Ben zeytin yağının özellikle kullanıyorum ve zeytin yağı zayiflamayi sağlıyor daha yeni dinledim Selahattin dönmez den ve eski doktorum yemeklerini sadece zeytin yağıyla yap der. Zeytin önemliİçeriğindeki yağdan dolayı canım zayiflamaya çalıştığımız için yediğimiz yemeklerde de olduğundan belli sayıda tutmaya çalışıyorlar.
Çiğ köfte de aslında hafif ara olarak yiyebilirsin marulla bir de bence gayet güzel bir menüİyi akşamlar kızlar menümü yazayım akşama kadar gayet iyiydi eşim akşam bomba attı resmen
7.30
3 incecik dilim sucukla omlet,2 wasa,3 parmak kadar ızgara peynir
10.30
1 şekersiz Türk kahvesi,2 incir,2 ceviz
13.00
1 kase yayla çorbası,5-6 kaşık ıspanak yemegi
15.00
Sütlü kahve,1 şekersiz protein bar
18.00
1 parça fırın tavuk ve yanında Brüksel lahanası, havuç.bunlari yağsız pişirdim.3 kaşık bulgur.
4 tane çiğköftesadece İcebergle yedim
Birazdan kiraz sapı çayı içeceğim.
Su şu an için 3 litre,spor 250 ip,Leslie 5 k walk
Uzun süredir almiyorduk bugün eşim yürüyerek gelince ne bulduysa almışÇiğ köfte de aslında hafif ara olarak yiyebilirsin marulla bir de bence gayet güzel bir menü
Ben de zeytinyağı kullanıyorum canım. Zeytinde yerken de fazla abartmamak lazım zayıflama sürecinde en azından.ne kadar sağlıklı yağ da olsa fazlası zarar her şeyin. Bir süreliğine sınırladim ben de sonra normal tuketecegim yineBen zeytin yağının özellikle kullanıyorum ve zeytin yağı zayiflamayi sağlıyor daha yeni dinledim Selahattin dönmez den ve eski doktorum yemeklerini sadece zeytin yağıyla yap der. Zeytin önemliamma kafa patlatmisim
Ben cigkofede hiç duramıyorum o yüzden hiç almıyorum eşimde sevmiyor zaten kendim için alırsam alıyorum o da senede ikiUzun süredir almiyorduk bugün eşim yürüyerek gelince ne bulduysa almışbugün olmasa iyiydi ama şükür bu kadarıyla durdurabildim kendimi
Yani biz için olabilir tabii ben diyetisyen ne derse onun miktarına göre uyguluyorum da arkadaş ketojenik besleniyo ya o yüzden yemesi lazımBen de zeytinyağı kullanıyorum canım. Zeytinde yerken de fazla abartmamak lazım zayıflama sürecinde en azından.ne kadar sağlıklı yağ da olsa fazlası zarar her şeyin. Bir süreliğine sınırladim ben de sonra normal tuketecegim yine
Ben karnabahar kisiri yapıyorum canım istediginde ve çok güzel oluyor öyle ağır kokusu olmuyorkizlar dun yedigim kisir beni sabah +700 le karsiladi ,kisiri bundan sonra cuma yicem sadece
Evet canım sağlıklı yağları tüketmeye özen gösteriyorum. Zeytin candırOlabilir zeytin kalorisi aslında düşük 60 70 kalori oluyor 10 tanesi neden az yedirilir hala anlamış değilim sen karbonhidrat tuketmedigin için zeytini bol yemelisin ben öyle yapardım
Çok iyi benceİyi akşamlar kızlar cok kalabalık bir menüm var bugün akşam yemek yememek için aparatiflere sardım..
Kahvaltı 8.15
Yarım kase mercimek çorbası
Saat 11.30 da
2 dilim ekmek
Biraz peynir
Saat 15.00 te
4 badem 1 elma
Saat 16.30 da
4 yk taze fasulye
Arada 1 turp
Yine arada 1 cay bardağı zeytin yapraklı biberiyeli çay içtim.
Saat 18.00 de
1 çatal ile mantının tadına baktım.
En en acı tarafı küçük bir kase ile mantının sarımsaklı yoğurdunu yedim mantısını yemedim
Kalabalık bi menü ama can yakıcı bişey yok:)
100 ip atladım.
15 dk farklı sporlar yaptım.
Ağaca çıkıp zeytin yaprağı topladım ( zor bi spor oldu bana )
3 litre su içtim.
Yine çay içerim
Yoğurdu yerken kendi kendimi teselli ediyorum bak hiç değilse kokusu sinmişÇok iyi bencevalla bravo durdurabilmissin kendini mantida yoğurdunu yemen güzel olmus
Ahahaaaa çok mantıklı ben de yapayım bu da güzel fikirYoğurdu yerken kendi kendimi teselli ediyorum bak hiç değilse kokusu sinmiş
Senin tatlı yalanını bende biraz değiştirerek bugün mantıya söyledim amanda aman nasıl tabagımı mantıyla doldurmuşum dedim dedim yoğurdu yedimvalla beni o durdurdu. Birde üstüne regl oldum böyle hep bişeyler atıştırasım var ama tutmalıyım kendimi
Ay kıyamam ya vallaYoğurdu yerken kendi kendimi teselli ediyorum bak hiç değilse kokusu sinmiş
Senin tatlı yalanını bende biraz değiştirerek bugün mantıya söyledim amanda aman nasıl tabagımı mantıyla doldurmuşum dedim dedim yoğurdu yedimvalla beni o durdurdu. Birde üstüne regl oldum böyle hep bişeyler atıştırasım var ama tutmalıyım kendimi
O benim kuzusumun fotosuydu amaSenden bişey istesemProfil fotoğrafın içimdeki canavarı açığa çıkarabilir tarzda bir fotoğraf Belki benim gibi başkalarına da ilham kaynağı olabileceğini düşünüp, değiştirmeni istesem senin için sorun olur mu?
Menüyü neresinden tutsam elimde kaldı. O yüzden hiç yorum yapmıyorum. Sen nerelerin yanlış olduğunu biliyorsun. O yüzden tek tek yazmıyorum. Sadece su konusunda konuşacağım. Gerekiyorsa gün içindeki çay kahve miktarını azalt ama suyu mutlaka en az 2,5 litreye tamamla lüften. Su çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?