- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
Ben balık burcuyum yukselenim kova ay yay daha çok yay gibi davranıyorumTeşekkürler tatlım. Sen hangi burçsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben balık burcuyum yukselenim kova ay yay daha çok yay gibi davranıyorumTeşekkürler tatlım. Sen hangi burçsun?
Yarış stresi herkese iyi gelmez evet...Evet ben en son ortaokulda 61 kiloydum heraldegerçi 32 yaşıma kadar 65 ile 70 arasiydim ama sonra herşey değişti benim hormonal rahatsızlıklarım oldu ve ani kilo almamin sebebini anlamadım
175 boyum 91 kilo yum kaslı bir vücudum var o yüzden 55 olamam yanizaten kas kilom 55 benim
Evet olur canim hep birlikte sen ben salt yakınız kilo olarak. ama yarısı sevmiyorum o bende ters etki yapıyor motivasyonunuzu kaybettiğimiz de motive edelim bu bana daha iyi geliyor![]()
Muhtemelen beni de etkileyecektir yemeyecektim sadece bulgur ve et yiyip kalkacaktım kızım bile gözümün önünde götürünce dayanamadım. Umarım çok etkilememistirPerşembe günü hiç olmamış bulgur ve çiğköfte ama inşallah yarın tartını etkilemez. Bende çok etkiliyor. Yoksa normalde oldukça sağlıklı bir yiyecek. Su ve spor çok güzel. Menünü de beğendim.
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım![]()
![]()
![]()
Teşekkürler tatlımGeçmiş olsun hasta olunca diyet hep yalan oluyor zaten önemli olan sağlık zaten![]()
Yarış yapamam narsistlik mi acaba o kurs ve kıskançlığı kendimde hissettiğimde bırakıyorum herşeyi gerçek yaşantım için söylüyorum kıskançlık duygusunu sevmiyorum yarış da insanlar birbirini kıskandığı için olan bir durum kendimle yarışmayı seviyorumYarış stresi herkese iyi gelmez evet...
Nasıl istersen tatlım. Kilo verdiğimizde biz gibi sevinen dostlar da lazım tabi.
Yaaaaaa ama ben sadece kavanoz gördüm fotoğrafta hem de cıss kavanozuO benim kuzusumun fotosuydu amakaldırdım evet hataların farkındayım her günün sonu pişmanlık kontrolden çıktım iyice
![]()
10:00 3/4 simit, 1 domates, 15 zeytin kuru sele, 2 kibrit kutusu süzme peynir, 1 kupa açık çay
12:00 bi kupa filtre kahve
14:00 bir avuç karışık yemiş(çiğ fındık, kuru üzüm, kabak çekirdeği)
18.30 15 yk kuru fasulye, 4 dilim jalepeno biber turşusu, 1yk turşu suyu, 5 yk pilav, 6 yk yoğurt
1.8 lt su
Yemek kaşığı ölçüleri yerken saydıklarım, dolu dolu değil. Siz nasıl ölçü yazıyorsunuz? Bir dahakine tabağıma koyarken yemek kaşığı ile koyarak ölçü tutarım diye düşündüm.
Valla baktım pilav yiyemiyorum ki normalde gömülürdüm, ben de kendimi fasulyeye vurdum. Şuan patlicak gibiyim :)
Spor 5 dk plank
2000 adım
İyi akşamlar herkese
10:30
1 dilim su böreği, 2 kaşık yumurtasız menemen, 2 zeytin.
13:30
2 yarım ay şeklinde ıspanaklı gözleme
19:00
1 tabak etli bamya yemeği, 3 kaşık pirinç pilavı
21.30
2-3 parça tarhana, 1 ceviz, 3 yer fıstığı
2 litre su, 1 saat dışarda gezinti
Kızlar, menülerim diyet menüsü gibi değil, biliyorum, hatalarımla yüzleşmek için yazıyorum. Bi de kayınvalidem bizde olunca menüde hamur işleri kaçınılmaz oluyor, birinden az yesem diğerinde abartıyorum. Kızım gündüz uykusunu bıraktığı için düzenli yürüyüş te yapamadığım için, ders yükümde arttığı için diyete konsantre olamıyorum. O yüzden iki ileri, bi geri gidip geliyorum. Yeniden motivasyonumu yakalarım diye uğraşıyorum![]()
Geçmiş olsun canım inşallah mevsimseldir Akşam salata da olsaymis arada da meyve olsaymis biskkrem yerine
Şimdi gördüm bildirimiKızlar sizlerden şöyle bir isteğim var. Bazen menülerinizi ya da gün içinde takıma ne kadar gelip, gelmediğinizi kontrol etmek için profillerinize bakıyorum ama maalesef bazı arkadaşların profilleri kapalı oluyor. Bu da benim takibimi zorlaştırıyor. Sizden ricam takımda olduğunuz sürece profillerinizi açık tutmanız. Sınırlandırması olanlar, sınırlandırmayı kaldırırsa çok sevinirim. Mesela şimdiyeninesilsosyolog un profiline baktım. Maalesef kapalıydı. Profili kapalı olan herkes açarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
![]()
![]()
Şimdi gördüm bildirimiaçtım görünüyor değil mi ?
Evet canım görünüyor. Teşekkür ederim![]()
Diğer mesajları görünce ben de sadece sana açık yaptım profilimi, tekrar kontrol eder misin rica etsem![]()
Hoşgeldin şekerMerhabalar herkese:)Kilomdan yıllardır mutsuz olup boomerang gibi 65e inip geri çıkma sendromuna yakalandığım için aranıza katılıp şansımı denemek istedim,umarım hepimiz hedefimize ulaşıp o çizgiyi hayat boyu koruruz
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Kahvevekitapsever
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Sağlıkçı
Yaşınız:30
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı :Yok
Yaşadığınız şehir:Antalya
Boyunuz :1.61
Kilonuz:70.4(tokken) mi
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :Zaten kilo almaya meyilli biriydim küçüklüğümden beri.
Yani hep bir 10-15 kg fazlaydım yaşıtlarından daha iriceydim.Fakat üniversitede dikkat ettiğim için ideal kiloma kavuşup bunu korudum,o zamanlar gayet fit ve 55-58 aralığındaydım.Atanıp ailemin yanından ayrılınca düzensiz yaşam,aburcubur ve fast food beslenme nedeniyle 73leri görüp sonrasında yani bundan 3 yıl önce 62 kgye kadar verdim.Fakat sonrasında stres faktörleri devreye girince tekrar yanlış beslenmeye geri döndüm ve 65-70 ler arası bir döngüye girmiş bulundum.Derken döngünün artık yukarıya iyice tırmandığını ilk bu yıl Şubat ayında tartıda 74.5 kg gördüğümde anladım ve abur cuburları minimalize ettim kendimce.15 Mart'ta 67.8 i gördüm ve yine eskisi kadar olmasa da saçma bir beslenme şekline dönmeye başladım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Hantal olmak mutsuz hissettiriyor.Eski fit,sakladığım güzel kıyafetlerime giren ve çekici olan kendimi çok özlüyorum.Ayrıca 29 yaşımı henüz bitirip 30umdan gün aldım ve bu yaşım itibariyle bir milat oluşturabileceğime inanıyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır fakat paylaşımları arada okuyup motive olduğum oluyordu.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
HoşbuldumHoşgeldin şekerhadi bakalım eski çıtır gunlerine çabucak dönersin inşallah
![]()
Ben de kahve kitap severim ama bu ara okuyamıyorumHoşbuldumUmarım hepimiz kalıcı birer çıtır oluruz en yakın zamanda
![]()