- 28 Haziran 2011
- 62.355
- 156.342
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende var![]()
Elticim bu sefer uzun mayalandırdım. Ben hamuru hazırladım. Sonra ana yemeğimi yaptım. Hamur iyice kabarmıştı. Hem kolay yapıldı. Hem çok güzel olmuşBir ara hamuru yapmadan tarifi alayım![]()
Yaparsan olacakların sorumlusu sosyalYa ne çok tarif var aslında cidden yapsak mı![]()
Katılmayanlar adını çıkartırım amaYaparsan olacakların sorumlusu sosyal![]()
Anlaşıldı merkez, 20 dkdan fazla mayada durdu yani, o zaman yine konuşuruz.Elticim bu sefer uzun mayalandırdım. Ben hamuru hazırladım. Sonra ana yemeğimi yaptım. Hamur iyice kabarmıştı. Hem kolay yapıldı. Hem çok güzel olmuş![]()
Zaten çıkmış, koyver gitsinKatılmayanlar adını çıkartırım ama![]()
Daha fazla olabilir elticimAnlaşıldı merkez, 20 dkdan fazla mayada durdu yani, o zaman yine konuşuruz.![]()
Ben deZaten çıkmış, koyver gitsinBen kimin birinci olacağını biliyorum
Evde yapıldığı gibi olmaz ki, seninde elin lezzetliDaha fazla olabilir elticim
Tamam elticim
Kızlar diyor bizim yol güzergahına bunu yapan bir yer açıldı. Ramazanda canımız çekmiştiDedim önce niye söylemediniz
Ondan hiç kalmadı
![]()
Aynen elticim teşekkür ederimEvde yapıldığı gibi olmaz ki, seninde elin lezzetli
Ve kolay, yani bizler için kolay bir tarif, neden dışarıdan şerbetinin ne olduğunu bilmedikleri bir şeyi yesinler ki.![]()
Onayda bekliyor.sofra mı var?
Var varsofra mı var?
Onayda bekliyor.
zira az öce baktım yeni sofra var mı diyeVar var![]()
Afiyet olsun elticim
oh miss afiyet olsun canım. ben akşamları içemiyorum. sonra uykum kaçıyor
Sağ olasın elticimAfiyet olsun elticim![]()