Ben suyu su gibi içmem lazım denedim elma at maydonoz koy dediler ama suyu tek icebiliyorum ama şu icemiyorsan kesinlikle büyük sorun benim iki litre su Tupperware almıştım nereye gitsem götürürüm su aramak zorunda kalmam tavsiye ederimsu icin bi care bulmam lazim. giden iki kilom da su sayesinde gitmisti. tadlandiricam suyu baska caresi yok. bi tarif vereyim belki yapmak isteyen olur. guzel kilo veren birinden almistim tarifi
2 lt suyun icine
*zencefil
*nane
*limon
*defne yapragi
Teşekkür ederizÇok geçmiş olsun bebişe
Yaaaaaa ama ben sadece kavanoz gördüm fotoğrafta hem de cıss kavanozuYanlış görmedim di mi?
Kontrolden çıktığımız zaman kendimizi durdurabilmek için buradayız canım. Artık senden de güzel menüler bekliyorum. Yapabileceğini hepimiz biliyoruz. Sen de biliyorsun. O menüler geçmişte kaldı artık. Bundan sonra daha güzellerini yazmak için çabala biraz olur mu
Canim sen bayadir takıldın burdaBen de kilo bildirimi yapayım beklediğimi maalesef yine bulamadım çok üzgünüm çok
Geçen hafta 66.50
Bugün
İnşallah.surekli umudumu kesip tekrar umut bağlıyorum ama kaldım buradaCanim sen bayadir takıldın burdahaftaya 65 i görürsün insallah
Gecmis olsun canimGünaydın kızlar. Ben dün ne yedim hiç bilmiyorum Allah sizi inandırsınbebeğimin 2.ay aşıları yapıldı. Sonrası bir huzursuzluk, bir ateşlenme of of noldu ne bitti anlamadım bile. Dünden ötürü kusuruma bakmayın. Birazdan tartıya çıkıcam bakalım bu kadar verimsiz bi haftada ne yapmışım
cok doydum kaptanim bol protein oldugu icin sanirimGünü çok erken kapatmışsın neden böyle oldu?
acikinca yerim hafif biseyler dedim ama acikmadim canimÇok erken bir saat canım 5 gibi yemiş olsaydın belki ara vermelisin bence akşam bitki çayı yanında meyve olabilir mesela
evet biliyorum onu ama unutmustum yaparim canim saolBen karnabahar kisiri yapıyorum canım istediginde ve çok güzel oluyor öyle ağır kokusu olmuyor
Sadece sebze yemiş.oluyorsun
supersin canimSiftah benden olsun o zaman(yine olmadı)
Önceki hafta: 73.50
Fark: -1300 gr
Şükür kabızlıktan kurtuldum regl dönemindeyim ama kendimi şiş ödemli hissetmiyorum
gunaydin canim ne kadar guzel gidiyosun darisi basima
Kayınvalidem yaz tatiline kadar bizde, eşimle derslerimiz çakıştığı için kızıma bakıyor sağolsun. Bu yüzden menülerim düzenli değil, ama miktarlarını azaltıp yanına sağlıklı yiyecekler ekleyerek düzenleme yapayım dediğin gibiBizim için hiç sorun yok. Diyete uygun olmasa da yaz, yaz ki daha fazlasını yeme. Kayınvaliden ne zaman gidecek acaba? Evde hamur işi olduğu zaman lütfen sadece tadımlık ye. Sabah su böreği yemişsin, öğle yemeğindeki gözlemeyi bir taneyle bırakabilirdin. Yanında ayran içseydin ya da yeşillik yeseydin doyurucu da olurdu. Yediklerinin çeşitlerini değiştirmesen bile mutlaka miktarlarını azalt. Yanlarına sağlıklı yiyecekler, içecekler ekle. Kilo veremesen bile şu an olduğun kiloyu koruman lazım bir süre. Kilo almaktan çok çok daha iyidir yerinde saymak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?