Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menü yazınca sizi etiketlemem gerekiyor değil mi?
birde bu günün menüsünü yarın sabahtan yazsam sorun olur mu acaba? evde pc başına geçemiyorum, telefondan da zor oluyor

Arkadaşlar bu tarifi deneyeceğimm ( yulaf unu ile) bu tarz şeyler deneyen var mı

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-18-12-50-50-31.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 20
Ortalık yere rüya yazılmaz zaten şekerim.. Rüyan çok güzel normalde ama ilk okuyan fenalık düşünerek okusa sana yazık olur
Bugün ki rüyamı hiç anlatmayım o zaman çok güzeldi biliyorum aslında haklısın rüya konusu herkese anlatılmaz da bu benim aç yatıp kendimi darı ambarında sanmam gibi oldu

vay be ne tarifler var maşallah :)
Zamanında beyaz un ve paketli gıda hiç kullanmıyordum ve çikolata canım istediğinde böyle şeyler yapıyordum daha çikolata olan tariflerim var bulunca atarım buraya tarif defterinde galiba

Ay canım sen 91 miydin ben seni 60 küsür gibi hatırlıyorum hep yoksa kesin sana da gel yarışalım derdim

E birlikte bakalım o sonuca olarmıı
Evet ben en son ortaokulda 61 kiloydum heralde gerçi 32 yaşıma kadar 65 ile 70 arasiydim ama sonra herşey değişti benim hormonal rahatsızlıklarım oldu ve ani kilo almamin sebebini anlamadım

175 boyum 91 kilo yum kaslı bir vücudum var o yüzden 55 olamam yani zaten kas kilom 55 benim
Evet olur canim hep birlikte sen ben salt yakınız kilo olarak. ama yarısı sevmiyorum o bende ters etki yapıyor motivasyonunuzu kaybettiğimiz de motive edelim bu bana daha iyi geliyor

Mesela ben geçen haftaki ogunlerimi yazamadım sistemsizlik oluyor yada canın diyet yapmak istemiyor. Olabilir ama önemli olan kaldığın yerden devam etmek canım önemli bir adım oldu buraya gelmen. Geçen hafta ki menülerim fenaydı ve kilo aldım hemen bu hafta bu topigin sayesinde çabuk toparladım

Hoşgeldin canım bir kere yapmışsın yine yapabilirsin şuan kilon sabit kalmış direnç gösteriyor bence detoks yapabilirsin 3 gün iyi gelir tekrar hareketlenir ama belkide çok detox türü diyet yaptın o yüzden de vermeyebilirsin bunu konuşalım olur mu
kızlar bugün hastanelerdeyim tetkiklerimi yaptırıyorum. akşam üstü gibi girip dünkü menümü yazıcam.
Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey yoktur

Bende o niyetle yapıyorum. Akşamları elim hep birşeylere gidiyor.
Ama bunlarda kaçamak canım sağlıklı olduğu için kilo aldırmaz gibi düşünme kalori kaloridir yani akşamları kuru kan üzümü kayısi türü şeyleri az ama yıka elin altında onlar olsun ben yeme ayaklarım olursa öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…