şura gelmiyordu
Ben günde iki defa içiyorum biliyor söylüyorum sade türk kahvesi olduğu için sorun yok benceKahvenin de ödem yaptığını biliyor musun? Diyetisyen bana kahveyi günde 1 fincanla sınırladı. Eskiden çok içiyordum. Şimdi onun yerine su içiyorum.
Çok teşekkür ederim. Zeytini çok severim. Evde bitmişti, eşim bugün aldı, yarin menümde inşallah olacak. 10 tane yiyorum normalde
Evet görmedim kusura bakma. Şimdi açıyorum.yeninesilsosyolog canım profilini bana açık hale getirir misin? Geçmişte yazdım ama görmedin galiba. Yarın liste hazırlamam için profilini görmem lazım.
Olabilir zeytin kalorisi aslında düşük 60 70 kalori oluyor 10 tanesi neden az yedirilir hala anlamış değilim sen karbonhidrat tuketmedigin için zeytini bol yemelisin ben öyle yapardım
Ben de önceden soğuk kahvem vardı günde iki kutuBen de çok içerdim önceden ama azalttım. Günde en fazla 1 Türk kahvesi ve 1 filtre içiyorum artıkonu da genelde erken saatlerde içiyordum, dün gözü karartıp içtim ahahh
İyi akşamlar kızlar menümü yazayım akşama kadar gayet iyiydi eşim akşam bomba attı resmen
7.30
3 incecik dilim sucukla omlet,2 wasa,3 parmak kadar ızgara peynir
10.30
1 şekersiz Türk kahvesi,2 incir,2 ceviz
13.00
1 kase yayla çorbası,5-6 kaşık ıspanak yemegi
15.00
Sütlü kahve,1 şekersiz protein bar
18.00
1 parça fırın tavuk ve yanında Brüksel lahanası, havuç.bunlari yağsız pişirdim.3 kaşık bulgur.
4 tane çiğköftesadece İcebergle yedim
Birazdan kiraz sapı çayı içeceğim.
Su şu an için 3 litre,spor 250 ip,Leslie 5 k walk
Teşekkürler tatlım. Sen hangi burçsun?Çok sevindim ya akreplere de bayılırım çok asiller bence
Ben zeytin yağının özellikle kullanıyorum ve zeytin yağı zayiflamayi sağlıyor daha yeni dinledim Selahattin dönmez den ve eski doktorum yemeklerini sadece zeytin yağıyla yap der. Zeytin önemliamma kafa patlatmisim
Olur canım yeterki yaz..menü yazınca sizi etiketlemem gerekiyor değil mi?
birde bu günün menüsünü yarın sabahtan yazsam sorun olur mu acaba? evde pc başına geçemiyorum, telefondan da zor oluyor
Geçmiş olsun canım inşallah mevsimseldir Akşam salata da olsaymis arada da meyve olsaymis biskkrem yerineSelam kızlar, son zamanlarda çok halsizim, uykudan uyanamıyorum halim olmuyor diye doktora gittim ama ne d vitaminine bakmış ne başka şeye. Hiç ilgilenmedi, çok kötü bi doktordu. Devlet hastaneleri bitmiş artık. İyi iyi bi şeyin yok diyip gönderdi. Umarım dediği gibidir de havalardan böyle olmuşumdur.
Kahvaltı 11.00
Sebzeli peynirli karışık tost
2 bardak çay ( biri az şekerli )
Ara 16.30
1 bardak çay
3 tane biskrem
1 küçük kase çekirdek
Akşam 19.00
1 kase yoğurt çorbası
2 dilim beyaz ekmek
9100 adım
1,5 lt su
persembe menusuEllssa
10:00 2 haslanmis yumurta,biraz peynir ,maydanoz
15:30 3-4 kofte,marul,2 ince dilim kasar,yarim kornison,2 dilin tam bugday
3 litre su
acikirsam ayran icerim ama sanmiyorum cok tokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?