geçmiş gitmiş olsunDün rahatsız olunca ne yedim ne zaman yedim hepsi karman çorman oldu. O yüzden yazamıyorum..
Kusura bakmayın olur mu
Geçti gitti diyelim kuzumgeçmiş gitmiş olsun
önemli birşey değildir inşallah
Geçmiş olsun canımDün rahatsız olunca ne yedim ne zaman yedim hepsi karman çorman oldu. O yüzden yazamıyorum..
Kusura bakmayın olur mu
menü yazınca sizi etiketlemem gerekiyor değil mi?17 Mart menü kontrolü
@Sibal57 menü güzel
@salt menü güzel+spor
pessinus menü çok güzel+spor
@aysegul6666 menü+spor
@Souldfly menü cıslı+spor
@bi-zuzu menü cıslı+spor
@polokey2244 menü+spor
Bravequeen menü çok güzel+spor
@dira90 menü+spor
berceste_ menü+spor
@Eyslg menü bol cıslı+spor
@yeninesilsosyolog menü+spor
@afrasyab08 menü cıslı
@gamzisko menü cıslı
Oruç tutacaksam protein ağırlıklı beslenirim yumurta yerim peynir zeytin daha uzun yok kalırsınaksami yemeyi hic dusunmuyordum ama bugun oruc tutacagim icin mecbur yedim. ve sabah sabah ac uyandim. az yedim galiba
Bugün ki rüyamı hiç anlatmayım o zamanOrtalık yere rüya yazılmaz zaten şekerim.. Rüyan çok güzel normalde ama ilk okuyan fenalık düşünerek okusa sana yazık olur
Ben nohut unuyla yapmıştım zamanında mısır unuyla da olur aslında çok güzel akşam atıştırmalık oluyor ama yulaf unuyla denemedimArkadaşlar bu tarifi deneyeceğimm ( yulaf unu ile) bu tarz şeyler deneyen var mı
Zamanında beyaz un ve paketli gıda hiç kullanmıyordum ve çikolata canım istediğinde böyle şeyler yapıyordum daha çikolata olan tariflerim var bulunca atarım buraya tarif defterinde galibavay be ne tarifler var maşallah :)
Çok sevindim ya akreplere de bayılırım çok asiller benceBen de içindeyimdir astrolojinin
Ne tetkiki canım hayırdır geçmiş olsunkızlar bugün hastanelerdeyim tetkiklerimi yaptırıyorum. akşam üstü gibi girip dünkü menümü yazıcam.
Evet ben en son ortaokulda 61 kiloydum heraldeAy canım sen 91 miydinben seni 60 küsür gibi hatırlıyorum hep yoksa kesin sana da gel yarışalım derdim
E birlikte bakalım o sonuca olarmıı
İsimlere daha alışamadım haklısın çikolata yemek isteyen bir arkadaş vardıDedi ya çikolata canım çekiyor yersem yazarım diye
Geçmiş olsun hasta olunca diyet hep yalan oluyor zaten önemli olan sağlık zatenDün rahatsız olunca ne yedim ne zaman yedim hepsi karman çorman oldu. O yüzden yazamıyorum..
Kusura bakmayın olur mu
Mesela ben geçen haftaki ogunlerimi yazamadım sistemsizlik oluyor yada canın diyet yapmak istemiyor. Olabilir ama önemli olan kaldığın yerden devam etmek canım önemli bir adım oldu buraya gelmen. Geçen hafta ki menülerim fenaydı ve kilo aldım hemen bu hafta bu topigin sayesinde çabuk toparladımGünaydın kızlar,
Dün akşam uyuyakalmışım ama dünkü yediklerimi yazmaya zaten niyetim yoktuburaya gelmeden önce yine bir şeyler gömmüştüm paketli paketli gıdalar isimlerini anmayayım. Sonra o pişmanlıkla aklıma kk gelmişti ve tekrar yazmıştım gruplara girebilmek için o yüzden benim menü yazma işim bugün başlayacak inşallah. Dün yazılan menülere baktım da gerçekten maşallahınız var iyi bi takıma düştüm. İnşallah sizler gibi yiyebilirim ben de. :)
Bende o niyetle yapıyorum. Akşamları elim hep birşeylere gidiyor.Ben nohut unuyla yapmıştım zamanında mısır unuyla da olur aslında çok güzel akşam atıştırmalık oluyor ama yulaf unuyla denemedim
Hoşgeldin canım bir kere yapmışsın yine yapabilirsin şuan kilon sabit kalmış direnç gösteriyor bence detoks yapabilirsin 3 gün iyi gelir tekrar hareketlenir ama belkide çok detox türü diyet yaptın o yüzden de vermeyebilirsin bunu konuşalım olur muArkadaşlar merhaba ben Begüm
Benimde sizler gibi kilo vermeye ihtiyacım var.
Eylül ayında 71 kiloyu görünce yeter artık diyerek yaklaşık altı ayda ancak 3,9 kilo vererek 67,1 kilo ya indim, son 1 aydır da kendimce uyguladığım beslenme tarzı ve ara ara yaptığım spor ile 66,6 kiloya inebildim ve burada kaldımanlaşılacağı gibi kilo vermekte zorlanıyorum, o yüzden aranıza katılıp menü bildirerek bana yardımcı olmanızı ümit ediyorum.
Herkes hayalindeki kiloya kısa zamanda ulaşır umarım.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Begüm
İsim (İsteğe Bağlı ): Begüm
Mesleginiz: Özel sektör
Yaşınız : 40
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Bartın
Boyunuz : 1,61
Kilonuz: 66,6
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Makarna, pilav, paketli gıda (özellikle gofret) yeme işini abartınca kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha önce 80 kilodan 55,9 a kadar inmiştim, iki sene kadar kilomu korudum, sonra 71 kiloya çıktım, bu kilolar beni mutsuz ediyor.57-58 arası daha ideal olduğunu düşünüyorum. daha pratik hızlı bir insan oluyorum. Tabiki birde sağlıklı olmak temiz beslenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Yarışmaya katılmadım ama serbest olarak bulunup liste ve kilo bildirimleri yapıyordum.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey yokturkızlar bugün hastanelerdeyim tetkiklerimi yaptırıyorum. akşam üstü gibi girip dünkü menümü yazıcam.
Ama bunlarda kaçamak canım sağlıklı olduğu için kilo aldırmaz gibi düşünme kalori kaloridir yani akşamları kuru kan üzümü kayısi türü şeyleri az ama yıka elin altında onlar olsun ben yeme ayaklarım olursa öyle yapıyorumBende o niyetle yapıyorum. Akşamları elim hep birşeylere gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?