Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İçeriğindeki yağdan dolayı canım zayiflamaya çalıştığımız için yediğimiz yemeklerde de olduğundan belli sayıda tutmaya çalışıyorlar.
Ben zeytin yağının özellikle kullanıyorum ve zeytin yağı zayiflamayi sağlıyor daha yeni dinledim Selahattin dönmez den ve eski doktorum yemeklerini sadece zeytin yağıyla yap der. Zeytin önemli amma kafa patlatmisim

Çiğ köfte de aslında hafif ara olarak yiyebilirsin marulla bir de bence gayet güzel bir menü

Ben de zeytinyağı kullanıyorum canım. Zeytinde yerken de fazla abartmamak lazım zayıflama sürecinde en azından.ne kadar sağlıklı yağ da olsa fazlası zarar her şeyin. Bir süreliğine sınırladim ben de sonra normal tuketecegim yine

persembe menusu Ellssa
10:00 2 haslanmis yumurta,biraz peynir ,maydanoz
15:30 3-4 kofte,marul,2 ince dilim kasar,yarim kornison,2 dilin tam bugday
3 litre su
acikirsam ayran icerim ama sanmiyorum cok tokum

Uzun süredir almiyorduk bugün eşim yürüyerek gelince ne bulduysa almış bugün olmasa iyiydi ama şükür bu kadarıyla durdurabildim kendimi
Ben cigkofede hiç duramıyorum o yüzden hiç almıyorum eşimde sevmiyor zaten kendim için alırsam alıyorum o da senede iki

10.30
-1 kase tarhana çorbası
-3 yk lor peynir
-2 yumurta
-5 zeytin
-1 domates

12.00: türk kahvesi

13.45: 3 yk yulaf+ yarım bardak süt ile yulaf
Üstüne 1 Küçük muz+ 1 tk tahin
1 tane yulaf unu ile yaptığım kıtır

15.00: fırında pişmiş küçük soğanlar

16.00: maden suyu+ 1 tanecik taha kıtır.

19.30: 2 yk kıymalı bamya yemeği( kıymaya rastlamadım )
-3 yk maş fasülyesi ile salata
-haşlanmış tavuk

2 lt su
800 ip( pek halim yoktu )

Yani biz için olabilir tabii ben diyetisyen ne derse onun miktarına göre uyguluyorum da arkadaş ketojenik besleniyo ya o yüzden yemesi lazım

Sabah akşamdan yaptığım ceviz suyu Türk kahvesi 2 kayısı
Öğlen zerdeçallı pulbiberli yoğurt 2 grisini
Ara yeşil çay elma
Nescafe
Maydonoz suyu 1 bardak
Akşam
Kabak rendesi sarımsaklı yoğurt 3 grisini
Suyu az içmişim bugün onu ikiye tamamlayacam
Spor 1 saat yürüyüş + mekik plank kalça egzersizleri
Bir ara daha yapacam daha
Mısır püskülü ile portakal yiyecem

İyi akşamlar kızlar cok kalabalık bir menüm var bugün akşam yemek yememek için aparatiflere sardım..
Kahvaltı 8.15
Yarım kase mercimek çorbası

Saat 11.30 da
2 dilim ekmek
Biraz peynir

Saat 15.00 te
4 badem 1 elma

Saat 16.30 da
4 yk taze fasulye

Arada 1 turp

Yine arada 1 cay bardağı zeytin yapraklı biberiyeli çay içtim.

Saat 18.00 de
1 çatal ile mantının tadına baktım.

En en acı tarafı küçük bir kase ile mantının sarımsaklı yoğurdunu yedim mantısını yemedim

Kalabalık bi menü ama can yakıcı bişey yok:)

100 ip atladım.
15 dk farklı sporlar yaptım.
Ağaca çıkıp zeytin yaprağı topladım ( zor bi spor oldu bana )
3 litre su içtim.
Yine çay içerim

Çok iyi bence valla bravo durdurabilmissin kendini mantida yoğurdunu yemen güzel olmus

Çok iyi bence valla bravo durdurabilmissin kendini mantida yoğurdunu yemen güzel olmus
Yoğurdu yerken kendi kendimi teselli ediyorum bak hiç değilse kokusu sinmiş
Senin tatlı yalanını bende biraz değiştirerek bugün mantıya söyledim amanda aman nasıl tabagımı mantıyla doldurmuşum dedim dedim yoğurdu yedim valla beni o durdurdu. Birde üstüne regl oldum böyle hep bişeyler atıştırasım var ama tutmalıyım kendimi

Ahahaaaa çok mantıklı ben de yapayım bu da güzel fikir kayısı ye çok kotuysen sutle çubuk tarçını kaynat biraz bal kat çok güzel oluyor sütlaç gibi

Menüm
Kahvaltı 9.00
Yarım litre limonlu su
Yeşil çay
Kkpeynir
1salatalık ve domates
2 ceviz
2dilim tb ekmek

Öğle13.00
2yemek kaşığı kadar sebzeli makarna
Beypazarı kurusu 4,5 tane
2yemek kaşığı irmik helvası

Akşam 18.00
3yk barbunya
Bir kase salata
3yk pilav

3lt su
3 bardak çay
Yarım saat yürüyüş

Ay kıyamam ya valla

O benim kuzusumun fotosuydu ama kaldırdım evet hataların farkındayım her günün sonu pişmanlık kontrolden çıktım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…