Biz zaten bitiremedik.Soğusa da yerim ben onları![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz zaten bitiremedik.Soğusa da yerim ben onları![]()
inşallasıSahurdan önce gelsin![]()
Cano sizin için ne anlatıyor = köfteEe olmazsa olmazköfte mecburi
Yoo dostum bunu bünyem kaldırmıyorGörsel atayım sana ama dmden![]()
Tatlıdan kaldı mı?Biz zaten bitiremedik.Ana yemek bile bana fazla geldi.
![]()
Gene ne kaçırdımYoo dostum bunu bünyem kaldırmıyor![]()
Ispanaklı yumurtada var. Ama sucuklu yumurta senin tarifi döverYumurtalı çiğ köfte benim![]()
Bizde aynıBiz zaten bitiremedik.Ana yemek bile bana fazla geldi.
![]()
Yok olmaz, o görsele benzetmen lazım. Anladin sen oni?Yoo dostum bunu bünyem kaldırmıyor![]()
Kukrim sucuklu ile kazanmıştı doğruIspanaklı yumurtada var. Ama sucuklu yumurta senin tarifi döver![]()
Köfte gruptan ayrıldı…Yok olmaz, o görsele benzetmen lazım. Anladin sen oni?![]()
O kalmadı ya, zaten yarısını eşim götürdü. Geri kalanı yedilerTatlıdan kaldı mı?
En sevdiğimmm![]()
Şükür o zamanlar burada değildim, içim dışım yımırta kokardı kesin.Kukrim sucuklu ile kazanmıştı doğruBen yumurtalı ekmek yapmıştım
Ya ne çok tarif var aslında cidden yapsak mıKukrim sucuklu ile kazanmıştı doğruBen yumurtalı ekmek yapmıştım
Görseli bende yokGene ne kaçırdım![]()
Bir ara hamuru yapmadan tarifi alayımO kalmadı ya, zaten yarısını eşim götürdü. Geri kalanı yedilerElticim bu sefer daha önce yaptıklarımdan daha güzel oldu
Eşim aramış bayrama baklavanın yanına bundan yap diyor
![]()
Bizde gırgırına yapmıştık. Yarışma değildi yaŞükür o zamanlar burada değildim, içim dışım yımırta kokardı kesin.![]()
Çocuklar çorba istemedi. Eşim götürdü bir de ben aldım. Gerisi yarınaBizde aynızaten bişey yenmiyor ramazan da. Çorba yiyince tıkanıp kalıyorsun
BiliyorumBende var![]()