Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldiin, inşallah birbirmizi gazlayıp vereceğiz kiloları. ben de dün katıldım ve kilolarımız çok yakın :)

Aslında kesinlikle haklısın . Evde çok fazla abur cubur tüketiliyor kendimi frenlemek için ara sıra azıcık azıcık yerim

hoşgeldiin, inşallah birbirmizi gazlayıp vereceğiz kiloları. ben de dün katıldım ve kilolarımız çok yakın :)
hoş buldum, sizde hoş geldiniz
buranın enerjisi çok güzel gerçekten ve hep birlikte daha güçlü olup bu işi başaracağımıza inanıyorum
ayrıca yakın kiloda birinin olması çok güzel, menülerini takip etmek istiyorum

Zamanında beyaz un ve paketli gıda hiç kullanmıyordum ve çikolata canım istediğinde böyle şeyler yapıyordum daha çikolata olan tariflerim var bulunca atarım buraya tarif defterinde galiba
valla çok iyi olur. ben pek tatlı insanı değilim daha çok karbonhidratçı bi manyağım ama arada çikolata istiyor canım. o zaman da evde şekersiz çikolata oluyor bazen ondan bir iki kare atıyorum ağzıma

Aslında kesinlikle haklısın . Evde çok fazla abur cubur tüketiliyor kendimi frenlemek için ara sıra azıcık azıcık yerim
Sen başla diğerlerine de örnek ol saglik açısından önemli ben paketli gıda tüketmeyi bıraktığımda ilk zamanlar uyuşturucu bağımlısı gibi istiyordu vücut ama yavaş yavaş bitti çocukları uzak tutmak lazım amaç kilo değil sadece sağlık çocuklara daha çok üzülüyorum aslında frenleyemiyorlar kendilerini

kesinlikle heroyin gibi bağımlısı oluyor insan, şuan ofisteki dolapta halley var yememek için kendimi zor tutuyorum ama yemicem. çöpe de atamıyorum nimet diye, bi arkadaş falan gelirse ikram edeceğim kötü arkadaşım ben

bende çikolatacıyımdır
diğer arkadaşı merak ettim
Bence haftada bir kendinize ödül koyun karami bana yiyebilirsin demişti diyetisyen ama akşam yemek yasak yoğurt yemek kaydıyla
Neyi daha çok istiyorsun kilo vermek mi çikolata mi deyip durdurun kendinizi haftada bir makul bence

Yok canım niye kötü olasın onlar da kendilerini düşünüp yemesinler suyu artır bu hafta bak nasıl zorlanmadan gidecek kilolar 3 litre iç bence

bu soruları o kadar çok sordum ki kendime ama asla ikisinden de vazgeçemedim, o yüzen kilo al-ver halindeyim sürekli
haftada 1 mi keşke o kadarla sınırı kalabilsem ama çabalıyorum

bu soruları o kadar çok sordum ki kendime ama asla ikisinden de vazgeçemedim, o yüzen kilo al-ver halindeyim sürekli
haftada 1 mi keşke o kadarla sınırı kalabilsem ama çabalıyorum
Bağımlılık kötü bir şey ya seni anlıyorum aslında ama sinir koymazsak olmuyor o zaman iki olsun seni mi kiracam

Kızlar yaaaaa dünden beridir berbat bir haldeyim. Dün iş yerimde sorunlu ve sıkıntılı bir gün atlattım. Akşam saat 20:00 den önce girdim yatağa. Yorgunluktan ve stresten. Bu sabah da regl oldum. Sancılı bir dönem maalesef benim bu dönemim. Şimdi de baş ağrısı çekiyorum. Sabah ağrı kesici aldım şimdi yeniden alsam mı diye de tereddüt içerisindeyim. Bu arada sabah bana tartı mutlu bir haber verdi. Regl olmama rağmen eksi kilolardayım Günün en mutlu edici haberi bu benim için

Seni bırakırsam eğer eski kilona yeniden dönersin Ayşegül biliyorsun di mi? Menülerini birlikte belirleyelim mi artık? Bak mesela su böreği yemişsin. Ama bir dilim yerine iki dilim yemişsin. Akşam yemeğin çok güzel ama pirinç pilavının miktarı çok fazla. Öğle yemeğini geçiştirmen olmamış. Seni bırakmak istemiyorum çünkü önceki deneyimlerimden biliyorum ki bıraktığım herkes buna kendim de dahil kilo alıp yeniden döndü buraya. Motivasyonunu yeniden kazanman lazım. Eski günlerine yeniden dönmeni istemiyorum. Yol yakınken kendini yeniden toparlaman lazım. Çünkü biliyorsun ki 70 üstü senin için kötü. Yarın bildirimini bekliyorum anlaştık mı?

Menün gayet güzel. Henüz geçmişin tamamını okumadım ama umarım çikolata yememişsindir.

Akşam ya tavuk ya antrkot olmalıydı. 14:30 aran oldukça sağlıksız olmuş. Zero kaçmamış bugün gözünden

Süpersin kaptanım ben de bugün diyetisyenimle görüştüm menüleri değiştirdik biraz uyum saglayamadigim noktaları özellikle.
Ben de eksideyim ama beklediğim düzeyde degil. Reglim hala bitmedi karnımın altı şiş hissediyorum ama inşallah gidecek zamanla o da. Yarın inşallah girerim listeye çok stres de yapmak istemiyorum ama biliyorum strese girince artı çıkıyorum

Stres yapma zaten. Hep güzel katkılar sağlayacağını düşün artık çünkü yardım alıyorsun. Biliyorsun ki + kiloda bile gelsen hiç önemi yok bunun. Önemli olan pes etmemen. Seni mezun edersem kendim mezun olmuş kadar çok sevineceğim. Çünkü baştan beridir pes etmedin. İyi ki etmedin çünkü eğer bıraksaydın takımı eminim şu an daha fazlasıyla yeniden yarışmaya başlamıştın. Yolumuz az kaldı artık. Bu kez bu işi bitirelim birlikte

Çok güzel tertemiz bir gün olmuş bence de

Yarın ödülünü tartıda görmek harika olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…