hoşgeldiin, inşallah birbirmizi gazlayıp vereceğiz kiloları. ben de dün katıldım ve kilolarımız çok yakın :)Arkadaşlar merhaba ben Begüm
Benimde sizler gibi kilo vermeye ihtiyacım var.
Eylül ayında 71 kiloyu görünce yeter artık diyerek yaklaşık altı ayda ancak 3,9 kilo vererek 67,1 kilo ya indim, son 1 aydır da kendimce uyguladığım beslenme tarzı ve ara ara yaptığım spor ile 66,6 kiloya inebildim ve burada kaldımanlaşılacağı gibi kilo vermekte zorlanıyorum, o yüzden aranıza katılıp menü bildirerek bana yardımcı olmanızı ümit ediyorum.
Herkes hayalindeki kiloya kısa zamanda ulaşır umarım.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Begüm
İsim (İsteğe Bağlı ): Begüm
Mesleginiz: Özel sektör
Yaşınız : 40
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Bartın
Boyunuz : 1,61
Kilonuz: 66,6
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Makarna, pilav, paketli gıda (özellikle gofret) yeme işini abartınca kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha önce 80 kilodan 55,9 a kadar inmiştim, iki sene kadar kilomu korudum, sonra 71 kiloya çıktım, bu kilolar beni mutsuz ediyor.57-58 arası daha ideal olduğunu düşünüyorum. daha pratik hızlı bir insan oluyorum. Tabiki birde sağlıklı olmak temiz beslenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Yarışmaya katılmadım ama serbest olarak bulunup liste ve kilo bildirimleri yapıyordum.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Aslında kesinlikle haklısın . Evde çok fazla abur cubur tüketiliyor kendimi frenlemek için ara sıra azıcık azıcık yerimAma bunlarda kaçamak canım sağlıklı olduğu için kilo aldırmaz gibi düşünme kalori kaloridir yani akşamları kuru kan üzümü kayısi türü şeyleri az ama yıka elin altında onlar olsun ben yeme ayaklarım olursa öyle yapıyorum
hoş buldum, sizde hoş geldinizhoşgeldiin, inşallah birbirmizi gazlayıp vereceğiz kiloları. ben de dün katıldım ve kilolarımız çok yakın :)
valla çok iyi olur. ben pek tatlı insanı değilim daha çok karbonhidratçı bi manyağım ama arada çikolata istiyor canım. o zaman da evde şekersiz çikolata oluyor bazen ondan bir iki kare atıyorum ağzımaZamanında beyaz un ve paketli gıda hiç kullanmıyordum ve çikolata canım istediğinde böyle şeyler yapıyordum daha çikolata olan tariflerim var bulunca atarım buraya tarif defterinde galiba
geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yokturkızlar bugün hastanelerdeyim tetkiklerimi yaptırıyorum. akşam üstü gibi girip dünkü menümü yazıcam.
Sen başla diğerlerine de örnek ol saglik açısından önemli ben paketli gıda tüketmeyi bıraktığımda ilk zamanlar uyuşturucu bağımlısı gibi istiyordu vücut ama yavaş yavaş bitti çocukları uzak tutmak lazım amaç kilo değil sadece sağlık çocuklara daha çok üzülüyorum aslında frenleyemiyorlar kendileriniAslında kesinlikle haklısın . Evde çok fazla abur cubur tüketiliyor kendimi frenlemek için ara sıra azıcık azıcık yerim
kesinlikle heroyin gibi bağımlısı oluyor insan, şuan ofisteki dolapta halley var yememek için kendimi zor tutuyorum ama yemicem. çöpe de atamıyorum nimet diye, bi arkadaş falan gelirse ikram edeceğimSen başla diğerlerine de örnek ol saglik açısından önemli ben paketli gıda tüketmeyi bıraktığımda ilk zamanlar uyuşturucu bağımlısı gibi istiyordu vücut ama yavaş yavaş bitti çocukları uzak tutmak lazım amaç kilo değil sadece sağlık çocuklara daha çok üzülüyorum aslında frenleyemiyorlar kendilerini
bende çikolatacıyımdırİsimlere daha alışamadım haklısın çikolata yemek isteyen bir arkadaş vardı
Bence haftada bir kendinize ödül koyun karami bana yiyebilirsin demişti diyetisyen ama akşam yemek yasak yoğurt yemek kaydıylabende çikolatacıyımdır
diğer arkadaşı merak ettim
Yok canım niye kötü olasınkesinlikle heroyin gibi bağımlısı oluyor insan, şuan ofisteki dolapta halley var yememek için kendimi zor tutuyorum ama yemicem. çöpe de atamıyorum nimet diye, bi arkadaş falan gelirse ikram edeceğimkötü arkadaşım ben
bu soruları o kadar çok sordum ki kendime ama asla ikisinden de vazgeçemedim, o yüzen kilo al-ver halindeyim sürekliBence haftada bir kendinize ödül koyun karami bana yiyebilirsin demişti diyetisyen ama akşam yemek yasak yoğurt yemek kaydıyla
Neyi daha çok istiyorsun kilo vermek mi çikolata mi deyip durdurun kendinizi haftada bir makul bence
Bağımlılık kötü bir şey ya seni anlıyorum aslında ama sinir koymazsak olmuyorbu soruları o kadar çok sordum ki kendime ama asla ikisinden de vazgeçemedim, o yüzen kilo al-ver halindeyim sürekli
haftada 1 mi keşke o kadarla sınırı kalabilsem ama çabalıyorum
İyi akşamlar, dün yoğunluktan yazamadım bugün hemen yazayım
11:30
1 tavada yumurta, 2 dilim su böreği, 3 yaprak sarması
16:00
1 Nescafe
18:30
1 tabak etli bamya, 5 kaşık pirinç pilavı
19:30
Yarım elma, yarım armut, 1 portakal.
