Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kim sevmez ki bu kilolara boşa gelmedik ama bir ara tatlı sevmem ki yalanını söylemiştim sonra kendim de inandım ve gerçekten işe yaradı artık çok fazla tatlı aramıyorum tavsiye ederim

Ayyy çok tatlısın sen yaaaaaaaa

Stres olmakcok kötü etkiliyor beni de mutlu ve güzel hissetmek için n kilo veriyorum şimdi de spor yapacam dün çok keyif aldım
Regl bitince çok güzel sonuçlar alacaksın bence bu arada maydonoz suyu regl dönemi çok iyi geliyor

Ben bir de her gün meraktan tartiliyordum o da çok stres yaptırıyor üç gün tartilmadim bu hafta kafam öyle rahattı ki. Bugün mecburiyetten tartıldım diyestisyen görüşmem var diye ama yine sadece tartı günleri tartilmayi düşünüyorum

Bende haftada tartiliyorum ve ben de hergun tartildigimda stres oluyorum dalgalanmalar oluyor hafta içinde enguzeli 15 gunde ama kim sabretcek

Bende haftada tartiliyorum ve ben de hergun tartildigimda stres oluyorum dalgalanmalar oluyor hafta içinde enguzeli 15 gunde ama kim sabretcek
İnan ki kendimi gün içinde zor tutuyorum acaba kaç oldum yedim kaç oldum açım kaç oldum 40 kere inip çıkıyorum tartıya. Bir de eğer gidişat iyiyse atıştırmalıklar in önünü açıyor tabi sonuç yerinde saymak oluyor ama olacak bu kez inanıyorum

Çok tehlikeli senin durum kesinlikle yasak sana gün içinde yükselme çok olur önemli olan sabah aç karnına olan

Hoşgeldin canım Tek başına olmuyor zaten.. Burda hedefine ulaşırsın inşallah.

Kilomuz yakınmış ve hedef kilomuz da aynı birlikte başaralım o hedefe ulaşmayı
Hosbulduk inşallah Hep birlikte ulaşırız
Hedef kilo çok uzak görünse de,basaracagimiza inancım tam.daha önce de başardım, yine basarabilirim diye düşünüyorum

Aynen canım onun farkındayım o yüzden tartıya cikmayayim diye karar aldım
Ben şimdi naaptin biliyo musun tartıldım ve sabaj 89.9 gelmiştim spor sonrası 89.5 geldim ama ben az geldim diye cissli şeyler yemedim ama siz haftaya bende hiç tartilmayacam cumaya kadar

Sabah zeytinde yemelisin bence 4 tane bence çok güzel menün canım tebrikler

Ben şimdi naaptin biliyo musun tartıldım ve sabaj 89.9 gelmiştim spor sonrası 89.5 geldim ama ben az geldim diye cissli şeyler yemedim ama siz haftaya bende hiç tartilmayacam cumaya kadar
Yok ben de karar aldım işte tartılmayinca fazla gidip yiyesim de gelmiyor su hedef kiloma bir ulaşayim ondan sonra dengeleyerek yerim bir şeyleri

Yok ben de karar aldım işte tartılmayinca fazla gidip yiyesim de gelmiyor su hedef kiloma bir ulaşayim ondan sonra dengeleyerek yerim bir şeyleri
Diyetisyenim bana yediriyor o bana iyi geliyor haftasonu rahat olmak kaçamak yapmama engel oluyor. ben koruma diyeti de yaparım galiba ve o şekil beslenmeyi devam ettireceğim aslında şunu fark ettim kilo vermek sorun değil benim için korumak sorun bu sefer onu öğrenecem 72 benim en mutlu olduğum kilom bakalım hele o zamanı göreyim de

Çok teşekkür ederim. Zeytini çok severim. Evde bitmişti, eşim bugün aldı, yarin menümde inşallah olacak . 10 tane yiyorum normalde
Olabilir zeytin kalorisi aslında düşük 60 70 kalori oluyor 10 tanesi neden az yedirilir hala anlamış değilim sen karbonhidrat tuketmedigin için zeytini bol yemelisin ben öyle yapardım

Olabilir zeytin kalorisi aslında düşük 60 70 kalori oluyor 10 tanesi neden az yedirilir hala anlamış değilim sen karbonhidrat tuketmedigin için zeytini bol yemelisin ben öyle yapardım
İçeriğindeki yağdan dolayı canım zayiflamaya çalıştığımız için yediğimiz yemeklerde de olduğundan belli sayıda tutmaya çalışıyorlar.

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım akşama kadar gayet iyiydi eşim akşam bomba attı resmen
7.30
3 incecik dilim sucukla omlet,2 wasa,3 parmak kadar ızgara peynir
10.30
1 şekersiz Türk kahvesi,2 incir,2 ceviz
13.00
1 kase yayla çorbası,5-6 kaşık ıspanak yemegi
15.00
Sütlü kahve,1 şekersiz protein bar
18.00
1 parça fırın tavuk ve yanında Brüksel lahanası, havuç.bunlari yağsız pişirdim.3 kaşık bulgur.
4 tane çiğköfte sadece İcebergle yedim
Birazdan kiraz sapı çayı içeceğim.
Su şu an için 3 litre,spor 250 ip,Leslie 5 k walk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…