Merhabalar herkese:)Kilomdan yıllardır mutsuz olup boomerang gibi 65e inip geri çıkma sendromuna yakalandığım için aranıza katılıp şansımı denemek istedim,umarım hepimiz hedefimize ulaşıp o çizgiyi hayat boyu koruruz
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Kahvevekitapsever
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Sağlıkçı
Yaşınız:30
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı :Yok
Yaşadığınız şehir:Antalya
Boyunuz :1.61
Kilonuz:70.4(tokken

)
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :Zaten kilo almaya meyilli biriydim küçüklüğümden beri.
Yani hep bir 10-15 kg fazlaydım yaşıtlarından daha iriceydim.Fakat üniversitede dikkat ettiğim için ideal kiloma kavuşup bunu korudum,o zamanlar gayet fit ve 55-58 aralığındaydım.Atanıp ailemin yanından ayrılınca düzensiz yaşam,aburcubur ve fast food beslenme nedeniyle 73leri görüp sonrasında yani bundan 3 yıl önce 62 kgye kadar verdim.Fakat sonrasında stres faktörleri devreye girince tekrar yanlış beslenmeye geri döndüm ve 65-70 ler arası bir döngüye girmiş bulundum.Derken döngünün artık yukarıya iyice tırmandığını ilk bu yıl Şubat ayında tartıda 74.5 kg gördüğümde anladım ve abur cuburları minimalize ettim kendimce.15 Mart'ta 67.8 i gördüm ve yine eskisi kadar olmasa da saçma bir beslenme şekline dönmeye başladım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Hantal olmak mutsuz hissettiriyor.Eski fit,sakladığım güzel kıyafetlerime giren ve çekici olan kendimi çok özlüyorum.

Ayrıca 29 yaşımı henüz bitirip 30umdan gün aldım ve bu yaşım itibariyle bir milat oluşturabileceğime inanıyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır fakat paylaşımları arada okuyup motive olduğum oluyordu.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.