Pilav ve börek için üzgünüm
2 litre su, 1 saat dışarda gezinti
Ya, ben hep üzgünüm yazıp duruyorum, yola gelmeye niyetim yok gibi, umutsuz bi vaka gibi hissediyorum artık...beni salsanız mı kaptanımLAydLiNe
Menün gayet güzel. Henüz geçmişin tamamını okumadım ama umarım çikolata yememişsindir.Menüm
Kahvaltı 9.00
Yarım litre limonlu su
Yeşil çay
Kk peynir
1dilim tambuğday ekmek
Öğle 13.00
2yemek k. Erişte
2yk Köz patlıcan salatası
3,4 Beypazarı kurusu
Akşam 18.00
2yk mantar
Yarım avakado salata
1kase salata
1dilim ekmek
Su 2,5 ama uyuyana kadar 3,5 olur
Çay 2 bardak
Canım acayip çikolata istiyor bu istek irademiz ele geçirecek gibi görünüyor daha yemedim ama yersem yazarım
Akşam ya tavuk ya antrkot olmalıydı. 14:30 aran oldukça sağlıksız olmuş. Zero kaçmamış bugün gözündenİyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim hindi füme
Ara 12.00
4 tane çilek
1 ceviz
Ara 14.30
1 avuç beyaz leblebi
2 tane ikram bisküvi
1 tane karabuğday patlağı
1 tane kandil simiti
Akşam 16.30
150 gr antrikot ızgara
150 gr tavuk ızgara
Salata
3 yudum zero kola
Ara 18.00
1 er dilim elma ayva portakal
Ara 19.00
Şekersiz sütlü tk
1 kare bitter çikolata
Su 2 lt
Spor 30 dk dans
Süpersin kaptanım ben de bugün diyetisyenimle görüştüm menüleri değiştirdik biraz uyum saglayamadigim noktaları özellikle.Kızlar yaaaaa dünden beridir berbat bir haldeyim. Dün iş yerimde sorunlu ve sıkıntılı bir gün atlattım. Akşam saat 20:00 den önce girdim yatağa. Yorgunluktan ve stresten. Bu sabah da regl oldum. Sancılı bir dönem maalesef benim bu dönemim. Şimdi de baş ağrısı çekiyorum. Sabah ağrı kesici aldım şimdi yeniden alsam mı diye de tereddüt içerisindeyim. Bu arada sabah bana tartı mutlu bir haber verdi. Regl olmama rağmen eksi kilolardayımGünün en mutlu edici haberi bu benim için
Süpersin kaptanım ben de bugün diyetisyenimle görüştüm menüleri değiştirdik biraz uyum saglayamadigim noktaları özellikle.
Ben de eksideyim ama beklediğim düzeyde degil. Reglim hala bitmedi karnımın altı şiş hissediyorum ama inşallah gidecek zamanla o da. Yarın inşallah girerim listeye çok stres de yapmak istemiyorum ama biliyorum strese girince artı çıkıyorum
Sabah limonlu ılık su
Sabah şekersiz türk kahvesi 2 kayısı
Öğle 1 kase zerdeçallı pulbiberli yoğurt 2 grisini
Ara misir püskülü çay elma
Türk kahvesi
Akşam yoğurtlu kabak salatası
2 grisini
Ara yeşil çay portakal
Su 3 litre spor 1 saat yürüyüş yarım saat bölgesel çalışma
Bugün temiz bir gündü
@Akrrep
kendimi bildim bileli tatlıcıyımdırBağımlılık kötü bir şey ya seni anlıyorum aslında ama sinir koymazsak olmuyoro zaman iki olsun seni mi kiracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?