Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya şu fotoyu bi ters çeviremedim kusura bakmayın acelem var işe gidicem şimdi, günaydın bu arada, inşallah güzel sonuçlar alırız. Ben hergün tartılmıyorum ama geçen hafta 66.2yi görmüştüm, girerken de kilomu 66 yazmıştım. Ama yine de kilo vermiş sayılmam geçen hfta regl idim belki ondan öyle oldu bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_20210319_073421.webp
    11 KB · Görüntüleme: 44
su icin bi care bulmam lazim. giden iki kilom da su sayesinde gitmisti. tadlandiricam suyu baska caresi yok. bi tarif vereyim belki yapmak isteyen olur. guzel kilo veren birinden almistim tarifi
2 lt suyun icine
*zencefil
*nane
*limon
*defne yapragi
Ben suyu su gibi içmem lazım denedim elma at maydonoz koy dediler ama suyu tek icebiliyorum ama şu icemiyorsan kesinlikle büyük sorun benim iki litre su Tupperware almıştım nereye gitsem götürürüm su aramak zorunda kalmam tavsiye ederim

Evet kavanoza balıklama dalan bebis fotosu
İnsallah kaptanım dikkat etmeye calisicam

günaydın arkadaşlar

Ellssa 18.03.2021 menüm

08:30 kahvaltı
1 yumurta
peynir
5 zeytin
5 badem
2 dilim ekmek

11:00 ara
1 avuç beyaz ve sarı leblebi karışık

13:00 öğlen yemeği
1 kepçe ezogelin çorbası
3 yemek kaşığı kısır
3 yemek kaşığı ıspanak

17:00 akşam
yoğurt+6 çilek+1 tatlı kaşığı chia tohumu+1 yemek kaşığı yulaf+15 kuru üzüm karışımı

su: 2 litre
spor: 50 dakika eliptik
sonuç: düne göre +300 sanırım kısırdan, 66,9 geldim

tartı fotoğrafımı çektim yüklemeye çalışıcam

Gecmis olsun canim

Kayınvalidem yaz tatiline kadar bizde, eşimle derslerimiz çakıştığı için kızıma bakıyor sağolsun. Bu yüzden menülerim düzenli değil, ama miktarlarını azaltıp yanına sağlıklı yiyecekler ekleyerek düzenleme yapayım dediğin gibi
Gerçekten yazmak frenliyor, yoksa daha çok yerdim, teşekkürler kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…