Selamlar
Kahvalti 12
1 omlet peynir zeytin salatalik
1 avuc tan fazla kaju ve Antep fistik
Ara ogun kahve yani 1 madlen cikolata bitter 1 de bademli kakaolu minik bisey
Cocuklarla köstebek pasta yaptık o sirada biraz tirtiklamis olabilirim kekten ve muhallebi den
Akşam yemeği 17.30
1 kase mercimek corba yarım kiyma ağırlıklı kabak dolma
19.00 kahve yani 1 köstebek pasta
21.00 cocuklara yedirirken 3 4 tatlı kaşığı sehriye pilavi
Su sanirim 1 lt gün içinde çay kahve fazla ictim suya fazla zaman kalmadi
Spor 12 dk cardio 5 dk karın calistim
Birakmadiysam senin sayende daha çok canım her bırakmaya çalıştığımda sen durdurdun iyi ki de kaldımStres yapma zaten. Hep güzel katkılar sağlayacağını düşün artık çünkü yardım alıyorsun. Biliyorsun ki + kiloda bile gelsen hiç önemi yok bunun. Önemli olan pes etmemen. Seni mezun edersem kendim mezun olmuş kadar çok sevineceğim. Çünkü baştan beridir pes etmedin. İyi ki etmedin çünkü eğer bıraksaydın takımı eminim şu an daha fazlasıyla yeniden yarışmaya başlamıştın. Yolumuz az kaldı artık. Bu kez bu işi bitirelim birlikte
Kaptanım mesela şöyle yapsak olur mu ben herkese açık olmasını istemiyorum seni takibe alsam takiptekilere açık olsa olur mu? Mesela vaktin varsa şimdi bana bakabilir misinKızlar sizlerden şöyle bir isteğim var. Bazen menülerinizi ya da gün içinde takıma ne kadar gelip, gelmediğinizi kontrol etmek için profillerinize bakıyorum ama maalesef bazı arkadaşların profilleri kapalı oluyor. Bu da benim takibimi zorlaştırıyor. Sizden ricam takımda olduğunuz sürece profillerinizi açık tutmanız. Sınırlandırması olanlar, sınırlandırmayı kaldırırsa çok sevinirim. Mesela şimdiyeninesilsosyolog un profiline baktım. Maalesef kapalıydı. Profili kapalı olan herkes açarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Kaptanım mesela şöyle yapsak olur mu ben herkese açık olmasını istemiyorum seni takibe alsam takiptekilere açık olsa olur mu? Mesela vaktin varsa şimdi bana bakabilir misin
Himm tamam canım olmuyorsa üyelere açık yapayımYine göremiyorum canım maalesef
Az önce kaydetmemisim canım şimdi olmuştur herhaldepessinus ayarlarını yeniden bi gözden geçirsene canım.
Az önce kaydetmemisim canım şimdi olmuştur herhalde
Kaptanım mesela şöyle yapsak olur mu ben herkese açık olmasını istemiyorum seni takibe alsam takiptekilere açık olsa olur mu? Mesela vaktin varsa şimdi bana bakabilir misin
ŞahaneTamam şimdi oldu canım
Yazdığını görmeden aynı şeyi yazmışımŞahanebence herkese açık hale getirmek istemiyorsa kızlar bu yolu kullanabilirler
Yaaabende çikolatacıyımdır
diğer arkadaşı merak ettim
Bugün aldım bile yarın inşallah sonuç daha güzel olacak bugün 89 gördüm kaptanımÇok güzel tertemiz bir gün olmuş bence de
Yarın ödülünü tartıda görmek harika olacak inşallah
Vaysss akrepcim baya herkesin herşeye hakimsin pravoooDedi ya çikolata canım çekiyor yersem yazarım diye
Ben bilmedigime göre kapatmamisimKızlar sizlerden şöyle bir isteğim var. Bazen menülerinizi ya da gün içinde takıma ne kadar gelip, gelmediğinizi kontrol etmek için profillerinize bakıyorum ama maalesef bazı arkadaşların profilleri kapalı oluyor. Bu da benim takibimi zorlaştırıyor. Sizden ricam takımda olduğunuz sürece profillerinizi açık tutmanız. Sınırlandırması olanlar, sınırlandırmayı kaldırırsa çok sevinirim. Mesela şimdiyeninesilsosyolog un profiline baktım. Maalesef kapalıydı. Profili kapalı olan herkes açarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Çok üzgünümMenün gayet güzel. Henüz geçmişin tamamını okumadım ama umarım çikolata yememişsindir.
Afiyet olsun sonrası önemli akşam dengelemesin ben geçen hafta dışardan yedim öğlen yemekleriniYaaaokurken çok güldüm evet dayanamadım tadelle yedim çok severim
çikolata seven sensin demek :)Yaaaokurken çok güldüm evet dayanamadım tadelle yedim çok severim
Kim sevmez ki bu kilolara boşa gelmedikçikolata seven sensin demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?