Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Senden bişey istesem Profil fotoğrafın içimdeki canavarı açığa çıkarabilir tarzda bir fotoğraf Belki benim gibi başkalarına da ilham kaynağı olabileceğini düşünüp, değiştirmeni istesem senin için sorun olur mu?

Menüyü neresinden tutsam elimde kaldı. O yüzden hiç yorum yapmıyorum. Sen nerelerin yanlış olduğunu biliyorsun. O yüzden tek tek yazmıyorum. Sadece su konusunda konuşacağım. Gerekiyorsa gün içindeki çay kahve miktarını azalt ama suyu mutlaka en az 2,5 litreye tamamla lüften. Su çok önemli

Son düzenleme:
Birakmadiysam senin sayende daha çok canım her bırakmaya çalıştığımda sen durdurdun iyi ki de kaldımSon 6-7 aydır çok büyük fark yok belki kilomda ama almadım da. Bir de ne diyeceğim bugün tartıda yağ oranının düştüğünü gördüm öyle mutlu oldum ki anlatamam. Kilo çok oynamadı ama sanırım yağdan yakmaya başladım.

Kızlar sizlerden şöyle bir isteğim var. Bazen menülerinizi ya da gün içinde takıma ne kadar gelip, gelmediğinizi kontrol etmek için profillerinize bakıyorum ama maalesef bazı arkadaşların profilleri kapalı oluyor. Bu da benim takibimi zorlaştırıyor. Sizden ricam takımda olduğunuz sürece profillerinizi açık tutmanız. Sınırlandırması olanlar, sınırlandırmayı kaldırırsa çok sevinirim. Mesela şimdi yeninesilsosyolog un profiline baktım. Maalesef kapalıydı. Profili kapalı olan herkes açarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Kaptanım mesela şöyle yapsak olur mu ben herkese açık olmasını istemiyorum seni takibe alsam takiptekilere açık olsa olur mu? Mesela vaktin varsa şimdi bana bakabilir misin

Kaptanım mesela şöyle yapsak olur mu ben herkese açık olmasını istemiyorum seni takibe alsam takiptekilere açık olsa olur mu? Mesela vaktin varsa şimdi bana bakabilir misin

Yine göremiyorum canım maalesef

Ben bilmedigime göre kapatmamisim

Yaaa okurken çok güldüm evet dayanamadım tadelle yedim çok severim
Afiyet olsun sonrası önemli akşam dengelemesin ben geçen hafta dışardan yedim öğlen yemeklerini akşam sadece yoğurt yedim ama yine de kilo almıştım ya akşamda yeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…